16. Mars 2018 19.00-19.59

Startliste Verdenscup Falun Lørdag Menn

Her er hele startlista:

Startliste Verdenscup Falun Lørdag Kvinner

Her er hele startlista:
Artistlegende (72) dater 24 år gammel nakenmodell
Hele 48 år skiller artisten Don McLean og hans nye kjæreste Paris Dylan.
Les mer om Don McLean.
Mor fant hasj på gutterommet og ringte politiet
Kriminelle gjenger rekrutterer «løpegutter så unge som 14 år.

Biljakt i Arendal

Politiet måtte forfølge en bil som ikke ville stoppe under kontroll i Arendal. Bilen krasjet i et autovern ved Molandsveien. Bilfører anmeldes for kjøring i påvirket tilstand, besittelse av narkotika, mangel på gyldig førerkort og flere lovbrudd.
Les mer om Arendal og Molandsveien.
Gjekk til topps med berekraftige pennalhus
Jentene bak Earthcase UB frå Årdal gjorde det skarpt då unge entreprenørar samla seg til dyst i Førde før helga.
Les mer om Earthcase UB, Førde og Årdal.
Innfører bålforbod etter grasbrann: - Det er turt i terrenget og ikkje snø
Heldigvis gjekk vinden i ei slik retning at det ikkje var fare for eit fritidshus om lag ti meter frå der det brann.
Så lenge skal Bergen bade i sol
Meteorologen kommer med strålende nyheter til solhungrige bergensere. Helgen blir solfylt, og finværet tar ikke slutt med det første.
Les mer om Bergen.
Fortsatt frykt for omfattende valgfusk
MOSKVA (NRK): – Jeg reiste selv rundt fra valglokale til valglokale for å stemme på Putins parti. Aleksander Mikhailts har nå valgt å støtte opposisjonskandidaten Ksenia Sobtsjak.
Les mer om Ksenia Sobtsjak.
Stöckl om suverene Kamil Stoch: - Jeg skjønner ikke helt hvordan han får det til
Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter i kvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw Air.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.
Mann gikk amok i butikk i Bodø
Politiet i Nordland fikk klokken 18.56 melding om en aggressiv mann inne på Elkjøp på City Nord. Mannen skal ha slått til en annen kunde, og begikk skadeverk inne på butikken.
Les mer om Bodø, City Nord, Elkjøp og Nordland.
- Med hjernen er det litt «use it or lose it»
Det er viktig å trimme både hjernen og kroppen, mener nevrolog. Hjernen og hjernehelse får stadig mer oppmerksomhet. - Med hjernen er det litt «use it or lose it» - altså at man må bruke hodet aktivt for å holde hjernen ved like.
Syrere flykter fra blodig opptrapping på to fronter
Krigen raser på to fronter i Syria - i Øst-Ghouta og i Afrin. Titusener har lagt på flukt, samtidig som sivile fortsetter å bli drept i massive luftangrep.
Les mer om Afrin, Syria og Øst-Ghouta.
Østberg varsler hard evaluering av sprintsesongen
FALUN (VG) Selv om Marit Bjørgen (37) imponerte og reddet Norges sprint-ære i Sverige fredag, har sprintsesongen vært langt under pari. Kun Maiken Caspersen Falla (27) får godkjent.
Les mer om Marit Bjørgen og Sverige.
Nå kan alt skje
Denne helgen kan bli avgjørende for norsk politikk de neste tre årene. I sin ytterste konsekvens risikerer Jonas Gahr Støre å ende opp som statsminister.
Andrea (19) spiller den krevende hovedrollen i Utøya-filmen
- Da jeg løp rundt i skogen visste jeg at det ikke fantes en reell trussel, men det setter i gang tanker i hodet - enkelte ganger følte jeg på en slags dødsangst.
Les mer om Utøya-filmen.
Løperne ønsker femmil velkommen: - Vi er like godt trent som gutta
Marit Bjørgen mener det er en selvfølge at også kvinnene skal få forsøke seg på femmil i Holmenkollen.
Les mer om Holmenkollen.
