Kvinner

Smelt! Endelig viser Ryan Gosling frem datteren Esmeralda (3)

Far og datter koste seg med iskrem i vårsolen. Høsten 2011 begynte to av Hollywoods største stjerner, Eva Mendes (44) og Ryan Gosling (37), å date hverandre etter å ha jobbet sammen på filmen The Place Beyond the Pines.

Rihanna kommer med undertøyskolleksjon

Sangstjernen gjør som Britney Spears! Rihanna (30) har lang fartstid i musikkbransjen, men den siste tiden har sangstjernen fokusert på sin egen kleskolleksjon og sitt eget sminkemerke.
Dagens Horoskop: Mandag 23. April
Slik blir din mandag: Av Felicia Baurén 23. april 2018 kl. 10:35 Væren 21/3-19/4 Mandagen blir et kjært gjensyn for din del.
Les mer om Mandagen.
Glemsk? Dette kan være grunnen
Det er vanligere å glemme enn å huske, men det kan også være tegn på sykdom Ligger nøklene stadig igjen i den andre veska eller synes du at du bruker du altfor mye tid på å lete etter mobilen din?
Les mer om Ligger.

Slik vet du at han er den rette

- Viktig å tenke forbi forelskelsen, sier samlivsterapeut. I starten av et forhold er det lett å bare sveve på den rosa skyen en forelskelse er, men etter en stund begynner ofte tankene å komme; er han den rette?
Slik kan du lære barnet god kortbruk
- Det er viktig at barna får feile litt, slik at de kan gjøre seg noen erfaringer med småsummer i trygge rammer Nordmenns forhold til betalingsmiddel har endret seg mye de siste årene.
Lena ble gravid ett år etter slankeoperasjon: - Jeg ble svært sliten og syk
Lena Sivertsen (29) hadde gått ned 45 kilo året før hun ble gravid. Det ble for mye for kroppen hennes. Lena Sivertsen (29) har alltid vært litt stor, men i barne- og ungdomsårene, var det aldri en hindring.
Ukens beste budsjettkjøp
Her er 18 favoritter du kan bruke i vår, sommer og til og med i høst! Vi i redaksjonen klarer alltid å finne en grunn til å shoppe. I dag var det det fine været som fikk lommeboka ut av veska. God grunn det, ikke sant?
Er det egentlig så farlig å ha søvnmangel?
De fleste har hørt at søvnmangel er usunt, og at det kan føre til mindre overskudd og konsentrasjonsvansker. Men er det egentlig så farlig? - For å snu på det, det er i alle fall ingen helsemessige gunstige effekter av søvnmangel.
Bønner + sjokolade = Sant
Gjør som Liv, lag verdens beste brownies - med bønner!
Les mer om Liv og Sant.
Single «Ida» (45) fikk tilført både egg og sperm da hun ble gravid i Russland
I Norge er behandlingen ulovlig uansett alder, men i Russland kan man få kjøpe egg helt til man er 51 år. - Jeg klandrer meg selv fordi jeg har ventet så lenge, sier Ida.
Les mer om Ida og Russland.
Hva er egentlig den «perfekte match»?
- Blir forskjellene for store vil mange kjenne på en vond ensomhet, sier parterapeut. Her er de viktigste områdene dere bør være like på.
- En ung, blond kvinne fra Norge som skal redde verden? Jo, jeg har absolutt møtt på fordommer
Norske Thea Sommerseth Myhren (29) er gründer bak den digitale plattformen Diwala for flykninger. Det er en frisk marsdag i New York. Solen prøver å presse seg frem gjennom skydekket, og her hvor vi befinner oss - i 48.
Les mer om Diwala, New York og Norge.
Dagens Horoskop: Lørdag 21. April
Slik blir din lørdag: Av Felicia Baurén 21. april 2018 kl. 10:34 Væren 21/3-19/4 Du tar det med ro denne lørdagen. Uka har vært en følelsesmessig berg og dalbane og nå vil du ta en pause fra livet en stund.
Lena fikk hjerneslag som 23-åring: - På mange måter er jeg blitt en bedre person
Etter hjerneslaget hadde Lena lammelser på venstre side og kunne hverken sitte, gå eller spise på egenhånd. Slik kjempet hun seg tilbake.
Les mer om Lena.
Guy Tang Live!
Søndag 27. mai braker det løs i Oslo Konserthus. Med 2,2 millioner følgere på Instagram og 1,9 subscribers på YouTube er Guy Tang å regne som hårbransjens største «rockestjerne». Sist han var i Norge, var i 2016, og 27.
Les mer om Guy Tang, Instagram, Norge og YouTube.
Slik får du bedre stedsans
Trodde du at menn var flinkere enn kvinner til å finne frem? Da må du tro om igjen. En myte mange kvinner har slått seg til ro med er at menn har bedre stedsans enn kvinner.
Edda Gimnes om drømmejobben: - Det er beintøft
For tre år siden skrev Oslo-jenta Edda Gimnes (27) mål for fremtiden. Et av dem var å få kle opp Gigi Hadid, Lena Dunham og Lady Gaga. Alle tre brukte klærne hennes i fjor.
Disse seriene ser vi på nå
Skal du benke deg foran skjermen i helgen? Da bør du ikke gå glipp av disse... Av Nathalie Helgerud 20. april 2018 kl. 14:36 ELLE-jentene ser over middels mye på serier og i lunsjen blir det ofte snakk om hva vi har sett i det siste.
Skjønnhetsproduktene som jobber over natten
«Beauty-sleep» får en helt ny mening ifølge disse produktene. Det er ikke alle som prioriterer tid til minispa i hverdagen, men da kan natten være en tid å ta i bruk.
Her blir Nicole overrasket på catwalken
- Jeg fikk fullstendig sjokk, forteller modellen til KK. Bridal Fashion Week er i gang i New York for fullt, og her om dagen var det Watters sin tur til å presentere sin brudekjolekolleksjon for 2019.
Les mer om New York og Nicole.
Finn den perfekte 17. mai-kjolen på budsjett p 17. MAI-KJOLER PÅ BUDSJETT
Finn den perfekte 17. mai-kjolen på budsjett Vi har funnet de fineste kjolene til nasjonaldagen til under 1000-lappen! 20. april 2018 kl.
Meghan Markle kledd i kjendisfavoritt
Den lille sorte kjolen Markle brukte torsdag kveld, er ikke hvilke som helst kjole. Torsdag kveld deltok Meghan Markle og Prins Harry på et arrangement for å styrke kvinners stilling.
Les mer om Markle og Meghan Markle.
Henriette Steenstrup
Skriver om livet og hverdagen med et herlig skråblikk.
Vær så snill, la oss slutte med lekser!
Lekser gir mindre lærelyst og dårligere motivasjon, mener Henriette Steenstrup.