Kvinner

- Ghosting er potensielt en av de slemmeste måtene du kan dumpe noen på

Respektløst og ofte en dårlig taktikk, mener ekspertene. Har du blitt ghostet? Det er nok ikke veldig uvanlig, men det føles jo helt forferdelig ut å bare bli kuttet ut uten noen forklaring.

Hvor god er du på ordtak og uttrykk?

Ofte blander man sammen ordtak og uttrykk, kanskje til og med så ofte at man ikke lenger vet hva som er riktig. Gjør du noen av disse feilene? I en jungelen av ordtak og uttrykk, er det ikke så rart at vi innimellom gjør feil.
Sju råd for deg som vil redusere magefettet
Kvitt deg med fem kilo på 12 uker med disse enkle rådene. Har du prøvd alt av raske slankekurer som fører til sult, humørsvigninger og en uønsket vektøkning med en gang du begynner å spise som normalt igjen?
Den norske skuespilleren åpner opp om den lidenskapelige og bejublede sexscenen med sin kvinnelige motspiller i «Herrens Veier»
- Jeg må innrømme at jeg ble litt stresset over at det skulle være så konkret, men mest fordi jeg ikke var mentalt forberedt på det, sier Yngvild Støen Grotmol til KK.

Disse kjendisene ønsker å gjøre en forskjell

Jennifer Lawrence tar en pause fra skuespillerkarrieren for å engasjere ungdommer politisk, og hun er ikke den eneste som engasjerer seg!
Derfor tar noen med seg søvngjengeri inn i voksen alder
Går du i søvne er det sannsynlig at flere i familien gjør det. Har du en liten en som har det med å tasse rundt i huset på nattestid? Eller går du i søvne selv?
- Vi har aldri misforstått hverandre så mye som vi gjør i dag
Nå foregår så mye av vår kommunikasjon via mobilen at vi faktisk er blitt dårligere til å lese andres kroppsspråk, mener kommunikasjonseksperter.
Husker du dette godteriet?
Her er godteriet vi savner fra 90-tallet! Vi husker alle de hellige lørdagskveldene på 90-tallet da barne-tv varte ekstra lenge, ingen brydde seg om e-stoffer i godteriet, og iPaden fremdeles ikke hadde gjort sitt inntog.
- Stilen min er for kjedelig!
Micaela er en sporty og spontan dame som ønsket seg en ny stil som står bedre til personligheten hennes. Det fikk hun! - Stilen min er sporty og avslappet.
- Langrenn er gunstig for hele kroppen
- Det kan forebygge sykdom og legge til rette for god helse når vi blir eldre. Store deler av landet har hatt perfekt skiføre de siste ukene og heldigvis er fortsatt noen uker igjen med snø.
Ebba (18) ble lam over natten
I fjor sommer tok Ebba gull i SM (Sveriges mesterskap) i roing, og hun var spådd en svært lovende karriere innen idretten. Men så ble livet hennes totalforvandlet. Ebba Einarsson (18) var et stort rotalent.
Les mer om Ebba.
Ser du hvem denne lille stjernen egentlig er?
Sendte søt hilsen på farsdagen. Det er ikke alltid like lett å kjenne igjen de store stjernene på barndomsbilder, selv om man har sett de på tv-skjermen utallige ganger i ettertid.
Fitnesmodell og nybakt mamma Emily Skye roses for ærligheten
- For meg er hele idéen med at man skal komme raskt tilbake i form etter fødselen urealistisk Den såkalte «mammakroppen» har blitt mye diskutert de siste årene, ikke minst på grunn av hvordan den blir presentert i sosiale medier.
Les mer om Den og Emily Skye.
Styr unna disse kroppsspråk-feilene når du er på date
Årets Valentinsdag er unnagjort, men du er kanskje fremdeles på jakt etter Mr. Right? Sørg for at kroppsspråket ditt ikke ødelegger for deg når du er på date!
Skrei - en av de beste torskene du kan velge
Fastere i fisken, proppfull av sunne næringsstoffer og rimeligere enn vanlig torsk. Ernæringsfysiologene er ikke i tvil - du bør spise mer fisk!
Slår tilbake mot kjole kritikk: - Kjønnsdiskriminerende, latterlig og overhodet ikke feminisme
Skuespiller Jennifer Lawrence kom med kraftig motsvar på kjolehysteri! Flotte Jennifer Lawrence (27) møtte opp på London-premieren for hennes nye film, Red Sparrow, i en elegant sort kjole, med dyp utringning og lang splitt - tidenes kjole.
Tvillingene bør vurdere å avslutte et samarbeid, mens væren må være litt mer empatisk
Ukens horoskop gjelder for perioden 23. februar - 01. mars. Slik blir uken: Væren 21. mars - 20. april Hvis du skal lykkes denne uken, er det kjempeviktig at du er lydhør og viser medfølelse overfor dine medmennesker.
Putekrigen
I forrige uke skjønte jeg at putekrig-uttrykket er i ferd med å få en helt ny betydning i livet mitt.
Nå gjør Dynastiet comeback
Familien Carrington er tilbake i en 2017-versjon! Såpeoperaen «Dynastiet» viste sin siste episode i 1989. Fra 1981 og fram til da kunne du følge den velstående familien Carrington og deres liv i Denver, Colorado.
La deg inspirere av streetstyle fra moteukene
Stor bildespesial! Februar er stappfull av moteuker. I løpet av måneden blir vi presentert for splitter nye kolleksjoner i storbyer verden over. Du kan ta en titt på noen av våre favorittkolleksjoner her.
Luise bor sammen med ektemannen Jesper - og kjæresten Mads
Etter åtte års ekteskap utviklet Luise og ektemannen forskjellige behov. Så kom det en ny mann inn i deres liv - ektemannens golftrener ble Luises kjæreste, og nå bor de sammen.
Les mer om Jesper og Luise.
3 kjøkken i ulike stiler du vil elske
Vidt forskjellige i stil og pris, men se, så lekre! Vi har besøkt inspirerende kjøkkener fylt med praktiske løsninger og skyhøy trivselsfaktor. En jeansfarget drøm Her bor: Dorte Mosbæk, hennes mann, Axel Ørndrup og barna Sigurd og Otto.
Les mer om Axel Ørndrup, Her, Otto og Sigurd.
Skjellsmykker gjør comeback i motebildet
Men denne gangen i en litt annen variant. Jeg måtte ta en spørrerunde i redaksjonen før jeg kunne si at «alle gikk jo med makramékjeder med skjell i for en stund tilbake»! Det viste seg at jeg så absolutt ikke var alene om det.
Anmeldelse: - Den hittil beste sesongen av serien
Terningkast: 5 I fjor, da vi anmeldte sesong 2 av NRK-serien Unge lovende, skrev vi at «det er så utrolig befriende å se andre slite med de samme problemene som en selv».
Søskenkrangelen kan være langt farligere enn mange er klar over
Konflikter mellom søsken er lærerikt for barn, men om det ene barnet blir mobbet kan det ha store konsekvenser. Vi vet at mobbing kan ha store konsekvenser, og at barn som mobbes kan oppleve å få både psykiske og fysiske plager.