14. Februar 2018 02.00-02.59

Kastet ut av det norske OL-troppen for fyll og hærverk

Det melder Olympiatoppen.
Les mer om OL-troppen og Olympiatoppen.

Nordmann arrestert i OL-byen

En mann som har hatt en støttefunksjon for en av idrettene i den norske OL-troppen, ble natt til tirsdag arrestert av politiet i Pyeongchang for å ha gjort skadeverk. Mannen er tatt ut av tjeneste, opplyser Olympiatoppen i en pressemelding.
Norsk OL-medlem pågrepet av politiet - sendes hjem fra Sør-Korea
Et medlem av den norske OL-støtteapparatet blir sendt hjem fra Pyeongchang. PYEONGCHANG: Natt til tirsdag ble et medlem av den norske OL-troppen anholdt av politiet i Pyeongchang. Vedkommende skal i beruset tilstand ha gjort skadeverk.
Mann kastet ut av den norske OL-troppen etter fyll og skadeverk
PYEONGCHANG/OSLO (VG) En nordmann er kastet ut av den norske OL-troppen etter å ha blitt anholdt og bøtelagt av politiet i Pyeongchang.
Les mer om OL-troppen og Pyeongchang.

Norsk OL-medlem pågrepet av politiet - sendes hjem fra Sør-Korea

Et medlem av den norske OL-støtteapparatet blir sendt hjem fra Pyeongchang.
Kastet ut av den norske OL-troppen for fyll og hærverk
Det melder Olympiatoppen. PYEONGCHANG (Dagbladet): En person i den norske OL-troppen ble natt til tirsdag pågrepet av politiet i Pyenongchang. Han gjorde skadeverk i beruset tilstand. Nordmannen ble satt i varetekt.
Norsk støttepersonell anholdt av politiet - tas ut av OL-troppen
En nordmann, som har hatt en støttefunksjon for en av idrettene i den norske OL-troppen, ble natt til tirsdag anholdt av politiet i Pyeongchang for å ha gjort skadeverk i beruset tilstand.
Les mer om OL-troppen og Pyeongchang.
Tyrkia: Her bor 600 barn uten pappa
KILIS (VG) Syria-krigen har gjort barna fedreløse og kvinnene til alenemødre. - Jeg husker pappa godt. Han var høy, hadde bart og krøllete hår. Han var snill mot meg og elsket meg. Jeg savner ham, sier 13 år gamle Lejali.
Les mer om Lejali.
Tyrkia: Her bor 600 barn uten pappa
KILIS (VG) Syria-krigen har gjort barna fedreløse og kvinnene til alenemødre.
Filmstjernen Minnie Driver trekker seg fra Oxfam
Den 48 år gamle skuespilleren trekker seg som global ambassadør for den britiske nødhjelpsorganisasjonen Oxfam etter prostitusjonsskandale.
Les mer om Oxfam.