Fædrelandsvennen


Ny russisk militærøvelse ved ukrainsk grense

Moskva (NTB-Reuters-AFP): Russland har innledet en ny stor militærøvelse like ved grensen til Ukraina. Øvelsen er svar på den ukrainske militæraksjonen, sier den russiske forsvarsministeren.

Les mer om Ukraina.

Sykepleier ble suspendert

En sykepleier i Kristiansand har blitt suspendert fra stillingen og kan miste autorisasjonen. - Det dreier seg om en problematikk knyttet til rus.

Les mer om Kristiansand.
Israel avbryter fredssamtaler etter palestinsk avtale

Jerusalem (NTB-Reuters): Israel avbryter fredssamtalene med palestinerne som svar på forsoningsavtalen mellom Hamas og PLO, melder israelsk militærradio.

Les mer om PLO.
Her fjernes søppelberget

I påska har den ulovlige søppeldynga ved hyttecontainerne i Lindesnes vokst seg betydelig større.

Her blir jukseren avslørt

Det var ikke en tatovering Yankees-kasteren hadde på halsen. Onsdag kveld ble kasteren til New York Yankees sendt av banen tidlig i kampen. Dommerne mente at Michael Pineda hadde brukt

Samuel Gysland (1921 - 2014)

Gardbrukaren, læraren, kulturberaren Samuel Gysland døydde torsdag 10. april i år. Då han døydde, hadde han og kona Berta 4 barn, 11 barnebarn og 16 oldebarn. Samuel tok over heimegarden

Les mer om Berta og Samuel Gysland.
RBKs styreleder mener Bille må tåle støyen

Styreleder i RBK, Ivar Koteng, mener Nicki Bille Nielsen må tåle støyen i kjølvannet av byturen i København.

Brodd må stole på Schnapper

Den høyreiste keeperen har i Brodd seks siste kamper bare sluppet inn ett mål og det var et straffespark borte mot Lura.

Les mer om Brodd, Lura og Schnapper.
Neppe ny Bauer-drift

Det ser dårlig ut for ny drift etter Bauer Energi-konkursen. - Det er ingen kjøpere til hele virksomheten og budene på varelageret er for dårlige.

Ole Klemetsen: - Håper Brækhus vet hva hun gjør

Det sier tidligere proffbokser Ole Klemetsen, som legger til at han ikke kjenner til hva som er årsaken til at det har skåret seg mellom partene. - Sauerland vil beholde Cecilia og kjemper for henne.

Les mer om Cecilia og Ole Klemetsen.
- En kamuflert omkamp om abortsaken

Vest-Agder legeforening sier klart nei til reservasjonsrett for fastleger. Bare 2 av 19 fylkeslag gir sin støtte til forslaget. - Vest-Agder legeforening er mot reservasjonsretten. Dette er en kamuflert omkamp om abortsaken.

Du får hva du betaler for

Det viser Testfaktas test av ni nettbrett. Samtidig finnes det bra og billige nettbrett for dem som ikke stiller så høye krav. Fjoråret var året da nettbrettene for alvor slo igjennom.

- Ikke mye preget av sykdommen

Nils Arne Eggen må jevnlig til dialysebehandling, mens han venter på nye nyrer. RBK-legenden sier sykdommen ikke vil hemme han mye når han i kveld leder Orkla ut i cupkamp mot Rosenborg.

Les mer om Orkla og Rosenborg.
Minst tre drept i skyting ved sykehus i Kabul

Kabul (NTB-Reuters-AFP): Minst tre utlendinger er drept etter at en vakt begynte å skyte rundt seg ved et internasjonalt sykehus i Afghanistans hovedstad Kabul. Sykehuset behandler først og fremst barn.

Les mer om Kabul.
Underet på Krohnsminde vekker minner

10. oktober 1982: Brann spiller i 2. divisjon, men har los på opprykk til toppdivisjonen. De er i utmerket form, men det er også Steinkjer. Kun målforskjellen skiller lagene foran siste

Les mer om Krohnsminde og Steinkjer.
Korrupsjonstiltalt Ecclestone risikerer ti års fengsel

Ecclestone har bygget opp formel 1 til å bli en av verdens største pengemaskiner. Nå er 83-åringens framtid i sporten usikker. Hvis han blir funnet skyldig, kan Ecclestone bli dømt til inntil ti års fengsel.

Les mer om Ecclestone.
Minst fire drept av bombe i Karachi

Karachi (NTB-AFP): Minst fire mennesker er drept i en bombeeksplosjon i byen Karachi sør i Pakistan. Blant de drepte er en polititjenestemann som trolig var bombemennenes hovedmål, opplyser myndighetene.

Les mer om Karachi og Pakistan.
Korrupsjonstiltalt Ecclestone risikerer ti års fengsel

München (NTB-Reuters): Rettssaken mot formel 1-toppen Bernie Ecclestone (83) starter i München torsdag. Briten er tiltalt for grov korrupsjon. Ecclestone har bygget opp formel 1 til

Kommunen sier nei til nytt kunstgress

Donn mener de vil spare Kristiansand kommune for millionbeløp ved å bruke av klubbkassen og dugnadsånd for å få byttet det utslitte kunstgresset på Kongsgårdbanen nå.

Kjemper for Finsland skole

Politikere og innbyggere i Finsland frykter fraflytting om ungdomskolen legges ned. - Det vil knekke lokalmiljøet, sier forelder. - Skolen er limet i bygda. Det vil være forferdelig

Les mer om Finsland.
Divisjonskollegaene barker sammen i Grimstad

Steinar Pedersen spår en tøff og tett kamp når Jerv og Fløy møtes i 1. runde i cupen på Levermyr i Grimstad torsdag. - Det blir en veldig åpen kamp.

Les mer om Fløy, Grimstad, Jerv og Levermyr.
Landslagskapteinen enig med Larvik

Den tidligere Byåsen-kapteinen, som har spilt for danske Viborg de siste sesongene, har flere ganger vært i dialog med Larvik om en mulig overgang. Senest i fjor sommer - da hun i siste

Sør-Sudan sparker forsvarssjefen

Juba (NTB-AFP): Sør-Sudans president Salva Kiir har sparket forsvarssjefen etter at opprørere onsdag tok kontroll over den strategisk viktige oljebyen Bentiu.

Les mer om Bentiu og Salva Kiir.
Vil ha aldersgrense på e-sigaretter i USA

Washington (NTB-Reuters): Mat- og legemiddeltilsynet i USA vil ha aldersgrense på e-sigaretter, men vil ikke forby smakstilsetninger, TV-reklame eller nettsalg.

Les mer om TV-reklame og USA.
Tutta gjenopptar jakten

San Francisco (NTB-AFP): Torsdag gjenopptar Suzann Pettersen jakten på årets første LPGA-tittel, og på verdensener Park In-bee. Hun er kvitt ryggplagene som har kostet henne årets første
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18