VG

Matet kvelerslange med levende kanin og dverghamster – dømt til fengsel

Mannen i 30-årene hevdet i retten at han foret den to meter lange kvelerslangen med levende dyr fordi han ikke fikk tak i døde rotter.

Abid Raja om integrering av muslimer: Må erkjenne at vi har et problem

WIEN (VG) Abid Raja (V) sier Europa må erkjenne at vi har et problem med å integrere muslimer. Og at en streng integreringspolitikk ikke fungerer.
Les mer om Europa.
Tor Endresen hyller kona på TV
Han er far til fem, bestefar til to - og har vært gift med Siren i 38 år. For Tor Endresen (58) er familien det aller viktigste i livet. I kveld er det hans dag i «Hver gang vi møtes» - og da vil også familien stå sentralt.
Les mer om Hver og Siren.
Her får curling-paret medaljene 11 dager etter bronse-tapet
PYEONGCHANG/OSLO (VG) På grunn av en russisk dopingsak ble Norges curlingpar i mixed double tilkjent tredjeplass i OL. Først i dag - 11 dager etter bronsefinalen - mottok Kristin Moen Skaslien (32) og Magnus Nedregotten (27) medaljene.

Kuldebølge i store deler av landet neste uke

Kald luft fra øst trekker inn over landet. I Oslo kan gradestokken nærme seg 15 minusgrader.
Maskerte personer angrep butikk med øks
Iført maske og skjerf forsøkte to gjerningsmenn å slå seg inn hos en urmaker i Porsgrunn sentrum lørdag formiddag.
Les mer om Porsgrunn.
Maskerte personer angrep butikk med øks
To personer forsøkte å bryte seg inn i en urmakerbutikk i Porsgrunn væpnet med øks. De to gjerningspersonene skal ha forsøkt å slå inn døra til urmakeren klokken 11.38 i Porsgrunn.
Les mer om Porsgrunn.
Byggeskandalen: Dette er million-innsparingene Thommessen sa nei til
Stortingets administrasjon mente byggeprosjektets kostnader kunne blitt redusert med nesten 90 millioner kroner. Men presidentskapet satte foten ned.
Les mer om Thommessen.
Olemics byggeskandale er Ernas problem
Statsminister Erna Solberg sikret Olemic Thommessen gjenvalg som stortingspresident. Nå er hans problemer i ferd med å bli Erna Solbergs problem. Og Høyres.
Les mer om Olemic Thommessen.
Ut av kirkeasyl
Myndighetene tenker på helheten når de henter en afghansk familie ut av en frikirke.
Alpinistene sikret Norge tidenes medaljefangst i et OL
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Kristin Lysdahl, Nina Haver-Løseth, Leif Kristian Nestvold-Haugen og Sebastian Foss-Solevåg sikret Norges 38. medalje i Pyeongchang - og med det også tidenes medaljefangst.
Flere slåsskamper i Oslo: Mann til sykehus med alvorlige skader
Til sammen tre personer ble skadet i ulike slagsmål i hovedstaden natt til lørdag.
Les mer om Oslo.
Byggeskandalen på Stortinget: – Gikk ni kritiske måneder uten styring
Stortingspresident Olemic Thommessen sier han har fulgt byggeprosessen for Prinsens gate 26 nøye. Men i ni kritiske måneder var ikke saken en eneste gang på bordet til presidentskapet.
Les mer om Stortinget.
Eks-advokat frikjent for menneskesmugling
Oslo tingrett mener det ikke kan bevises at eks-advokat Mohammad Shahzad Nazir gjorde noe galt da han skaffet sin svigerfar oppholdstillatelse i Norge. Nå varsler han et formidabelt erstatningskrav.
Eks-advokat frikjent for menneskesmugling
Oslo tingrett mener det ikke kan bevises at eks-advokat Mohammad Shahzad Nazir gjorde noe galt da han skaffet sin svigerfar oppholdstillatelse i Norge. Nå varsler han et formidabelt erstatningskrav.
Kenneth (24) mener han ble utsatt for hatkriminalitet på valentinsdagen
Kenneth Bergheim Heimdal (24) ble slått ned etter en hyggelig feiring av valentinsdagen med venner.
Byggeskandalen: Høyre-topp åpner for ny gransking
Ifølge finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) kan det bli aktuelt å be Riksrevisjonen gjenoppta granskingen av overskridelsene i Stortingets store byggeprosjekt.
Empty headline
Vinteropplevelser uten ski på beina Av Camilla Jorddal Del saken på: Email Tur med hest og slede, en dag på spa eller fartsfylt snøscootersafari. Her er syv opplevelser du kan gjøre på vinterfjellet, uten ski.
Byggeskandalen: Høyre åpner for ny gransking
Ifølge finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) kan det bli aktuelt å be Riksrevisjonen gjenoppta granskingen av overskridelsene i Stortingets store byggeprosjekt.
Vintereventyr i Trolløypa
Av Tom Helgesen (tekst og foto) Naturskjønne omgivelser, glitrende snø og velpreparerte løyper.
Les mer om Trolløypa.
Mann pågrepet i Oslo - etterlyst for drap i England
Den britiske statsborgeren i slutten av 20-årene er etterlyst for drapet på en 37 år gammel nederlandsk mann i London i 2016. Torsdag kveld ble han pågrepet av politiet i Oslo, skriver politiet i en pressemelding.
Les mer om England, London og Oslo.
Mann pågrepet i Oslo – etterlyst for drap i England
Den britiske statsborgeren i slutten av 20-årene er etterlyst for drapet på en 37 år gammel nederlandsk mann i London i 2016.
Les mer om England, London og Oslo.
Den glemte deportasjonen – 75 år siden Gotenland-transporten
Deportasjonen av 158 jøder med skipet Gotenland blir ofte oversett. For overgriperne – okkupasjonsmakten og Quisling-regimet – betød denne transporten at Norge var tømt for jøder. Også i etterkrigstidens oppgjør med forbryterne ble deportasjonen og ansvaret for den glemt.
Sosial kontroll: – Ved oppgjør får man friheten, og frihet har ingen pris.
I Norge hersker det en enighet om at alle skal kunne leve frie og selvstendige liv, men virkeligheten er ikke slik for alle.
Lorentzen tapte gullet med fire hundredeler på 1000 meter
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Håvard Holmefjord Lorentzen (25) var fire hundredeler for sen til å bli første olympiske mester fra Norge på 1000 meter. Kjeld Nuis (28) tok gullet.
Les mer om Norge.