Lindesnes

RG for første gang med i Norges Cup

Tre mandalsturnere deltok i Norgescupen i RG. SARPSBORG (Lokalsporten) På landsbasis blir rytmisk gymnastikk (RG) mer og mer populært, og klubbene opplever nå om dagen vekst i medlemstall innenfor denne typen turnidrett.
Les mer om Norgescupen.

Politiloggen

Her er loggen til politiet i Agder natt til søndag 25. mars. KRISTIANSAND, kl. 01.30: Politiet ble tilkalt da en person ektet å forlate et utested i sentrum. Han satte seg opp ovenfor patruljen og en tjenestemann ble bitt i hånden.
Les mer om Agder.
Husk sommertid fra søndag
Natt til søndag er det igjen tid for å stille klokka en time fram. Natt til søndag 25. mars klokken 02.00 starter sommertiden.
Ny måned med nedgang i ledigheten
I løpet av mars måned er det blitt 3 færre arbeidsledige i Lindesnesregionen. Det er nå 243 helt arbeidsledige i regionen.
Les mer om Lindesnesregionen.

Massedød for flåtten?

Den kalde vinteren kan gi lavere forekomst av flått i år. Samtidig fungerer snøen også som en isolerende dyne. Ifølge NRK Sørlandet ble over 400 personer i Norge diagnostisert med borreliose etter flåttbitt.
Les mer om Norge.
Mandalsturnere til NM
Mandalsturnere kvalifisert til Norgesmesterskap i troppsgymnastikk LOKALSPORTEN Mandalsturnere var forberedt på en tøff konkurranse. De sørget for en solid 9.plass i trampett i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet.
Sterk innsats av MHI-utøvere
MHI-utøverne markerte seg under kretskampen i friidrett mellom Agder og Rogaland denne helgen. LOKALSPORTEN Kretskamp mellom Agder og Rogaland ble arrangert i Sandneshallen denne helga og 20 utøvere fra Agder deltok.
Les mer om Agder, Rogaland og Sandneshallen.
Politiloggen
Ingen oppdrag i vår region for politiet i Agder i en stille natt til 24. februar. Her er politiloggen. FARSUND, kl. 23.50: Politiet har mottatt klage på støy fra fest i Dalsveien. Politiet har vært på stedet og dempet musikken.
Les mer om Agder og Dalsveien.
Fire firmaer får konkurrere om E 39-strekning
Fire tilbydere er kvalifisert for å konkurrere om entreprisen på E 39 fra Mandal øst til Mandal by, melder Nye Veier.
Les mer om Mandal og Nye Veier.
Finværet varer ut ferieuka
Nyheter Kultur Sport Meninger Nettkamera Meny Lukk Nyheter Nyheter Kultur Sport Meninger Leder Folk Nettkamera Nettkamera Tips oss Kontakt oss Annonsering Nyheter
Karatemesterskap i Mandalshallen
Årets karatemesterskap i Shorinryu karate ble arrangert i Mandalshallen lørdag 10. februar MANDAL (LOKALSPORTEN) Mesterskapet er i regi av Shorinryu karate assosiasjon Norge (SKAN) som består av klubber i fra hele landet.
Les mer om Mandalshallen, Norge og Shorinryu.
Røyk fra båt var vannsprut
Politiet fikk fredag ettermiddag melding om det som først så ut som røykutvikling fra en båt utenfor Skjernøy i Mandal. Det viste seg å være vannsprut og vanndamp fra Umoes nye luftpute-katamaran.
Les mer om Mandal og Skjernøy.
SvampeBob Firkant kommer
Heseblesende tv-serie blir surrealistisk tegnefilmunivers. SvampeBob og gjengen er ukens kinopremiere i Mandal.
Les mer om Mandal.
NRKs sommerbåt til Mandal- båtens størrelse en utfordring
Reiseruten for NRKs sommerbåt er klar. Til Mandal: NRKs sommerbåt kommer til Mandal 4. august. FOTO: Sindre Skrede, NRK MANDAL: 21. juni går startskuddet for årets sommerseilas med NRKs sommerbåt.
Les mer om Mandal.
Eiendomsskatt til driftsfond
Spørsmålet var når inntekt fra eiendomsskatt opphører å være eiendomsskatt. Det bidrar uansett til å dekke et uventet underskudd i Lindesnes på 3,8 millioner.
- Veldig overraskende
Kontantstøttemottaker Helene M. Knutsen er fornøyd med å få beholde kontantstøtten fram til høsten, men svært overrasket over bystyrets snuoperasjon.
Skuffende dag for Kvalifiseringsenheten
Det blir foreløpig ingen bygging av nytt lokale til Kvalifiseringsenheten. Rektor ved skolen, som fulgte saken fra tilskuerbenken, er dypt fortvilt.
Viderefører kontantstøtten til 2018
Bystyret skulle diskutere hvordan de skulle avvikle kontantstøtten. Men Hannah Dybesland (H) klarte å overbevise bystyret om at det eneste riktige var å videreføre kontantstøtten ut økonomiplanperioden til 2018.
Lover spaden i jorda innen valget
Ap, Frp og Sp sørget torsdag for flertall for bygging av idrettshall i Holum i med kommunalt låneopptak. Frp og Ap lover at spaden skulle være i jorda før valget 14. september.
Les mer om Frp og Holum.
Rådmannen lei av personkarakteristikker
Etter mye prat om fulle sjømenn og byråkrater som bruker andres penger, gikk Rådmann Knut Sæther på talerstolen under torsdagens bystyremøte og protesterte mot karakteristikkene som ble fremmet fra talerstolen.
Vil trekke krysset vekk fra Ime skole
Prosjektleder i Statens Vegvesen, Nils Ragnar Tvedt, orienterte torsdag bystyret om anbefalt korridor forbi Mandal. Han påpekte at vegvesenet ønsker å trekke tilførselsveien fra E 39 lengst mulig vekk fra Ime skole.
Les mer om Ime og Mandal.
Torun Eriksen til Buen
Torun Eriksen har etablert seg som en av Norges fremste låtskrivere. Onsdag holder hun konsert i Elvesalen i Buen. Buenklar: Torun Eriksen.
Les mer om Buen og Elvesalen.
Morgan Lee Lehne til finalen i Norsk Countrytalent
Morgan Lee Lehne fra Spangereid kan bli årets countrytalent. FOTO: Pressefoto Norsk Countrytreff på Breim i Sogn og Fjordane inviterer for tredje år på rad til talentkonkurranse innan countrysjangeren.
Ingvild stiller på toppen
Ingvild Wetrhus Thorsvik (23) er innstilt som listetopp for Mandal Venstre. Stiller på toppen: Ingvild Wetrhus Thorsvik stiller på toppen av Mandal Venstres liste. FOTO: Christina Quist MANDAL/OSLO: - Listen vår er nå klar.
Les mer om Mandal Venstre.
Vi hadde ikke en sjanse
Grindheim ble sendt hjem med tap i divisjonens skjebnekamp. Espen Løland var en slagen trener etter nedsablingen. Ble utspilt: Espen Løland hadde en tung dag som trener for Grindheim-jentene under toppoppgjøret mot Våg 2 onsdag kveld.
Les mer om Grindheim-jentene og Våg.