Mulig sammenheng mellom skudd
Oslo-politiet tror det kan være en sammenheng mellom skudd som ble avfyrt på Jordal og skytingen på Lambertseter og Bjørndal ett døgn senere.
Les mer om Bjørndal, Jordal og Lambertseter.
Avslører sitt uvanlige krav i testamentet
Reality-stjernen har skrevet i testamentet sitt at hun alltid skal ha sminke, hår og negler fikset - selv om hun er dødssyk.
Se siste Hollywood-nytt på tre minutter
Skilsmisser, bryllup, forelskelser, utroskap, rykter og løgner - journalist Kjersti Flaa gir deg de største overskriftene fra Los Angeles.
Sparta-ledelse etter første periode
Spartas Tommy Kristiansen scoret kveldens første mål i Sparta Amfi. Lillehammer er sarpingenes semifinalemotstander i ishockeyens sluttspill. Etter første periode leder Sparta 1-0. Det gjenstår to perioder.
Les mer om Sparta og Sparta Amfi.
Tok sportsutstyr fra egen bedrift
En mann er dømt til å betale en bot på 10 000 kroner for å ha tatt sportsutstyr verdt 66 000 kroner fra egen bedrift. Bedriften gikk konkurs kort tid senere. Det var tidligere ansatte som tipset bostyreren om at mannen hadde tatt med seg varer hjem.
Vil studere kunstig intelligens
Interessen for data og kunstig intelligens har aldri vært større. Ved fakultetet for teknologi og realfag i Grimstad, er det rekordstor pågang, før søknadsfristen går ut.
Les mer om Grimstad.
Kaster mindre mat
Mat som havner i søpla i Norge kunne ha mettet 800 tusen mennesker. 20 familier i Kristiansand skal over flere uker veie maten og endre vaner for å redusere matavfallet.
Les mer om Kristiansand og Norge.
Unngjekk kritiske spørsmål
NRK sin journalist fekk klar beskjed om at det var uaktuelt å stille kritiske spørsmål då justisminister Sylvi Listhaug viste fram blomestøtta. Statsråden inviterte pressa for å visa dei over hundre blomane ho har motteke frå folk som støttar ho.
Les mer om Sylvi Listhaug.
Monsen blir med videre
Arild Monsen bekrefter at han fortsetter som langrennstrener i Norges Skiforbund. Sprintlandslagstrener nåværende kontrakt løper ut etter denne sesongen og moldenseren ser fram til å starte jobben mot en ny sesong. Det skriver NTB.
Les mer om NTB.
Fortsatt frykt for omfattende valgfusk
MOSKVA (NRK): – Jeg reiste selv rundt fra valglokale til valglokale for å stemme på Putins parti. Aleksander Mikhailts har nå valgt å støtte opposisjonskandidaten Ksenia Sobtsjak.
Les mer om Ksenia Sobtsjak.
Nordodølingene satser at det er liv laga på Sand og stiller spørsmålet: Vinmonopol i 2019?
NORD-ODAL/GRUE: – Vi ser at utviklingen i kommunen har vært meget positiv innenfor de områdene som Vinmonopolet vektlegger, skriver Nord-Odal kommune i søknaden.
Les mer om Nord-Odal, Sand og Vinmonopolet.
– To gode kandidater
GRUE/NORD-ODAL: Det taler for kandidaturet til Nord-Odal og Grue at Hedmark ikke har fått nytt pol på fem år.
Les mer om Grue, Hedmark og Nord-Odal.
Planlagt plass til polutsalg
Nord-Odal: Vedtaket gjenstår, men planene om et nytt Gjensidige-bygg begynner å ta form. Et vedtak er ikke langt unna.
Les mer om Gjensidige-bygg.
Kjørte 155 km i Saglandsbakken - ble fotgjenger
Bilføreren, som kjørte i 155 kilometer i timen i 80-sonen i Saglandsbakken i Bjerkreim kan forberede seg på både fengselsstraff og ei solid bot.
Les mer om Bjerkreim og Saglandsbakken.
