16. April 2018 21.00-21.59

Møtte makabert syn langs veien: – Det er fryktelig utrivelig

- Aner ikke hva de som har hengt opp denne har tenkt, men det er fryktelig utrivelig.

Høye selvmordstall avdekket i psykiatrien

I løpet av sju år tok 1.910 pasienter sitt eget liv mens de var i kontakt med psykisk helsevern og rusomsorg, ifølge en ny rapport, langt flere enn antatt.
Prisanslag fra Haug i Råde til Sarpsborg økte fra 12 til over 20 milliarder: Aktuelt å bygge jernbane Seut-Rolvsøy først
Svært dårlige grunnforhold gjør at priskalkylen for dobbeltspor Råde-Sarpsborg blir åtte milliarder høyere. Trasrekkefølgen kan bli endret, slik at Seut-Rolvsøy og Sarpsborg-Hafslund tas først. Siv H. Jacobsen sier ikke nei.
SATV: Se lokale korps fra helgens distriktsmesterskap
I helgen var det distriktsmesterskapet i Fredrikstad, og i år var det rekordpåmelding. Her kan du se opptak fra flere lokale korps som deltok i mesterskapet.
Les mer om Fredrikstad.

Norske FN-soldater manglet vann: – Forsvaret sendte øl fra Norge

Den norske FN-bataljonen slet med tilgangen på drikkevann den første tiden i Sør-Libanon. Da sendte Forsvaret øl fra Norge, forteller Libanon-veteraner.
Stormy Daniels møtte i Cohens rettshøring
Stephanie Clifford, bedre kjent som «Stormy Daniels, troppet som lovet opp under rettshøringen til Trumps advokat Michael Cohen. Under høringen ble det kjent Fox-stjernen Sean Hannity var Cohens tredje, mystiske klient.
Amerikanske og britiske myndigheter: Hackere med støtte fra Russland står bak stort dataangrep
Ifølge britiske og amerikanske myndigheter skal hackere med støtte fra russiske myndigheter ha infisert millioner av rutere i flere land.
Les mer om Russland.
Fox News-anker er på Cohens klientliste
En av de største stjernene på Fox News deler advokat med Trump. Anbefalte saker En av Donald Trumps varmeste forkjempere på Fox News er Sean Hannity.
Les mer om Sean Hannity og Trump.
Stjal to PS4-konsoller
Tyveri fra sentrumsleilighet mandag ettermiddag Politiet opplyser at de har vært i en leilighet i Tønsberg sentrum etter melding om innbrudd. - Det er stjålet to stykk Playstation 4-spillkonsoller, skriver Vestfold-politiet på Twitter.
Når RBK ikke er seg sjøl er det ingen forskjell på dem og røkla
Med unntak av Molde-kampen er Rosenborg mest Rosenborg i navnet. Det er ikke godt nok og må være til ettertanke for Kåre Ingebrigtsen.
Jobber det ingen mamma'er her?
Sikkerhet på byggeplassen er viktig. For der jobber det menn. Anbefalte saker Disse to skiltene er blitt observert på to ulike byggeplasser i Oslo Det ene stammer fra byggeplassene til House of Oslo og det andre fra Royal Christiania.
Slik smugles narko inn i norske fengsler
HJEMMELAGET: En tom Solo-flaske laget til en hasjpipe. KONGLE: En kongle kastet over gjerde stappet full av narkotika. HASJPIPE: En hasjpipe laget av en tom dorull og aluminiumsfolie.
Les mer om Solo-flaske.
Flere millioner skal være rammet av russisk-støttet dataangrep
USA og Storbritannia mener at hackere støttet av Russland skal ha gjennomført et enormt dataangrep mandag som har rammet datamaskiner verden over.
Les mer om Russland og Storbritannia.
Norske FN-soldater manglet vann: – Forsvaret sendte øl fra Norge
Den norske FN-bataljonen slet med tilgangen på drikkevann den første tiden i Sør-Libanon. Da sendte Forsvaret øl fra Norge, forteller Libanon-veteraner.
Flere millioner skal være rammet av russisk-støttet dataangrep
USA og Storbritannia mener at hackere støttet av Russland har gjennomført et enormt dataangrep mandag som har rammet datamaskiner verden over. Det er fortsatt uklart om Norge er rammet.
