TV2

Denne ungdomsvanen kan påvirke hvor fort du kommer

En 27 år gammel mann får svar på hvorfor han kommer for fort, mens voksen kvinne lurer på hva som har skjedd med kroppen hennes etter graviditet.

Tannlege advarer: Dette gjør Instagram-trendene med tennene

Smoothie, juice og sitronvann skal gi bedre helse, men nå advarer tannlege mot at overdreven bruk kan gi syreskader på tennene. Instagram og sosiale medier er fulle av trender og tips som skal gjøre deg sunnere.
Les mer om Instagram-trendene.
Angrep urmaker med øks
To personer med øks forsøkte å slå inn døra til en urmaker i Porsgrunn lørdag formiddag. Urmakerforretningen var åpen da tyvene slo til, men ansatte klarte å holde igjen døra da gjerningsmennene gikk løs på døra med øks.
Les mer om Porsgrunn.
Her kan det være mye penger å spare
Men mange benytter ikke sjansen til å sjekke prisene. Noe av det verste som finnes for en bileier er når noe ryker. Og det gjør det jo før eller siden. Noen ganger ofte.

Fjernet enorm svulst fra hodet til den indiske selgeren Santlal (31)

Kirurgene som fjernet svulsten fra hodet til Santlal Pal (31) hevder det er verdens største hjernesvulst av denne typen. Kirurger ved Nair veldedige sykehus i Mumbai i India har fjernet en enorm svulst fra hodet til 31 år gamle Santlal Pal.
Les mer om India, Mumbai, Nair, Santlal og Santlal Pal.
Mann til sykehus etter slåsskamp: - Skal ha vært snakk om veldig mye blod
Tre menn ble skadd i ulike slagsmål i Oslo natt til lørdag. En mann i midten av 20-årene ble kjørt til Ullevål sykehus etter å ha fått en flaske i hodet. - Det skal ha vært snakk om veldig mye blod og det ser ut som en alvorlig skade.
Les mer om Oslo og Ullevål.
Innbruddstyver tatt på fersken i Oslo
To personer ble pågrepet da de var på vei bort fra en garasje med sekkene fulle av tyvgods. Klokken 05.26 fikk politiet melding om to personer som var i ferd med å bryte seg inn i noen garasjer i Gøteborggata i Oslo.
Les mer om Gøteborggata og Oslo.
Politijakt på E6: Kjørte i 230 km/t med sønn (4) i forsetet
En dramatisk biljakt utspant seg på E6 i Sverige i fjor. Nå er mannen tiltalt for grov hensynsløshet i trafikken.
Les mer om Sverige.
Petter Stordalen (55) blir dommer i Norske Talenter
- Jeg er veldig svak for de talentene som har kjempet litt, sier Petter Stordalen til TV 2. Fredag 2. mars inntar Petter Stordalen gjestedommerstolen i Norske Talenter.
Vil ha Krf inn i regjering til høsten
Ungdommen i landets største Krf-fylke vil ha regjeringssamarbeid med Høyre, Frp og Venstre. Etter historiens dårligste stortingsvalg er Krf igang med en prosess for å stake ut veien videre.
Les mer om Frp, Høyre, Krf, Krf-fylke og Venstre.
Ukeblad legger seg flat etter sjokkforside om avdøde prins Henrik
Det svenske ukebladet må beklage etter denne ukens forside. Det svenske ukebladet «Hänt i veckan» hadde i denne ukens utgave viet forsiden til nylig avdøde prins Henrik av Danmark. Prins Henrik døde 13.
Les mer om Danmark, Henrik og Hänt.
India gir gratis brystkirurgi til fattige kvinner
Tusener av fattige kvinner i den indiske delstaten Tamil Nadu har fått tilbud om gratis brystkirurgi, inkludert implantater.
Les mer om Tamil Nadu.
Amalie og Sara fikk gullknapp: - Dette hadde vi ikke forventet
Søstrene Sara (15) og Amalie Lorch-Falch (12) imponerte med deres sjarmerende fiolinspill.
