Adresseavisen

Northug erkjenner: - Jeg har tøyd strikken langt

Slik har Northugs karriere vært utenfor landslaget

Gunnar Bovim tar over i Innovasjon Norge(pluss)

NTNU-rektoren blir etter alt å dømme utnevnt til ny styreleder for Innovasjon Norge.
Les mer om Innovasjon Norge.
Ola Borten Moe fratrer som Sp-nestleder inntil videre
Første nestleder i Senterpartiet, Ola Borten Moe, fratrer partivervet inntil sexmelding-saken er løst, melder NRK. - Det er en dypt beklagelig melding Liv Signe Navarsete selvsagt ikke skulle hatt.

Sikker på at Molde vil møte flere «voldtektsbanner: – Kommer dårlig ut med å klage til NFF(pluss)

Talsmann i Norsk Supporterallianse mener Molde Fotballklubb kunne håndtert saken rundt den voldtektstiltalte spilleren på en bedre måte.
Ola Borten Moe fratrer som Sp-nestleder
Ola Borten Moe fratrer som Sp-nestleder inntil videre, melder NRK.
Les mer om NRK og Sp-nestleder.
Mattarella gjør nytt regjeringsforsøk i Italia
Italias president Sergio Mattarella vil gjøre et nytt forsøk på å overtale partiene i landet til å samarbeide om en regjering.
Les mer om Italia og Sergio Mattarella.
Krangel om aksjer kan ramme leserne(pluss)
Avislesere nord i Trøndelag risikerer at en håndfull steile aksjonærer gir dem et dårligere tilbud.
Les mer om Trøndelag.
Angola mistet sin første satellitt
Angola har mistet kontakten med landets første satellitt, men planlegger allerede å skyte opp en etterfølger. Telecom-satellitten Angosat-1 ble skutt opp i desember og skulle etter planen ha virket i 15 år.
Asylsøkere angrepet av antatte høyreekstremister på Lesvos
Minst ti personer er innlagt på sykehus og over 100 er pågrepet etter en voldelig protest mot asylsøkere på den greske øya Lesvos, melder greske medier.
Regjeringen vil skaffe oversikt over sjøfolk
Ingen vet hvor mange norskregistrerte arbeidstakere som jobber på norske skip. Nå har næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bedt SSB skaffe oversikt.
Hertuginne Kate har født en sønn
Hertuginnen og prins William er dermed fått sitt tredje barn. Kate ble mandag morgen kjørt til den private fødeklinikken Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London. Like etter klokken 14 norsk tid meldte Sky News at en gutt er født.
Les mer om Lindo Wing, London og William.
Se direkte: Northug er tilbake på landslaget: - En av de som betyr mest for norsk langrenn
Petter Northug er tilbake på landslaget etter fem år. Se sendingen i vinduet øverst i saken. I dag blir det klart hvordan langrennslandslagene for 2018/19-sesongen ser ut.
Armensk protestleder løslatt
Den armenske protestlederen Nikol Pashinyan er løslatt, melder armensk TV. Også mandag marsjerte hundrevis av mennesker i gatene. Innbyggere i den tidligere Sovjet-staten marsjerte mandag for ellevte dagen på rad.
Se direkte: I dag er Northug tilbake på landslaget
Landslagstroppene presenteres fra klokken 14.
Les mer om Northug.
Se direkte: I dag er Northug tilbake på landslaget
Landslagstroppene presenteres fra klokken 14. Se sendingen i vinduet øverst i saken. I dag blir det klart hvordan langrennslandslagene for 2018/19-sesongen ser ut.
Les mer om Northug.
Kaldere fra onsdag, fare for nattefrost
Etter nærmere to uker med mildt vårvær, blir det kaldere igjen i Trøndelag fra onsdag. Årsak: Norge havner på den kalde siden av jetstrømmen.
Les mer om Trøndelag.
Da Elias (12) fikk bankkort begynte han å spare mer
Hos familien Bjørken Edvardsen i Verdal har det i det siste vært lite kontanter å finne. Men det var ikke før eldstemann Elias (12) fikk eget bankkort og nettbank, at han fikk han øynene opp for både hva forbruk og sparing egentlig betyr.
Les mer om Bjørken Edvardsen og Verdal.
Slik gjør du sparing gøy for barna
Alle vet at man bør spare - også barn. Men hvordan gjøre det til noe motiverende? Sparing er ikke alltid like lett, og når du er liten er det kanskje ikke like forståelig at du må spare for å kjøpe deg ting.
Hvordan få barn til å bruke bankkort fornuftig
Sparebøssene forsvinner og vi går mot et stadig mer kontantløst samfunn. At kort og smarttelefon overtar gjør noe med barnas forståelse av penger og økonomi.