Skudd på Jordal kan henge sammen med Lambertseter-skyting
Oslo-politiet tror det kan være en sammenheng mellom skudd som ble avfyrt på Jordal og skytingen på Lambertseter og Bjørndal ett døgn senere.
Nå kan alt skje
Denne helgen kan bli avgjørende for norsk politikk de neste tre årene. I sin ytterste konsekvens risikerer Jonas Gahr Støre å ende opp som statsminister.
Østberg varsler hard evaluering av sprintsesongen
FALUN (VG) Selv om Marit Bjørgen (37) imponerte og reddet Norges sprint-ære i Sverige fredag, har sprintsesongen vært langt under pari. Kun Maiken Caspersen Falla (27) får godkjent. Det er ikke godt nok, mener Ingvild Flugstad Østberg (27)
20-åring straffet for å ha servert læreren hasjkake
En elev som serverte læreren sin hasjkake på Meldal videregående skole i Trøndelag i fjor, er dømt til 21 dagers fengsel.
Les mer om Meldal og Trøndelag.
Foreldrene skal ha våknet av et hyl. Jente (10) fant fremmed mann i senga
- Han sier han ikke husker noe av det som har skjedd, sier advokat.
Derfor vil Molde-gull være en skandale for Rosenborg
KOMMENTAR: Molde Fotballklubb vil utfordre Rosenborg sportslig. Men økonomisk er Norges to største klubber i hver sin divisjon, skriver Trond Hustad, sportsleder i Romsdals Budstikke.
- En nærværsteologi nærmest på autopilot
Geir Otto Holmås mener å se at en ny teologi om Guds nærvær slår rot i norsk kristenhet. - Den kan ende opp i et nytt evangelium, advarer han.
Stöckl om hoppkongen: - Han er en god skiflyver, dessverre
Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter ikvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw er.
Les mer om Kamil Stoch og Raw.
Tatt i 101 i 80-sone på E6
UP stilte seg fredag opp i 80-sonen på E6 i Takelvdalen i Målselv, og "skjøt" ni bilister som hadde det vel travelt. Ni fikk forenklede forelegg, og høyest målte hastighet var 101 kilometer i timen, melder Troms politidistrikt.
Les mer om Målselv og Takelvdalen.
Celtic-manageren roser Ajer: - Han vil utvikle seg til å bli en toppspiller
Brendan Rodgers er imponert over 19-åringen. Celtic-manager Brendan Rodgers pøser ut lovord om eleven Kristoffer Ajer etter at unggutten ble tatt ut i Norges A-landslagstropp for første gang.
Les mer om Ajer og Kristoffer Ajer.
Elev dømt for å ha lurt lærer til å spise hasjkake
En mann i 20-årene er dømt til 21 dagers fengsel for å ha lurt læreren til å spise en kake med hasj. Læreren ved en videregående skole i Sør-Trøndelag ble sendt til sykehus etter hendelsen.
Les mer om Sør-Trøndelag.
Så har Næss kjørt forbi
Ifølge GPS har Birgitte Næss passert Petter Karlsson Karlsson var første kjører inn til Jotka og var ute igjen i løpet av tre minutter. Med stor avstand bak til neste kjører, Birgitte Næss. Men så skjedde ting, på Jotkavannet.
Høydramatisk i FL1200: Næss har passert Karlsson
På aller siste strekning, like forbi Jotka og på vei inn mot Alta, har det plutselig skjedd en dramatisk vending i FL1200. Petter Karlsson som har ledet løpet lenge, virker å ha fått parkering på Stourojavri.
Les mer om Alta, Jotka, Karlsson og Stourojavri.
VG: Solberg mener Støre bryter skikk og bruk
Statsminister Erna Solberg (H) mener Ap-leder Jonas Gahr Støre går for langt når han støtter mistillit mot Sylvi Listhaug (Frp), selv om hun har sagt unnskyld.
Les mer om Støre og Sylvi Listhaug.
Se NRFs webinar om trening og kosthold
Vi markerte Revmatikerdagen med et direktesendt webinar med blant annet Fedon Lindberg og eksperter fra Diakonhjemmet og OuS i panelet. Lær mer om hva du selv kan gjøre for å leve bedre til tross for smerter i muskler og ledd.