Les mer om Norge, Russland og Storbritannia.
78-åring kjørte uten førerkort
En 78 år gammel mann er anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort på Hvittingfossveien i Holmestrand, melder politiet.
Sivert fikk hederspris i onkelens navn og 100.000 kroner av søskenbarn
Sivert Olaisen ble tildelt Steinarprisen for å skape bolyst og trivsel og sette Lovund på kartet.
Les mer om Lovund og Steinarprisen.
LSK 2 – Strømsgodset 2: Se hele kampen her!
RB sendte oppgjøret direkte mandag kveld. Her kan du se opptaket av kampen!
Les mer om Strømsgodset.
Søderlund forverret Glimt-krisen
Alexander Søderlund stanget Rosenborg til 1-0-seier borte mot Bodø/Glimt mandag kveld.
Les mer om Glimt-krisen og Rosenborg.
Søskenrabatt blir trolig for dyrt
SANDNES: Flertalls-partiene Ap, Frp og Sp ville gi søskenrabatt til foreldre som har barn i barnehage og SFO, men Ap-leder Annelin Tangen innser at det kan bli for dyrt.
Den siste reaganitt takker for seg; Reagan-revolusjonen offisielt over
GJESTEKOMMENTAR: Paul Ryans beslutning om å trekke seg fra politikken, blir av mange tolket som et tegn på at Republikanerne kommer til å gjøre det dårlig i mellomvalget i høst. Det kan være sant, men Ryans exit symboliserer også et stort skifte i partiet. Det markerer slutten på Reagan-revolusjonen.
Høye selvmordstall avdekket i psykiatrien
I løpet av sju år tok 1.910 pasienter sitt eget liv mens de var i kontakt med psykisk helsevern og rusomsorg, ifølge en ny rapport, langt flere enn antatt.
Stian fikk nærkontakt med hvalflokk utenfor Askøy
– Det kokte i sjøen, sier Stian Arnesen, som i helgen fikk oppleve å møte en stor gruppe med niser to dager på rad.
Les mer om Askøy og Stian Arnesen.
Avviser dramatikk: Kjedeleder uenig med styret - slutter på dagen
Leif Holst-Liæker gir seg som kjedeleder for Bergans etter langvarig uenighet med styret. Leif Holst-Liæker ble ansatt i Bergans for å rydde opp etter flere år med økonomiske utfordringer.
Mor tiltalt for mishandling av barna
Skal ha slått sønn og datter ved flere anledninger. Ei mor i 30-årene bosatt i Midt-Troms er av Statsadvokatene i Troms og Finnmark satt under tiltale for gjentatt å ha mishandlet sine to barn ved å utøve vold og true dem med vold.
Les mer om Finnmark og Statsadvokatene.
Tillit til en bedre skole
Sp gjør det vi kan for en bedre skole i hele landet. Kommunene og skolelederne trenger tillit til å gjøre skolen god. Lærerne trenger mer handlingsrom og tid til undervisning.
Forsker: - Fastlegen bør stille ungdom flere spørsmål om psykisk helse
Overraskende mange unge med psykiske problemer står uten vitnemål på 20-årsdagen, viser ny studie. Et par spørsmål fra fastlegen kan være en løsning, mener forsker.
Drammen fikk forsprang mot Bækkelaget
Drammen fikk en knallstart i kvartfinalen mot Bækkelaget i eliteseriesluttspillet med 33-26 i første kamp. Det spilles i best av tre kamper.
Les mer om Bækkelaget.
Stormy Daniels møtte i Cohens rettshøring
Stephanie Clifford, bedre kjent som «Stormy Daniels, troppet som lovet opp under rettshøringen til Trumps advokat Michael Cohen. Under høringen ble det kjent Fox-stjernen Sean Hannity var Cohens tredje, mystiske klient.
Volvo XC40 T5: Denne blir starten på en stor offensiv
Samtidig bremser Volvo antall nye modeller. I 2014 startet Volvo sin største modelloffensive noensinne. Da lanserte de helt nye XC90, som siden har blitt etterfulgt av en rekke nye modeller.
Les mer om Volvo.
Fra Finnmark til Vikingsmellen
LAKSELVDALEN: For deltakerne fra Alta og Tana er det en selvfølge at de skal delta på Vikingsmellen. De ser gjerne at de får flere deltakere fra Troms på sine stevner i Finnmark.
