25. Februar 2018 06.00-06.59

Boligprisene i Vadsø har falt som en stein - se hvordan det ligger an i din kommune

Mens Alta, Hammerfest og Sør-Varanger opplever en jevn økning i boligprisene har Vadsø gått rett til bunns med en nedgang på nesten 20 prosent viser fersk statistikk fra Eiendom Norge.

Dette er trolig iPhone X Plus – slik er den i hånda

LG har for lengst startet produksjonstestingen.
Tyskland har flere gull enn Norge
Tyskland tok gull i firerbob i natt og har nå gått forbi Norge på medaljestatistikken. De har nå tatt like mange gull som Canada gjorde i Vancouver i 2010, som er tidenes beste gullfangst i et vinter-OL.
Les mer om Canada, Norge og Vancouver.
Russlands dopingsaker ødela sjansene for å oppheve OL-suspensjonen
Den internasjonale olympiske komité (IOC) opphever ikke Russlands OL-utelukkelse. Russerne får dermed ikke delta under avslutningsseremonien under eget flagg. Avgjørelsen ble enstemmig vedtatt søndag.
Les mer om OL-suspensjonen.

Svensk OL-gull i curlingfinalen

De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne. Svenskene vant hele 8-3 i finalen. Det var Sør-Korea som åpnet best og tok ledelsen 1-0.
Fullt ettersyn fra tre etater etter bingokonkurs
Regnskapene i konkursrammede Byhaven Bingo AS får nå ettersyn av Lotteri- og stiftelsestilsynet, Kemneren i Drammen og Finanstilsynet.
BetonmastHæhre erobret enda et fjell
Det smalt som det skulle da samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen utløste den siste salven på den 3,2 kilometer lange tunnelen. Albert Hæhre fulgte med fra sidelinja.
Les mer om Ketil Solvik-Olsen.
Svensk OL-gull i curlingfinalen
De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne.
Masfjorden sjakklubb fekk storfint besøk til jubileumsturnering
Masfjorden sjakklubb fyller 40 år i 2018 og markerte dette med ei stor sjakkhelg på Sandnes skule sist helg. Tilstades heile helga var Jon Ludvig Hammer, ranka som nummer to i Noreg.
Les mer om Jon Ludvig Hammer og Noreg.
Freddy fikk ikke satt inn sparepengene til barnebarna - DNB legger seg paddeflate
Sandefjordsmannen Freddy Fremstad (66) måtte reise til Larvik for å sette inn myntene han hadde spart til barnebarna sine. Nå legger DNB seg paddeflate.
Les mer om DNB og Larvik.
NRA mener boikotten av organisasjonen er feig
NRA langer ut mot selskaper som nå kutter båndene til våpenorganisasjonen og kaller det en «skammelig oppvisning i politisk og sivil feighet.
BetonmastHæhre erobret enda et fjell
Det smalt som det skulle da samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen utløste den siste salven på den 3,2 kilometer lange tunnelen. Albert Hæhre fulgte med fra sidelinja. Denne gang var det Tjernfjelltunnelen på rv.
En av Norges billigste biler blir ny
Denne skiller seg ut i klassen. Bitte lille Toyota Aygo debuterte første gang i 2005.
Les mer om Toyota Aygo.
Russlands dopingsaker ødela sjansene for å oppheve OL-suspensjonen
Den internasjonale olympiske komit (IOC) opphever ikke Russlands OL-utelukkelse. Russerne får dermed ikke delta under avslutningsseremonien under eget flagg.
Les mer om OL-suspensjonen.
Se e-posten: Rådmannen ba ansatt slette Facebook-innlegg – «Hvis ikke kan dette slå tilbake på deg selv
– Jeg anså det som en trussel og jeg slettet kommentaren, i frykt for represalier, sier Oddbjørn Hansen, daglig leder for Frivilligsentralen i Gamvik kommune.
OL-studio: Trenerprofil er skråsikker på hvem som tar OL-gullet
Følg OL i vårt livestudio.
Les mer om OL-gullet.
Veiby til topps i Numedalsrally
Ole Kristian Veiby og kartleser Stig Rune Skjæremoen kjørte inn til seier i årets Numedalsrally med sin Skoda Fabia R5. Dermed har teamet, som til vanlig kjører VM, vunnet det legendariske løpet to år på rad.
KrF-åtvaring mot å legge ned pelsdyrnæringa
Eit av dei tyngste fylkeslaga til KrF åtvarar mot følgjene av å legge ned pelsdyrnæringa. Berre i Rogaland kan ringverknadene ramme 430 årsverk, ifølgje partiet.
Les mer om KrF og Rogaland.
Skal diskutere våpenhvile i Syria
Statslederne i Frankrike og Tyskland holder søndag møte med Russlands president Vladimir Putin om våpenhvilen i Syria.
Flere av verdens største aviser skriver om hemmeligheten bak den norske suksessen
Gullrushet i Sør-Korea legges merke til.
Les mer om Sør-Korea.
Har du opplevd seksuell trakassering eller maktmisbruk? Del din historie med oss - helt anonymt
Sammen med en rekke av Amedias 63 lokalaviser og Nettavisen skal Tønsbergs Blad nå få fram folkets metoo-historier. På kvinnedagen vil vi sammen presentere omfanget av #metoo i Norge. De siste månedene har #metoo blitt et globalt fenomen.
Les mer om Nettavisen og Norge.
Holmestranding kjørte av danskebåten med narko i bagasjen - så ble han tatt av politiet
Nå er mannen dømt for flere lovbrudd. En mann i 40-årene som bor i Holmestrand er i Nordre Vestfold tingrett dømt til 30 dagers ubetinget fengsel, etter en reise fra Danmark til Norge som var utenfor lovverket på flere måter.