Les mer om Amalie Lorch-Falch og Sara.
- Listhaug er en av de sterkeste kandidatene til å overta som leder
Men Frps kronprins sier han alltid er åpen for et godt jobbtilbud. Landbruksminister Jon Georg Dale blir av mange i partiet pekt på som en aktuell kandidat til å overta etter dagens Frp-leder Siv Jensen.
- Vi står for det samme som flertallet av verdens kirker
Det har kommet sterke reaksjoner etter at en homofil mann ble nektet å synge i et bedehus på Sørlandet. Denne uken ble det kjent at et homofilt medlem av lovsangteamet ved Iveland Bedehus i Aust-Agder ble nektet å synge i bedehuset.
Les mer om Aust-Agder og Sørlandet.
Lastebil og bil kolliderte i Telemark - to til sykehus
To personer fraktes til sykehus med luftambulanse etter kollisjonen. Politiet fikk melding om en trafikkulykke i Vinje i Telemark like etter klokken 19 fredag kveld. En lastebil har kollidert med en personbil på Vinjevegen.
Les mer om Telemark, Vinje og Vinjevegen.
Væpnet politi pågrep mann med øks i Skien
En mann slo seg inn i en leilighet i Skien fredag, og truet en annen med øks. Politiet varslet selv om hendelsen på Skotfoss i Skien ved 16.15-tiden fredag ettermiddag.
Les mer om Skien.
Mette (17) er født med et hjerte som ikke slår av seg selv
Foreldrene fikk beskjed om at Mette hadde en hjertefeil allerede da hun var i mors liv. Nå er hun snart 18 år og forbereder seg på å bli voksen hjertepasient. Mette Braastad Brandal gikk gjennom den første operasjonen allerede som liten baby.
Les mer om Mette.
Til sykehus etter frontkollisjon
En person er sendt til sykehus med ambulanse etter en frontkollisjon på en sidevei like ved E39 på Randaberg i Rogaland. Det var klokken 16.59 at nødetatene fikk melding om en kollisjon like ved E39.
Les mer om E39, Randaberg og Rogaland.
Bonde og grøntsjef tiltalt for grovt underslag og gulrotsvindel
To menn må i retten for grovt underslag i Gartnerhallen. Tirsdag må en bonde og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner fra frukt- og grøntprodusenten.
Les mer om Gartnerhallen.
Kraftig brann i Henningsvær - flere nabohus evakuert
Kraftig brann i en bygning i Henningsvær i Nordland. Flere nabohus er evakuert. Politiet i Nordland fikk melding om brann i Henningvær klokka 13.15 fredag.
Plutselig føltes sølv som et nederlag
Når du er så god som Håvard Holmefjord Lorentzen, er kun det beste godt nok. Det oste skuffelse lang vei av gutten da han tapte gullet med fire hundredeler.
«The Crown»-stjerne skilles
Claire Foy (33) og ektemannen Stephen Campbell Moore (40) går hvert til sitt. Claire Foy er for de fleste best kjent som dronning Elizabeth i den populære Netflix-serien «The Crown». I 2014 giftet hun seg med Stephen Campbell Moore.
P3-Ronny: - Dette blir mitt livs vanskeligste avgjørelse
«P3morgen»-programleder Ronny Brede Aase (31) har to måneder på å bestemme seg for om han vil ta operasjonen som enten kan gi ham bedre syn - eller gjøre ham blind.
Tine (31) nektet å vaksinere datteren som nyfødt - nå angrer hun
Smittevernoverlege i Oslo mener Norge bør vurdere et vaksinepåbud, etter tre nye tilfeller av meslinger. Det er det delte meninger om blant norske politikere. Folkehelseinstituttet bekreftet onsdag at tre nordmenn er smittet av meslinger.
Les mer om Norge og Oslo.