Les mer om Alta, Finnmark, Tana og Vikingsmellen.
Må ha BankID for å kjøpe bussbillett
36.000 busspassasjerar fekk 6 timar på å legge inn nytt betalingskort i billettapp. – Heilt horribelt, meiner busskunde.
Les mer om BankID.
Stormy Daniels møter i Cohens rettshøring
Stephanie Clifford, bedre kjent som «Stormy Daniels, troppet som lovet opp under rettshøringen til Trumps advokat Michael Cohen. Under høringen ble det kjent Fox-stjernen Sean Hannity var Cohens mystiske klient.
Klimaflyktningen Arne flyttar frå Radøy og satsar ti millionar på Lesja-gard
Dyktig lei det ustoppelege regnvret, og ein jordveg som stadig minkar, tar Arne Manger (36) farvel med farsgarden utanfor Bergen. På Lesja startar han livet på nytt med ei investering på over ti millionar kroner.
– Vanvittig høye selvmordstall
I løpet av sju år tok 1.910 pasienter sitt eget liv mens de var i kontakt med psykisk helsevern og rusomsorg, ifølge en ny rapport, langt flere enn antatt.
Les mer om Vanvittig.
Ett skritt nærmere nærmere etablering av matbutikk ved Momarkenkrysset
– Det blir helt feil å vedta at butikken bare skal få 20 parkeringsplasser, mener Rolf Dillevik (H).
Dette får ikke kongen tid til å se i Bjerkreim
Det blir både «hipp hurra og flagg i Bjerkreim når kongen gjør bygda på 55 minutter. Han møter bjerkreimsbuene fra kl. 14.05 til kl. 15.00 og så er det pressekonferanse fra kl. 15.00 til kl. 15.05.
Les mer om Bjerkreim.
Filmanmeldelse «Phantom Thread: Se hans kjole
Det besatte mannlige geniet får en smart kvinne å bryne seg på.
Raser mot Starbucks etter mobilvideo. - Vondt å se på, sier sjefen
To mørkhudede menn ble arrestert inne på Starbucks.
LO og NHO setter «rammen til 2,8 pst. lønnsvekst også i stat og kommune
LO og NHO har i fellesskap satt en norm for alles lønnsvekst på 2,8 prosent i år. – Det er nesten ikke til å tro at normen virker så godt, sier LO.
Les mer om NHO.
Måtte evakuere hester etter branntilløp
SKIEN: Skien brannvesen og politiet kjørte utrykning etter melding om brann i en bygning i kveld. Bygningen det dreide seg om ligger i Enggravveien, opplyste 110 Telemark på Twitter klokka 21.00 mandag. Også politiet var på plass.
Les mer om Enggravveien, Telemark og Twitter.
Sjefen ga Pia «0 %» i lønnsoppgjøret. En klarere beskjed om å være uønsket, kunne hun ikke få
Som karriereveileder og coach kommer man tett på folk og kan bli servert opprivende historier. «Pia» har gitt meg «go!» for å fortelle en av hennes. Hensikten er å beskrive hvordan arbeidsforholdene kan være i dag.
Les mer om Pia.
Søderlund forverret Glimt-krisen
Alexander Søderlund stanget Rosenborg til 1-0-seier borte mot Bodø/Glimt. Dermed har Glimt tapt fire strake kamper i eliteserien. For første gang har Bodø-laget gått målløse av banen i fire strake kamper på øverste nivå, melder Eurosport.
Ut mot «vondsinna cyberaktivitet»
Storbritannia og USA gav måndag ut ei sjeldan felles utsegn der dei åtvarar mot «vondsinna cyberaktivitet» utført av den russiske staten, melder AFP.
Les mer om AFP og USA.
Trianas forlovede narkodømt
- Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine.
Inviterer byen til gullfest
Vipers Kristiansand inviterer heile byen til gullfest på Barbarossa i Kristiansand sentrum fredag. – Vi skal ha ein vanvittig fest. Heile byen er invitert frå klokka ni og utover, seier dagleg leiar i Vipers Terje Marcussen.
Les mer om Barbarossa og Kristiansand.
Mener busstilbudet er for dårlig
– Det tar altfor lang tid med buss fra Sotra til byen. Det er jo raskere å fly fra Bergen til Oslo, sier Martin Nymark fortvilet.
