Gd

Følg dagens øvelser i ski-VM

Norsk Telegrambyrå (NTB) direkterapporterer fra øvelsene under ski-VM i Falun. Følg rapporteringen under om du vil få med deg alle stavtakene og hver eneste medaljeutdeling under mesterskapet.
Les mer om Falun.

Stadig flere lever i synd

LILLEHAMMER: Siden år 2000 har antallet inngåtte ekteskap i Oppland gått ned med over 20 prosent, fra 827 til 654 i fjor. Det er over dobbelt så stor nedgang som for landsgjennomsnittet.
Les mer om Oppland.
Løse kanoner på Frp-dekk
Fremskrittspartiets 1. nestleder Per Sandberg har krenket KrF ved å gi partiet ansvaret for at mennesker født og oppvokst i Norge, reiser ut og slutter seg til terrororganisasjoner, driver med krigshandlinger og massakrerer barn og kvinner.
Les mer om Frp-dekk, KrF, Norge og Per Sandberg.
VM-bronse til Vemund
Dette var Vemunds første individuelle medalje i VM, men gikk den siste etappen på gullaget i forrige junior-VM.
Les mer om Vemund.

På Rikingsafari i Hafjell

Øyer: Mens Beverly Hills har sine Star Maps for dem som vil se hvor stjernene bor, er det nå en mulighet for noe liknende i Hafjell. Rikingsafari kaller bladet Kapital det, og har plottet inn de dyreste hyttene på kartet. St.
Les mer om Hafjell og Kapital.
Tidligere Birken-sjef går
MOELV: Bergsodden var i flere år leder for birkebeinerorganisasjonen, før han for halvannet år siden ble ansatt som sjef for Moelven Woods virksomhet i Norge. Nå er det over.
Les mer om Norge.
Arne & Carlos nøster inn millioner på teknogarn
Valdresbaserte Arne Nerjordet (51) fra Gausdal og hans svenskspanske makker, Carlos Zachrison (44) rir fortsatt på strikkebølgen.
Les mer om Gausdal.
Kalde kammertoner
KAMMERKONSERT Hva: Vinter i Banken Hvem: Elever i Lillehammer kulturskole Hvor: Kulturhuset Banken Når: Fredag 20.
Les mer om Banken Hvem, Hvor og Lillehammer.
Vokal skismurning
KONSERT Hva: En kveld uten blå swix Hvem: Vokalgruppa à la carte Hvor: Nordseter sportell Når: Fredag 20. februar klokka 20 Inngang: Kr 495,- (inkl.
Les mer om Hvem, Hvor, Inngang og Når.
- La oss beholde tidstyvene!
LILLEHAMMER: Elevorganisasjonen reagerer på listen over tidstyver i skolen som Hammartun-lærer Christiane Delord og Arnt Orskaug ved Åretta ungdomsskole nylig sendte til kunnskapsministeren.
En fornærmelse
Her om dagen fornærmet banken min meg på det grusomste. Så fullstendig uten takt var krenkelsen at jeg ikke ser noen annen utvei enn å bytte bank. Hør min klagesang: Jeg har et kredittkort i en av Norges største banker.
UKA-TV: Torsdag
Tidligere Mitt Dansecrew-deltaker Markus Bailey er gjest og snakker om dansing, hvordan han fikk drømmejobben i NRK og hvordan han planlegger å erobre verden.
Les mer om NRK.
Olemic skaffet ekstrapenger
LILLEHAMMER: - Det er ingen hemmelighet at disse pengene satt langt inne, sier stortingspresident Olemic Thommessen (H) fra Lillehammer.
Jansrud raskest i Saalbach
Kjetil Jansrud fra Vinstra suste inn til bestetid under torsdagens utfortrening i østerrikske Saalbach. Den norske fartskongen slo Max Franz fra Østerrike med 9/100 sekund.
Fire har søkt rektorstillingen ved HiL
Det går fram av HiLs nettside. Dagens rektor Bente Ohnstad går av til sommeren. HiL vil fra nå av få en ansatt rektor og ikke en valgt rektor slik som i dag.
Les mer om Bente Ohnstad og HiL.
Hvorfor byttet du fra journalistikk til informasjon?
Line Fuglehaug, kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet - Etter nesten 20 år i P4 følte jeg tiden var inne for å prøve noe annet. Jeg trivdes godt der jeg var, men opplevde vel etter hvert at journalistikken ble litt forutsigbar.
Les mer om Etter og Sykehuset Innlandet.
- Hvor er journalistene?
LILLEHAMMER: - Jeg synes det er litt skummelt at så mye blir overlatt til oss, sier Ivar Ødegaard. Rundt 800 personer, deriblant 15 mediehus, abonnerer på nyhetsvarsler fra Fylkesmannen.
Sissel Gullord invitert av Disney
Det er ikke første gang Sissel Morken Gullord er på besøk i Hollywood. Sist var i forbindelse med innspillingen av musikken til animasjonsfilmen Frozen der Gullord, som er fra Biri, spiller bukkehorn.
Barnepornosiktet dømt til 10 måneders fengsel
En mann i 40-årene fra Ringsaker la seg flat og tilsto nedlasting og oppbevaring av overgrepsbilder og -filmer, da saken gikk i Hedmarken tingrett, skriver HA.
Les mer om Hedmarken og Ringsaker.
Finna bru anno 2015
- Vi er svært glade for igjen å ta brua i bruk. Det er spesielt morsomt at et kulturminne så til de grader er i daglig virke, sa ordfører Espen Granberg Johnsen da han klipte snora og erklærte Finna bru anno 2015 for åpnet.
Mikko Kokslien vraket
Magnus Moan, Jørgen Graabak og Jan Schmid fikk klarsignal til å gå fredagens renn allerede onsdag, men landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen trengte mer tid på å bestemme seg for hvem som skulle få den siste norske plassen.
Helseekspressen til Trønderbilene AS
OTTA: Den ene ruten går fra sykehuset på Tynset og til sykehusene på Elverum og på Hamar. Den andre ruten går fra Dombås til sykehuset på Lillehammer og videre til sykehuset på Gjøvik. Oppstart kjøring er 1. november 2015.
Stolte speidere vant Haikeligaen
I to år har KFUM&KFUK-speideren i Lillehammer deltatt på Haikeligaen. Etter høstens konkurranse ble patruljen Piggsvin best i hele Norge. blant aldersgruppen stifinnere. Å haike dreier seg om å gå tur og overnatte ute.
Festival også for barn
LILLEHAMMER: Fra utlandet (USA) kommer Stephan Pastis. Har du ikke lest de faste tegneseriestripene i Aftenposten, vet du kanskje ikke hvem han er. Er det derimot fast leser, kjenner du ham som forfatter og skaper av stripen Perler for svin.
Les mer om Aftenposten og Perler.
Siste nytt fra Rabben 1
Alt som har skjedd, blitt bygd, spist, drukket og tatt for seg av i Rabben 1 har vært basert på en eneste ting; innovasjon, framsynthet, næringsutvikling og forkortelser. Men jeg merker at jeg begynner å bli gammel.
Les mer om Rabben.