Bladet Tromsø


Odd går til cupfinalen

Vår oddstipper tror at Frode Johnsen og Odd vinner kveldens semifinale i cupen mot Sarpsborg 08.

Les mer om Frode Johnsen, Odd og Sarpsborg.

- Gundersen frøs ihjel

Den endelige obduksjonsrapporten tyder på at Frank Andr Gundersen frøs ihjel, melder NRK. Frank Andr Gundersen (31) fra Hadsel ble funnet død i Skogbygda i mai. Nå er den endelige

Fører og biler parkert

Illustrasjonsfoto. Foto: Hilde Jørgensen En bilfører blir anmeldt etter at han ble påtruffet i en uregistrert bil, og uten førerkort, melder politiet. Tre andre kjøretøy er avskiltet,

Tove Mette kan rydde opp i Vesterålsgata

Når Sortland kommune nå ber om møte med samferdselsråd Tove Mette Bjørkmo og Statens vegvesen, er det all grunn til å håpe at de inviterte takker ja.

Nedbemanner i Lødingen

Hålogaland Kraft går ikke så godt som eierne ønsker. Såvel generalforsamling som styre i selskapet innstiller i så måte på at utgiftene må kuttes. 25 ansatte står i fare for å miste

Les mer om Lødingen.
Modig Moddi

Moddi bannet litt og sang fine sanger i kirka. Foto: Inger Merete Elven Moddi med band var det store trekkplasteret på Sortland Jazzfestivals åpningsdag onsdag.

Full suksess for Sevilla

Vår oddstipper tror på Sevilla i kveld! Foto: Marcelo del Pozo Onsdag kan du blant annet spille på tredje runde i ligacupen, La Liga, Bundesligaen, Ligue 1, Serie A og flere håndballkamper.

Sortlandmann dømt for dagen derpå-kjøring

En mann i 40-årene fra Sortland er i Vesterålen tingrett dømt til betinget fengsel i 15 dager, med ei prøvetid på to år, for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

Les mer om Sortland og Vesterålen.
- Nord-Norge er sentrum

To skritt bak Erna: Sigbjørn Aanes fra Melbu er statsminister Erna Solbergs høyre hånd, som statssekretær på statsministerens kontor. I dette intervjuet forteller han om hverdagen hos

Les mer om Erna og Melbu.
Cupsuksess for Molde

Vår tippeekspert tror Molde vinner semifinalen i cupen mot Stabæk i kveld. Foto: Bendiksby, Terje Midtukekupongen består av kamper fra den engelske ligacupen og spansk La Liga. I tillegg

Prishopp fra 400 til 11.155 kroner

Ekteparet Petter og Linda Gulbrandsen er rammet av en eksplosjon i tomtefesteavgiften.

Les mer om Linda Gulbrandsen.
Mary (89) løp fra alle

Mary Ellingsen fyller 90 år i januar. Under aktivitetsdagen ved Lødingen sykehjem la hun ut i fra start i i et så høyt tempo at ledsageren ikke maktet å holde tritt.

Les mer om Lødingen.
Sentraliserer forskning

Landbruksdepartementet går imot faglige råd og har bestemt seg for å slå sammen de tre forskningsinstitusjonene for landbruk. Sammenslåingen skal skje uten at departementet har gjennomført

Pumpet inn turister

Ei ny last gjester ankommer Skipnes. Foto: Mareno Leonhardsen Landgangsbåtene settes ut. Foto: Mareno Leonhardsen Michel Jürgensen, som til daglig arbeider på hurtigbåten i Øksnes, tok tysk-guidinga i Tinden.

Les mer om Tinden.
Økte fiskpriser

Tom Robertsen på garnbåten Eva-Sofie med en fin fangst. Nå kan fiskerne glede seg over bedre betaling for fisken. Foto: Bjørnar Hansen Norges Råfisklag og fiskeindustrien ble i dag enige om høstens nye minstepriser for fisk.

Les mer om Eva-Sofie.
Hadsel-kvinne mistet lappen

Kvinnen, som er i midten av 50-årene, har fått ei bot på 8.000 kroner, subsidiært 16 dager i fengsel for at hun kjørte personbil i 86 kilometer i timen i en 60-sone. Fartsovertredelsen

Hvem trenger beredskap?

To konsulentselskap har på oppdrag fra regjeringa anbefalt å legge ned slepebåtberedskapen som i dag utgjør en beredskap mot oljeutslipp fra skip langs norskekysten, ifølge NRK. Noen

Les mer om NRK.
Andværing tatt med narko i Hadsel

En mann i midten av 40-årene fra Andøy har fått ei bot på 3.000 kroner, subsidiært 6 dager i fengsel, for besittelse av narkotika.

Les mer om Andøy og Hadsel.
Ferga går igjen på Gullesfjorden

Torghatten Nord AS informerer om at normale ruter er gjenopptatt i sambandet Refsnes-Flesnes. Første ordinære tur etter stoppen var avgangen fra Refsnes kl 18.00 mandag.

Les mer om Gullesfjorden.
Tatt for fart i Andøy

Politiet har mandag hatt laserkontroll ved Skarstein i Andøy. En fartssynder ble tatt, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt på Twitter. Bilføreren som kjørte i 75 kilometer i timen

Forårsaket frontkollisjon - fikk bot

Ei kvinne i midten av 70-årene fra Fauske har fått ei bot på 8.000 kroner, subsidiært 16 dager i fengsel, for å ha forårsaket ei trafikkulykke på E10/Rv. 85 på Kanstad i Lødingen i slutten av juni i år.

Les mer om Fauske, Kanstad og Lødingen.
- Storkommune vil gi muligheter

Marius Steiro (f.v.), Wiggo Nilsen, Johnny Karlsen og Svein Bruun oppfordrer næringslivet til å ta del i årets Vesterålskonferanse 23. oktober. Foto: Inger Merete Elven Konferansen går av stabelen på Sortland 23. oktober.

Bil havnet i hage

Midtre Hålogaland politidistrikt meldte om ulykken klokka 17.51 på Twitter. - Det var n person i ulykkesbilen. Skadeomfanget er ukjent, ifølge politiet.

Les mer om Twitter.
Moddi i Sortland kirke

Moddi spiller i Sortland kirke. (Arkivfoto) Foto: Therese Abrahamsen Det er bare to dager at Senja-artisten ga ut sin live-EP fra Jakobskirka i hovedstaden.

Forsvaret får overvåkingsbot

Gebyret fra Datatilsynet kommer etter at det ble funnet informasjon og bilder av ni journalister under en uanmeldt inspeksjon av Etterretningsbataljonen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14