23. Februar 2018 03.00-03.59

Åtteåring funnet i god behold

Den åtte år gamle jenta som torsdag kveld ble meldt savnet i Halden i Østfold, er funnet i god behold. Jenta sov hos en venninne, melder politiet.
Les mer om Halden og Østfold.

Mann tatt med 300 gram hasj

I Hokksund i Buskerud er tre menn i 20-årene pågrepet av politiet, for bruk og besittelse av hasj. En av mennene var i besittelse av 300 gram, ifølge politiet.
Les mer om Buskerud.
Åtteåring savnet i Halden
Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen. Jenta har vinterferie og gikk hjemmefra klokken 10.30 torsdag, opplyser politiet.
Les mer om Halden og Østfold.
Draps- og voldtektsdømt henrettet i Florida
47 år gamle Eric Scott Branch, som ble dømt for drapet på en student i Florida i 1993, er blitt henrettet. Branch ble henrettet i Reiford-fengselet i Florida med giftsprøyte. Han ble bekreftet død klokken 19.05 torsdag kveld lokal tid.

Sheriff mener politimann skulle stanset Florida-skytteren

Han var den eneste bevæpnede politimannen på skolen da skytingen startet. Men han gikk ikke inn i bygningen for å konfrontere gjerningsmannen.
Les mer om Florida-skytteren.
Draps- og voldtektsdømt henrettet i Florida
47 år gamle Eric Scott Branch, som ble dømt for drapet på en student i Florida i 1993, er blitt henrettet.
Les mer om Eric Scott Branch og Florida.
Det norske tremilslaget er klart
Det blir som ventet Marit Bjørgen, Ingvild Flugstad Østberg, Ragnhild Haga og Heidi Weng som går søndagens 30 kilometer klassisk i Pyeongchang.
Politiet leter etter åtteåring: - Kan ikke utelukke noe
HALDEN: Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen.
Les mer om Østfold.
Mener politimann skulle ha stanset skytteren: - Jeg er knust. Det finnes ikke ord.
Politimann lot være å konfrontere masseskytteren i Florida.
Les mer om Florida.
Bedrift dømt etter dødsulykke i Rogaland
NorStone er i Stavanger tingrett dømt til å betale en bot på 2 millioner kroner etter at en mann omkom i en arbeidsulykke i 2015.
Les mer om Rogaland og Stavanger.