Avisa Nordland


Bedrifter vil berre bruke berekraftig palmeolje

NPK-NTB): Fleire store bedrifter er einige om at palmeolje som blir brukt i Noreg, skal vere berekraftig produsert. Bedriftene skal orientere fleire ministrar om initiativet på eit frukostmøte fredag.

Les mer om Noreg.

Knuste inngangsdøra til naboen og truet med å slå øksa i hodet hans.

Mannen i 30-årene fra Vågan sto tiltalt for å ha prøvd å bryte opp et vindu, slått en øks i en inngangsdør og for å ha truet en person med hugge øksa i hodet på han. Han sto også tiltalt

Les mer om Vågan.
Denne hagen i Løding er en arkeologisk skattkiste

På skattejakt: Her gravde Odin Søtorp Hetty (t.h) etter de første skattene for fire måneder siden. Nå har Johan Arntzen og arkeologene fra Tromsø Museum funnet enda flere kulturminner.

Monica (40) fikk dødsdommen fra sykehuset og hadde gitt opp alt håp. Da stilte hele bygda opp

EN NY SJANSE: Alenemoren til tre barn, Monica Eriksen i Lyngen, har fått en ny sjanse til å leve videre takket være enorm givergleder fra både kjent og ukjent.

Les mer om Lyngen og Monica Eriksen.

Sender fem stabsoffiserer til Irak

Foto: ANB - Det er fattet en beslutning i regjeringen om å sende fem stabsoffiserer til Irak for å bidra i planarbeidet til en operasjon med bredt internasjonalt spekter,

Les mer om Det og Irak.
Ja, han kommer til Aspmyra

Martin Ødegaard er friskmeldt til Bodø-tur. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix/ANB Martin Ødegaard (15) trente for fullt med Strømsgodset torsdag formiddag. Supertalentet er friskmeldt

Måtte ta vare på avsindig full mann i sentrum

Politiet måtte torsdag ettermiddag vise bort - og ta vare på - en man i 40-årene i Bodø sentrum. - Han var altfor full til å sendes hjem, sier operasjonsleder Ina Selfors i Salten politidistrikt

Les mer om Bodø og Salten.
Årets butikk ligger i Straumen

Butikksjef Aina Timonen feirer utmerkelsen som Årets butikk 2013 i kjeden sammen med kjedesjef Øyvind Krohn i Coop Prix.

Vi testet trikset alle snakker om

kl 14:14 kl 14:14 (e-post)

Kommunen får kritikk for kjøpet av denne tomta

OPPRYDDING: Kommunen har kjøpt området med tanke på å lage et friluftsområde.

Stengt tunnel

Røvikatunnelen får høydehinder. Foto: Bjørn Erik Olsen Røvikatunnelen er stengt frem til torsdag kveld.

NFF og NTF etablerer mediesenter

NPK-NTB): Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball (NTF) skal etablere eit nytt produksjonsselskap. Svein Graff blir prosjektleiar. Det nye selskapet skal heite Ullevaal Media

Slik forsøker Glimt å lokke publikum til Aspmyra

Promovideoen til Strømsgodset-kampen ser du her. kl 12:47 kl 08:27 (e-post)

Optimismen stuper i bredriftene på Vestlandet

NPK-NTB): Optimismen stuper i bedriftene på Vestlandet generelt, og i Rogaland spesielt, viser ei undersøking.

Les mer om Rogaland og Vestlandet.
12 måtte flytte inn på hotell etter branntilløp

Klokken 01.32 i natt mottok politiet i Midtre Hålogaland melding om brann i Skistua asylmottak i Narvik. - En beboer der klarte raskt å slokke branntilløpet, sier operasjonsleder Anne

Nå løsner det for Everton

Vi har tro på at det har løsnet for Everton nå, og at de vinner mot et skadeplaget Wolfsburg-lag. Her jubler Kevin Mirallas etter scoringen sin mot West Bromwich Albion i helgen.

Pass opp for Rijeka!

Foto: EuroFootball Foto: Marco Luzzani Torsdagens oddsprogram domineres av norsk eliteserie i ishockey og kamper fra Europaligaen i fotball. Standard Liege - Rijeka B Europaligaen, gruppe G.

Tidligere fylkesordfører omkom i traktorulykke

Ulykken skjedde på Fredvang i Flakstad klokka 13.30 tirsdag. Foto: Magnar Johansen - Det var den 72 år gamle Alf Ivar Samuelsen som omkom i forbindelse med traktorvelt i Flakstad kommune,

Da Valnesfjord ikke kunne tilby boliger, kom BBL på banen

Nye boliger. Børge Sakariassen (t.v.) fra BBL lanserte i går 10 nye boliger på Strømsnessletta og reddet på en måte dagen for prosjektleder Bror Myrvang.

Espen Barth Eide i gang med fredsforsøk på Kypros

NPK-NTB-DPA-AFP): Den nye spesialutsendingen til FN til Kypros, Espen Barth Eide, leidde onsdag det første møtet sitt i fredssamtalane mellom greske og tyrkiske leiarar på øya.

Les mer om Espen Barth Eide.
Luftfartstilsynet: Dårleg tryggleik på Torp

NPK-NTB): Luftfartstilsynet vil at andre flyplassar i Noreg skal læra av feila ved Torp Sandefjord Lufthavn då ein 17 år gammal gut blei funnen død i hjulbrønnen på eit KLM-fly i juni.

FBI: - Amerikanske luftangrep aukar støtta til IS

NPK-NTB-Reuters): Støtta til Den islamske staten (IS) har auka etter at USA starta luftangrep mot gruppa i Irak, ifølgje FBI-direktør James Comey.

Les mer om Den, Irak og USA.
Forskar: - Faren gjev Breivik ein talarstol

NPK-NTB): Gjennom å gje att eit langt brev gjev Jens Breivik sonen, terroristen Anders Behring Breivik, ei plattform for å spreia propagandaen sin, meiner forskar Lars Gule.

Les mer om Breivik.
Nato åtvarar Russland mot å senda styrkar til Krim

NPK-NTB-Reuters): Fleire russiske soldatar på Krimhalvøya vil auka spenninga i regionen og undergrava våpenkvila i Aust-Ukraina, åtvarar Nato.

Slo nesten sjefen

Espen Ramnestedt fra Restaurant Smak i Bodø (f.h.) ble onsdag kåret til Arktisk kokk 2014. På andreplass kom Roghell Chan, som nylig fikk fagbrevet etter to år som kokkelærling på Restaurant
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09