Bladet Tromsø


Sjokkert over eget vedtak

Kurt L. Olsen (SV)?gav under torsdagens møte i formannskapet uttrykk for stor undring over gebyrsatsene knyttet til oppmåling av tomter i Lødingen. Prisnivået har han imidlertid vært

Les mer om Lødingen.

Skottland takket nei

Resultatet av den skotske folkeavstemningen er klart, og resultatet var nok overraskende for noen. For i motsetning til hva meningsmålingene på forhånd viste, var det et klart flertall

Ny sjakk-rekord

Martin Larsen fra Sortland Sjakklubb er blant favorittene i Blåbyen Grand Prix. Foto: MORTEN BERG-HANSEN - Vi kunne vært 70 spillere her om ikke arrangementet vårt hadde kollidert med

Melbo tåler fortsatt presset

Adrian Pedersen (t.v.) scoret tre av Melbos fire mål i bortekampen mot Kabelvåg. (Arkivfoto) Foto: Roger Vagle Melbo-spillerne ser ut til å tåle presset som de la på sine egne skuldre

Les mer om Kabelvåg.

Drosjesjåfør slått med stein av passasjerer

Politiet fikk melding fra en drosjesjåfør like før klokka 4 som fortalte at han var blitt slått av fem passasjerer inne i drosjen i bydelen Fana.

Les mer om Fana.
- Avdekket en rekke svakheter

Fra beredskapsøvelsen. Foto: Fredrik Sørensen - Vi avdekket en rekke svakheter, sier ordfører Jonni Solsvik (H) etter storøvelsen på Andenes onsdag. - Først og fremst var det veldig

Les mer om Jonni Solsvik.
Lamme-eventyr

Nortura anslår at norske forbrukere ønsker seg 100.000 flere lam hvert år enn det norske bønder leverer i dag. Det tilsvarer ifølge Stavanger Aftenblad rundt 2.000 tonn lammekjøtt, og en økning på ti prosent fra dagens slaktevolum.

Mulig skogbrann

Brannbil (illustrasjonsfoto) Foto: Svein-Henry Wedding Brannvesenet og politi rykket ut like før klokka 16 torsdag. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Splittet om Vågan-flørt

Britt Solvik og resten av opposisjonen i Hadsel sa nei til å utrede sammenslåing med Vågan og Lødingen. Et knapt flertall fikk det likevel gjennom.

Panikk på dansegolvet

Norske kommuner tar i høst de første skrittene ut i kommunereformen regjeringa har satt i gang. Det er fristende å sammenligne det med en uoversiktlig avslutning av danseskole for barn.

Omkomnes navn frigitt

Det var den 72 år gamle Alf Ivar Samuelsen som omkom i et traktorvelt i Flakstad kommune i dag, tirsdag. Politiet har frigitt navnet i samråd med pårørende.

Utsolgt Krogh-konsert

Hanne Krogh og hennes tre tenorer Marius Roth Christensen, Thomas Ruud og Jan Erik Fillan. I oktober kommer suksessforestillingen Ta meg til havet til Sortland.

Les mer om Jan Erik Fillan og Sortland.
Hentet ned med ATV

Takket være innsats fra brannmannskap og Røde Kors ble jenta berget ned. Foto: Innsendt - Vi har vært oppe og jenta ned en skoleelev som hadde skadet foten på Kvila, opplyser Einar Alf Støversteen i Sortland Røde Kors hjelpekorps.

MC-fører hentet av luftambulanse etter utforkjøring

Luftambulanse har landet på ulykkesstedet, og veien er stengt, skriver Nordre Buskerud politidistrikt på Twitter.

Les mer om Nordre Buskerud og Twitter.
- Sortland må være ydmyk

Sortland må være mer ydmyk i forhold til sin rolle, sier regionrådsleder og Bø-ordfører Sture Pedersen.

Badeland opp av skuffen

Lokal FFO-leder Hermod Høwe vil ha badeland på Sortland, og løfter fram de gamle planene. - Ei forutsetning er at badeland legges i tilknytning til svømmehallen, sier han. Foto: Tone

Les mer om Sortland.
Øvelse Njård på Stø

Karl Ove Reinsnes leder troppen på Natotoppen på Stø. Foto: Trond K. Johansen Markører fra Skjold var inne for å sjekke i Stø havn. Foto: Trond K.

Les mer om Natotoppen, Skjold og Stø.
Den eneste i verden befinner seg på Myre

Chevrolet Universal, 7-seter, fra 1930. Det finnes visstnok bare ett eksemplar av akkurat denne 7-seteren, ifølge Ruben Henriksen. Foto: Trond K. Johansen Ruben Henriksen på Myre har

Les mer om Myre og Ruben Henriksen.
Oppland beste fylkeskommune på nett

I juryens begrunnelse får Oppland blant annet skryt for bruk av sosiale medier, hvor de har egen strategi- og handlingsplan.

Les mer om Oppland.
Lokalmat-suksess for Hurtigruten

Hurtigrutedirektør Daniel Skjeldman mener at fiskeri og reiseliv er framtida for Norge-Norge.

Les mer om Hurtigruten og Norge-Norge.
Stordrifts trøbbel

Regjeringen trekker i svært mange sammenhenger fram fordelene ved stordrift. Kommuner skal slås sammen. 110-sentraler det samme. Politidistrikter og et og annet sykehus.

Fulgte fartsgrensen på Skarstein

Politiet hadde tirsdag laserkontroll på Skarstein i Andøy. 41 biler passerte kontrollen. Ingen kjørte fort fort, ifølge politiet.

Les mer om Andøy og Skarstein.
Dobler i Myre havn

Myre havn fra luften med indre havn innenfor moloen litt lysnet. Foto: Finn.no Denne delen av moloen må bort dersom en skal åpne til den aller innerste delen av havna. Foto: Trond K.

Les mer om Myre.
Overskudd i Hurtigrutens Hus

Drifta av det kommunale foretaket Hurtigrutens Hus gikk med over en million kroner i pluss i fjor.

Likhet i spisefri

Hver dag kan elever og ansatte ved Sortland ungdomsskole kjøpe billig, sunn og nærende lunsj i kantina, med en ukesmeny som inkluderer rikelig av både fisk og grønt.

Les mer om Sortland.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07