Bladet Tromsø


Helelektrisk familielykke

- Neste sommer kjører vi hele veien til Sør-Spania helt gratis! Jørgen og Pernille Gilberg på Jessheim har kastet de fossile bilene ut av garasjen for godt, og erstattet dem med en Tesla S og en BMWi3.

Toyota stjålet på Stokmarknes

HADSEL: Politiet ønsker tips. TIPS POLITIET: Ring 02800 En vinrød Toyota Corolla med registreringsnummer AR 64212 er meldt stjålet på Stokmarknes. Bilen er stjålet i løpet av perioden

Les mer om Toyota Corolla.
Markedsdag i Alsvåg

ØKSNES: Kryss Gavlfjorden er blitt svært populært og også denne gang kom det en god flokk andværinger over fjorden til Alsvåg. Til stor begeistring for alle dem som sto på kaia i Alsvåg

Les mer om Alsvåg.
Manglet bare n prosent på å vinne

SORTLAND: Trond Løkke ble nummer to i kåringen av Friluftslivets ildsjelpris 2014. Trond Løkke har i en årrekke vært primus motor i Vesterålen turlag, og ei ildsjel for friluftsliv generelt.

Les mer om Vesterålen.

Lødingen-kirka får lys i oktober

Sokneprest Gøran Bremnes tok i vinter initiativ til å samle inn penger til lyssetting av Lødingen kirke. Prosjektet vil ventelig bli avsluttet i løpet av oktober.

Les mer om Lødingen.
Tåler ikke våtere vær

Ferdighusene kommer ikke til å tåle et nytt, våtere klimaet i Norge. Ekstremværet sår tvil rundt ferdighusbransjens framtid. Kravene øker til fleksible valg av løsninger og tilpasning

Les mer om Norge.
Tirsdag blir det vått

LOKALSIDER: Nyt godværet, for på tirsdag er det slutt. Restene av den tropiske stormen Cristobal gir nedbør på Vestlandet og i Trøndelag, Nordland og Troms.

Bastian på Borkenes

KVÆFJORD: Han er en røslig, rakrygget og vennlig mann, den nye lensmannen i Kvæfjord. Ørjan Munkvold.

Les mer om Kvæfjord.
- Helt fair å gå

SPORT: - Det er helt fair for en god, ung spiller å gå til Melbo. Overgangen til Mathias Bergvik (15) har skapt diskusjoner i fotballmiljøet på Stokmarknes.

Les mer om Melbo.
Vikanøy heime

BØ: Et stort oppbud av bøfjerdinger møtte på kaia i Straumsjøen for å ønske nyinnkjøpte Vikanøy velkommen til Bø fredag, med to skippere på brua. Vikanøy på tur gjennom Sortlandsundet.

Liv tilbake som vertinne

SORTLAND: - Jeg har et spesielt hjerte for dette, sier Liv Tjønsø om å komme tilbake som vertinne i Naustet i Sigerfjord. Liv Tjønsø. Foto: Tone M. Sørensen Tore Willassen. Foto: Tone

Ble nummer to i Birken

SPORT: Vesterålen sykkelklubb har fått sin aller første pallplassering i Birkebeinerrittet på sykkel. Det vanket blomster og premie til Sveinung Olsen fra Vesterålen sykkelklubb i Birkebeinerrittet.

Fotominner fra Alsvåg

ØKSNES: Knut-Arne Henriksen fikk et lydhør og ineressert publikum da han viste fram sine mange flotte bilder fra gamle Alsvåg. Det var fullsatt i museet da Henriksen viste sine bilder.

Les mer om Alsvåg og Henriksen.
Martin (14) avgjorde for Sortland IL

Martin Andr Berg fyller 15 år i oktober. Unggutten scoret sitt aller første seriemål i 3. divisjon i kampen mot Hardhaus. 2-1-målet avgjorde da også kampen i heimelagets favør. Foto:

Les mer om Sortland IL.
Kortreist på torget

SORTLAND: Lokal mat og lokale folk, pluss godt vær. Mye klaffet for Vesterålen Matfestival på Sortland torg. Harald Jobsen bød blant annet på nystekte fiskekaker.

Kommunene løser oppgavene

Professor i forvaltningsøkonomi ved Høgskolen i Hedmark, Bjarne Jensen, kommer gjennom Bladet Vesterålen denne uken med interessante innspill om regjeringas ønskede kommune-reform.

Mange ønsker - lite penger

LØDINGEN: Politikerne i Lødingen fremmet mange ønsker om saker de vil ha inn i neste års budsjett. Hvor pengene skal tas fra? Tja, det er det ikke like lett å svare på.

Les mer om Lødingen.
Fullt hus på hjemmebane

ANDØY: Over 500 Violet Road-billetter er revet bort før konserten på Andenes neste fredag. Vokalist og andværing Kjetil Holmstad-Solberg lover et forrykende show.

Omkom i trafikkulykke

NYHETER: En person er bekreftet omkommet i ei utforkjøring på E10 i Narvik kommune. Politiet fikk ved 15-tida melding om ei trafikkulykke på E10, Nygårdsfjellet. Nødetatene rykket ut

Les mer om E10, Narvik og Nygårdsfjellet.
Pakker til Birken

SPORT: - Jeg er veldig spent på hvordan dette går, sier Gudmund Eilertsen, som deltar for første gang på Birkebeinerrittet. Trond Nygård og Gudmund Eilertsen gleder seg til Birkebeinerrittet.

Sikret ikke lasten godt nok

SORTLAND: En mann i slutten av 50-årene fra Sortland er bøtelagt for en trafikkforseelse som skjedde i slutten av mai i år. Mannen kjørte personbil med tilhenger, uten å sørge for at

Les mer om Sortland.
Sortlandmann mistet lappen

SORTLAND: Han kjørte i 96 kilometer i timen i en 60-sone. Nå er sortlandmannen fratatt førerkortet og bøtelagt.

La hele rapporten på nett

HADSEL: - Vi fikk ikke være part i rettssaka, og dommen etterlater ubesvarte spørsmål, oppsummerer rådmannen i Hadsel etter at en person ble dømt for underslag i kommunen i juli.

Les mer om Hadsel.
TV-aksjonen trenger sjåfører

SORTLAND: - Hvis du ikke er opptatt 19. oktober, så ta kontakt og meld deg som sjåfør.

Vil ha Vestbygd-innspill

LØDINGEN: Innbyggere i Lødingen Vestbygd som vil komme med innspill til kommunedelplanen kan gjøre dette direkte til rådmannen i høst. Rådmann i Lødingen, Tone Larsen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15