13. Januar 2018 00.00-00.59

Frankrikes storstjerne etter seieren: – Kan ikke si det er fortjent

POREC (VG) (Frankrike - Norge 32–31) Gjennom 32 minutter ledet Norge over verdens beste håndballnasjon. Frankrikes sene snuoperasjon gjorde at Nikola Karabatic (33) sto med en følelse at det kanskje burde gått motsatt vei.
Les mer om Nikola Karabatic og Norge.

Kroatias nøkkelspiller skadet

Kroatias største stjernespiller, Domagoj Duvnjak, skadet seg og måtte hjelpes av banen i åpningskampen laget vant 32-22 mot Serbia. Ifølge NovaTV, skal en muskel være røket og resten av EM i fare. Norge møter høyst sannsynlig Kroatia i mellomrunden og bør vinne for å sikre semifinaleplass.
Teateranmeldelse: «Gratulerer
Med terapi som ledetråd er Else Kåss Furuseth en strålende terapeut i sitt møte med publikum.