Bladet Tromsø


ME-syke får ikke vaksineerstatning

Av 117 ME-pasienter som har søkt om erstatning etter svineinfluensavaksinen i 2009 har så langt de fleste fått avslag. Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har så langt behandlet 77 av

Les mer om ME-pasienter.

Fuglefjell i fritt fall

LOKALSIDER: Bestandene i fuglefjellene i Vesterålen går kraftig ned. Hvorfor må jeg være aleina??? Krykkjer i Nykvåg, Bø. Foto: Øystein O. Strandback Bestanden av lundefugl ved fuglefjellene

Les mer om Nykvåg og Vesterålen.
Idrettstrener dømt til to års fengsel for overgrep

En 39 år gammel idrettstrener er i Bergen tingrett dømt til to års fengsel for en rekke seksuelle overgrep mot en jente fra hun var 14 år i 2009 og fram til januar 2011. Seks måneder

Les mer om Bergen.
Gjenåpner ikke i Bø

BØ: Elkjøp-butikken i Bø blir ikke gjenåpnet etter brannen 18. mars. Men skipselektronikken og administrasjonen blir i Bø, sier Martin Meisterlin, daglig leder i Elkjøp Vesterålen. Fra brannen i mars. Foto: Bjørnar Hansen.

Sjekk vårt oddstips! Stuart Pearce har hatt suksess med Nottingham Forest denne sesongen. Foto: Erlend Aas, NTB scanpix/ANB Tirsdagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra ligacupen

Les mer om NTB og Nottingham Forest.
Stabilt etter MC-ulykke

SORTLAND: En 31 år gammel mann fra Sortland har moderate skader etter ei utforkjøring på motorsykkel mandag. Fylkesveien var stengt mens det ble jobbet med den tilskadekomne.

Les mer om MC-ulykke og Sortland.
Søppelbrann var kvistbål

NYHETER: Brannutrykning i Vågan. Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at det brant søppel ved skogen i nærheten av Laukvika i Vågan kommune.

Les mer om Laukvika og Vågan.
Byttet ferge på Lødingen-Bognes

LØDINGEN: Gassferga MF Lødingen var tirsdag morgen ute av drift, og rederiet Torghatten Nord stokket om på fergene som trafikkerer sambandet Lødingen-Bognes.

Les mer om Torghatten Nord.
- Det var på tide

ØKSNES: Øksnes rådhus har nå fått nye vinduer i kommunestyresalen. Vaktmester Bengt Stian Nilsen i Øksnes kommune gleder seg over at det nå blir nye vinduer i rådhusets kommunestyresal.

Jubel på Andenes

SPORT: Mandag fikk Andenes IL (AIL) premien etter seieren i Klubben i mitt hjerte -konkurransen. Mange tok del i feiringa da AIL mottok 50.000 kroner og et diplom etter seieren i Klubben

Les mer om AIL og Klubben.
MC utfor i Holmstaddalen

SORTLAND: En mann er kjørt med ambulanse til sykehuset på Stokmarknes etter ei trafikkulykke ved Storvannet i Sortland. Veien er sperret ved ulykkesstedet, like nedenfor Storvannet.

Brann slukket i Lødingen

LØDINGEN: - Alle i huset er kommet seg ut. Brannvesen, ambulanse og politi rykket mandag ettermiddag ut til en brann i Hamndalsveien i Lødingen. Det var et bolighus som brant.

Les mer om Hamndalsveien og Lødingen.
Lødingen holder stø kurs mot opprykk

Lødingens unge talent Jørgen Vollen har en god fornemmelse for hvor målet står. I toppkampenmot Grytøy tegnet unge Vollen seg for to flotte nettkjenninger.

Les mer om Grytøy, Jørgen Vollen og Vollen.
Fant ikke tyvfiskere, men måtte avlive gås

Statens Naturoppsyn foretok i helgen lakseoppsyn i Sortlandsundet og Gavlfjorden. Det ble ikke registrert noen lovovertredelser, men ei skadet gås ble avlivet, opplyser politiet.

Spiller på mange strenger

SORTLAND: Håndtrykket er svalt og forsiktig, smilet åpent og varmt. Sommerkjolen ser ut til å være ny av året, og damen er brun og ser frisk og sprudlende ut. Ragnhild Sjøbakken Albertsen.

- Alltid artig å konkurrere

HADSEL: Søstrene Sørensen synes det er gøy å måle krefter med hverandre og konkurrerer alltid. Søndag var det perfekte forhold og hele 54 løpere i aksjon i orienteringsløp.

Bilen var trolig stjålet

En bil har kjørt i grøfta sør for sentrum, og da politiet kom var der ingen personer til stede. Bilen var trolig stjålet. (Illustrasjonsfoto) Foto: arkivfoto Politiet er på stedet og

Les mer om Politiet.
Farger ved sjøen

ANDØY: Celina Neverås var med å sette farger nede i havna på Andenes. Jeg tor vi tar rødt på denne sjøstjerne foreslår Anika Seidler til Celina Neverås, som er med å sette farge på veggen.

Les mer om Anika Seidler.
Overnattet hos politiet

En mann i 20-årene tilbragte natta i drukkenskapsarrest på Sortland. Illustrasjonsfoto.

Les mer om Sortland.
Skremte eldre beboer

En mann tok seg inn i ei omsorgsbolig på Sortland og skremte en eldre beboer der, ifølge politiet. (Illustrasjonsfoto) Foto: arkivfoto Mann hadde tatt seg inn i ei omsorgsbolig via et vindu.

Les mer om Mann og Sortland.
Kampen Nest må vinne

Sjekk søndagens oddstips! Nest-Sotra og Simen Næss har ikke råd til å tape søndagens kamp mot Hødd. BAs oddstipper tror at ny trener-effekten fortsetter.

Les mer om Hødd.
Heia pappa, heia pappa!

Det var full jubel på Melbu stadion, da Melbo i siste ordinære spilleminutt sikret 3-2 seier over Leknes.

Les mer om Melbo og Melbu.
Påkjørt pus på Andenes

Ei katt er blitt påkjørt på Andenes, opplyser politiet på twitter. Illustrasjon. Foto: Mareno Leonhardsen Det er ei svart og hvit katte er påkjørt og drept utenfor fargehandelen på Andenes.

Overveldet over antallet

Barnas Laksefestival i Blokken ble en stor suksess lørdag. - Vi er helt overveldet over antallet besøkende, det er kjempeartig, sier Marte Sørbø Hoholm.

Bare damene kunne smile

Både dame- og herrelaget til Sortland IL møtte lørdag Innstrandens på bortebane. Og det var damene som kunne smile bredest etter kampene. Bare damespillerne til Sortland fikk noe å glede seg over etter lørdagens møte med Innstrandens i Bodø .

Les mer om Bodø, Sortland og Sortland IL.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20