Agderposten

De er oddsfavoritter til å vinne MGP

- Dersom du i dag oppsøker et spillselskap og setter 1000 kroner på at A monster like me vinner, så får du bare igjen innsatsen din. Det er konklusjonen i en artikkel på escnorge.net.
Les mer om MGP.

Klar for ny tv-fest langs kysten

Kanskje blir det like stor folkefest som for to år siden da NRK med samme båt besøkte Risør, Lillesand og Arendal.
Les mer om Arendal, Lillesand, NRK og Risør.
Paus klar for kirkegårdskonsert
- Kan noen som denne mannen skape en nærhet og menneskelighet med krass humor, fornøyelig undring, og lun omtanke? Vi duker for den helt magiske kvelden, det varme samværet og den knitrende stillheten mellom tonene, ordene og gravene.
Henger i kroker for ny bok
I fjor debuterte hun med en ungdomsroman som å bryte ut av et kristent miljø. I år er miljøet helt annerledes, men det dreier seg fortsatt om å bryte grenser. Denne gangen smertegrenser.

Fikk kjøreforbud etter overvekt

Politiet fant kl. 08.50 fredag morgen grunn til å kontrollere en bil med tilhenger på E18 ved Fiansvingen utenfor Tvedestrand. Bakgrunnen var rapporter fra medtrafikanter om vinglete kjøring og ustabil tilhenger.
Les mer om E18, Fiansvingen og Tvedestrand.
Jenny slavet for frisør Stine
Det ble en annerledes arbeidsdag for frisørlærlingen fra Arendal da hun skulle vise Jenny Skavlan frisøryrket. Skavlan og 23-åringen fra Arendal deltar i NHOs kampanje for å få flere til å velge yrkesfag.
Les mer om Arendal, Jenny Skavlan og Stine.
To biler kolliderte med én elg
Kollisjonen med elgen skjedde i 20.30-tiden på E134 øst for Morgedal i Telemark. Det satt flere personer i de to bilene. Mens kollisjonen endte fatalt for elgen, ble en 16-årig jente kjørt til sykehus for sjekk.
Les mer om Morgedal og Telemark.
Her tipper slangen vinneren av VM-sprinten
Det var et innfall, forteller Nils Harald Reiersen i Den lille dyrehage på Brokelandsheia, Gjerstad. Hvor mye peiling har en kongepyton på skikonkurranser? Eller var det andre ting som lokket?
Leteaksjon på Haukeliseter
De to skigåerne, en kvinne i 40-åra og en mann på rundt 18 år, la ut på tur fra Haukeliseter lørdag 14. februar. Siden har ingen hørt fra dem, melder Varden, som igjen siterer Hardanger Folkeblad.
Med Ipad på renholdstralla
- Vi har innført dette systemet for å være konkurransedyktige, og for å modernisere oss, forteller renholdsleder Anders Jensen ved Sørlandet sykehus Kristiansand.
Les mer om Kristiansand og Sørlandet.
Pågrep ruskjører og knivbærer
En fører ble pågrepet, mistenkt for kjøring i ruset tilstand i Arendal kl. 01.49 i natt. En mann ble pågrepet i sentrum kl. 01.25 natt til torsdag. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser og bæring av kniv på offentlig sted.
Les mer om Arendal.
ØIF Arendal slo Haslum.
Marinko Kurtovics gutter vant til slutt 27-23. ØIF Arendal ledet hele veien og til pause var stillingen 15-10. Svenn-Erik Medhus og Sondre Paulsen var kampens to store spillere.
Les mer om Haslum og Sondre Paulsen.
Nå kan de skaffe seg luke
Kampstart er 19.00 i Sør Amfi. Foran kveldens kamp er ØIF foran Haslum på innbyrdes oppgjør, to poeng foran Bodø og tre foran Elverum.
Les mer om Bodø, Elverum, Haslum, Sør Amfi og ØIF.
Politiet pågrep promillemistenkt bussjåfør
Det var passasjerene som varslet oss. De reagerte på kjøringen, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til Agderposten. Agderposten.no oppdaterer saken. Han antar at bussen hadde startet i Kristiansand og var på vei til Østlandet.
Stanset påvirket bussjåfør på E18
Det var passasjerene som varslet oss. De reagerte på kjøringen, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til Agderposten. Han antar at bussen hadde startet i Kristiansand og var på vei til Østlandet.
Kan skyte ØIF nærmere seriegull
Kampstart er 19.00 i Sør Amfi. Live Blog ØIF Arendal - Haslum Foran kveldens kamp er ØIF foran Haslum på innbyrdes oppgjør, to poeng foran Bodø og tre foran Elverum.
Skal granske tidspress i sykepleien
Varaordfører Anders Kylland (Frp) fikk onsdag enstemmig gjennomslag i administrasjonsutvalget.
Flygende påskeberedskap på Hovden
- Fra fredag til mandag i påsken vil det være en ekstra helikopterbase på Hovden.
Les mer om Hovden.
Advarer mot dårlig is
Agder Energi oppfordrer skigåere og andre som ferdes på regulerte vann til stor varsomhet på grunn av usikker is.
Møttes på Facebook: 20-åring tiltalt etter sex med jente (14)
Nå advarer jentas mor mot hva som kan skje hvis ikke foreldre følger med på hva tenåringsdøtrene foretar seg foran PC-en. Da hun selv gikk inn på datterens PC - og leste hva 20-åringen hadde skrevet til henne, anmeldte hun mannen på flekken.
Les mer om Facebook og PC-en.
Nøgne Ø tar storeslem i øltest
Det slår TVs-programmet Matkontrollen fast etter en omfattende test. Grimstad-bryggeriet bryggeri skiller seg klart ut fra resten, og resultatet overrasket dommerne.
Søker jobben som Kilden-direktør
Antonsen (50) er blant søkerne på stillingen etter Bentein Baardson på kulturhuset i Kristiansand. Her er listen, alfabetisk sortert.
Flere veier stengt på grunn av uvær
Stengt på grunn av uvær, opplyser Vegtrafikksentralen (VTS) om E134 over Haukelifjell onsdag morgen. Ifølge Varden var det kolonnekjøring på samme strekning tirsdag ettermiddag. Men ved 17-tiden samme dag ble veien helt stengt.
Får slåss for Norge
Det har vært begivenhetsrike dager for Frida El-Adawy fra Tyholmen Karateklubb de siste dagene. I helgen tok hun NM-gull for første gang. Mandag kom beskjeden om at hun er tatt ut på det norske landslaget.
Fornøyd med regjeringens veivalg
Politireformen skal legges fram for Stortinget i form av en proposisjon denne våren, skriver politiet i en pressemelding.
Les mer om Stortinget.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

5.  Nesten frivillig

6.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

7.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

8.  Kreativitet mot skatteplanlegging

9.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

10. Økokrim er bra for næringslivet