Les mer om Bergen, Martin Nymark, Oslo og Sotra.
Gjorde store livsstilsendringer og gikk ned 17 kilo for å bli best bak rattet
17 kilo lettere og mer sulten enn noen gang på suksess bak rattet. Espen Isaksætre (24) tar sin internasjonale rallycrosskarriere fullt på alvor.
Se opptak av Sarpsborg 08 II - SFK her
Her ka du se opptak av den målrike kampen mellom 08-rekruttene og Sarpsborg FK.
Les mer om SFK, Sarpsborg og Sarpsborg FK.
Se høydepunktene fra målfesten mellom S08 II og SFK
Kommentator: Svend Ren Nygaard / Video: Thomas Andersen
Les mer om SFK og Video.
Djerv 1919 topper tabellen. FKH 2 floppet på Jæren.
Djerv 1919 vant 7–2 over Vidar 2 og topper tabellen i 4. divisjon. Åkra har også full pott etter sterk borteseier.
Les mer om Jæren og Vidar.
Spiller hovedrollen i «nye Skam - men får ikke snakke om det
Cecilie Amlie Conesa spiller hovedrollen i NRKs nye nettserie «Blank. Men hun får ikke lov til å snakke om det.
Les mer om Blank og Skam.
Lokalt håndverk til Milano
Stavanger-baserte Lars Tornrøe og Morten Skjærpe Knarrum fra Nærbø skal vise frem arbeidet sitt på «verdens viktigste designmesse i Milano.
Wara utfordrer gjengene i hovedstaden
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere politifolk på nett for å bekjempe gjengkriminaliteten i Oslo
Les mer om Oslo.
Børsen: Forsvarsspiller var RBKs beste mot Bodø/Glimt(pluss)
Sjekk RBK-børsen etter kampen mot Bodø/Glimt og sett din karakter på spillerne.
Tusenvis mangler internett med god kvalitet i Trøndelag(pluss)
25 000 husstander i Trøndelag mangler grunnleggende internett. Trøndelag er et av de fylkene som har fått mest penger til videre utvikling av bredbånd i kommunene.
Les mer om Trøndelag.
Bruker 150.000 for å ta bryllupsbilder ved norsk nasjonalskatt
Brudeparet var på jakt etter en by som var vakker, majestetisk og full av historie da de skulle ta bryllupsbildene. De endte opp i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Bodø/Glimt snytt for straffe da Søderlund ble matchvinner: - Vi føler oss snytt
Alexander Søderlund ble forskjellen på lagene da Rosenborg tok sesongens andre seier.
Les mer om Rosenborg og Søderlund.
Advarer mot globalt datangrep
Millioner av rutere skal være rammet at et globalt dataangrep. USA og Storbritannia hevder angrepet er utført at hackere støttet av russiske myndigheter, med mål om å spionere eller bruke ruterne til fremtidige angrep, skriver Reuters.
Les mer om Storbritannia.
- Vanvittig høye selvmordstall
I løpet av sju år tok 1.910 pasienter sitt eget liv mens de var i kontakt med psykisk helsevern og rusomsorg, ifølge en ny rapport, langt flere enn antatt.
Onsdag er det slutt på finværet - da blir det sølepyttvær og fart på snøsmeltinga
Brønnøysund har i dag mandag hatt Nord-Norges årets varmeste dag så langt. Der stoppet gradestokken på 15,7, mens den offisielle målinga i Mo i Rana viste 11,6.
Les mer om Rana.
Wara utfordrer gjengene i hovedstaden
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere politifolk på nett for å bekjempe gjengkriminaliteten i Oslo Anbefalte saker Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere politifolk på nett for å bekjempe gjengkriminaliteten i
Warren Buffet-aksjen kan stige kraftig fremover
Buffetts selskap Berkshire Hathaway er verdt seks ganger så mye som Statoil, og nå kan aksjen stige kraftig videre med 3 x Statoils verdi de neste 12 måneder.
Glimt snytt for to straffer da Rosenborg vant
Bodø/Glimt - Rosenborg 0 -1 (0-0) 4387 tilskuere møtte opp på Aspmyra da Glimt tok imot Rosenborg til sesongens femte Eliteserierunde.
