Fædrelandsvennen

Michalsen og Høiland med to mål hver da Viking knuste Aalborg

Viking kom under tidlig i treningskampen mot Aalborg. Men så slo Bjarne Berntsens gutter knallhardt tilbake. AALBORG: Viking tok en sterk seier over Aalborg onsdag.
Les mer om Aalborg, Høiland og Viking.

Fra Champions League til Molde Håndballklubb

Moldes nye målvakt har spilt i Europa for flere danske toppklubber. Nå skal hun forsterke laget foran neste sesong. Mie Sørensen (23) kommer inn i MHK-stallen, mens Lærke Sofie Sørensen (20) går ut.
Magnus Moan sa sesongen var ferdig. Nå gjør han helomvending.
Reiser til Tyskland for å konkurrere. Kombinertløper Magnus Moan avsluttet egentlig sesongen etter rennene i Granåsen sist uke, men blir likevel med til helgens verdenscupfinale i Tyskland.
Les mer om Granåsen og Tyskland.
Svindal og Jansrud ble slått av Sejersted i NM
Adrian Smiseth Sejersted vant NM i utfor onsdag. Marte Berg Edseth ble norgesmester i dameklassen. Verken OL-mesteren i Utfor, Aksel Lund Svindal eller Kjetil Jansrud kunne tukte Smiseth Sejersted i utfor-NM i Hafjell onsdag.

Tidligere United-stjerne gikk på økonomisk smell. Nå blir han pizzabaker på heltid.

Svensk fotballprofil håper nytt konsept skal få ham på bena igjen. Jesper Blomqvist (44) hadde en strålende fotballkarrière. Han spilte i klubber som IFK Göteborg, AC Milan, Parma og Manchester United.
Les mer om Manchester United og Parma.
Skiforbundet vraker Tromsø - får ikke NM
Tromsø får ikke stor-NM i 2020. Årsak: Manglende hoppbakker. Det kunngjør Norges Skiforbund på sin hjemmeside. I stedet går man videre med et felles NM for alle grener i 2020 i Lillehammer.
Les mer om Lillehammer og Tromsø.
Hevder Brækhus er aktuell for storstevne i Las Vegas
Den norske bokseren vil ikke avkrefte ryktene. En amerikansk journalist hevder Cecilia Brækhus er aktuell til å bokse et stort stevne i Las Vegas 5. mai.
Årets Vilhelm Krag-pris tildelt Petter Hangeland
Petter Hangeland har blant mye annet vært engasjert i Kristiansands teaterliv i en årrekke. KRISTIANSAND: På årsmøtet i Vilhelm Krag-selskapet ble denne prisen delt ut for 12. gang.
Assistenttreneren ferdig i Oilers
Olli Hällfors (39) blir ikke med på gjenbyggingen av Oilers. Etter to sesonger er finnen ferdig i klubben. Hällfors har vært assistent under hovedtrener Pål Gulbrandsen i Oilers de to siste sesongene.
Les mer om Pål Gulbrandsen.
Følg Aalborg-Viking og chat med Aftenbladet underveis
Vi følger kampen direkte kl. 13 Viking er på plass i Aalborg hvor de klokken 13 møter det danske Superliga-laget Aalborg på danskenes treningsanlegg. Viking blir værende i Danmark fram til fredag.
Strømsgodset spanderer flyreise på egne supportere
Slik vil de gjøre opp for dem som reiste til Tromsø forgjeves. Strømsgodset-supportere som reiste til den utsatte kampen i Tromsø får tilbud om å bli med på charterfly til bortekampen mot Molde på klubbens regning.
Les mer om Molde og Tromsø.
Oilers-sjefene skjønner at supporterne er utålmodige
Mange spillere på utgående kontrakt. En trener på utløpende avtale. Men Oilers-direktør Pål Haukali Higson ber om mer tid og lover at konklusjonen er verdt å vente på. Hva skjer i Oilers?
Sonja Henies 82 år gamle rekord står for fall
Kunstløp kan få en ny VM-dronning. Det er et sterkt svekket verdensmesterskap i kunstløp som starter i Milano i dag. Flere av kunstløperne som kjempet om medaljene i Pyeongchang for en lang måned siden er ute, skriver straitstimes.com.
Slik unngår du muggsopp i boligen din
Og slik blir du kvitt den. Fem spørsmål og svar om muggsopp i boligen.
Stortap for Martinsen i NHL-comebacket
Blytung kveld for nordmannen og Chicago Blackhawks. Andreas Martinsen fikk drøye 11 minutter på isen i debutkampen for Chicago Blackhawks. Det endte imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.
Høyre og Frp ønsker fortsatt KrF velkommen i regjering
Statsminister Erna Solberg (H) tror det nå vil være lettere for KrF å snakke med regjeringen, og finansminister Siv Jensen (Frp) er åpen for et samarbeid.
Les mer om Frp, KrF og Siv Jensen.
Nå har de utsatte Eliteserie-kampene fått nye datoer
Årets vinter har gitt norsk fotball store utfordringer og flere utsatte kamper. Nå har Norges Fotballforbund funnet nye datoer for kampene som er utsatt. Årets vinter har gitt norsk fotball store utfordringer og flere utsatte kamper.
Les mer om Eliteserie-kampene.
Denne mannen burde ha erstattet Erik Røste som skipresident
KOMMENTAR: Dessverre har norsk idrett organisert seg slik at Nils Kristian Nakstad trolig er helt uaktuell. Nils Kristian Nakstad fortalte tidligere denne uken at han gir seg som nestleder i skiforbundets langrennskomité.
Les mer om Erik Røste.
Det går mot norske gigantdueller i Europas største turnering: - Det ulmer litt i kulissene
Fire kvartfinaler i Champions League spilles denne uken. Det er norske spillere i alle kampene.
Som tiåringer hadde Ødegaard og Fossum en drøm. Fredag kan den gå i oppfyllelse.
For ti år siden lekte Martin Ødegaard og Iver Fossum på en fotball-løkke i Drammen. Fredag kan de få sin første A-landskamp sammen. SANDVIKA: - Det er veldig kult å være sammen her.
Espen Teigen: Jeg skrev Facebook-innlegget
Sylvi Listhaugs politiske rådgiver Espen Teigen går av og bekrefter at han var den som lagde Facebook-innlegget som startet mistillitsrabalderet. Det bekrefter han overfor Adresseavisen.
Karl-Petter Løken blir ny konsernsjef i Kværner
Tidligere landslagsspiller får toppjobb i næringslivet. Tidligere landslagsspiller Karl-Petter Løken er ansatt som ny konsernsjef for industriselskapet Kværner.
Eliteseriedraktene 2018: Rykker rett opp til topplassen
Eliteseriedraktene 2018 preges av noen bytter av leverandør, men samtidig gjøres det ikke de store sprellene. En kan også lure litt på om hvor attraktiv en serie som eliteserien egentlig er for draktleverandørene.
Oilers-stjerne har gitt beskjed om at han forsvinner
- Det er egentlig naturlig at han forsvinner til en bedre liga, sier Oilers-direktør Pål Haukali Higson. William Rapuzzi er ferdig i Oilers.
Ekspertene advarer Magnus Carlsen: - Han er livsfarlig
Amerikansk sjakkstjerne leder kappløpet om å få utfordre Magnus Carlsen i VM-kamp. I Berlin spilles for tiden kandidatturneringen i Berlin.
Les mer om Berlin og VM-kamp.