Agderposten

Her rakner alt for Arendal Fotball - se marerittminuttene her

Arendal Fotball ledet med to mål da det gjensto ti minutter av kampen. Da raknet alt. Se de siste ti minuttene av kampen mot Stjørdals-Blink her. Stjørdals-Blink var best de første femten og de siste ti minuttene av kampen.

ØIF møter Drammen i semifinalen

ØIF Arendal håndballherrer møter Drammen i semifinalen i årets sluttspill. I den andre semifinalen som spilles best av tre kamper, møter Elverum Haslum.
Les mer om Drammen og Elverum Haslum.
Mener fylkesveiene har for lav standard
Norges Automobil-Forbund (NAF) mener at fylkene ikke klarer å ivareta veiene godt nok. Samtidig skylder flere fylker på ressursmangel, ifølge NRK. - Fasiten er et altfor dårlig fylkesveinett i Norge.
Les mer om NRK og Norge.
Hovedartist når Bynatt senker seg
Kultursjef i Arendal kommune Linda Sætra, håper ungdommen vil ta turen til byen onsdag 25. april. Og byr blant annet på en gratis konsert med R & B-stjerneskuddet Philip Emilio.

UiA-tallene: Dette studiet øker suverent mest

Mange flere vil utdanne seg til lærere på Universitet i Agder - 29,4 prosent flere. 665 søkere har i 2018 UiAs lærerutdanning på førsteplass, mot 493 i fjor. Det opplyser Universitetet i Agder i en pressemelding.
Mann til sykehus etter fall fra stige
Mannen brakk trolig armen i fallet, skriver Fædrelandsvennen. Arbeidsulykken i Gjerstad ble kjent da Sørlandet sykehus meldte å ha mottatt mannen. - Ulykken skjedde på området til kirka i Gjerstad.
Følg Fyllingen - ØIF Arendal klokken 18.00
I kveld spiller ØIF Arendal borte mot Fyllingen i kvartfinalen i årets håndballsluttspill for herrer. Et skadeskutt ØIF-lag slo Fyllingen 30-24 i den første kvartfinalen i Sør Amfi. Det spilles best av tre kamper.
Les mer om Fyllingen og Sør Amfi.
Big band skal gjøre Bond
I fjor hyllet Solveig Andersen og Arendal Big Band rockekongen Elvis Presley. I år tar bandet steget inn i filmens verden og utfordrer agent 007s musikkportefølje.
Derfor bør du kjøre ekstra pent i trafikken i morgen
Onsdag blir det ekstra mange trafikkontroller - over hele landet. Denne uka gjennomfører Utrykningspolitiet (UP) og politidistriktene en rekke fartskontroller, og onsdag blir det en såkalt «Speedmarathon» mot fartsovertredelser.
Mistet lappen i 50-sone ved skole: Her er det siste fra politiloggen
Bilisten ble målt til 76 km/t ved Dypvåg skole - nok til et førerkortbeslag. Klokken var rundt 12 da bilisten ble vinket inn av politiet ved Dypvåg skole i Tvedestrand.
Les mer om Dypvåg og Tvedestrand.
Advarer mot russiskstøttet nettangrep
USA og Storbritannia anklager hackere støttet av Russland for å ha iverksatt et globalt «ondsinnet nettangrep». Det er fortsatt uklart om Norge er rammet.
Les mer om Norge, Russland og Storbritannia.
Fikk melding om vold i Arendal, men offeret hadde selv løpt i en lyktestolpe
Politiet rykket ut etter melding om at en mann var blitt slått ned i Arendal. Da de kom frem viste det seg at han hadde klart å slå seg selv ut helt på egenhånd. Det har vært en til dels travel natt for politiet på Agder.
Les mer om Agder og Arendal.
Ble vekket med gledesbudskap verdt 5 millioner kroner
Tre heldige vinnere stakk av med tilsammen 15 millioner kroner i Lotto lørdag kveld. En av dem - en kvinne fra Skien - ble virkelig tatt på senga...
Les mer om Lotto og Skien.
Ble vekket med gledesbudskap på 5 mill.
Tre heldige vinnere stakk av med tilsammen 15 millioner kroner i Lotto lørdag kveld.
Les mer om Lotto.
Start så rødt - ble ydmyket
Kampfakta: Fotball, eliteserien menn: Start - Vålerenga 1-6 (1-2) 5007 tilskuere Mål: 0-1 Daniel Fredheim Holm (6), 0-2 Sam Johnson (25), 1-2 Tobias Christensen (29), 1-3 Bård Finne (51), 1-4 Chidera Ejuke (53),
Vipers klare for Europa-cupfinale
Vipers Kristiansand slo Viborg 29-23 på hjemmebane lørdag ettermiddag, og dermed venter det finale i EHF-cupen for lagets håndballkvinner.
Les mer om Europa-cupfinale og Viborg.
De har dannet et nytt politisk parti
Et nytt politisk lokallag er etablert i Agder. På et møte i Lillesand rådhus onsdag ble Helsepartiet Agder stiftet, melder partiet i en pressemelding.
"Frikjenner" politiet
Spesialenheten for politisaker har henlagt anmeldelsen mot Agderpolitiet etter nazidemonstrasjonen i Kristiansand i fjor.
Tapte veddemål, måtte hylle rivalen foran 250 medstudenter
Slik var kampen Det tapte veddemålet førte til at UiA-student og Manchester City-fan Tore Birger Lien måtte fremføre erkerival Manchester Uniteds supportersang foran et fullsatt auditorium i Grimstad.
Fjerner forbud mot små elektriske kjøretøy
- Enklere regler, mindre byråkrati og litt mer moro i hverdagen, reklamerer Regjeringen etter «frislippet» av elektriske leker.
Les mer om Regjeringen.
Kvinne tatt for ruskjøring uten førerkort i stjålet bil
Kvinnen får litt av hvert å svare for etter bilturen natt til lørdag. Her er hendelsene fra politiloggen. En annen biltyveri-melding fra Arendal samme natt viste seg å omhandle en spøk.
Les mer om Arendal.
Ikke skift i helgen
Kjører du med piggdekk? Kjør med dem litt til. - Du bør vente med å skifte til sommerdekk inntil du er helt sikker på at de gir riktig veigrep.
Slik blir første cuprunde
Cup-oppsettet er klart: Sjekk hvem Arendal, Jerv og Start og alle de andre lagene møter. - Det er som alltid stor interesse rundt første runde i NM.
Les mer om Arendal, Jerv og Start.
Lånes ut etter to måneder
Utvalgte ferske norske fotball-overganger Utvalgte overganger den foregående uken før det norske overgangsvinduet stengte ved midnatt natt til torsdag 5. april: Even Hovland fra Sogndal (1.
Les mer om Sogndal og Utvalgte.
Skal krydre Pollenkonserten
- Vi kompletterer med dette Pollenkonserten under Canal Street med Bård Rannekleiv Band sammen med Solveig Andersen. Vi synes rett og slett konserten trenger litt voksent krydder i form av sjelfull soul og sugende blues.