Nettavisen

Nå kommer vinteren tilbake: - Det blir hvit nedbør stort sett hele uken

I løpet av helgen kan folk i Troms vente seg hvitt nedbør. TROMSØ (Nordlys.no): Det forteller vakthavende meteorolog Martin Granerød ved Meteorologisk institutt i Bergen til Nordlys.

Snart kan du få Sylvi Listhaug på hjemmebesøk

Skal bistå personer som trenger hjelp i helsesaker, og er klar til å dusje og mate eldre. STORTINGET, OSLO (Nettavisen): 20. mars gikk Sylvi Listhaug (Frp).
Les mer om Sylvi Listhaug.
Senterpartiet holder stand - ny bunnotering for Ap
Senterpartiet har tilsynelatende ikke tapt på den offentlige skittentøyvasken etter den grove meldingen til partiets tidligere leder Liv Signe Navarsete.
Mange vil følge Warholms gulljakt i EM
Karsten Warholm ligger an til å få solid støtte fra tribunene når han løper for EM-gull på 400 meter hekk i Berlin i august.
Les mer om Berlin og EM-gull.

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har krysset grensen til Sør-Korea

Kim Jong-un er den første nordkoreanske lederen til å krysse grensen til Sør-Korea siden 1953. Kim kom gående mot delelinjen mellom de to landene klokken 2.30 norsk tid.
Les mer om Kim Jong-un og Sør-Korea.
Nytt Utland-mål i Rosengårds storseier
Lisa-Marie Utland spilte annen omgang og scoret det nest siste målet da Rosengård knuste Eskilstuna hele 9-0 i Allsvenskan fotball kvinner torsdag.
Bendtner senket Lillestrøm med neglelakk og soloshow
B-preget Rosenborg vant Mesterfinalen på Åråsen.
Tidligere Frp-politiker tiltalt for overgrepsbilder og narkotika
En tidligere Frp-politiker fra Østlandet er tiltalt for besittelse av narkotikalovbrudd og overgrepsbilder av barn.
Les mer om Frp-politiker og Østlandet.
Magnus Carlsen slo Topalov og tok ledelsen i Aserbajdsjan
Magnus Carlsen beseiret Veselin Topalov for første gang på seks år og avløste bulgareren som leder av storturneringen Shamkir Chess i Aserbajdsjan. Det var den norske verdensmesterens annen seier i turneringen.
Venter kjølig helg med regn, snø og hagl
- Typisk aprilvær, sier meteorologen om en helg der vi kan vente snøbyger, regnbyger og haglbyger. Helgeværet er ikke preget av altfor mye vår og varme, verken i nord eller sør, advarer Meteorologisk institutt.
Les mer om Meteorologisk.
Lan Marie Berg (MDG) slår tilbake mot Siv Jensen
- Jeg trodde Frp ville lytte til folk flest? undres miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) i Oslo.
Brende handlet på egen hånd i Frode Berg-saken
Tidligere utenriksminister Børge Brende (H) tok opp Frode Berg-saken med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov uten å konferere med Utenriksdepartementet.
Jente (3) påkjørt av gravemaskin i Rogaland
En tre år gammel jente ble torsdag påkjørt av en gravemaskin på Gilja i Rogaland. Saken oppdateres. En tre år gammel jente har blitt påkjørt av en gravemaskin. Politiet fikk beskjed om ulykken klokka 13.55, skriver Stavanger Aftenblad.
«Med et rykk våknet jeg. Penisen hans var inni meg»
Det skal ikke være den som ikke vil ha sex som må si nei, men den som vil ha sex må få et klart og tydelig ja.
Vurderer ny anmeldelse av Navarsete-meldingen
Telefonens eier vurderer å anmelde identitetstyveri. Torsdag politianmeldte Senterpartiet den sjikanerende meldingen som ble sendt til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete for to år siden.
Kalvig skal lede det statlige investeringsfondet Fornybar
Siri M. Kalvig er ansatt som daglig leder i det nyetablerte statlige investeringsfondet Fornybar AS. Investeringsfondets formål er å bidra til reduserte klimagassutslipp gjennom investeringer som direkte eller indirekte bidrar til dette.
Les mer om Fornybar.
Märtha Louise fornøyd med feilfri ridning
Prinsesse Märtha Louise red feilfritt da hun deltok i sprangridningskonkurransen i Drammens Spring Tour i Lier torsdag. Märtha Louise var på konkurransehesten i igjen denne uken.
Les mer om Lier.
Kronprinsparets rundreise i Baltikum går mot slutten
Kronprinsparet er i ferd med å avslutte sin rundtur i Baltikum og er nå i Estland etter å ha besøkt både Latvia og Litauen tidligere denne uken.
Les mer om Baltikum, Estland, Latvia og Litauen.
Jensen: - MDG har glemt at folk er avhengig av bilen
Frp-lederen vil ha flere miljøvelgere, men går til kraftig angrep på Miljøpartiet de Grønne. Fremskrittspartiet skal nå «bredde ut» partiet og kapre velgere med saker om miljø og skole, sa Frp-leder Siv Jensen på en pressekonferanse onsdag.
Hvilket mål er rundens mål i Toppserien?
Det ble noen perler av mål i runde 4 av Toppserien. Se målene her. Toppseriens runde 4 er over, og ukens mål skal scores. De nominerte målene ser du i videovinduet over. De nominerte er Kennya K.E.
Les mer om Kennya K.E og Toppserien.
Politiet varsler pressekonferanse i Tina Jørgensen-saken
Tre personer har kommet med nye opplysninger, melder NRK. Kripos og Sørvest politidistrikt inviterer til pressekonferanse torsdag for å informere om Tina Jørgensen-saken.
Kripos vil ha videre etterforskning i Tina Jørgensen-saken
Drapet på Tina Jørgensen i 2000 må etterforskes videre. Det er konklusjonen i rapporten som Kripos har levert etter å ha sett på saken siden oktober 2016.
Sjokkerende dobbelbanker i lunsjen fra Sverige
Årjäng disker opp med en knallspennende V4-omgdang torsdag, og her burde det gå mot flotte kroner. Ny lunsjopptur i vente?
Les mer om Sverige og V4-omgdang.
Politiet måtte bryte inn i russeslagsmål
Travel natt for politiet med flere meldinger om støyende russ. Politiet måtte bryte inn i et russeslagsmål i Hanekleivkrysset på E18 i Sande i Vestfold. Det var litt over 01 natt til torsdag fikk politiet melding om bråk.
Arsenal må gjøre jobben på Emirates
Torsdagens langoddsprogram byr på den norske mesterfinalen og ikke minst på begge semifinalene i Europa League. I tillegg er det dansk semifinale mellom topplagene Brøndby og FC Midtjylland.
Les mer om Brøndby og Europa League.