Bladet Tromsø


Innbrudd på Børøya

HADSEL: Det har vært innbrudd i et bolighus på Børøya. Politiet ber om tips etter å ha fått melding om et innbrudd i et bolighus i Lerkevegen på Børøya på Stokmarknes.

Les mer om Børøya og Lerkevegen.

Etter festen

Sortland samlet større publikum til VG-listekonserten enn storebror i nord, Tromsø. Til tross for regnet ble det en formidabel opplevelse for de opp mot 13.000 som var til stede.

Les mer om Tromsø og VG-listekonserten.
- Dette er uholdbart

Nå vil regjeringen ta grep for å få nye regler slik at man unngår forvirring rundt vikeplikt i rundkjøring. Statssekretær i Samferdselsdepartemet Bård Hoksrud (Frp) vil ha løsning på

Erlend avslutter med Glimt

SPORT: Erlend Robertsen og Bodø/Glimt er enige om å avslutte kontrakten han har med klubben. Erlend Robertsen.

Les mer om Glimt.

Holdt 104 km/t i 60-sone

I halv fire-tida natt til fredag målte UP målte en bilist til ei fart på 104,5 km/t i en 60-sone under en kontroll i Vågan. Bilisten forsøkte å stikke av fra politiet på en skogsvei,

Les mer om Vågan.
Stjålet båt i Sigerfjord

SORTLAND: En 15-fots båt er stjålet fra båthavna i Sigerfjord. Politiet fikk melding torsdag kveld om at en 15 fots Skipsplast båt med 50 hestekrefters motor er stjålet fra båthavna

Les mer om Sigerfjord og Skipsplast.
Festen er i gang

SORTLAND: VG-lista er i gang, og har et stort publikum som fyller konsertplassen. Se bilder og video! I fyr og flamme. Katastrofe skapte stor stemning blant publikum. Foto: Tone M. Sørensen Bandet Stilongs var først på scenen.

Varmebølgen kommer

Det er all grunn til å glede seg. En ny varmebølge melder sin ankomst i neste uke. Det blir skikkelig bra badevær i neste uke. Send inn dine beste badebilder på #blvno. Foto: Tone M.

Glimt spiller kamp i Andøy

SPORT: Onsdag 13. august kommer Bodø/Glimt med sitt sterkeste mannskap til Risøyhamn for å spille kamp mot et sammensatt lag fra Andøy. Bodø/Glimt spiller kamp i Risøyhamn 13. august.

Les mer om Andøy og Risøyhamn.
Tysker utfor i Gullesfjord

KVÆFJORD: En tysk bil har kjørt utfor veien i Gullesfjordbotn. Det skal ikke være personskader etter utforkjøringen, som skjedde ved 12.30-tida torsdag.

Kjørte i stolpe og stakk

SORTLAND: Politiet har tatt opp jakten på en sort Audi, som kjørte i en stolpe i sentrum av byen og stakk.

Les mer om Audi.
Rein magi med Sivert

Sivert Høyem synes det er stas å komme heim og spille i konsert. Og det var rein magi da han spilte på heimebane. Sivert Høyem spilta fram sola i VG-listakonserten.

Les mer om Sivert og VG-listakonserten.
- Aldri vært så mye folk her

Det er godtstemning til tross for regnværet under VG-listakonserten. - Det har aldri før vært så mye folk her, sier Ken Rune Hansen. Politiet anslår at mer en 10.000 var på konserten.

Marion spiller for slekta

- Jeg gleder meg til å spille i kveld, sier Marion Ravn, som var blant artistene. Hun hadde en hel gjeng med slektninger blant publikum. Marion Ravn torr på stor stemnin i kveldens konsert. Foto: Tone M.

Les mer om Marion Ravn.
Mobilnettet kan bryte sammen

Politiet oppfordrer folk til å bruke mobill minst mulig under VG-listakonserten. I forbindelse med VG lista på Sortland, oppfordrer politiet publikum om å bruke mobiltelefon minst mulig.

Send oss dine VG-liste-bilder

SORTLAND: Endelig er dagen kommet. I ettermiddag braker VG-liste-konserten løs på Sortland. Allerede før artistene går på scenen skjer det mye. Del dine bilder fra dagen med oss! Gabrielle

C-ruta gjenopptas

LØDINGEN: Ordinære ruter i C-ruta gjenopptas fra og med avgang Lødingen klokka 11. onsdag. A- og B-ruta utføres i henhold til oppsatt ruteplan.

Les mer om C-ruta og Lødingen.
Hest på frifot

SORTLAND: En hest skal ha operert på egenhånd i Sortland i natt. Det var ved halv ett-tida natt til onsdag Midtre Hålogaland politidistrikt fikk melding om en løs hest på fylkesvei 820 ved Sandstrand - Vikeidet.

Stormark: - Flere tjenester meldte om trusselen samtidig

Flere samarbeidende tjenester meldte omtrent samtidig til PST at det var oppstått en umiddelbar terrortrussel mot Norge, ifølge terrorekspert Kjetil Stormark. Det var grunnen til at

Les mer om Kjetil Stormark, Norge og PST.
Vinjar (14) padlet raskere enn pappa

ØKSNES: Vinjar Madsen (14) var yngste deltaker på racet under ASKR, og padlet inn til en imponerende ellevteplass. Vinjar Madsen gjorde en imponerende prestasjon under racet i ASKR og padlet i mål i Skipnes på under tre timer. Foto: Tone M.

Fri lakseflyt i Alsvåg

ØKSNES: Igjen flyter laks gjennom anlegget til Cermaq Alsvåg, etter storstilt ombygging. Emil Knudsen er lærling ved Cermaq i Alsvåg. Foto: Trond K.

Les mer om Alsvåg, Cermaq og Cermaq Alsvåg.
Branntilløp i Bø

Brannvesenet i Bø rykket ut til Hovden kl 19 tirsdag kveld etter branntilløp i ei varmepumpe. - Vi sendte ut mannskapene for å være sikre på at det ikke ulmer i veggene etterpå, får

Les mer om Hovden.
Kritisk for mann som ble funnet i Drammenselva

Tilstanden er kritisk for en 50 år gammel mann fra Drammen som ble funnet livløs i elva ved Drammen camping tirsdag ettermiddag.

Les mer om Drammen og Drammenselva.
Setter inn spurten

SPORT: I morgen kveld er siste frist for forhåndspåmelding til Hadsel Maraton. Nå ryr deltagerne inn. -Men vi har god plass, smiler Inger Bårdsen, som har satt inn spurten før løpefesten.

For anker i Sortlandsundet

Yachten Itasca av Cayman Islands lå tirsdag ettermiddag for anker i Sortlandsundet.

Les mer om Sortlandsundet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17