Fædrelandsvennen


Expressen: Svensk journalist forsvunnet i IS-område

Stockholm (NTB): En svensk journalist fryktes å være forsvunnet i grenseområdet mellom Syria og Tyrkia, et område som kontrolleres av opprørsgruppen IS, ifølge avisen Expressen.

Les mer om Expressen, IS-område, Syria og Tyrkia.

Gjefsen nummer åtte i kvalifiseringen

Tegernsee (NTB): Marte Høie Gjefsen ble nummer åtte i kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i skicross. Også Bastian Juell er klar for lørdagens renn.

Nederlandske fanger vil stanse norsk soningsavtale

Veenhuizen (NTB) En gruppe langtidsfanger i Nederland går til sak mot staten for å hindre at norske fanger får fengselsplassene deres. En avtale om leie av soningsplasser skal snart være klar.

Les mer om Nederland.
Oppdrettsanlegg får millionbot for rømt regnbueørret

Eivindvik (NTB): Oppdrettsanlegget Firda Sjøfarmer i Gulen i Sogn og Fjordane har fått en bot på to millioner kroner etter at 123.000 regnbueørret rømte fra anlegget i 2012.

Les mer om Fjordane, Gulen og Sogn.

Hareide: Aksepterer Siv Jensens uforbeholdne beklagelse

Sandnes (NTB): KrF-leder Knut Arild Hareide aksepterer en uforbeholden beklagelse som Frp-leder Siv Jensen ga fredag ettermiddag.

Ski-VM får kritikk for spritreklame

Falun (NTB-TT): Med reklame for en spritprodusent over startnummeret kjemper Marit Bjørgen og de andre skistjernene om VM-medaljer. Det har skapt reaksjoner.

Mor slipper drapstiltale for neddoping av sønn

Sandvika (NTB): En 26 år gammel mor slipper drapstiltale etter at hun skal ha dopet ned sin to år gamle sønn på et toalett. Moren er nå tiltalt for legemsbeskadigelse.

Svenskene døper om negerfink og sigøynerfugl

Stockholm (NTB): Nylig abdiserte Pippis pappa fra den belastende stillingen som negerkonge. Nå bytter svenskene også navn på fugleartene negerfink og sigøynerfugl.

Flere hundre i begravelsen til El-Hussein

Brøndby (NTB-Ritzau): Minst 500 mennesker møtte opp ved den muslimske gravplassen i Brøndby utenfor København for å delta i begravelsen til 22-åringen som antas å stå bak terrorangrepene i den danske hovedstaden.

Kvinne anmeldte voldtekt på Hamar

Hamar (NTB): Hamar-politiet har startet etterforskning etter at en kvinne har anmeldt en voldtekt på Domkirkeodden. En kvinne anmeldte voldtekten i 20.30-tiden torsdag.

Les mer om Domkirkeodden og Hamar.
Røyk fra båt utenfor Skjernøya

Det kommer røyk fra en båt utenfor Skjernøya i Mandal. Det melder politiets operasjonsleder på Twitter klokken 16.00 fredag ettermiddag. Hovedredningssentralen er varslet, og redningsskøyta RS 124 Hvaler er på vei til båten.

Les mer om Hvaler, Mandal, Skjernøya og Twitter.
Se nyopprykkede Sandefjord teste seg mot eliteseriemotstand

Se kampen i vinduet over. 100% sport sender La Manga-kamper: I samarbeid med Spring Media, som driver lamangatv.com, vil vi sende 82 kamper fra 30. januar til 31. mars.

Iran henrettet 22-åring tross internasjonale protester

Oslo (NTB): Tross internasjonale protester har Iran gjennomført henrettelsen av 22 år gamle Saman Naseem, opplyser Mahmood Amiry-Moghaddam, leder for Iran Human Rights.

Hollande: - Ingen bekreftelse om russiske stridsvogner

Paris (NTB): President François Hollande sier Frankrike ikke har fått bekreftelse på at russiske stridsvogner har krysset grensen til Ukraina, slik det ukrainske militæret hevder.

Les mer om Frankrike og Ukraina.
KrF-fylkesledere krever tydeligere unnskyld fra Frp

Oslo (NTB): Fremskrittspartiet må si tydeligere unnskyld, krever samtlige fylkesledere i KrF som NTB har snakket med.

Les mer om Frp, KrF og NTB.
De norske ble utklasset av denne mannen

Frenzel i ledelse, Graabak minuttet bak. FALUN: Tyske Eric Frenzel leder kombinert i VM etter hoppdelen. Han landet på 99 meter. Jørgen Graabak går ut 1.01 minutt bak. Graabak hoppet 91,5 meter og går ut på 11.-plass.

Les mer om Graabak.
Hollande: - Hellas må bli i eurosonen

Paris (NTB): Frankrikes president François Hollande framholder at grekerne må bli værende i eurosonen. - Hellas er i eurosonen, Hellas må forbli i eurosonen. Jeg ser ikke for meg et scenario hvor Hellas forlater eurosonen.

- Minst 30 drept i Boko Haram-angrep i Nigeria

Kano (NTB-AFP): Opprørsgruppen Boko Haram skal ha drept minst 30 mennesker i angrep nær byen Chibok nordøst i Nigeria.

Over halvparten av alle nordmenn skal på ski

Ny norsk undersøkelse. Over halvparten av alle nordmenn har tenkt seg på skitur denne vinteren. Det viser nye tall fra en ny landsdekkende undersøkelse fra Ipsos MMI, på oppdrag fra Norsk Friluftsliv.

Les mer om Norsk Friluftsliv.
Svensk kommentator reagerer: - Komisk at Northug går med spritlogo på brystet

VM-sponsor skaper heftig debatt i Sverige. I mars 2014 skrev Aftenposten om at den russiske spritprodusenten Zimnjaja Doroga var en av sponsorene under verdenscupsprinten i Drammen.

Idiotphone

Jaså, så du fikk ikke med deg hvordan Håkon ble kvitt kvisene?

Les mer om Håkon.
Grekere tar ut sparepengene

Aten (NTB-Reuters): Pengene fortsetter å forsvinne ut av greske banker med uttak på over 1 milliard euro på to dager denne uka.

Lunt i vinterkulden

Det finnes vel knapt et hjem eller ei hytte uten et pledd. Og aller helst skal de lages av myk ull fra små lam og være i norsk eller dansk design. - Bunadspleddene kom nylig i ensfargede varianter, og de har blitt populære.

Høyt og herlig i ny leilighet

Slagordet til Hovden i Setesdal passer sjelden bedre enn her. Utsikten fra leiligheten rett ved alpinbakken er unik. Høyt og herlig, bokstavelig talt. - Jeg tror aldri utsikten blir en vane.

Les mer om Hovden og Setesdal.
Svensk langrennslegende: - Northug ti ganger verre enn meg

I et intervju med svenske ÖP snakker det svenske skiikonet Thomas Wassberg om torsdagens sprintfinaler som endte med norske gull til Petter Northug og Marit Bjørgen. Petter overrasket meg. Han er vanskelig å tolke.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01