MinMote

Hanneli Mustaparta er forlovet

Modellen (35) forlovet på luksuriøs og romantisk ferieøy. Hanneli Mustaparta ferierer for tiden på Maldivene sammen med kjæresten Stian Fintland Skaug. Det var her Skaug gikk ned på kne og stilte det store spørsmålet.

Eirin Kristiansen droppet dype utringninger og trange kjoler i Bik Bok-kolleksjonen

Bloggeren har bevisst unngått korte skjørt, trange kjoler og dype utringninger for at flest mulig skal være komfortable i klærne hun har designet for kleskjeden.
Edda Gimnes om drømmejobben: - Det er beintøft
For tre år siden skrev Oslo-jenta Edda Gimnes (27) mål for fremtiden. Et av dem var å få kle opp Gigi Hadid, Lena Dunham og Lady Gaga. Alle tre brukte klærne hennes i fjor.
Skjønnhetsproduktene som jobber over natten
«Beauty-sleep» får en helt ny mening ifølge disse produktene. Det er ikke alle som prioriterer tid til minispa i hverdagen, men da kan natten være en tid å ta i bruk.

Meghan Markle kledd i kjendisfavoritt

Den lille sorte kjolen Markle brukte torsdag kveld, er ikke hvilke som helst kjole. Torsdag kveld deltok Meghan Markle og Prins Harry på et arrangement for å styrke kvinners stilling.
Les mer om Markle og Meghan Markle.
Prinsesse Sofia med gjenbruk og budsjettveske
Har de svenske prinsessene fått en ny budsjettfavoritt? Tidligere denne uken var det duket for vårgalla med FN-organisasjonen United Nations Development Program i Stockholm.
Les mer om Stockholm.
MinMote erfarer: Eirín Kristiansen er BikBoks nye gjestedesigner
Samarbeidet ble avslørt på Instagram. Gjennom lang tid har bloggeren Eirín Kristiansen delt til sine følgere at hun jobber med et stort, hemmelig prosjekt. MinMote kan nå fortelle at hun er kleskjeden Bik Boks neste gjestedesigner.
Alt du må vite om den første Coachella-helgen
Beychella, norsk danser og Sigrid er noen av festivalhøydepunktene. Den årlige Coachella-festivalen i California er et trekkplaster for kjendiser, og andre musikk- eller moteinteresserte som vil se og bli sett.
Hetses etter reklame for leppeforstørrelse rettet mot russ
Paret bak skjønnhetsklinikken Ansikta Medica har fått en rekke hatefulle meldinger i innboksen etter at MinMote omtalte deres annonse for leppeinjeksjoner rettet mot 18- og 19-åringer.
Les mer om Ansikta Medica og MinMote.
12 vakre brudekjoler på budsjett
En fin brudekjole trenger slett ikke gjøre dype innhugg i lommeboken. Å feire kjærligheten må nødvendigvis ikke gjøres i kjole til flere titalls tusen.
Jon Lundemoen fikk 2. gradsforbrenning av hjemmebleking
Stylisten fikk store sår i hodebunnen etter at han brukte et hjemmeblekingsprodukt. Jon Lundemoen (34) ble kjent for mange da han var tok seg til finaleuken i «Farmen» i 2012. I dag er han blogger under eget navn og jobber som stylist.
Les mer om Farmen.
Reklamerer for leppeforstørrelser mot russ: - Det er forkastelig
Skjønnhetsklinikken Ansikta Medica mener reklamen på Instagram for leppeforstørrelser rettet mot 18- og 19-åringer er uproblematisk. - Jeg er helt målløs, sier «Helsesista». «Russ i år?
Les mer om Helsesista og Instagram.
Dette bør du shoppe og droppe fra Gina Tricot x Anine Bing
Ekspertene råder til å tenke seg om en ekstra gang før man handler. De siste ukene har mange influencere promotert kleskjeden Gina Tricots samarbeid med den svensk-danske designeren Anine Bing.
Les mer om Anine Bing og Gina Tricot.
Valentino til Oslo: - Det er første gang vi åpner noe vi ikke har i København
Luksusfavoritten skal åpne i hovedstadens mest eksklusive strøk. Det fikk MinMote bekreftet onsdag. Butikken skal åpne i det relativt nye området, Promenaden Fashion District, i øvre del av Karl Johan.
Sjekk Gigi Hadids «look-a-like»-katt
«Meowdellen» heter Zappa og har en misunnelsesverdig garderobe. Zappa er en hvit katt på tre år som bor i Nederland med eieren sin Lana Vermeegen.
Sjekk Dolce & Gabbanas ville visning
Designerduoen hentet inn stjernelag for å hylle New York. Domenico Dolce (59) og Stefano Gabbana (55) som står bak merket Dolce & Gabbana har brukt helgen i New York.
Vårens kuleste solbriller for menn
Klokken er stilt, og vi går solfylte dager i møte. Her er solbrillene vi har mest lyst på i vår. Solbriller er - som klokker - en perfekt måte å krydre et antrekk på. Ikke bare ser de stilige ut, de tjener også en praktisk funksjon.
Er dette den nye it-genseren?
Strikkegenser med stiv prislapp er vårens «må ha»-plagg i motebransjen. I høst var norske kvinner ville etter å strikke sin egen variant av den superpopulære bølgegenseren fra Ganni.
Les mer om Ganni.
Feelgood-spalten med Kine Hartz
Redaktøren beskriver seg selv som verdens største tidsoptimist, og hun skjemmer seg selv bort med taxi og friske blomster.
Les mer om Kine Hartz.
Dette er Norges ukjente modellstjerner
De norske modellene er ettertraktet ifølge flere norske modellagenter, og i det siste har en rekke nye håp tatt steget ut i verden. De internasjonale moteukene i New York, London, Milano og Paris er ansett som høydepunktene i moteåret.
Les mer om London, Milano og New York.
Marc Jacobs fridde med flashmob på taco-sjappe
Designeren (54) stilte det store spørsmålet på ekstravagant vis. Marc Jacobs fridde til sin kjæreste Charly Defrancesco onsdag kveld. Frieriet kan beskrives som en kombinasjon av lavmælt og «ekstra».
Les mer om Charly Defrancesco.
NRK måtte endre merking etter reklameblunder
Forbrukerombudet er glad for at NRK endrer merkingen til moteserien «This is it». De siste dagene har en grå collegegenser med trykk nok en gang fylt Instagram-feeden til mange nordmenn.
Les mer om Instagram-feeden og NRK.
Cheerleader skal ha blitt sparket etter undertøysbilde
Bailey Davis (22) fikk sparken fra cheerleaderlaget til New Orleans Saints etter at hun skal ha brutt lagets regler for innhold i sosiale medier.
Bella Hadid slår tilbake mot utseendekritiker
Supermodellen svarer at sjalusi er et rop om hjelp, og at hun skulle ønske hun kunne hjelpe kommentatoren. En av Bella Hadids fankontoer på Instagram postet et bilde av Kendall Jenner og Bella Hadid.
Naturlige skjønnhetsprodukter: Uenige om effekten
Det er blandende meninger om effektiviteten til de naturlige skjønnhetsproduktene, men den grønne trenden har likevel nådd kosmetikken. De siste årene har det blitt mer trendy å være bevisst på miljøet.