TV2

Erna Solberg møtte familier som bor under fjellet Mannen

Familiene som bor under det rasutsatte fjellet Mannen i Rauma, fikk søndag besøk av statsminister Erna Solberg.
Les mer om Erna Solberg, Mannen og Rauma.

Avbrøt søk etter Marie Sæther Østbø (20)

SEDGEFIELD (TV 2): Snart fire døgn siden 20 år gamle Marie Sæther Østbø forsvant fra en strand i Sør-Afrika, har politiet ikke gjort nye funn som kan gi svar på hvor den norske kvinnen har blitt av.
Bussjåfør ranet med kniv av spinkel mann i militærjakke
En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter ranet. Søndag morgen ble en bussjåfør ranet med en kniv ved Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen i Bergen, opplyser Vest politidistrikt.
Les mer om Bergen, Fyllingsdalen, Oasen og Vest.
Britisk tabloidavis: Pippa Middleton (34) er gravid
Pippa Middleton og James Matthews venter sitt første barn, skriver The Sun on Sunday. Det er britiske The Sun on Sunday som skriver at Pippa Middleton venter sitt første barn.

Dette skal «Funkygine» gjøre når blogg-karrièren tar slutt

Bloggerne-profilen Jørgine Massa Vasstrand (28) planlegger ikke å leve av bloggen resten av livet. Treningsblogger Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (28) er en av nykommerne i den åttende sesongen av Bloggerne.
Les mer om Bloggerne og Funkygine.
- Jeg er redd for å gjøre jobben min og trene på veiene
Søndag er det ett år siden Michele Scarponi kolliderte med en bil på trening og døde. Den siste uken kunne flere ha lidd samme skjebne.
Les mer om Michele Scarponi.
TV 2s kongehusekspert tror Meghan Markles søster kan dukke opp ubedt i bryllupet
Meghan Markles nærmeste familie er blodig fornærmet over den manglende bryllupsinvitasjonen. Det er kun en måned igjen til Hollywood-stjerna Meghan Markle (36) skal tre inn i de kongeliges rekker i Storbritannia.
Politibil krasjet under utrykning
To personer ble sendt til akuttmottaket for sjekk etter ulykken, mens en polititjenesteperson ble sendt til legevakt. Ulykken skjedde i krysset Dronningens gate/Elvegata i sentrum av Kristiansand i 06.20-tiden søndag morgen.
Les mer om Kristiansand.
Aurora (18) var på vei til byen med venner - våknet opp på sykehus uten å huske noe
Nå dropper 18-åringen alle russetreff i frykt for å bli dopet ned på nytt. - Det siste jeg husker er at vi satt på toget til Lillestrøm, og at vi gikk inn på utestedet.
Les mer om Lillestrøm.
Så mye tjener bloggerne på et annonseinnlegg
God kveld Norge (TV 2): Bloggplattformene forteller at de har klare retningslinjer for hva bloggerne ikke bør reklamere for.
Les mer om Norge.
Verne Troyer (49) er død
Skuespiller Verne Troyer er død. Han ble 49 år gammel. Verne Troyer, mest kjent for rollen som Mini-Me i «Austin Powers»-filmene, er død. Troyer døde lørdag, det melder familien på hans Facebook-side. Han ble 49 år gammel.
Daniel Owen (18) er ute av «Århundrets stemme»
Daniel Owen måtte forlate konkurransen til tross for at han imponerte dommerne med sin Michael Jackson-hyllest. Lørdag kveld var det 70-tallet som skulle feires med låter fra kjente band som Abba, Deep Purple og Queen.
Fiskefartøy tatt på fersken av Kystverket: - Svært alvorlig
Mannskapet på fiskefartøyet Kirkella kastet flere gjenstander over bord. Lite ante de at Kystverkets overvåkningsfly filmet det hele. Tirsdag denne uken var Kystverkets overvåkningsfly ute på et kontrolloppdrag i Barentshavet.
Jernbaneskinnene ble hengende i løse lufta etter skred
Et sørperas har dratt med seg store jord- og stenmasser under jernbanelinja nord for Mosjøen. Nordlandsbanen er stengt for all trafikk etter at det gikk et ras tre mil nord for Mosjøen, på strekningen Mosjøen-Drevvatn, melder NSB.
Syklist og bil i alvorlig ulykke
En syklist og en personbil kolliderte ved Bodø lørdag kveld.. Politiet i Nordland melder om en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 812 i Hogndalen i Bodø kommune. Alle nødetater og Sea King rykket ut til stedet.
Les mer om Bodø, Hogndalen, Nordland og Sea King.
Ingen russ dukket opp
Til tross for trekkplastre som OnklP, personlig hilsen fra Erna Solberg og 500 gaveposer til de første som møtte opp, dukket ikke én eneste russ opp på Oslo Sanitetsforenings temakveld om voldtekt.
Les mer om Erna Solberg og OnklP.
Smallville-stjerne pekes ut som en av hovedpersonene i bisarr sex-kult
Intetanende kvinner trodde de skulle delta i en mentorgruppe, men skal i stedet ha blitt rått utnyttet. Husker du Allison Mack?
Les mer om Allison Mack.
Salah tangerte Premier League-rekord da Liverpool rotet bort seier
Mohamed Salah lobbet seg inn i eksklusiv Premier League-gruppe med Alan Shearer, Cristiano Ronaldo og Luis Suárez, men fra benken måtte han se Liverpool rote bort en 2-0-ledelse. West Bromwich - Liverpool 2-2 Se 2-0-målet i videovinduet.
Mann funnet livløs i vannet i Halden
Helsepersonell gir livreddende førstehjelp på stedet, etter at en mann er funnet livløs i vannet i Halden.
Les mer om Halden.
Chris Medina må ofre karrièren i USA for å få et familieliv i Norge
For Chris Medina (34) var det ikke et vanskelig valg å ta: Familielivet i Norge er viktigere enn å bygge opp karrièren i utlandet. For omtrent ett og et halvt år siden flyttet Chris Medina (34) til Norge.
Les mer om Norge og USA.
Derfor ble Shania Twain borte fra rampelyset
God kveld Norge (TV 2): Artisten forteller i et intervju med God kveld Norge hvordan sykdommen ødela karrièren hennes i en årrekke.
Les mer om God, Norge og Shania Twain.
Skarverennet er avlyst
Skarverennet, som skulle være Marit Bjørgens avskjedsrenn, er avlyst på grunn av dårlig vær, opplyser arrangøren. «Værforholdene i fjellet og videre utover dagen er slik at det ikke er forsvarlig å igangsette Skarverennet.
Les mer om Skarverennet.
Her kan du kjøpe din egen politibil
Du får med blålys, sirener og full pakke! Utallige amerikanske TV- serier og filmer inneholdende politibiler har satt sine spor hos mange av oss.
Les mer om TVserier.
Mann savnet etter husbrann på Høylandet
En mann i 60-årene er savnet etter at en enebolig brant ned på Høylandet i Trøndelag natt til lørdag. Mannen er den eneste som er registrert bosatt på adressen.
Les mer om Høylandet og Trøndelag.
Microsoft-svindlere tok over nummeret til Jørn Ståle (18)
Ble nedringt av vilt fremmede nordmenn som påstår at han har ringt dem. «Hi. This is Steve. I'm calling from Microsoft because of your computer...» En mannestemme med indisk-klingende engelsk-aksent høres i telefonen.
Les mer om Jørn Ståle, Microsoft og Steve.