Avisa Nordland


Mann (25) tiltalt for seksuell omgang med stesøster da hun var under 14 år

Forhistorie. Forsvarer Finn Ove Smith ba retten være bevisst på aldersforskjellen og historien mellom dem.Foto: Mads Ren Trellevik - Trodde hun ville ha sex Det sier mannen som er tiltalt for seksuell omgang med sin stesøster da hun var

Les mer om Det og Trodde.

Se reaksjonen når Emilia får Parken-billett

Vil du vinne billett? Til helgen er det klart for Parkenfesivalen. Men med billetter som ble utsolgt på rekordtid, er det mange som ikke har sikret seg billett til folkefesten i Rensåsparken.

- Sammen er vi sterke!

Flere hundre deltok i streiketog i Bodø torsdag. Foto: Aleksander Ramberg Leder i utdanningsforbundet i Nordland, Gerd-Inger Simonsen, påpekte at dagens arrangement var for hele Nordland.

Stå-på-viljen førte til arbeid

Etter over 100 jobbsøknader løsnet det. Døve Stian Rusten har fått arbeid. Stian Rusten er strålende fornøyd med at han fikk muligheten hos Tom Bang.

Les mer om Tom Bang.

Stå-på-viljen førte til arbeid

Etter over 100 jobbsøknader løsnet det. Døve Stian Rusten har fått arbeid. Stian Rusten er strålende fornøyd med at han fikk muligheten hos Tom Bang.

Les mer om Tom Bang.
To mistet lappen etter mc-kappkjøring

Utrykningspolitiet likte absolutt ikke kjøringen til to motorsyklister på fylkesvei 17 ved Valnes torsdag formiddag.

Frankrike gav våpen til syriske opprørarar

NPK-NTB-AFP): Syriske opprørarar som kjempar mot regimet i landet, blei utstyrte med våpen av Frankrike for nokre månader sidan, seier president Franois Hollande.

Les mer om Frankrike.
Tulip trekkjer pålegg tilbake etter listeria-mistanke

NPK-NTB-Ritzau): Den danske påleggsprodusenten Tulip trekte torsdag tilbake tre ulike pålegg, etter at ein analyse av eit parti som blei selt i Sverige, viste spor av listeriabakteriar.

Les mer om Sverige og Tulip.
Atomreaktorar i Halden kan bli lagt ned

NPK-NTB): Atomreaktoren i Halden kan bli lagt ned dersom ikkje Institutt for energiteknikk (Ife) får ekstra løyvingar.

Les mer om Halden og Institutt.
Forvirring rundt VM-kampen til Carlsen

NPK-NTB): FIDE har avslege søknaden til Magnus Carlsen om å flytta den planlagde VM-kampen mot Vishy Anand, men sjakkspelaren vil prøva å flytta kampen på nytt.

Les mer om Carlsen, VM-kampen og Vishy Anand.
Slik blir Parken-været

- Alt ligger an til flott vær i Salten denne helgen, lover statsmeteorolog Ola Mellem ved Versvarslinga i Tromsø. Skiftende bris Og det er vel nettopp det alle som har tenkt seg til

Tilsyn stoppar Nortura-oppkjøp av Prima

NPK-NTB): Konkurransetilsynet stoppar oppkjøpet til Nortura av slakteria til Prima.

Rapport: Drepne indiske jenter blei ikkje valdtekne

NPK-NTB-DPA): Rettsmedisinske undersøkingar av dei to indiske kusinene som blei hengde og etter det som blei sagt, gjengvaldtekne, har konkludert med at jentene ikkje blei seksuelt misbrukte, ifølgje indiske media.

Indonesisk domstol held fast ved valresultatet

NPK-NTB-Reuters): Den øvste domstolen i Indonesia held samrøystes fast ved resultatet frå valet førre månad, og dermed ligg vegen open for at Joko Widodo blir den neste presidenten i landet.

Les mer om Indonesia og Joko Widodo.
Opera til topps på Oslo Børs

NPK-NTB): Hovudindeksen på Oslo Børs stoppa torsdag på 608,28 poeng - opp 0,21 prosent. Opera Software er børsvinnar torsdag.

- Vi har beslaglagt førerkortet

Foto: AN-tipser - Det er en bil som har kjørt av veien ved Hoset i Misvær, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Salten politidistrikt til an.no. Det var to personer i bilen.

20 Nav-tilsette i Fredrikstad truleg E. coli-sjuke

NPK-NTB): Fleire tilsette ved det største Nav-kontoret i landet i Fredrikstad er truleg smitta av E. coli i dårleg drikkevatn etter gravearbeid. Sist fredag blei tjue tilsette sjuke,

Norsk, narkotiltalt kvinne for retten i Ecuador til veka

NPK-NTB): Saka mot ei narkotikatiltalt, norsk kvinne (50) skal etter planen opp for retten i den ecuadorianske hovudstaden Quito neste veke.

Les mer om Ecuador og Quito.
Reisande frå ebolaramma land blir stengde ute frå Sør-Afrika

NPK-NTB-AFP): Sør-Afrika stengde torsdag grensa for reisande frå dei tre landa i Vest-Afrika som er hardast ramma av ebola-utbrotet. Innreiseforbodet for reisande frå Guinea, Liberia

Rushfeldt blir landslagstrener

Tidenes toppscorer i eliteserien skal hjelpe landslagsspissene med å få nettsus. Sigurd Rushfeldt blir trener for a-landslaget. Her sammen med sin nye sjef, Per-Mathias Høgmo.

Rushfeldt blir landslagstrener

Tidenes toppscorer i eliteserien skal hjelpe landslagsspissene med å få nettsus. Sigurd Rushfeldt blir trener for a-landslaget. Her sammen med sin nye sjef, Per-Mathias Høgmo.

Hareid-drapet: Snart ferdig etterforska

NPK-NTB): Politiet kan snart setja punktum for etterforskinga av parteringsdrapet i Hareid i Møre og Romsdal.

Les mer om Hareid, Møre og Romsdal.
Frp sier nei til 20 flere flyktninger

- Hårreisende, svarer Bodø Ap. Jonny Gulbrandsen (Frp) Foto: Tom Melby Ida Pinnerød (Ap) Foto: Jørgen Mathisen - Med 200 mennesker i kø for kommunale boliger i Bodø blir det ikke riktig

Les mer om Bodø, Bodø Ap og Med.
Ebola-smitta amerikanar utskriven frå sjukehus

NPK-NTB-Reuters): Ein amerikansk lege som er blitt behandla for ebola med ein ikkje godkjent medisin, er utskriven frå sjukehus. Det opplyser den amerikanske hjelpeorganisasjonen Samaritans

Russland gjennomfører razzia mot McDonalds

NPK-NTB-Ritzau-Reuters): Russisk matkontroll har inspisert McDonalds-restaurantar i fleire delar av landet. Fire McDonalds-restaurantar i Moskva er lukka.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03