Drammens Tidende

De norske hoppjentene langt bak

Det ble en skuffende første omgang av Norges kvinnehoppere i VM fredag. Maren Lundby er best på 17.-plass. Daniela Iraschko-Stolz leder rennet.

- Hadde nesten gitt opp Tokmac

Tokmac Nguen (21) har blåst nytt liv i Godset-karrieren. Lørdag spiller han fra start mot Spartak Moskva. Tokmac Nguen spiller fra start mot Spartak Moskva.
Klar tale til politikerne i Sande: Stans hurtigtoget mot syd
Tore Opdal Hansen kom for å vise hva Drammen har å by på - men sandesokningene var minst like opptatt av å finne ut hvorfor politikerne i kommunen har så forferdelig dårlig tid. Det var det ikke så enkelt å få et svar på.
Les mer om Drammen og Sande.
DHKs toppscorer mister serieinnspurten
- Henrik kan ikke erstattes, sier DHK-trener Renè Hamann-Boeriths. OPPGITTE ANSIKTER: Daglig leder Frode Scheie (t.h.) er ikke fornøyd med det DHK har levert denne sesongen.
Les mer om DHK og Frode Scheie.

Rekordtidlig pollenspredning

Allerede i helgen kommer årets første dose med pollen. BUSKERUD: I morgen, lørdag, er det meldt om beskjeden spredning av or og hassel på Østllandet. På pollenvarslingen.no står det fredag at pollensesongen for or og hassel er få dager unna.
Les mer om Østllandet.
Nøster i mulig bortføring
Politiet ber om publikums hjelp etter at en person muligens ble bortført mot sin vilje torsdag. En blå Volkswagen Caravelle med hvitt tak jaktes av politiet. LIER: Fredag jobber politiet fortsatt med den mulige bortføringssaken.
Hall på tvangssalg
For 7,5 millioner kroner kan du bli eier av den moderne tennishallen på Åssiden. Med på lasset følger en leiekontrakt med Drammen Tennisklubb. Hallprosjektet ble knekt av momskrav fra Skatteetaten.
Innbruddstyv stakk av med bil
Innbruddstyv stjal nøkler og stjal bilen. Da huseieren i Skabosgate våknet ved 07-tiden fredag morgen oppdaget hun at terrassedøren sto åpen. Da oppdaget hun at også bankkort, adgangskort, og medisiner var borte.
Les mer om Skabosgate.
- Ingen skam å få ekstrahjelp
Disse jentene har alle tatt privattimer i matte. For å styrke snittet på vitne- målet. DRAMMEN: - Det som er så vanskelig med matte, er at enten så forstår du det, eller så forstår du det ikke.
Beboere slukket brann i boligblokk
Sent torsdag kveld rykket nødetatene ut til Fjell etter melding om brann i en boligblokk. DRAMMEN: Brannvesenet fikk melding om branntilløpet like før klokken 23 torsdag.
Les mer om Fjell.
Privatlærerne inntar byen
Når skoledagen ringes ut, går flere og flere elever videre til en skolebenk der de har læreren på tomannshånd. PRISER: Foto: Inger Boldvik DRAMMEN: Privatundervisning er både blitt stuerent og big business.
Røykutvikling i kjeller
Det ryker i en kjeller på Bragernes. Nødetatene er på stedet. DRAMMEN: I halv ni-tiden torsdag kveld ble det et salig leven med blålys og sirener i Drammen sentrum.
Les mer om Drammen.
Ba om klær på nettet - fikk kjemperespons
- Er ei dame på 30, har permisjon fra studiene, sliter med NAV, og har liten inntekt. Er det noen som har noen klær til overs, skrev Mari Tjensvold Olsen på Facebook tirsdag. Responsen ett døgn senere er overveldende.
- Viktig for tilliten
Frp mener personer som jobber i barnevernet må være autoriserte, på lik linje med ansatte i helsevesenet.
Drømmen er å få hoppe skiflyging
Med en tiendeplass i torsdagens kvalifisering er Line Jahr som forventet klar fredagens renn i Falun. Veteranen har uansett ingen planer om gi seg etter årets sesong.
Les mer om Falun og Line Jahr.
Firedobling av lynskader
Antall lynskader i Buskerud er firedoblet på to år. Klimaendringene er trolig årsaken. BUSKERUD: I 2012 registrerte Gjensidige 69 skader som følge av lyn i Buskerud. I 2014 ble det registrert 292 skader.
Les mer om Buskerud og Gjensidige.
Slåsskamp og mulig bortføring
Politiet jakter etter en blå Volkswagen Caravelle i forbindelse med en mulig bortføring. LIER: Politiet jakter en blå Volkswagen Caravelle med hvitt tak, etter at en person muligens er bortført mot sin vilje.
Uvanlig varmt - men dårlige utsikter for vinterferien
Etter en uvanlig varm torsdag, går vi kjøligere dager i møte. Håper du på sol og godvær i vinterferien, blir du nok skuffet. FINE FORHOLD: Drammens skisenter kan skilte med fine forhold og håper mange tar turen til løypene deres i vinterferien.
Politijakt etter kvelertak på kvinne
Politiet jakter på to personer som skal ha tatt kvelertak på en kvinne utenfor et kjøpesenter torsdag ettermiddag.
Reformdebatt tok fyr
Knut Kvale (Sp) mener at Øvre Eiker kan stå på egne bein. Han beskylder Høyre for å være altfor regjeringstro når det gjelder kommunereformen.
Les mer om Høyre og Øvre Eiker.
Slik ser skulpturen i Hokksund ut
Nå viser folkene bak kunsten i rundkjøring nummer to i Hokksund, hvordan skulpturen skal se ut. ØVRE EIKER: Skulpturen består av to limdragere av sibirsk eik. Dette treverket ble valgt på grunn av holdbarheten.
Les mer om Hokksund.
-Vi var to i dødsdansen
-Jeg har ikke drept Per Gunnar Asheim. Jeg presset ham til kanten av stupet. Men vi var to i dødsdansen. Slik avsluttet den drapstiltalte kona den fem uker lange rettssaken.
Les mer om Per Gunnar Asheim.
Solberg trakk Ready i semifinalen
Solberg-Ready og Stabæk-Sarpsborg ble de to semifinalene i sluttspillet i bandy.
Les mer om Ready og Stabæk-Sarpsborg.
Trusemannen er i gang igjen
Nok en gang får politiet melding om at trusemannen plager unge jenter. Nok en gang står de uten midler til å stanse ham. RØYKEN: Det startet tidlig på 2000-tallet.
Sikrer videre satsing
Strømsgodset bikket nesten 100 millioner kroner i omsetning i fjor. Overskuddet ble på 6,7 millioner.