Harstad Tidende


- Prorussiske grupper har inntatt rådhuset i Donetsk

Donetsk (NTB-Reuters): Minst 20 væpnede prorussiske soldater skal ha tatt kontrollen over rådhuset i den ukrainske byen Donetsk. Det opplyser en talskvinne for byrådet i Donetsk onsdag

Les mer om Donetsk.

Pansrede kjøretøy med russisk flagg ved Slavjansk

Slavjansk (NTB-Reuters): Fem-seks pansrede kjøretøy har kjørt inn i den øst-ukrainske byen Slavjansk, melder øyenvitner. Den fremste bilen har russisk flagg.

Les mer om Slavjansk.
Betydelig snøskredfare i regionen

Skredfaren er stor i Harstad-regionen. SKREDFARE Vær oppmerksom på snøskredfaren. Her fra en skred i Sørreisa tidligere i vinter.

Miniubåt gikk for dypt i Indiahavet

Perth (NTB-Reuters): Miniubåten Bluefin-21 måtte avbryte første søk etter MH370-flyet i Indiahavet da ubåten dykket over 4.500 meter. Nå må ubåten kanskje byttes ut.

Les mer om Indiahavet.

Lavere økonomisk vekst i Kina

Beijing (NTB-Reuters-AFP): Den økonomiske veksten i Kina er nå den laveste på 24 år. Veksttakten i første kvartal var på 7,4 prosent. Det var 0,3 prosentpoeng lavere enn i fjerde kvartal

Les mer om Kina.
Ung mann pågrepet for drap på fem studenter i Canada

Ottawa (NTB-AFP): En 23 år gammel mann er pågrepet for å ha drept fem personer på en fest i Calgary i Canada. En politimann utenfor boligen i Calgary hvor fem studenter ble drept natt

Les mer om Calgary og Canada.
Putin: - Ukraina på randen av borgerkrig

Moskva (NTB-AFP): Ukraina er nå på randen av borgerkrig, mener Russlands president Vladimir Putin. President Vladimir Putin under et møte utenfor Moskva tidligere i april.

Les mer om Moskva og Vladimir Putin.
Arsenal opp på 4. plass etter 3-1 mot West Ham

West Ham tok ledelsen, men Arsenal slo tilbake i London-oppgjøret. Arsenal har dermed 67 poeng og ligger på 4. plass, mens Everton på plassen bak har 66 poeng med en kamp mindre spilt.

Markerte ettårsdagen etter bombene i Boston

Boston (NTB-AFP): Ofre og overlevende markerte dagen ett år etter bombene mot Boston Marathon tirsdag. Deltakere under ettårsmarkeringen etter bombene mot Boston Marathon tirsdag.

Les mer om Boston Marathon og Boston.
Stem fram Gamnes

En ivrig gjeng på Gamnes ønsker seg en grillplass i fjæra. Stallgjengen på Gamnes gård kan få ønsket oppfylt, tilnærmet gratis. Bildet er hentet fra presentasjonen av Gamnes på gilde.no.

Ja til ny avfallsordning

I forrige uke sa Evenes ja til en ny avfallsordning. Den 24. april gjør trolig Tjeldsund det samme. AVFALL: HRS vil ha full kontroll over all avfallsbehandling i regionen.

Les mer om Tjeldsund.
Russland frykter økonomisk nedtur

Moskva (NTB-AFP): Den russiske økonomien kan ende opp uten vekst i år, sier den landets finansminister. Krisen i Ukraina kan gjøre at Moskva går inn i det tøffeste året siden starten

Les mer om Moskva og Ukraina.
FNs generalsekretær på telefonen med Putin

New York (NTB-Reuters): Russlands president Vladimir Putin og FNs generalsekretær Ban Ki-moon diskuterte situasjonen i Ukraina over telefon tirsdag. Russlands president Vladimir Putin

Ukraina: - Antiterror-operasjonen er i gang

Slavjansk (NTB-Reuters): Myndighetene i Kiev forsøker å ta tilbake kontrollen øst i landet og har sendt en stor kolonne stridsvogner samt spesialstyrker til Slavjansk.

Les mer om Kiev og Slavjansk.
Rasch blir Sky-sjef i Spania rundt

Første oppgave blir Tour de Romandie i slutten av denne måneden. I august leder han Sky-laget i treukersrittet Spania rundt. - Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne jobben.

Branntilløp i hytte

Arkivfoto Foto: Aage Danielsen Tirsdag ettermiddag ble et branntilløp på ei hytte ved Tjeldsundbrua slukket før brann fikk utviklet seg. Politiet dro til stedet etter at det var kommet

Les mer om Tjeldsundbrua.
Livstidsdom for greske nynazister i drapssak

Aten (NTB-AFP): To antatte medlemmer i det nynazistiske greske partiet Gyllent daggry er dømt til livstid i fengsel for drap på en pakistansk innvandrer i fjor.

Les mer om Gyllent.
- Ruta er under press

BMIs direkterute til Stavanger er under sterkt press, til tross for en lysning i påsketrafikken. OPTIMISME: Det var stor optimisme og framtidstro da BMI startet den nye oljeruta til

Les mer om BMI og Stavanger.
På ferde igjen?

Harstad Tidende har fått tips om at `ripemannen` er på ferde igjen. Foto: Odd Leif Andreassen En tipser forteller at `vedkommende som riper opp biler fortsetter i kjent stil`.

Nord-Korea protesterte mot frisørreklame i London

London (NTB-AFP): Den nordkoreanske ambassaden i London så ikke humoren i det da en av byens frisører brukte Kim Jong-uns sveis i et forsøk på å lokke folk til å fikse på håret.

Les mer om London.
Dorsin får ikke si mer om Dorsin-saken

LERKENDAL (adressa.no): Norges fotballforbund (NFF) har bedt om en forklaring på episoden der RBK-backen sparket i retning Odds Herolind Shala søndag.

Les mer om Dorsin-saken.
UP er på veiene

Tro endelig ikke at påskeveiene er åpne for raillkjøring. UP kan være nærmere enn du tror. HYPPIGE KONTROLLER: UP vil være på veien med hyppige kontroller i påsketrafikken.

- Opprørerne ga fra seg politihuset i Kramatorsk

Kramatorsk (NTB-Reuters): Ifølge ukrainsk politi har prorussiske separatister i Kramatorsk øst i landet frivillig forlatt det okkuperte politihuset i byen.

Les mer om Kramatorsk.
Ciljan aner ikke hvor han spiller i juli

Ciljan vil fortsette i Hertha Berlin, men vet ingenting før i midten av mai. 26-åringen synes det er ubehagelig ikke å ane noe som helst om fremtiden. 10. mai er sesongen over i Tyskland.

Les mer om Hertha Berlin og Tyskland.
De Lanlay overnattet på sykehuset, aktuell mot FKH

Viking-spiller Yann-Erik de Lanlay falt om da han var på hockeyfinalen mellom Oilers og Vålerenga mandag kveld. de Lanlay måtte kjøres til sykehus i ambulanse etter anfallet. - Yanni

Les mer om FKH, Lanlay og Vålerenga.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13