12. August 2017 15.00-15.59

Dødsulykke i Follo

En motorsyklist er omkommet i en trafikkulykke i Siggerudveien i Akershus. Politiet fikk melding om ulykken som skjedde ved Jørgenrud like etter klokka 15.

Nærmere 30 kyr skremt bort av fyrverkeri

En kalv er fortsatt på rømmen etter at nærmere 30 kyr rømte fra Bodin gård i Bodø natt til lørdag. Sannsynligvis har dyrene blitt skremt av fyrverkeri i forbindelse med en festival i byen.
Les mer om Bodin og Bodø.
Rømt kalv kommet til rette
27 kyr forsvant fra Bodin gård natt til lørdag. Men nå er alle kommet funnet i god behold. Det var trolig fyrverkeri natt til lørdag som skremte dyrene.
Les mer om Bodin.
Se årets største Trondheims-derby
Byåsen trenger tre poeng mot Nardo i årets største Trondheims-derby. Hvis ikke begynner veien opp til trygg plass å se lang ut for rødtrøyene.
Les mer om Nardo og Trondheims-derby.

- Får jeg ikke danset i gatene blir jeg trist

Florentin Danut Dudau (36) har en tøff fortid med rus og fengselsopphold i Romania. Nå danser han i Trondheims gater i en Stormtrooper-drakt fra Star Wars-universet for å kunne overraske kjæresten med en bryllupsreise.
Watford straffet Liverpool på overtid i seksmåls-drama: – Skulle vært annullert
(Watford - Liverpool 3-3) Også denne sesongen blir trolig defensive dødballer en hemsko for Liverpool. Men overtidsmålet til Watford skulle aldri vært godkjent, mener dommerprofil.
Les mer om Liverpool og Watford.
Watford straffet Liverpool på overtid: – Skulle vært annullert
(Watford - Liverpool 3-3) Også denne sesongen blir trolig defensive dødballer en hemsko for Liverpool. Men overtidsmålet til Watford skulle aldri vært godkjent, mener dommerprofil.
Les mer om Liverpool og Watford.
DIREKTE: King starter på topp. Fortsetter nordmannen der han slapp?
Følg hovedrunden i Premier League fra klokken 16.
Les mer om Premier League.
Dette drømmer sykkeltalentet fra Tromsø om: – Det hadde vært utrolig gøy
Andreas Leknessund (18) knuste konkurrentene opp Finnvikdalen i Arctic Race Challenge. Til neste år ønsker sykkeltalentet å ta steget opp til de beste.
MC-fører død etter ulykke
En person omkom etter en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel i Follo.
Les mer om Follo.
Oslofjordtunnelen stengt
Oslofjordtunnelen stengt
– Forsvarsspill som ikke ligner noe på dette nivået
Det så ut til at Liverpool skulle slippe med skrekken etter marerittstarten. Så scoret vertene på overtid.
Les mer om Forsvarsspill og Liverpool.
Synkende båt mistet styringen
Styringen på båten som kantret og sank utenfor Tangen fjordpark i Svelvik røk under kjøring. Det gjøres nå forsøk på å berge båten i land. Det er ikke mistanke om promille, opplyser politiet.
Les mer om Svelvik og Tangen.
Følg sommertogets reise
Sommertoget har i dag reist fra Sira til Vennesla. Følg sommertogets reise på NRK1 her.
Les mer om Sira og Vennesla.
Watford straffet Liverpool på overtid i seksmåls-drama
(Watford - Liverpool 3-3) De slet med defensive dødballer forrige sesong og det ser ut til å bli en hemsko for Liverpool denne sesongen også.
Les mer om Liverpool.
En aller siste runddans
Når Nils-Ole Steinbakk takker av Fauskedagan i helga, er det nettopp kjærligheten til hjemstedet som er grunnen til det.
Les mer om Fauskedagan.
Trafikkuhell i Follo
En bil og en motorsykkel har kollidert i Siggerudveien. Politiet fikk melding om uhellet som skjedde ved Jørgenrud like etter klokka 15. Det er ikke kjent om det er personskade.
Barn påkjørt i Holmestrand
Nødetatene rykker ut til Holmestrand sentrum etter melding om at et barn har blitt påkjørt.
Les mer om Holmestrand.
Analytiker mener det er en utvei for Norske Skog: – Selv i fremvoksende økonomier hopper folk over papiraviser og går rett til mobilen
Glem avis- og magasinpapir, sier analytiker, som mener det er en utvei for den norske industrigiganten Norske Skog. Skogeierne selv tror krisen løser seg.
Les mer om Norske Skog.
Mordet som både Hillary Clinton og Donald Trump anklages for
Det uoppklarte mordet på en ung demokrat har gitt nytt liv til den erkeamerikanske politiske disiplinen konspirasjonsteorier.
Zakaria: Bløffens kunst
Korleis hamna vi her? Kvifor ser det ut til at vi er på randen av krig i Asia, ein krig som kan koma til å involvera bruk av atomvåpen?
Les mer om Asia.
Til sykehus etter båtulykke
En mann i 30-årene er kjørt til sykehus i Drammen for behandling etter at båten han satt i sank utenfor Tangen fjordpark i Svelvik. Mannen har en mulig ribbeinsskade, opplyser politiet. Det er ikke klart hvorfor båten sank.
Les mer om Drammen, Svelvik og Tangen.
Til sykehus for behandling
En person er sendt til sykehus for behandling i forbindelse med at en speedbåt synker i Drammensfjorden. Ifølge politiet har mannen i 30-årene mulig skade på ribben. Politiet melder at hendelsesforløpet foreløpig er ukjent.
Les mer om Drammensfjorden.
«Rådgiver Henrik Ingebrigtsen er i gang igjen
Mens brødrene Jakob (16) og Filip (24) har konkurrert i London, har også storebror Henrik Ingebrigtsen (27) så smått begynt å røre på seg igjen.
Zidane forlenger med Real Madrid
Real Madrid-trener Zindine Zidane bekreftet søndag at han kommer til å signere en kontraktsforlengelse med klubben. I følge Marca trolig frem til 2020. Franskmannen gjorde en fantastisk fjorårssesong som endte med både liga- og mesterligatriumf.
Les mer om Marca og Real Madrid.
– HBO tilbød «Game of Thrones-hackere 2 millioner kroner
Hackerne som angrep TV-serieprodusenten HBO og blant annet stjal et manus fra «Game of Thrones, skal ha fått tilbud om 2 millioner kroner.
Drapsalarm på Ålgård
Politiet i Rogaland har slått drapsalarm, etter at en person ble funnet død på Ålgård i formiddag.
Les mer om Rogaland og Ålgård.
Volley sikret Arna-Bjørnar en perfekt start på høstsesongen
Maria Brochmann ga Arna-Bjørnar tre poeng og heng på medalje.
Les mer om Arna-Bjørnar.
Sommertoget i Vennesla
Sommertoget har ankommet Vennesla stasjon. Stasjonen ble åpnet i 1895. Samme tid åpnet Setesdalsbanen, like ved. I dag er det en museumsjernbane som går på strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjon i Vennesla kommune. Her er en dokumentar om museumsbanen.
Det enda med eit brak i Toronto
Krigsflygaren førte 45 nordmenn halve jorda rundt, slik at dei kunne kjempa mot nazistane. Sjølv skulle Conrad Mohr aldri komma tilbake.
Les mer om Conrad Mohr og Toronto.