20. Mars 2018 02.00-02.59

Bobil i brann i Hordaland

Det brenner i en bobil som står parkert inntil et hus på Evanger i Voss kommune i Hordaland. Det er fare for spredning til huset. Beboerne er evakuert, ifølge politiet.
Les mer om Evanger og Hordaland.

Mann tiltalt for misbruk av datteren

En mann i Hordaland er tiltalt for langvarig seksuelt misbruk av datteren sin. Ifølge tiltalen har faren over en periode på åtte år ha forgrepet seg gjentatte ganger på datteren, fra før hun var i skolealder, skriver Bergens Tidende.
Les mer om Hordaland.
Flere dyr døde etter at tak kollapset i Ringsaker
137 dyr måtte reddes mandag kveld da taket på en driftsbygning kollapset i Ringsaker i Hedmark. Flere dyr måtte avlives. Rundt 150 storfe skal ha befunnet seg inne i bygningen. - 137 dyr er hentet ut, og alle dyr er gjort rede for.
Les mer om Hedmark og Ringsaker.
Kastet hijaben på Instagram - ble fengslet
ISTANBUL (VG) Den iranske modellen Melika Zamani (25) måtte rømme til Tyrkia for å kunne vise håret. - Jeg var en av de første modellene i Iran som tok av hijaben.

Kastet hijaben på Instagram – ble fengslet

ISTANBUL (VG) Den iranske modellen Melika Zamani (25) måtte rømme til Tyrkia for å kunne vise håret.
Tror på enighet om tollmurer
Et kompromiss kan nås mellom EU og USA over Donald Trumps importtoll på stål og aluminium, mener Tysklands økonomi- og energiminister Peter Altmaier.
Les mer om Peter Altmaier og USA.
Tysk minister tror på enighet om Trump-toll
Et kompromiss kan nås mellom EU og USA over Donald Trumps importtoll på stål og aluminium, mener Tysklands økonomi- og energiminister Peter Altmaier. Det sa Altmaier til reportere utenfor Det hvite hus i Washington mandag.