13. Februar 2018 03.00-03.59

- Det får stå for hans regning

Dagen før bronsefinalen gikk landslagskollega ut og sa at grenen deres ikke fortjener plass i OL. Det er sportssjefen og utøverne uenige i. - Personlig synes jeg egentlig ikke noe om det som OL-idrett ennå.
Les mer om OL-idrett.

Kommunisttopp dømt i Kina

Den tidligere kinesiske kommunisttoppen Sun Zhengca ble tirsdag dømt for økonomisk kriminalitet. 54-åringen som tidligere ble nevnt som en kandidat til å bli Kinas president, ble tirsdag dømt for å ta imot bestikkelser.
Les mer om Kina og Sun Zhengca.
– Det får stå for hans regning
Dagen før bronsefinalen gikk landslagskollega ut og sa at grenen deres ikke fortjener plass i OL. Det er sportssjefen og utøverne uenige i.
Les mer om Det.
Astrid UJ også ute av 10km-laget
Astrid Uhrenholdt Jacobsen får heler ikke gå 10km fristil i OL. - Et vanskelig uttak, innrømmer landslagssjefen.

Trump vil kutte statsstøtten til romstasjon

Trump-administrasjonen vil ha NASA ut av den internasjonale romstasjonen innen 2025, og vil at stasjonen skal drives privat.
Hevder seilingsrett i Sør-Kinahavet
En britisk krigsskip skal seile fra Australia gjennom det omstridte Sør-Kinahavet for å holde i hevd retten til å navigere fritt i området. Kina hevder at nesten hele det ressursrike havområdet tilhører dem.
Les mer om Australia og Sør-Kinahavet.
Erkjenner å ha kidnappet baby fra fødestuen i 1998
Amerikanske Gloria Williams (52) innrømmer at hun for nesten 20 år siden bortførte et nyfødt barn, som hun senere oppdro som sin egen datter.
Sp kan gi flertall for SVs barnehageforslag
Senterpartiet kan bli tungen på vektskålen når Stortinget stemmer over SVs forslag om å skille mellom ideelle og kommersielle private barnehager. SV har allerede støtte fra Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti og Rødt.
Britisk marinefartøy skal hevde seilingsrett i Sør-Kinahavet
En britisk krigsskip skal seile fra Australia gjennom det omstridte Sør-Kinahavet for å holde i hevd retten til å navigere fritt i området.
Les mer om Australia og Sør-Kinahavet.
Bronsen røk for de norske samboerne
Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten må ta til takke med den sure fjerdeplassen i OL. GANGNEUNG: De nye norske curlingyndlingene har skapt engasjement hjemme etter en solid OL-turnering.
Les mer om OL-turnering.
Sp avgjør barnehageforslag
Sp kan bli tungen på vektskålen når Stortinget stemmer over SVs forslag om å skille mellom ideelle og kommersielle private barnehager. SV har allerede støtte fra Ap, KrF og Rødt.
Les mer om KrF, Rødt og Stortinget.
Curlingmedaljen glapp
Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien kom aldri nær en OL-medalje i tirsdagens bronsekamp i mixed double curling mot OAR. De russiske utøverne vant 8-4.
Det norske curling-paret fikk bank i bronsefinalen
Det ble en sur fjerdeplass for Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten. Den norske medaljedrømmen i mixed double curling ble knust av det russiske laget i tirsdagens bronsefinale med 4-8.
Les mer om Kristin Skaslien.
Det norske curling-paret fikk bank i bronsefinalen
Det ble en sur fjerdeplass for Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten.
Les mer om Kristin Skaslien.
Curling: Knust i bronsefinalen
Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien kom aldri nær en OL-medalje i tirsdagens bronsekamp i mixed double curling mot OUR. De russiske utøverne vant 8-4.
Bronsen røk for de norske samboerne
Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten må ta til takke med den sure fjerdeplassen i OL.
Bommet da det gjaldt som mest: - Nei nei nei nei nei
OAR - NORGE 8-4 GANGNEUNG (Dagbladet): Etter at Canada ble for sterke i gårsdagens semifinale, blir mesterskapets siste kamp et oppgjør om bronsemedaljen for Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien.
Les mer om Canada og Kristin Skaslien.
Norges curling-par tapte bronsefinalen
PYEONGCHANG (VG) (Norge-OAR (Russland) 4-8) Kristin Skaslien (32) og Magnus Nedregotten (27) maktet ikke å ta Norges tiende OL-medalje i Pyeongchang eller den første i curling siden Team Ulsruds lag-sølv i Vancouver i 2010.