14. Februar 2018 00.00-00.59

Eksplosjon i villa i Sverige

Svensk politi melder at det har vært en eksplosjon i et hus i Lund i Skåne. Det er uklart hva som har skjedd, men det skal kun være snakk om materielle skader, ifølge Sveriges Radio. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23:15.
Les mer om Lund, Skåne og Sverige.

Tigger pågrepet med seks millioner kroner i kontanter Sverige

En tigger i Sverige er pågrepet og mistenkt for hvitvasking etter at politiet fant seks millioner kroner i kontanter på ham. Mannen ble pågrepet da han tigget etter penger på en skysstasjon i Uppsala mandag.
Les mer om Sverige og Uppsala.
Tigger pågrepet med seks millioner
En tigger i Uppsala i Sverige er pågrepet og mistenkt for hvitvasking etter at politiet fant seks millioner kroner i kontanter på ham. Hvor pengene kommer fra, vet de foreløpig ikke. Det håper de videre etterforskning vil avdekke.
Les mer om Sverige og Uppsala.
Tottenham slo tilbake etter sjokkstart
Juventus fikk en drømmestart på kampen mot Tottenham, men klarte likevel ikke å sikre seg seieren i den første av to kamper mellom lagene.
Les mer om Tottenham.

Paragraf 115

Utenriksdepartementet har bedt lovavdelingen i Justisdepartementet om en ny vurdering av forslaget om å knytte Norge til EUs energiregulatorbyrå, Acer.
Møter storbyopprør
VEND I TIDE: Fleire av dei største laga i Arbeidarpartiet går i stikk motsett retning av Masud Gharahkhanis stramme asylpolitikk.
Les mer om Arbeidarpartiet.
Sammen med Nelson Mandela frigjorde han Sør-Afrika fra apartheid. Nå blir Jacob Zuma avsatt av sine egne.
Han klamrer seg til makten, men tiden er ute for Sør-Afrikas mest kontroversielle president siden apartheid.
- Nye byggeoverskridelser
En ny kostnadssprekk i Stortingets oppussingsprosjekt, gjør at sluttsummen ifølge Dagens Næringsliv nærmer seg 2 milliarder kroner. Prosjektet var i 2015 anslått til å koste 1,1 milliarder, mens anslaget i 2016 ble økt til 1,8.
Mistet lappen på E6 i Nord-Troms
En bilist mistet førerkortet ved Bakkeby i Rotsund i Nord-Troms tirsdag kveld. En UP-patrulje målte farta til 88 kilometer i timen i 60-sonen. Troms politidistrikt melder at de oppretter sak på forholdet.
Les mer om Bakkeby og Rotsund.
Arbeider-opprør i distriktene
Enda ett distriktsopprør mot regjeringa er i emning. Det drives i stor grad av lokale LO- og Ap-lag, som demonstrerer mot EUs energiunion og Acer fra Mo i Rana til Kristiansand.
DN: Nye byggeoverskridelser
En ny kostnadssprekk i Stortingets oppussingsprosjekt gjør at sluttsummen nærmer seg 2 milliarder kroner, ifølge DN. tortingspresident Olemic Thommessen har kalt inn presidentskapet til møte torsdag for å diskutere den økonomiske situasjonen.
Les mer om Olemic Thommessen.
Fire Brann-spillere med i norsk seier
Hele fire Brann-spillere var med da Norges G18-landslag slo Polen på et svært overbevisende vis. G18-landslaget er også i Spania, men de holder til på anlegget på La Manga.
Kvinne mistet lappen fordi hun kjørte for dårlig
To ganger skal hun ha truffet brøytekanten.
Rekrutteringen blomstrer i hoppmiljøet: – En revolusjon
Oppgraderingen av de minste hoppbakkene i Grønnåsen har sørget for mer aktivitet for hoppklubben.
Les mer om Grønnåsen.