Avisa Nordland


Vogntog kolliderte med møtende bil på E6

Politiet fikk melding om en kollisjon mellom et vogntog og en lett lastebil på E6 ved Dalselv i Rana kommune. - Det er en varebil og et vogntog som har støtt sammen.

Les mer om Dalselv og Rana.

Strømmen gått i store deler av Nord-Norge

Klokken 15.15 mistet store deler av Nord-Norge strømmen. Ifølge Irene Meldal, kommunikasjonssjef i Statnett, er Ofoten, hele Troms fylke og store deler av Finnmark rammet. - Lengst nord og øst i Finnmark er ikke rammet, sier hun.

Salten politidistrikt har landets eldste bilpark

Salten politidistrikt har den eldste bilparken blant alle landets politidistrikter, skriver Politiforum. Dette baseres på tall som de har hentet ut fra Vegvesenets motorvognregister.

Les mer om Politiforum.
Tusenhjemmet kan bli stengt

- Det er ille, sier drifts- og utviklingsleder Tove Johanna Fagertun. Onsdag vendte politikerne i formannskapet tommelen ned for søknaden om 250.000 kroner fra Tusenhjemmet.

Nye tider, nye produkter

Kjære leser. Tidene endrer seg. Det gjør vi også. I dag leser du avisa i ny drakt. Lørdag får du første utgave av helgemagasinet Endelig Helg. Og fra 19. februar får du enda mer igjen for å abonnere på Avisa Nordland.

Hit kan du reise fra Nord-Sverige

Nord-Sveriges største by Luleå åpner for nye eksotiske destinasjoner fra lufthavnen Kallax. Tidligere har Østen og Thailand hatt faste ruter, hvor nordlendinger har benyttet seg av tilbudet.

Etter 40 år er det slutt for denne modellen

broom.no] Den kom til landet i 1977, og var for alvor med på å bygge opp Honda som et bilmerke å regne med i Norge. Første generasjon Accord var en kompakt, men ganske påkostet bil.

Les mer om Accord, Honda og Norge.
Vraket til v-cupen

Fauskemannen er ikke tatt ut i den norske troppen som skal til Nove Mesto. Etter en litt skuffende verdenscuphelg i Anterselva, må Alexander Os finne seg i å ikke være blant de seks norske herreløperne som får sjansen i Nove Mesto neste helg.

Les mer om Anterselva og Nove Mesto.
Derfor brast drømmen

En kneskade satte en effektiv stopper for Badou sin overgang fra Glimt til tyrkiske Sivasspor. - Klubbene var enig om overgangssum. Laget var på treningsleir et annet sted i Tyrkia. Han ringte hvert 10. minutt for å høre om alt gikk i orden.

Les mer om Badou, Glimt, Sivasspor og Tyrkia.
Hva i all verden har de gjort med Snapchat?

teknofil.no] Hvis du har oppdatert og åpnet Snapchat i dag, har du kanskje lagt merke til noen forandringer. Blant annet har du fått spøkelsesikonet i toppmenyen.

Les mer om Snapchat.
Prevensjon blir gratis

Jenter i alderen 16-19 år får nå dekket utgifter til prevensjonsmidler fra staten etter en fast bidragssats, uansett om de velger p-piller eller langtidsvirkende midler.res stortingspolitiker Linda Hofstad Helleland og justiskomiteens nestleder Anders Wer

Henlagt voldtektssak mot politimann skal vurderes på ny

Mannen ble i februar i fjor anmeldt for voldtekt av ei kvinne bosatt på Nord-Helgeland. Hendelsen som lå til grunn for anmeldelsen skal ha skjedd høsten før, da kvinnen og mannen befant seg på samme etterpåfest.

Les mer om Nord-Helgeland.
Tromsø på prestisjetung liste over verdens beste byer

Det amerikanske tidsskriftet National Geographic har på sin nettside lagt ut en liste over "Top 10 Island Cities" - "Topp ti øy-byer", altså. Lista ble publisert først i National geographic-boka "The Worlds Best Cities".

Laila (79) er avhengig av trygghetsalarmen sin. På to år er prisen økt med nesten 4.000 kroner

Bodø kommune mangedoblet prisen på trygghetsalarmen til Laila Bertheussen (79). Laila har vært avhengig av trygghetsalarm fra kommunen i åtte år. For to år siden betalte hun 53 kroner i måneden for denne tjenesten.

Les mer om Laila Bertheussen.
Pappa fulgte med da sønnen og kokkelaget herjet i Frankrike

Ørjan Johannessen ble i kveld verdensmester i kokkelering i den prestisjetunge konkurransen Bocuse d'Or.

Les mer om Bocuse og Frankrike.
- Ikke uvanlig med 30 personer i taxikø på flyplassen

66 drosjeløyver skal dekke behovet i Bodø kommune. Slik har det vært i sju år, selv om folketallet har økt.

Les mer om Bodø.
Denne solformørkelsen er nok den største du får se i din levetid

Mellom klokka ti og tolv 20. mars i år vil det oppstå en solformørkelse når månen passerer mellom jorda og sola. Formørkelsen vil være total på Færøyene og Svalbard, men vil også være et spektakulært skue fra det norske fastlandet.

Les mer om Færøyene og Svalbard.
Forsvaret utsetter fristen for Anlegg 96

Forsvaret utsetter nå fristen for å komme med innspill til hva som skal skje med det atomsikre fjellanlegget Anlegg 96 i Bodø, skriver NRK.

Les mer om Anlegg, Bodø og NRK.
Kostholdsekspert kommer til Bodø

Den svenske indremedisineren og kostholdseksperten Fedon Lindberg gjester Bodø i morgen. - Det er stort å få han opp hit. Jeg tror veldig mange vil ha nytte av å høre på han.

Les mer om Bodø og Fedon Lindberg.
Hva skjer med Snapchat?

Hva i all verden har de gjort med Snapchat? I dag har appen fått en helt ny funksjon. Hvis du har oppdatert og åpnet Snapchat i dag, har du kanskje lagt merke til noen forandringer. Blant annet har du fått spøkelsesikonet i toppmenyen.

Les mer om Snapchat.
Flere vogntog sliter i Nordland

Politiet fikk i 19-tiden onsdag kveld melding om et vogntog som sperrer E6 ved Luktvatnet i Mosjøen. - Politiet er på vei til stedet, opplyser Helgeland politidistrikt. Har du tips fra trafikken?

- Aldri i verden om vi godtar denne regningen

Vannverkskunden Taste of North på Korsnes godtok ikke regningen. Da svarte Tysfjord kommune med å hente inn beløpet på 168.750 kroner fra penger som bedriften hadde til gode etter skatteoppgjøret i fjor.

Les mer om North og Tysfjord.
Over tusen personer deltok

Klokken 14.00 stoppet store deler av Norge opp da LO, YS og Unio startet sin to timer lange streik.

Les mer om Norge og Unio.
Mange lar seg lure om lettbrus

Halvparten av de spurte tror det er sukker i lettbrus, ifølge en undersøkelse YouGov har gjort for Bryggeri- og Drikkevareforeningen.

Muslimer påvirker drikkemønster

Etnisk norsk ungdom drikker mindre alkohol enn før. Det skyldes påvirkning fra muslimer, mener rusforsker. - I de store byene tror vi utviklingen kan være preget av muslimske ungdommer.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17