12. August 2017 06.00-06.59

Vekket sovende mann i tunnel

Politiet i Oslo lørdag morgen måtte vekke en mann som hadde lagt seg til å sove på veiskulderen i Festningstunnelen. Politiet fikk meldinger om mannen fra både forbipasserende og veitrafikksentralen som hadde sett mannen på sine kameraer.
Les mer om Festningstunnelen og Oslo.

Nå kommer møkkaværet: –Det blir mye regn og vind

For de aller fleste her til lands blir det en regntung helg.
Pågrepet etter innbruddsforsøk
To personer er pågrepet for vold mot politiet og for innbruddsforsøk på Romsås. Ifølge politiet ble de to oppdaget da de forsøkte å bryte seg inn i en leilighet i 22.30-tiden fredag kveld. De gikk til angrep på politiet, og en politibetjent ble sendt til legevakten med lettere skader.
Seilbåt tatt av sterk sidevind
De to engelskmennene som kantret med en seilbåt på Mjøsa utenfor Biri i går kveld, ble overrasket av sterk sidevind som tok tak i båten, før de rakk å få ned seilet. Flere båter kom til og berget de to trygt i land.
Les mer om Biri og Mjøsa.

Drosjetyv kjørte fra Trondheim til Klæbu

Politiet fulgte drosjen ved hjelp av gps-sporing.
Les mer om Klæbu og Trondheim.
Ernas opplegg rakner
Både Knut Arild Hareide og Sylvi Listhaug styrker seg når de angriper hverandre. Kan det ende med en Høyre-sentrumsregjering?
Trump ringte guvernøren på Guam etter Nord-Koreas trusler: - Eddie, du kommer til å bli veldig berømt. Hele verden snakker om deg og Guam
Samtidig svarer Trump kryptisk på spørsmål om USA skal gå til krig.
Les mer om Guam, Trump og USA.