16. Juli 2017 13.00-13.59

Dette er lagene det står mellom for Kristoff

Tre lag kjemper om signaturen til Alexander Kristoff.

- Hun er redd for å ende opp som faren sin

Nå går Lisa Marie Presley i terapi for å bli kvitt rusproblemene.
Les mer om Lisa Marie Presley.
Olsen vant i Silverstone
Dennis Olsen fra Våler vant supercupen-runden i Porsche i Silverstone i England. 21-åringen kjører for Porsche på en juniorkontrakt.
Trafikkulykke på E6 i Sarpsborg
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E6, i sydgåenderetning, ved Lekvollkrysset i Sarpsborg. Ifølge politiet skal det være en singelulykke og det skal være snakk om mindre personskade.
Les mer om Lekvollkrysset og Sarpsborg.

Jordskjelv Svalbard

Tidlig søndag morgen var det et jordskjelv på Svalbard, skriver Nordlys. Skjelvet målte 4,5 på Richters skala, og ble målt av NORSAR sin stasjon som ligger 10 kilometer fra Longyearbyen. Johannes Schweitzer ved NORSAR forteller til avisa at det er tvilsomt at folk i Longyearbyen merket skjelvet.
Les mer om Longyearbyen og Svalbard.
Angreip ambulansepersonell
Natt til søndag vart det tilkalla ambulanse til det som verka som ein sjuk mann i Lillehammer-sentrum. Då ambulansen kom til staden kvikna mannen til og gjekk til angrep på helsepersonellet, ifylgje GD. Dermed vart det politiet som tok hand om mannen.
– Jeg skjønte at det hadde skjedd noe alvorlig da jeg så et skred av sot
Fram til 1987 ble den 940 meter høye fjelltoppen ved Trollfjorden bare kalt Isvasstinden. Så skjedde det noe for 30 år siden som gjorde at det fikk nytt navn.
Les mer om Isvasstinden, Jeg og Trollfjorden.
Mann sikta for valdtekt
Politiet har sperra av eit område i Mølleparken i Kongsvinger og etterforskar nå ei meldt valdtekt. Det var eit vitne som melde om hendinga natt til søndag, ifylgje Glomdalen. Ein mann i 20-åra er arrestert og sikta for valdtekta av tenåringsjenta.
Hurtigruten: – Dette blir tidenes rekordsommer
Den populære ruten langs Norskekysten øker bookingverdiene med 400 millioner kroner. Andre norske turistmål opplever også gode besøkstall hittil i sommer.
Les mer om Norskekysten.
Kinas handel med Nord-Korea har vokst over 10 prosent så langt i år
På tross av at landet ligger under strenge handelssanksjoner ledet av USA og FN, når Nord-Koreas handel med Kina nye høyder. Så langt i år har den økt med 10,5 prosent.
Les mer om Kina, Nord-Korea og USA.
Ballett og homo-propaganda
I forrige uke ble balletten «Nureev plutselig tatt av plakaten på Bolshoj-teateret i Moskva. Var det fordi danseren Rudolf Nureev fortsatt er et homo-ikon?
Bankene planlegger brexit-flukt fra London
10.000 bankjobber og 20.000 andre roller i finansbransjen kan forsvinne fra London som en følge av Storbritannias skille med EU, ifølge den belgiske tankesmien Bruegel.
Les mer om Bruegel og London.
Frykter nytt krakk på Island
Island opplever en turistboom uten sidestykke. En femdobling i antall utenlandske turister har på rekordtid reddet den islandske økonomien etter finanskrisen. Men nå tror stadig flere på et nytt krakk.
Les mer om Island.
Fortsatt savnet av politiet
Politiet leter fortsatt etter to menn som skal ha hoppet til sjøs fra en forlist båt ved Ternevig båthavn, Kristiansand. De opplyser at mannen som ble igjen i båten mener de skal være i land. Operasjonsleder Geir Andersen sier til NRK at de tar imot tips i saken.
Les mer om Kristiansand, NRK og Ternevig.
Uverdig prosess rundt minnestedene etter 22. juli
Skal Norge markere sitt store traume med en benk i regjeringskvartalet? spør kunstner Silje Heggren.
Les mer om Silje Heggren.
Kaggestad reagerer på Rasmussen-intervju: – Det er trist
RODEZ (VG) Mads Kaggestad (40) mener Michael Rasmussen (43) fremstår lite konstruktiv, snever og som et dårlig forbilde.
Mourinho kaster ikke bort tiden på Ronaldo-drømmer
Cristiano Ronaldo er blitt koblet til gamleklubben Manchester United, men manager Jos Mourinho utelukker muligheten for å hente ham tilbake.
Slik holder du formen i ferien
Er du redd grilling og strandliv skal gjøre deg til en slappfisk? Her er ni tips som får deg gjennom ferien med formen i behold.
Oslo S: Forsinkelser på regiontog
Problemer med strømtilførselen på Oslo S fører til forsinkelser for tog som skal til Bergen, Stavanger, Stockholm og Gjøvik søndag.
Her blir jente (7) hentet ut fra kirkeasyl av namsmannen etter fem måneder
Den sju år gamle jenta har siden februar sittet i kirkeasyl i Spjelkavik med moren. Fredag ble hun gjenforent med sin far.
Les mer om Spjelkavik.