13. Oktober 2017 05.00-05.59

Tesla trekker tilbake 11.000 biler

Elbilprodusenten Tesla tilbakekaller 11.000 biler av typen Model X verden over. Grunnen er et problem med at baksetene ikke kan låses skikkelig på plass.
Les mer om Model X.

Fraktet ned fra fjellet

En elev fra en svensk folkehøgskole ble i går fraktet ned fra fjellet i Rendalen av Røde Kors. Årsaken var at hun var nedkjølt, ifølge politiet. Hun ble fraktet trygt ned og ble tatt hånd om av helsepersonell.
Les mer om Rendalen.
Til sykehus etter ulykke
En passasjer på en motorsykkel ble fraktet til sykehuset med mulig armbrudd etter en trafikkulykke i Fagernes sentrum. Sjåføren fikk mindre skader. Ulykka skjedde da motorsykkelen ikke overholdt vikeplikten og kolliderte med en bil, ifølge politiet
Trailer på jordet
Et vogntog kjørte av riksvei 3 ved Bergrønningen nord i Alvdal ved 22-tida i går. Traileren endte ute på et jorde og lå ikke til hinder for trafikken. Sjåføren ble sendt til sykehuset for en sjekk.
Les mer om Alvdal og Bergrønningen.

Mann knivstukket i Oslo

Fredag morgen ble en mann i 50-årene knivstukket ved Nationalteateret T-banestasjon i Oslo. Politiet har pågrepet to personer.
Stukket med kniv i Oslo sentrum
En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv.
Les mer om Oslo.
– Det er sjølvsagt veldig trist for fjordhesten
Fjordhesten får sviande kutt i statsbudsjettet
Les mer om Det.
Brann i enebolig
Politiet fikk klokken 02:05 i natt melding om brann i enebolig på Myre i Øksnes. Brannvesenet skal nå ha fått kontroll på brannen. Årsaken er ukjent, men politiet skal etterforsker saken videre.
Les mer om Myre.
Samsung-sjef gir seg
Styrelederen i Samsung Electronics og en av selskapets tre administrerende direktører, Kwon Oh-hyun, sier han trekker seg fra selskapet i mars.
Les mer om Kwon Oh-hyun.
California rammet av de dødeligste brannene noensinne
31 personer er så langt bekreftet omkommet i de kraftige skogbrannene som har rammet California den siste uken.
Les mer om California.
Bingoraner stakk på sykkel
Bingoraner stakk på sykkel
Anmeldt for bruk av rusmiddel
Ni ungdommer i alderen 15 til 19 år er anmeldt for bruk av rusmiddelet THC, samt for kjøp av fem gram hasj. Det skjedde etter at politiet gjennomførte en kontroll på en fest på Dokka i natt. Ifølge politiet er foreldrene varslet.
Les mer om Dokka og THC.
Brann på veranda
Det er brann på en veranda i en leilighet i Kongsvinger, ifølge politiet som fikk melding om brannen ved 05-tida. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Kongsvinger.
AP har fått tak i mystisk lydopptak hørt på Cuba
Nyhetsbyrået AP har fått tak i lydopptak fra ambassaden i Cuba der flere ansatte skal ha blitt syke etter «spesifikke angrep, blant dem en høyfrekvent lyd.
Les mer om Cuba.
«Harrier kan bli sendt til opphugging i Tyrkia
Lasteskipet «Harrier får ikke forlate Farsund før eierne garanterer at det ikke blir hugget opp på en strand i utlandet. Nå kan en løsning være innen rekkevidde.
Les mer om Farsund og Tyrkia.
Harrier kan havne i Tyrkia
Lasteskipet Harrier i Farsund kan havne i Tyrkia for å bli hugget opp. Skipet har ligget tre måneder i opplag Farsund, og blir liggende i minst tre til. Les mer.
Les mer om Farsund og Tyrkia.
Dødeligste brannene i California noensinne
31 personer er så langt bekreftet omkommet i de kraftige skogbrannene som har rammet California den siste uken.
Les mer om California.