Mannen som startet Listhaug-rabalderet: - Støre har gått for langt
Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim mener Arbeiderpartiet er ute etter å ta Sylvi Listhaug. - Støre aksepterer ikke en beklagelse. Det var en beklagelse opphøyd i åttende grad.
DR: Må legge ned mange programmer
Danmarks Radio må legge ned mange programmer de neste årene etter at regjeringen og Dansk Folkeparti i dag ble enige om å avvikle kringkastingslisensen og kutte 20 prosent i DRs budsjett i løpet av de kommende fem årene,
Les mer om Dansk Folkeparti.
Skjebnedager for Listhaug og regjeringen
Omgitt av roser og tulipaner fra tilhengere går Sylvi Listhaug (Frp) inn i helgen, vel vitende om at både hennes og regjeringens framtid står på spill.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.
Vålerengas svenske toppscorer blir norsk landslagsspiller
Men Tobias Lindström må motta passet før han kan spille VM i norske farger. TV 2 får bekreftet av Ischockeyforbundet (NIH) at svenske Lindström er en del av landslagstroppen som samles på mandag.
Her er Audis kommende «Tesla-killer
Lover minst 20 elbiler de neste åtte årene.
Les mer om Tesla-killer.
Vålerengas svenske toppscorer blir norsk landslagsspiller
Men Tobias Lindström må motta passet før han kan spille VM i norske farger.
20-åring straffet for å ha servert læreren hasjkake
En elev som serverte læreren sin hasjkake på Meldal videregående skole i Trøndelag i fjor, er dømt til 21 dagers fengsel.
Les mer om Meldal og Trøndelag.
Går mot mildere tider
Går mot mildere tider
Knuste skjermer
Operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i Nordland politidistrikt forteller at de nå har patrulje på stedet der en mann har gjort skade og slått til en annen kunde på City Nord i Bodø. – Han har knust noen skjermer ved kasseområdet. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader hos den andre kunden, sier Pettersen til NRK.
Statsraaden er «ship-shape
Prislappen er rundt 20 millioner kroner. Men så er også Statsraad Lehmkuhl skikkelig oppgradert. Og snart klar for nye tokt.
Les mer om Statsraad Lehmkuhl.
Tusen pasienter uten fastlege etter påske
Gjøvik kommune har få dager på seg til å finne en fastlege for 1000 innbyggere. Tonje Lyshaugen sier de skal klare det.
Kjøpte hasj og røykte på heimvegen
To menn i 20-åra har tilstått at dei hadde fleire turar til Bergen for å kjøpa hasj og marihuana. På veg heim røykte dei hasj, og sjåføren var rusa då politiet stoppa dei.
Les mer om Bergen.
Klæbo reiser til Kina(pluss)
Les mer om Kina.
– Nå har hun gått for langt. Tilliten hennes i Kristen-Norge er svekket.
Den kristne grasrota har fått nok av justisminister Sylvi Listhaugs retorikk.
Les mer om Kristen-Norge.
Minidetektiv (6) avslørte forfatter
Kasper (6) oppdaget at den siste bestselgeren til Jørn Lier Horst er delvis avskrift av en bok som Horst utga i 2014.
Les mer om Horst og Jørn Lier Horst.
Celtic-manageren roser Ajer: – Han vil utvikle seg til å bli en toppspiller
Brendan Rodgers er imponert over 19-åringen.
Les mer om Ajer.
19-åring straffet for å ha servert læreren hasjkake
En elev som serverte læreren sin hasjkake på Meldal videregående skole i Trøndelag i fjor, er dømt til 21 dagers fengsel.
Les mer om Meldal og Trøndelag.
På skitur i Modum
Moinger flest - og mange andre - er heldige ved at Modum kommune, O-laget og private i samarbeid opprettholder et utstrakt og attraktivt løypenett gjennom vintermånedene.
Les mer om Modum og O-laget.
