13. Februar 2018 01.00-01.59

3 - 0 etter andre omgang

Bronsefinale mellom Norge og Russland I første omgang hadde Russland overtaket i størstedelen av omgangen, Norge tok seg inn mot slutten, men det ble til slutt seier til Russland og to poeng.
Les mer om Norge, Russland og Russland I.

Vil kutte støtten til romstasjon

Trump-administrasjonen vil ha NASA ut av den internasjonale romstasjonen innen 2025, og vil at stasjonen skal drives privat. Det går frem av budsjettforslaget, som ble sluppet mandag.
Astrid vraket igjen
Disse får gå 10 kilometer torsdag. PYEONGCHANG / OSLO (Dagbladet): På et pressemøte i natt ble det klart hvem av de norske kvinnelige langrennsløperne som får gå 10 kilometeren torsdag.
Fra kort til langt for Kent
Kine Skaugen ble beste kvinne på den korte distansen i Femundsløpet. Førstegangskjører Kent Birkeland fra Brøttum fullførte som planlagt. Debutanten Kent Birkeland fullførte Femund 400 som planlagt og ble nummer 41.

- Burde ikke vært OL-gren

Norsk curlingprofil mener mixed double ikke burde vært OL-gren Natt til tirsdag spiller Norge bronsekamp i mixed double curling. Christoffer Svae (35) mener grenen ikke burde stått på OL-programmet i Sør-Korea.
Mener KrF bør gå i regjering
Avtroppende leder i Nordland KrF, Pål Kårbø, tror partiet vil tjene på å takke ja til invitasjonen om å slutte seg til Erna Solbergs regjering. Kårbø sier til Klassekampen at han mener det er på tide å snu i spørsmålet om samarbeid.
Populære artister uten publikum i Teatersalen
En av Norges mest populære artister, Katastrofe, holdt lørdag konsert i Teatersalen i Brumunddal. Dessverre endte konserten opp som navnet på artisten, med tanke på oppmøtet.
Innkjøp av vikartjenester i norske sykehus
Hvordan står det nå egentlig til på sykehusene? Sykehusene har de siste fem årene brukt 4,5 milliarder kroner i vikarinnleie. Så er det jo slik at det er flere årsaker til bruk av innleie. Det utdannes ikke nok sykepleiespesialister.
Donald Trumps svigerdatter sendt til sykehus etter mistenkelig brev
Donald Trump jr. raser etter at kona Vanessa åpnet et brev som inneholdt et hvitt pulver. Det viste seg å være et ufarlig stoff.
Les mer om Vanessa.