Fædrelandsvennen


Sykkelkollisjon på Lundsbrua

To syklister kolliderte med hverandre på Lundsbrua i Kristiansand. - To syklister har krasjet på Lundssiden av brua. Vi sendte ut en patruljebil.

- Skal holde trykket oppe

Med neste seriekamp 12 dager unna, får Jan Jönsson godt med tid til å forberede AaFK-spillerne på sesongens siste innspurt. I går kveld hadde AaFK sin første treningsøkt etter seieren

Russisk pressefotograf funnet død i Ukraina

Moskva (NTB-AFP): Den russiske pressefotografen Andrej Stenin, som har vært savnet siden begynnelsen av august, er funnet død i Ukraina. Det melder RIA-Novosti, det russiske nyhetsbyrået

Les mer om Andrej Stenin og Ukraina.
Syklist bevisstløs etter trafikkulykke

Nødetater har rykket ut etter melding om trafikkulykke i Vågsbygd.

Les mer om Vågsbygd.

Barrikaderte seg i bygg og angrep politiet med brannslukningsapparat

En mann er pågrepet etter å ha knust seg inn i et helsesenter og barrikadert seg i bygget. Klokka 06.19 onsdag morgen ble en mannsperson oppdaget da han knuste vinduer i Vennesla Helsesenter.

Flere leiligheter oversvømt

Flere leiligheter ble oversvømt med vann da noen åpnet en brannslange i et bygg i Tollbodgata. Klokka 03.38 natt til onsdag fikk politiet melding om en vannlekkasje i Tollbodgata 9 i Kristiansand.

Les mer om Kristiansand og Tollbodgata.
Solgt n million over takst. Før visning.

August har vært bra, melder meglerne. I dag kommer boligprisene! Kl. 11 presenteres boligprisstatistikken for august av Eiendom Norge, i samarbeid med Eiendomsverdi og Finn. Obos melder

Israel mot resten

Med den siste anneksjonen av land til bosettinger provoserer Israel mest av alt de som betrakter seg som venner av den israelske staten.

Les mer om Israel.
Politiloggen 3. september

Flere beboere fikk leiligheten sin oversvømmet etter at noen åpnet en brannslange inne i bygget midt på natta. KRISTIANSAND: Måtte roe festdeltakere 00.20: Noen naboer klager på en høylydt fest ved Bispegra i Kristiansand.

Les mer om Bispegra og Kristiansand.
Folkevalgte skeptiske til Obamas IS-strategi

Washington (NTB-AFP): Politikere fra begge de store amerikanske partiene mener president Barack Obama bør gjøre mer for å stanse opprørsgruppen IS.

Les mer om Barack Obama.
Obama sender flere soldater til Bagdad

Washington (NTB-AFP): Barack Obama sender 350 ekstra soldater til Bagdad for å beskytte amerikanere der. Utenriksminister John Kerry og forsvarsminister Chuck Hagel reiser også til Midtøsten for å styrke kampen mot opprørsgruppen IS.

Les mer om Bagdad, Chuck Hagel og Midtøsten.
Blatter: Ingen fare for Russland-VM

Kitzbühel (NTB-Reuters): FIFA-president Sepp Blatter gjentok tirsdag at Russland er udiskutabel som vert for fotball-VM i 2018. - Vi setter ingen spørsmålstegn ved VM i Russland.

Les mer om Russland, Russland-VM og Russland.
Vil kopiere veldedighetsløp

Karolis Lazdauskas (23) har vunnet UiA-løpet tre år på rad. Nå vil han få i gang et lignende arrangement i hjemlandet Litauen. - Det er veldig inspirerende å løpe for en så god sak.

Les mer om Litauen og UiA-løpet.
Derfor vil ikke Hodgson gjøre som Sir Alex

LONDON (Aftenposten): Vi er langt på overtid av tiden vi ble tildelt sammen med mannen som har en av de tøffeste idrettsjobbene i verden. En høflig mann fra Det engelske fotballforbundet

Les mer om Det, Hodgson og Sir Alex.
Tre omkom i flystyrt i Libya

Benghazi (NTB-Reuters): Tre personer omkom og ni ble skadd da et libysk krigsfly styrtet i et boligområde i byen Tobruk øst i landet. Det opplyser innbyggere i området og kilder i helsevesenet

Les mer om Libya og Tobruk.
Naboklem mot ekstremisme

Bli kjent med naboen, og våg å ta kontakt med personer med en annen religion eller kultur. Det kan være svaret på å hindre rekruttering til radikale muslimske organisasjoner. - Det er trist at norske muslimer er med på terrorhandlinger.

- Ebola truer stabiliteten i berørte land

Chicago (NTB-Reuters): Ebola-utbruddet truer stabiliteten i de berørte landene og deres naboland i Vest-Afrika, mener sjefen for det amerikanske senteret for sykdomskontroll og forebygging

Les mer om Vest-Afrika.
Sørlandsselskap til topps i Frankfurt

Arbeidsmiljøguiden, som Norsk Interaktiv har produsert i samarbeid med Arbeidstilsynet, vant prisen for beste multimedieverktøy under Verdenskongressen for arbeidsmiljø i Frankfurt.

Se - en storfestival med overskudd

Mens Hovefestivalen sliter og Odderøya Live gikk konkurs, går Palmesus med overskudd. - Det viktigste er å ha fokus på målgruppa og jobbe mot den.

Les mer om Odderøya Live.
Hvem blir Norges nye kaptein?

Se Per-Mathias Høgmos pressekonferanse direkte fra klokken 19.45. Se pressekonferansen i vinduet over. Image info: Landslagets pressekonferanse Per-Mathias Høgmo så lenge betenkt ut

Beckham trist etter Welbeck-salget

London (NTB-AFP): Manchester Uniteds salg av Danny Welbeck til ligarivalen Arsenal, vekket følelser hos den tidligere stjernespilleren David Beckham.

- Vår siste sjanse til å bli med i opprykksstriden

Christian Gauseth er midtbanespiller for Mjøndalen, men har tidligere spilt for Alta. Romsdalingen spilte for finnmarksklubben fra 2010 til 2012, og var ikke spesielt fornøyd over måten

Les mer om Alta og Mjøndalen.
Demonstrasjon på Torvet

Cirka 150 personer demonstrerer tirsdag kveld i Kristiansand sentrum. Personene bærer faner med slagord som `Muslimer mot radikalisering og terrorisme` og `Islam er for fred og menneskekjærlighet`.

Les mer om Kristiansand og Torvet.
Ukraina kan trenge mer penger for å takle krisen

Washington (NTB-Reuters): Det internasjonale pengefondet (IMF) mener Ukraina ikke vil være i stand til å oppnå alle sine mål med dagens låneprogram.

Les mer om Ukraina.
- Det har skjedd en revolusjon på Old Trafford

Gårsdagens største Premier League-overgang var Radamel Falcao, som kom til Old Trafford fra Monaco på lån med opsjon på kjøp. Signeringen overskygget kjøpet av Daley Blind - nederlandsk
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09