Blomsterhav til Listhaug var Facebook-aksjon fra innvandrerkritiske grupper
Flere hundre har sendt blomster til Sylvi Listhaugs kontor fredag. En støtteaksjon er satt i gang på Facebook-gruppa «Slå ring om Norge».
Mot EIK skal Sandnes Ulf øve på serieåpningen
For 13 dager siden spilte Sandnes Ulf glitrende og slo det finske topplaget HJK 2-1 i Spania. Testen på Ålgård lørdag blir annerledes.
Les mer om HJK, Spania og Ålgård.
Skudd på Jordal kan henge sammen med Lambertseter-skyting
Oslo-politiet tror det kan være en sammenheng mellom skudd som ble avfyrt på Jordal og skytingen på Lambertseter og Bjørndal ett døgn senere. Flere beboere hørte skudd på Jordal ett døgn før de to andre skyteepisodene i hovedstaden.
Snø skaper problemer for o-sesongen
En fantastisk vinter for alle som er interessert i ski-sporten går nå mot slutten, skulle en tro kalenderen, men våren lar vente på seg. Det ligger nå over meteren med snø flere steder, noe som skaper utfordringer for vårløpene innen orientering.
USA og Sør-Korea tror Nord-Korea kan få en lysere framtid
USA og Sør-Korea er «forsiktig optimistiske» til det framtidige forholdet til Nord-Korea før det planlagte toppmøtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un.
Verdensstjerne og hølendinger sparker i gang Aurskogmart'n
AURSKOG: Det er ingen hvem som helst som har æren av å åpne Aurskogmart'n torsdag 9. august. År 2000: Singlene Take on Me og Same Old Brand New You nådde begge førsteplass på singellistene både i Storbritannia og i Norge.
Kjøper enda en bolig på Konglungen
Kjell Inge Røkkes ektefelle Anne Grete Eidsvig har kjøpt nok en eiendom på Konglungen i Asker, en litt over 200 kvadratmeter stor villa bygget i 2011.
Spotifys børsnotering gir kjempegevinst for statlig norsk selskap
Når Spotify går på børs i New York 3. april, vil det statseide investeringsselskapet Argentum innkassere opp mot n milliard kroner, gjennom sine eierandeler i vekstfondene Northzone og Creandum.
Russisk kjemiker sier kun Russland har tilgang til nervegiften som ble brukt i Salisbury
Den russiske kjemikeren Vil Mirzajanov, som først avslørte at nervegiften Novitsjok eksisterer, sier ingen andre land har tilgang til den.
To nordmenn på pallen i Vikersund
Daniel- Andre Tande blei nummer 11 på kvalifiseringa i Vikersund i kveld med eit hopp på 215,5 meter. Robert Johansson og Andreas Stjernen kom begge på pallen, men måtte sjå seg slått av Raw Air-leiar Kamil Stoch som hadde kveldens lengste hopp med 242 meter. Tande er nummer 8 i samandraget.
Uavgjort mellom Jerv og Arendal
Fredagens treningskamp mellom fotballagene FK Jerv og ØIF Arendal endte uavgjort 1-1, skriver Agderposten. Grimstad-laget Jerv hadde ifølge rapportene flest sjanser i kampen, som ble spilt på Myra i Arendal.
Les mer om Agderposten, Arendal, Jerv og Myra.
Mann lettere skadd etter fall
En mann er lettere skadd, etter å ha falt rundt tre meter ned på et betonggulv på en byggeplass i Vanse, Farsund i ettermiddag. Det opplyser Sørlandet sykehus. Arbeidstilsynet er varslet og politiet oppretter sak.
Les mer om Farsund, Sørlandet og Vanse.
Politiet ber om tips
Politiet leter etter en mann som har gjort skade og slått ned en annen kunde på Elkjøp City Nord i Bodø. Mannen har stukket av på sykkel. De skriver på Twitter at mannen er 30–40 år, har skjegg, mørke klær og grønn lue. Politiet ber om tips i saken.
Har søkt staten om 44 millioner kroner – håper på å åpne dørene om nøyaktig tre år
På kvenfolkets dag 2021 har direktøren for Varanger museum et håp om å åpne dørene på det nye nasjonale museet for kvener og norskfinner.
