Harstad Tidende


- Vi må fortsette å leve

Anders Werp (H) mener at vi ikke må la oss styre av truslene. PST og Regjeringen holdt i dag en pressekonferanse om en mulig, konkret trussel mot Norge. Justispolitisk talsmann i Høyre

Les mer om Høyre, Norge og Regjeringen.

Polen felt i menneskerettdomstolen for CIA-samarbeid

Warszawa (NTB-Reuters): Polen brøt menneskerettskonvensjonen på flere punkter ved å tillate CIA å anholde to al-Qaida-mistenkte på polsk jord, slår Den europeiske menneskerettsdomstolen

Les mer om CIA og Den.
Mer synlig væpnet politi

Politiet har mottatt informasjon om at noen planlegger å gjennomføre en aksjon i Europa, hvor Norge er nevnt. - Politiet vet foreløpig ikke om dette er opplysninger som stemmer.

Les mer om Europa og Norge.
Slik blir tiltakene mot terror i Harstad-området

Øker sikkerhetskontroller ved grenseoverganger grunnet trussel. Kommunikasjonsrådgiver i Midtre Hålogaland politidistrikt, Jannike Dyrhaug sier at Midtre Hålogaland politidistrikt har

Sudansk konvertitt til Italia

Roma (NTB-Reuters): Sudanske Mariam Yahya Ibrahim, som ble dømt til døden for å konvertere til kristendommen, har blitt hentet til Italia.

Les mer om Italia.
Tiltak mot mulig trussel

Politiet iverksetter tiltak for å møte mulig trussel. Klokken 10.00 torsdag morgen holder Justisminister Anders Anundsen en pressekonferanse om den mulige trusselen.

Ukraina-anklager avvist i Russland

Moskva (NTB-Reuters): En kilde i Moskva avviser anklager om at rakettene som skjøt ned to ukrainske jagerfly onsdag, kan ha blitt avfyrt fra Russland.

Les mer om Moskva og Russland.
Målfest i van Gaals første United-kamp

LA Galaxy-Manchester United 0-7 Det kommer viktigere kamper for Manchester United denne sommeren, men det var likevel knyttet store forventninger til treningskampen mot La Galaxy.

Taleregistratoren til MH17 i god stand

Ottawa (NTB-Reuters): Taleregistratoren fra det malaysiske flyet som ble skutt ned over Ukraina, er i god stand, sier FNs luftfartsorganisasjon ICAO. ICAO bistår nederlandske og ukrainske

Les mer om Ukraina.
Firedobling av Japans handelsunderskudd

Tokyo (NTB-AFP): Japans handelsunderskudd var fire ganger så stort i juni som i samme måned i fjor. Underskuddet kom opp i 822 milliarder yen (48 milliarder kroner) i juni, langt over

Familie på seks drept på Gazastripen

Gaza by (NTB-AFP): En familie på seks, inkludert to små barn, ble drept i et nytt israelsk flyangrep sør på Gazastripen natt til torsdag.

Les mer om Gazastripen.
Bulgarias statsminister går av

Sofia (NTB-Reuters): Den bulgarske statsministeren Plamen Oresharski gikk som ventet av onsdag. Avgangen var ventet etter at de politiske partiene i landet tidligere i år ble enige om å holde nytt valg i oktober.

Les mer om Plamen Oresharski.
USA tror Hamas raketter kan nå flyplass

Washington (NTB-Reuters): Amerikanske undersøkelser viser at Hamas har raketter som kan nå Ben Gurion-flyplassen i Israel, ifølge USAs utenriksdepartement.

FN skal granske menneskerettsbrudd på Gazastripen

Genve (NTB-Reuters-AFP): FNs menneskerettighetsråd har stemt for å starte en internasjonal gransking av mulige menneskerettsbrudd på Gazastripen.

Les mer om Gazastripen.
Fagforeningsleder drept i Sør-Afrika

Pretoria (NTB-AFP): En fagforeningsleder for gruvearbeidere i Sør-Afrika er drept etter å ha blitt nevnt i en etterforskning av drap på politimenn.

Les mer om Sør-Afrika.
NATO: - Våpen leveres fortsatt fra Russland til Ukraina

Brussel (NTB-Reuters): NATO har beviser på at våpen fortsatt flyttes fra Russland over grensen til Ukraina, opplyser en NATO-kilde til Reuters. - Vi har registrert en økning i mengden

Les mer om Russland og Ukraina.
Tok sju fartssyndere

Sju fartssyndere ble i kveld tatt i en fartskontroll i Harstad. Politiet hadde i kveld fartskontroll på Kilhus. Sju bilister ble ilagt forenklde forelegg. {{prefix}} {{item.title}}

Les mer om Harstad.
Flere titalls drept i israelske luftangrep

Gaza by (NTB-AFP): Minst 47 palestinere ble drept i en rekke israelske angrep på Gazastripen onsdag. Også to israelske soldater ble drept i kampene.

Les mer om Gazastripen.
Fly med kister fra Ukraina landet i Nederland

Eindhoven (NTB-Reuters-AFP): De to første militærflyene med ofre fra flykatastrofen i Øst-Ukraina har landet i Eindhoven i Nederland.

Nødetater på vei til Kanebogen

Brannalarm på Amfi Kanebogen. Det melder Midtre Hålogaland politidistrikt på Twitter. Saken gjelder en automatisk brannalarm. Det viste seg å være en feilmelding på alarmanlegget. {{prefix}}

Her svømmer hun fire kilometer i sjøen

- Nå skal jeg søren meg svømme hjem. Gurid Ivarhus Næss bestemte seg for å svømme fra Lille- Rogla og til Ruggevika. - Det startet dagen før. Da svømte jeg fra Lille-Rogla og til Rogla.

England ønsker ikke å arrangere VM før Blatter går av

Misnøyen med Sepp Blatter har spredt seg rundt i fotballverdenen. Nå har det engelske fotballforbundets (FA) formann Greg Dyke sendt et sterkt signal, ved å utelukke at England byr på VM, så lenge Blatter fortsatt er FIFA-president.

15.000 tonn asfalt, 550 nye lys

Ikke siden bygginga av det nye terminalbygget har det vært investert mer på flyplassen enn i år. 150 millioner kroner sprøyter Avinor nå inn for at flyplassen på Evenes skal være klar

Les mer om Avinor.
Indonesisk presidentkandidat tar valget til retten

Jakarta (NTB-Reuters): Tidligere general Prabowo Subianto, som tapte presidentvalget i Indonesia, vil klage resultatet inn for retten på grunn av anklager om valgfusk.

New Yorks eks-borgermester reiser til Israel

New York (NTB-AFP): Milliardæren og eks-borgermester i New York, Michael Bloomberg, sa tirsdag at han vil fly til Tel Aviv for å vise sin solidaritet med Israel.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15