14. Mars 2018 01.00-01.59

Listhaug: - Det var verken min mening eller hensikt å såre noen

Sylvi Listhaug (Frp) sier det aldri var i hennes tanker at Facebook-innlegget hennes kunne kobles til Utøya, men har verken beklaget eller slettet innlegget.
Les mer om Facebook-innlegget og Utøya.

BLOGG: Lillehammer - Oslo (Bærum) på ski & mit lille sorte æg

En hver flott vinter fortjener en lang skitur. På en sykkeltur hjem fra jobb bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve å gå på ski fra Lillehammer og hjem til Østerås i Bærum.
Les mer om Bærum, Lillehammer og Oslo.
Mannen som ble skutt på Bjørndal er død
Mannen i begynnelsen av 30-årene som mandag morgen ble funnet skutt og kritisk skadd i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo, er død. BJØRNDAL: - Saken etterforskes nå som drap.
Les mer om Bjørndal og Oslo.
Bli inspirert!
NY FLOTT MEDLEMSFORDEL: Som Kondismedlem får du 20 % rabatt på abonnement på en rekke fagblader! Nå kan du få treningstips, bli inspirert til trening og holde deg oppdatert uten at det trenger å koste deg alt for mye.

Departementsråd Tor Saglie i Justisdepartementet vil slutte før tiden

Departementsråd Tor Saglie har bedt justisminister Sylvi Listhaug om å få gå av før tiden, melder NRK. Saglie fyller 70 år i september neste år. Han ønsker å jobbe med fagspørsmål den siste tiden, opplyser departementet til NRK.
International employees accuse The Nighthawk Diner of severe exploitation
New location: The Nighthawk Diner recently opened a new location in Frogner. Employees at both locations say their working conditions are exploitative.
Over 160 klager på kalde lesesaler denne vinteren
K-K-K-KALDT: Harald Schjelderups hus har den kaldeste lesesalen på UiO. Over 160 klager på kalde lesesaler denne vinteren Siden november har det kommet inn 165 klager over innetemperaturen på UiO.
Les mer om Siden og UiO.
Velferdstinget drømmer om nytt studenthus
St. Olavs gate 32 kan bli nytt studenthus hvis Velferdstinget vurderer at tomten er egnet.
Les mer om Velferdstinget.
Selv ikke «dronning Elizabeth tjener like mye som ektemannen
Netflix innrømmer forskjellsbehandling i den populære serien «The Crown.
Les mer om Elizabeth og The Crown.
Frigir ny video av Martine Vik Magnussen og Farouk Abdulhak fra drapsnatten i 2008
Britisk politi sier Farouk Abdulhak for alltid vil være etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen og at han ikke må tro at saken vil forsvinne.
Enebolig totalskadd i brann
En bolig i Beisfjord i Nordland anses som totalskadd etter brann, melder politiet på Twitter. Brannen startet i en garasje, men spredte seg senere til boligen. Fem personer er evakuert fra brannstedet. Én behandles av ambulanse.
Les mer om Beisfjord, Nordland og Twitter.