Les mer om Varanger.
Denne anleggsgartneren flytter tonnevis med snø fra sentrums- og villagater
Selv om snøen ligger halvmeterdyp er det alt annet enn slappe dager for anleggsgartnerfirmaet til Tore Rafoss (44). Med syv gravemaskiner står oppgavene i kø også i vinterhalvåret
Lokallagsleder i KrF: - Vil anbefale landsstyret å ikke støtte mistillitforslag
STAVANGER: Lokallagslederen i Stavanger KrF mener saken rundt Listhaugs Facebook-post har gått for langt.
Les mer om KrF og Stavanger KrF.
Nissan skal virkeliggjøre konseptbilen IMx
Lanseres om noen år - håper den blir like viktig som Qashqai. (Video)
Les mer om IMx og Qashqai.
Mor fant hasj på gutterommet og ringte politiet
Flere og yngre gutter rekrutteres til kriminelle miljø og gjenger i Oslo.
Les mer om Oslo.
Mot EIK skal Sandnes Ulf øve på serieåpningen
For 13 dager siden spilte Sandnes Ulf glitrende og slo det finske topplaget HJK 2–1 i Spania. Testen på Ålgård lørdag blir annerledes.
Les mer om HJK, Spania og Ålgård.
Skulle drepe politimanns sønn
NOTODDEN: En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt for å truet med å drepe sønnen til en politiførstebetjent.
Les mer om Aust-Telemark.
Her hylles Eskild (47) i tårevåt avskjed: - Han er en legende
Norge avsluttet årets Paralympics med seier mot Tsjekkia. Etter kampen ble veteranen Eskild Hagen hyllet.
Les mer om Eskild, Eskild Hagen og Tsjekkia.
Hollywood snakkiser: - Se siste Hollywood-nytt på tre minutter - Se og Hør
Skilsmisser, bryllup, forelskelser, utroskap, rykter og løgner - journalist Kjersti Flaa gir deg de største overskriftene fra Los Angeles.
Vinterroadtrip til solskinnsstaten Arizona - opplev Ville Vesten på sitt beste
Vil du oppleve «Grand Canyon-staten» uten trengsel og kvelende varme? Dra til Arizona om vinteren. - Gosh! Awesome! Stunning!
Kim Kardashian: - Avslører sitt uvanlige krav i testamentet - Se og Hør
Reality-stjernen har skrevet i testamentet sitt at hun alltid skal ha sminke, hår og negler fikset - selv om hun er dødssyk. (Se og Hør): Kim Kardashian (37) og familien er kjent for å sjokkere, og nå gjør realitystjernen det nok en gang.
Les mer om Hør.
Vinterroadtrip til solskinnsstaten Arizona – opplev Ville Vesten på sitt beste
Vil du oppleve «Grand Canyon-staten uten trengsel og kvelende varme? Dra til Arizona om vinteren.
Innvandringskritiske grupper på Facebook oppfordrer til å sende Listhaug blomster
Justisminister Sylvi Listhaug har mottatt hauger med blomster etter den siste ukens bråk. I flere innvandringskritiske grupper på Facebook oppfordres det til å sende henne blomster.
Les mer om Facebook og Listhaug.
USA og Sør-Korea tror Nord-Korea kan få en lysere framtid
USA og Sør-Korea er «forsiktig optimistiske til det framtidige forholdet til Nord-Korea før det planlagte toppmøtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un.
Trafikkulykke i Skiptvet
Brannvesenet i Skiptvet har vært på en trafikkulykke i Langliveien.
Les mer om Langliveien og Skiptvet.
Minidetektiv (6) avslørte forfatter
Kasper (6) oppdaget at den siste bestselgeren til Jørn Lier Horst er delvis avskrift av en bok som Horst utga i 2014.
Les mer om Horst og Jørn Lier Horst.
Videoen av storsjarmøren Ola (5) er sett av over en million
Fem år gamle Ola fra Trondheim skulle bare på skidag med barnehagen da han ble «oppdaget.
Les mer om Ola og Trondheim.