16. April 2018 02.00-02.59

Det hvite hus: - Trump vil fortsatt hente hjem soldatene i Syria

USAs president Donald Trump vil fortsatt at de amerikanske styrkene skal komme hjem fra Syria «så fort som mulig», ifølge Det hvite hus.
Les mer om Det, Donald Trump og Syria.

Det hvite hus: – Trump vil fortsatt hente hjem soldatene i Syria

Mens Frankrikes president Emmanuel Macron sier at han overtalte Trump til å la styrker være igjen i Syria, sier Det hvite hus at de fortsatt vil hente soldatene hjem.
Les mer om Det, Emmanuel Macron, Syria og Trump.
NRK P3 slapp ny «Skam-lignende serie i det stille
Helt uten forvarsel lanserte NRK P3 sent lørdag kveld «Blank, en ny serie om livet etter videregående. Den minner for mange gledelig mye om Skam, skriver NRK.
Les mer om Blank, NRK, Skam og Skam-lignende.
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
«Mikke Mus» forvalter Star Wars-arven med respekt, og leverer nok en klassisk film og kampen mellom det gode og onde. For andre gang serverer Disney oss en offisiell Star Wars-film, den første med J.J.

Husbrann i Hol

Brannvesenet melder at det har vært brann i et bolighus i Hovsvegen i Hol kommune i Buskerud. Det er kontroll på situasjonen og brannen er slukket, melder Vestviken 110 på Twitter.
Familien samler seg rundt Barbara Bush - har avsluttet sin medisinske behandling
Tidligere førstedame Barbara Bushs helse er sviktende, og hun har takket nei til ytterligere medisinsk behandling.
Les mer om Barbara Bush.
NRK P3 slapp ny «Skam»-lignende serie i det stille
Helt uten forvarsel lanserte NRK P3 sent lørdag kveld «Blank», en ny serie om livet etter videregående. Den minner for mange gledelig mye om Skam, skriver NRK.
Les mer om Blank, NRK, Skam og Skam-lignende.
Enebolig i brann på Notodden
Natt til mandag brøt det ut brann i en enebolig på Notodden i Telemark. Ved 02-tiden drev brannvesenet med slukking. Det skal være kontroll på flammene. Beboerne har kommet seg ut, ifølge politiet.
Les mer om Notodden og Telemark.
Husbrann i Hol
Brannvesenet melder at det har vært brann i et bolighus i Hovsvegen i Hol kommune i Buskerud. Det er kontroll på situasjonen og brannen er slukket, melder Vestviken 110 på Twitter.
Brann på balkong på Tøyen
Ved 01-tiden i natt rykket nødetatene ut til brann på en balkong i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo. Brannen skal nå være slukket, ifølge brannvesenet. Det er ikke meldt om at noen er skadd.
Les mer om Oslo og Tøyen.