Fædrelandsvennen


En av tre italienere støtter innvandringskritisk parti

Roma (NTB-AFP): I Italia vil drøyt en tredel av velgerne stemme på det euroskeptiske, innvandringsfiendtlige partiet Lega Nord, ifølge en ny meningsmåling.

Les mer om Lega Nord.

Nå tror Wirkola på ny nordnorsk hoppuke-jubel

TROMSØ: Med 12.- og 19.-plass i helgens to renn i Engelberg markerte Forfang seg positivt i sitt aller første møte med verdenscupen. Bedre enn jeg turte å håpe på, sa Forfang etter 12.-plassen lørdag.

Les mer om Engelberg, Forfang og Wirkola.
Fannemel feirer jul som verdenscupleder

Med søndagens 8.-plass i sveitsiske Engelberg, kunne en lettet Anders Fannemel ta en etterlengtet juleferie.

Les mer om Engelberg.
Deilas seiersrekke tok slutt mot topplag

Glasgow-laget hadde mulighet til å skaffe seg en virkelig luke i toppen av tabellen, men i siste kamp før julegavene skal åpnes havnet Celtic i trøbbel tidlig, og en god sluttspurt holdt ikke. Dette var skuffende.

Les mer om Celtic.

Dette er trolig laget i Hoppuka

Landslagstrener Alexander Stöckl og sportssjef Clas Brede Bråthen hadde kanskje litt hodepine før de bestemte seg. Laget offentliggjøres mandag.

Les mer om Hoppuka.
Ektemannen pågrepet etter drapet i Hemsedal

Hemsedal (NTB): Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin kone i Hemsedal i midten av desember, er pågrepet og har innrømmet drapet. Den siktede ble raskt siktet i saken, men var i Irak da politiet oppdaget drapet.

Les mer om Hemsedal og Irak.
Kokslien mistet seieren på oppløpet

Mikko Kokslien så ut til å gå mot seier i Ramsau, men franske Jason Lamy Chappuis snek seg forbi på de siste meterne.

Les mer om Ramsau.
Spansk ekspert: - Norge er ikke det de var

FØLG DIREKTE FRA 18.00: Norge-Spania For flere av de norske håndballjentene er kveldens finale en av mange i rekken. For spanjolene er det en langt mer sjelden anledning.

Herrem ga blankt avslag da hun fikk det spesielle forslaget

FØLG DIREKTE FRA 18.00: Norge-Spania BUDAPEST (adressa.no): Når man havner i rampelyset kommer det også noen merkelige henvendelser om å delta på ymse ting. Det har også noen av håndballjentene fått oppleve.

Elton John giftet seg i London

London (NTB-AFP): Poplegenden Elton John har giftet seg med David Furnish etter ni års partnerskap. Den 67 år gamle artisten la ut et bilde på sin Instagram-konto søndag ettermiddag, etter at de to hadde signert de nødvendige papirene.

Mørk er en av tre norske på EMs drømmelag

Men det var en svenske som ble kåret til mesterskapets beste spiller. Sverige tapte semifinalen mot Norge, men svenskenes stjernespiller Isabelle Gulldén har nå fått en stor trøst. Hun er nemlig kåret til EMs aller beste spiller.

Les mer om Isabelle Gulldn og Norge.
Tre norske med på stjernelaget i EM

Budapest (NTB): Før finalen mot Spania var Norge godt representert da håndball-EMs stjernelag ble kåret. Men den gjeveste prisen gikk til svenske Isabelle Gulldén.

Les mer om Isabelle Gulldn, Norge og Spania.
Sprekk på stående ødela Horn sjanser

Fanny Welle-Strand Horn lå lenge godt an i skiskytterfellestarten. Fanny Welle-Strand Horn lå legge godt an i søndagens fellesstart i skiskyting. Men fire bom på de to siste skytingene sendte henne ned til 21.-plass.

Les mer om Horn.
EM-stjernen leste egenskrevne dikt før kamp: - De var veldig grove!

BUDAPEST (aftenposten.no): Søndag kveld spiller Norge EM-finale mot Spania. I timene før kampstart skjer det mye. Mange rutiner skal følges. Aftenposten ga fredag oversikten over alle ritualene spillerne hadde for seg selv.

Les mer om Norge EM-finale og Spania.
10. finale for Svele og Bredeli

Budapest (NTB): TV 2-paret Bent Svele og Harald Bredeli er klart for sin 10. håndballfinale. De snuser på seerrekorden når Norge møter Spania i EM søndag. - Her har vi de minste jentene som løper rundt Sverige i semifinalen.

Hasteinnkalt styremøte i Helse Møre og Romsdal

Molde (NTB): Søndag klokka 11 holdes et ekstraordinært styremøte i Helse Møre og Romsdal om juridiske vurdering rundt plassering av nytt sykehus. Ordførerne på Nordmøre ber om at møtet utsettes. Innkallingen ble sendt ut lørdag kveld.

Les mer om Helse Møre, Nordmøre og Romsdal.
Jansrud beste norske, men ble utklasset av rivalen

OBS! Alle løperne er ikke i mål. Det virker allerede svært sannsynlig at årets verdenscup i alpint for herrer vil stå mellom Kjetil Jansrud og østerrikeren Marcel Hirscher.

Fremdeles sjakkfeber blant skiskyttergutta

Pokljuka (NTB): Under sesongåpningen på Sjusjøen fikk enkelte av skiskytterne sjakkforbud, men ifølge Emil Hegle Svendsen er det fremdeles høy aktivitet med svarte og hvite brikker.

Elleve menn hengt i Jordan

Amman (NTB-AFP): Jordan har henrettet elleve drapsdømte menn. Det er første gang landet praktiserer dødsstraff på åtte år. De elleve mennene ble hengt ved daggry søndag, heter det i en uttalelse fra det statlige nyhetsbyrået Petra.

Les mer om Jordan og Petra.
Politiloggen 21.desember

Festbråk, trafikkulykke og leteaksjon etter en savnet mann er noe av det som har skjedd natt til søndag. KRISTIANSAND: Leteaksjon etter mann 00.00: Politiet leter etter en eldre mann på 74 år med Alzheimer. Han er savnet fra Vigvollåsen.

Les mer om Alzheimer og Vigvollåsen.
40.000 rammet av flom på Sri Lanka

Colombo (NTB-DPA): Flom i tre provinser har ført til at 40.000 mennesker har måttet forlate sine hjem på Sri Lanka.

Les mer om Sri Lanka.
Jeg er til irritasjon for alle rundt. Jeg er bevisstløs i gjerningsøyeblikket

I kveld kommenterer Harald Bredeli nok en EM-finale. Han mener mye av det han kommer til å si er bare vås. BUDAPEST (aftenposten.no): - Det er same procedure every year. Dette er idrettens Grevinnen og hovmesteren.

Tunisierne går til urnene i historisk presidentvalg

Tunis (NTB-Reuters): Tunisia tar de siste stegene i landets overgang til demokrati når den avgjørende runden i presidentvalget starter søndag, nær fire år etter den arabiske våren.

Mor siktet for barnedrapene i Australia

Sydney (NTB-AFP): Australsk politi har siktet moren til sju av de åtte barna som ble funnet drept i et hus i Cairns for drapene.

Les mer om Australia.
Dobbeltdrapssiktet Tromsø-mann fengslet på nytt

Oslo (NTB): Nord-Troms tingrett har forlenget varetektsfengslingen av en 48 år gammel Tromsø-mann som er siktet for to drap på Kvaløysletta i september i år. Mannen er nå fengslet fram til 14. januar.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21