Varden

- Det er ikke alle som burde hatt hund

- Jeg er ikke helt trygg på den, sa hundeeieren og slapp hunden løs. Deretter gikk den til angrep på Brage.
Les mer om Brage.

Nå selger Hydro boligtomter i vannkanten

Vestvendte tomter i vannkanten på Herøya og Menstad samt store skogeiendommer på Kjørholt følger med på lasset når Hydro seiler ut av Telemark.
Her er det 50 cm snø, en halvtimes kjøretur fra Skien
Røde kors har kjørt løype med snøskuter og løypekall over Svanstulfjell etter snøfallet midt i uken. Til elgen er det gode utsikter for perleføre.
Les mer om Skien og Svanstulfjell.
Har du lest den bitte lille skriften på automaten?
Du kan betale med kort eller kontanter for å parkere ved Sykehuset Telemark. Men hvis du betaler på den fikse, nye måten, blir det dyrere. Det bekrefter sykehusets eiendomssjef Einar Ramsli.

Nei til Geiteryggen. Ja til Torp og Notodden.

Beate Marie Dahl Eide sier at flyplassutspillet blir en av Senterpartiets viktigste saker i valgkampen.
Les mer om Geiteryggen, Notodden og Torp.
- Huset kan ikke rives
Bamble kommune har ikke rett til å rive det gamle huset ved innkjøringa til Langesund. Den mistet de i 2011. Dette går fram av et brev fra kommunens Enhet for Næring, miljø og samfunnsutvikling til saksbehandler på Teknisk avdeling, Helena Vårli.
De mistet alt i brannen. Nå vil hele bygda hjelpe familien
Brudebildet brant opp, datteren mistet kosebamsen sin. Familien Shahbazi mistet alt i brann. Nå vil hele Rjukan hjelpe dem. - Når jeg tenker på brannen sier jeg at vi var uheldige.
Les mer om Rjukan.
Kunne skapt trygghet
Arbeiderpartiet foreslo i Stortinget tidligere denne uka å love Sykehuset Telemark midler til utbygging og oppussing av sykehuset i Skien på statsbudsjettet for 2017. Flertallet i Stortinget sa imidlertid nei til forslaget.
Buer flytter fra Skien
Tradisjonsrike Buer Entreprenør slår seg sammen med Våle Bygg. Ny adresse er Sandefjord, og navnet blir Bache Vestfold Telemark. - Dette kommer til å gjøre oss mer slagkraftige.
Felespill om 20.000 kroner
Kappleiksmesteren kan dra hjem med 20.000 kroner. Bellman pub (fredag) og Brattrein hotell (lørdag og søndag) er arena for helgens hardingfelekappleik på Notodden.
Les mer om Brattrein og Notodden.
Etterlyst etter Countryfestivalen i fire år
En contryelskende sunnmøring kjørte i fylla i Seljord i 2009. Nå ender han i kasjotten. Mannen kom fra Ålesund til Seljord bare for å høre contry, men innimellom sang- og gitarspill tok han seg en tur med bilen.
Bytte klær-ideen har tatt helt av
Bytte- og gjenbruksbutikken Needy drukner i kunder, klær og ting. Etter åpningen på PP-senteret har butikken 250 kunder i uka. Camilla Engebretsen startet hjemme hos seg selv.
Les mer om Needy og PP-senteret.
Sunnmøring på rømmen
En køntryelskende sunnmøring kjørte i fylla i Seljord i 2009. Nå øker han i kasjotten. Mannen kom fra Ålesund til Seljord bare for å høre køntry, men innimellom sang- og gitarspill tok han seg en tur med bilen.
Les mer om Seljord og Ålesund.
Odd med 7-8 millioner i overskudd
Leder av Grenland Fotball, Finn Tallakstad, bekrefter at Odd-konsernet kan vise til et overskudd på mellom 7-8 millioner kroner i 2014. Det er tallene som legges fram på generalforsamlingen til Grenland Fotball tirsdag.
Mildt, ustabilt og ikke mye godvær i vente
Mildværet fortsetter i helgen og ut i neste uke. Over hele landet må unge og voksne på vinterferie pent forberede seg på regn, sludd og generelt urolig vær. - Det ustabile, skiftende og ganske milde været fortsetter inn i neste uke.
Åpner ny butikk for hus og fritid
Tar opp kampen med Biltema, Clas Ohlson og Jernia på Lietorvet. På Lietorvet har et lokale i lang tid vært tildekket med papir. Eneste opplysning er at en ny butikk åpner i april i år.
Les mer om Biltema, Jernia og Lietorvet.
Aslak på femteplass
Aslak Nenseter fra Bø SSL ble i dag nummer fem på normaldistansen under junior VM i skiskyting. Mesterskapet avvikles i Minsk i Hviterussland, og det var tøffe løyper for deltakerne.
Les mer om Bø SSL, Hviterussland og Minsk.
Folkemusikk hos rocksamfunnet
Lurer du på om Myllarguten tenner noen fremdeles? Bare la disse karene slippe til. Det gjør nemlig Akkerhaugen Rocksamfunn. Lørdag 28. februar arrangerer de Akkerhaugen-spela for tredje gang. Det kan bli en høispent affære!
NM i 90 km/t med nesa i snøen
Lørdag arrangeres NM i Airboard på Vierli for tredje gang. Alle som vil kan melde seg på, og samtidig bli norsk mester. Alle fra 10 år og opp til godt voksne kan melde seg på, og mesterskapet er delt inn i fem vektklasser.
Les mer om Airboard og Vierli.
90 km/t med nesa i snøen
Lørdag arrangeres NM i Airboard på Vierli for tredje gang. Alle som vil kan melde seg på, og samtidig ble norsk mester. Alle fra 10 år og opp til godt voksne kan melde seg på, og mesterskapet er delt inn i fem vektklasser.
Les mer om Airboard og Vierli.
Skjørta til Anlaug vekkjer oppsikt
Ho er inspirert av beltestakken frå Aust-Telemark. Stakkeskjørta til Anlaug Buen er omtalt i eit nasjonalt fagblad.
Dumper priser etter blomsterkonkurs
Blomsterhandler Jens Otto Thalberg har gått konkurs igjen. Nå selger bostyrer alle varene med saftig rabatt. Kemneren har slått Heistad Blomsterverksted konkurs.
Søker etter to savnede skiløpere
Røde kors har satt i gang leteaksjon etter at to personer er meldt savnet i fjellet. De to skigåerne, en kvinne i 40-åra og en mann på rundt 18 år, la ut på tur fra haukeliseter lørdag 14. februar. Siden har ingen hørt fra dem.
Nå rives den gamle brusfabrikken
Arbeidet med å rive det gamle Trio-bygget i Skien er godt i gang. Og om et år er Biltema på plass. Tomta eies av Biltemas eiendomsselskap, Buffin Real Estate. De planlegger å etablere et 15.000 kvadratmeter stort bygg på tomta.
VM-klar i siste liten
Inge Eriksrød ble hasteinnkalt til ski-VM i FAlun. Hoppdommeren fra Siljan hadde i utgangspunktet planlagt å se VM på TV. Slik ble det ikke.
Les mer om FAlun og Siljan.