Flere millioner skal være rammet av globalt dataangrep
USA og Storbritannia varsler om at det de omtaler som russisk-støttede hackere har utført et enormt dataangrep hvor de har infisert datarutere verden over mandag. Det er foreløpig usikkert om nordmenn er rammet.
Les mer om Storbritannia.
Mer marked, mindre distrikt, større forskjeller
En aktiv distriktspolitikken har vært en rød tråd og en avgjørende suksessfaktor for vår velstandsutvikling. «By og land, hand i hand» har vært fulgt opp i praktisk politikk.
Drapsbølge ryster London
Søndag kveld ble ytterligere to mennesker knivstukket og drept i London. Dermed er antall drap i den britiske hovedstaden oppe i 59 siden nyttår.
Les mer om London.
Rente
Hærverk i sentrum
Politiet har fått opplysninger om at vandaler har sprayet maling på biler i sentrum av Kristiansand. Politiet ønsker å komme i kontakt med bileiere.
Les mer om Kristiansand.
Blotter pågrepet i Grimstad
Politiet pågrepet mandag kveld en mann på Fevik i Grimstad etter å ha mottatt melding om blotting. En patrulje lokaliserte etter en stund den nakne mannen som blir anmeldt for forholdet.
Les mer om Fevik og Grimstad.
Strand forteller om hotellangrepet i Kabul: – Jeg hadde flaks
Forsker Arne Strand snakker for første gang ut om det dødelige angrepet på Hotel Intercontinental i Kabul. Han takker en afghansk venn for at han overlevde.
Elevar lagar film om breen som forsvann
Elevane ved Jostedal oppvekstsenter blei inspirerte av Brødrene Dahl.
Les mer om Brødrene Dahl og Jostedal.
Politiet: Tenåring tente på mens det befant seg tre andre i boligen
Politiet mener tenåringen antente sengetøy og startet en brann i eneboligen som ble totalskadet av flammene. Fire personer befant seg i huset da det begynte å brenne.
Nå kan du sende pakker og brev fra din egen postkasse
Postbudet ditt kan nå ta med pakker og brev fra din egen postkasse, frankert med digitalt frimerke.
Sponsordokumenter bekrefter: Skiforbundet kjempet for spesialavtale til Johaug – Northug får blankt nei
Norges Skiforbund hevdet at de ikke ville gi Therese Johaug (29) særfordeler i forhandlingene med Coop. Flere avtaleutkast VG er i besittelse av, viser det stikk motsatte.
Krise i reprise
Oppvasken etter valget av samarbeidspartner i langrenn har påfallende likheter med fjorårets alpinkrangel. Handler dette om dårlige tapere eller sviktende forretningsmoral i skiforbundet?
Børsen: Forsvarsspiller var RBKs beste mot Bodø/Glimt
Sjekk RBK-børsen etter kampen mot Bodø/Glimt og sett din karakter på spillerne.
Oransje eller blågrønn seier? Norske «erkefiender» konkurrerer om dansk omnichannel-pris
Dansk bransjeforening kåret Danmarks beste netthandelssatsinger. To norske kjeder er med i finaleheatet. Se hele listen her. Foreningen for Dansk Internet Handel kårer hvert år Danmarks beste nettbutikker på E-Handelsprisen.
Leteaksjon etter kvinne (50)
DRAMMEN: Politi og frivillig letemannskap leter etter en kvinne på Konnerud. Kvinnen, som er rundt 168 cm høy, har lyst hår og er trolig iført blå fritidsklær. Saken blir oppdatert.
Les mer om Konnerud.
Wara utfordrer gjengene i hovedstaden
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere politifolk på nett for å bekjempe gjengkriminaliteten i Oslo - Vi har kontroll, men klokken tikker, sier Wara til VG.
Les mer om Oslo og Wara.
Strand forteller om hotellangrepet i Kabul: - Jeg hadde flaks
Forsker Arne Strand snakker for første gang ut om det dødelige angrepet på Hotel Intercontinental i Kabul. Han takker en afghansk venn for at han overlevde. Angrepet på hotellet 20. januar varte i hele 17 timer.
Nå kan du sende pakker og brev fra din egen postkasse
Postbudet ditt kan nå ta med pakker og brev fra din egen postkasse, frankert med digitalt frimerke. Posten har laget en enkel løsning for å sende fra postkassa der du bor. Sendingen må være under to kilo og passe i postkassen.
Seks vil bli fylkesrådmann i det nye vestlandsfylket - se listen her
Nåværende fylkesrådmann og en fylkesmann står på søkerlisten. Det er fellesnemnda for sammenslåingen av Hordaland og Sogn og Fjordane som skal ansette den fremtidige fylkesrådmannen for det nye vestlandsfylket. Dette skjer i et møte 4. mai.
Les mer om Fjordane, Hordaland og Sogn.
Hanne ble beskyttet i bare fire timer etter rømning og utagering. Så dro hun ut og tok overdose
- Vestlundveien var til fare for Hannes liv, hevder Dalane barnevern.
Les mer om Dalane.
Rosenborg slo Bodø/Glimt - Bodø/Glimt snytt for straffe da Søderlund ble matchvinner
Alexander Søderlund ble forskjellen på lagene da Rosenborg tok sesongens andre seier. Bodø/Glimt - Rosenborg 0-1 (0-0) (Dagbladet): Etter en tøff innledning på sesongen, slo Rosenborg brutalt tilbake mot Molde forrige helg.
Les mer om Molde, Rosenborg og Søderlund.
Søderlund forverret Glimt-krisen
Alexander Søderlund stanget Rosenborg til 1-0-seier borte mot Bodø/Glimt. Dermed har Glimt tapt fire strake kamper i eliteserien. For første gang har Bodø-laget gått målløse av banen i fire strake kamper på øverste nivå, melder Eurosport.
Feirer Hanna på bursdagen
HADSEL: - Jeg er veldig inspirert av Hanna - og også av Ellinor. Ordene tilhører Siri Johnsen fra Melbu. Vi sitter i Dyvekes kaffistove, sammen med innehaver Ellinor Dyveke Jenssen - og Siri.
Stig-André Berge er blitt pappa
Stig-André Berge har fått sin første sønn med kona Rosell. Bryteren Stig-André Berge (34) har blitt far for første gang. Berge har fått en sønn sammen med kona Rosell Utne (27).
Les mer om Rosell Utne og Rosell.
Triana Iglesias: - Trianas forlovede narkodømt - Se og Hør
- Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine. (Se og hør): I november 2015 ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36) sammen med den finske artisten Mikael Gabriel (28).
Les mer om Hør og Mikael Gabriel.
Rosenborg vant på Aspmyra: - Langt ifra imponerende!
Rosenborg tok tre viktige poeng på Aspmyra uten å imponere.
Les mer om Aspmyra.
Søderlund fikset seier for tamt Rosenborg: – Det er urovekkende
Alexander Søderlund nikket inn Rosenborgs andre seier på rad og sikret trønderne kontakt med tetlagene i Eliteserien. Samtidig raste Bodø/Glimt raste mot dommereren som ikke blåste straffespark i sluttminuttene.
Les mer om Eliteserien og Rosenborg.
Søderlund matchvinner da Rosenborg slet seg til seier mot bunnlaget Glimt
Alexander Søderlund ble matchvinner da Rosenborg slo Bodø/Glimt 1-0 mandag kveld. Bodø/Glimt - Rosenborg (0-0) 0-1: Glimt kom til oppgjøret mot Rosenborg med null poeng og null mål på sine tre siste kamper.
Les mer om Glimt og Rosenborg.
Søderlund senket Glimt
Alexander Søderlund ble matchvinner da Rosenborg slo Bodø/Glimt 1-0 i Eliteserien mandag kveld. Mer på TV2.no.
Les mer om Eliteserien, Glimt og Rosenborg.
– Politikere har stor makt og innflytelse på valgkomiteen
Tidligere leder av valgkomiteen i Innovasjon Norge fikk selv merke hvordan politikerne blandet seg i arbeidet med utpekelsen av nye styremedlemmer.
Maks karantenetid for ny McKinsey-partner
McKinseys nye juniorpartner Tore Vamraak får karantene til juli etter å ha kommet fra jobben som statssekretær i Finansdepartementet. Deretter får han ikke jobbe med finansmarkedet i tre måneder.
Regjeringsbygg i tre – og aluminium
Ikke glem aluminium når nytt regjeringskvartal skal utformes. Det er miljøvennlig, godt egnet og – som tre – en norsk paradegren.