Harstad Tidende


Khodorkovskij utfordrer Putin

Moskva (NTB-AFP): Den tidligere oljemilliardæren Mikhail Khodorkovskij utfordrer Russlands president Vladimir Putin med et nytt nettforum og sier han er klar til å lede Russland i en

- Fire drept av bombe ved Egypts utenriksdepartement

Kairo (NTB-Reuters-AFP): Fire mennesker er drept av en bombe i Kairo, like ved Egypts utenriksdepartement, opplyser politiet. Departementet ligger i sentrum av byen.

Les mer om Kairo.
Paven besøker Albania

Roma (NTB-AFP): Albania har innført strenge sikkerhetstiltak i forbindelse med at pave Frans besøker det muslimske landet søndag.

Les mer om Albania.
EU-kommisjonen mulig terrormål i Belgia

Brussel (NTB-AFP): EU-kommisjonens hovedkvarter i Brussel kan ha vært ett av flere mulige terrormål som tidligere Syria-krigere har sett seg ut, ifølge nederlandsk TV.

Les mer om Belgia, Brussel og Syria-krigere.

Kuppleder vant valget på Fiji

Suva (NTB-AFP): Den tidligere kupplederen Voreqe Bainimarama hevder å ha vunnet valget på Fiji, selv om det endelige resultatet ennå ikke er offentliggjort.

Les mer om Fiji og Voreqe Bainimarama.
Vi følger Hil - Skeid

Søndag kl 1500 spiller Harstad mot Skeid. Vi følger kampen.

Les mer om Harstad, Hil og Skeid.
Trollmannavsløring

Harstad kulturskole, Harstad Kulturhus og Forsvarets musikkorps Nord-Norge går sammen om å lage tidenes største danseforestilling: Trollmannen fra Oz.

Les mer om Nord-Norge.
Gikk helt til topps

Stine Marlen Bendiksen fra Harstad Travpark gikk lørdag kveld til topps i trav-NM for damer i Drammen. Travtreneren fra nord, som i flere år drev trenerstall i Harstad, klatret til topps på seierspallen med totalt 42 poeng.

Avtale om maktdeling undertegnet i Afghanistan

Kabul (NTB-Reuters-AFP): Presidentrivalene i Afghanistan er blitt enige om å danne en samlingsregjering. Avtalen om samlingsregjeringen skal undertegnes søndag.

Les mer om Afghanistan.
NATO: Russiske styrker er fortsatt i Ukraina

Vilnius (NTB-AFP): Russiske styrker er fremdeles i Ukraina, og våpenhvilen fungerer ikke, sier NATOs øverstkommanderende i Europa, Philip Breedlove. Han håper likevel den nye fredsplanen

- Kommunen må planlegge nytt sykehjem

Mandag inviterer Senterpartiet medlemmer og sympatisører til møte på Bergsodden sykehjem. Senterpartiet er opptatt av folkene som skal bo på det nye sykehjemmet må få et tilbud å fylle

Les mer om Bergsodden og Senterpartiet.
Kraftig kollisjon

Personer skal være skadd Alle nødetater er på vei til Fossbakken i Lavangen etter at to biler skal ha kollidert ved 18.35-tiden lørdag. Det meldes om store materielle skader og personskader.

Les mer om Alle, Fossbakken og Lavangen.
Ingen svar om flystyrten i Mali

Bamako (NTB-AFP): Det er fortsatt uklart hvorfor et algerisk passasjerfly styrtet i Mali i juli. Etterforskerne har ikke utelukket noen av teoriene, ei heller terror, ifølge den franske

Les mer om Mali.
Flygere i Air France vil streike til 26. september

Paris (NTB-Reuters): Flygerne i Air France stemte lørdag for å forlenge den ukelange streiken med fire dager. Streiken får ikke direkte konsekvenser for avganger til og fra Norge.

Les mer om Air France og Norge.
Frankrike i gang med å bombe Irak

Bagdad (NTB-Reuters-AFP): Franske fly har gjennomført de første angrepene mot IS-opprørere i Irak. Dermed er den internasjonale operasjonen for alvor i gang.

Les mer om IS-opprørere og Irak.
Obama vil ha bred FN-front mot IS

Washington (NTB-AFP): USAs president Barack Obama vil be verden om å danne en enda bredere front mot opprørerne i Den islamske staten (IS) når han neste uke taler i FNs hovedforsamling.

Les mer om Barack Obama, Den og FN-front.
Etterlyser bil etter hytteinnbrudd

Politiet i Midtre Hålogaland etterlyser en bil etter et hytteinnbrudd i Skarnesdalen, Kjeldebotn. Innbruddet er begått i tidsrommet 31. august til 14. september.

- Valgresultatet i Afghanistan kunngjøres søndag

Kabul (NTB-AFP): Afghanske velgere skal endelig få vite hvem som vant presidentvalget i juni. Resultatet blir kunngjort søndag, ifølge landets valgkomit.

Les mer om Afghanistan.
Høyresiden vant valget på New Zealand igjen

Wellington (NTB-Reuters): New Zealands konservative statsminister John Key blir sittende etter at Nasjonalpartiet har vunnet valget for tredje gang på rad.

Utsetter alle internasjonale flyginger til Jemen

Sana (NTB-AFP): Alle internasjonale flyginger til Jemens hovedstad Sana er utsatt 24 timer, ettersom kampene mellom opprørere og regjeringsstyrker nærmer seg flyplassområdet.

Les mer om Jemen og Sana.
Smell i Rema-krysset

Det har vært et trafikkuhell i Rema-krysset på Seljestad. Ambulanse er på stedet, men det er foreløpig uklart om det er snakk om personskade, melder politiet på Twitter. Saken oppdateres.

Tour vil vinne mesterligaen for fansen

London (NTB-AFP): Yaya Tour har fått kritikk etter den svake prestasjonen mot Bayern München, men Manchester City-stjernen slår tilbake. - Jeg vet at fansen elsker meg. De har alltid

Van Gaal innrømmer at Rooney har privilegier

Manchester (NTB-AFP): Wayne Rooney bør alltid spille siden han er kaptein, medgir Manchester United-manager Louis van Gaal.

Les mer om Gaal og Rooney.
Gjensyn med CC Cowboys

Østfoldrockeren i CC Cowboys, med Magnus Grønneberg i spissen, vender tilbake til Vågsfjordens perle i kveld. Sist rockebandet spilte i byen, ble det en smått magisk konsertopplevelse

- 18 IS-opprørere drept i kamper med kurdere i Syria

Beirut (NTB-AFP): Minst 18 medlemmer av opprørsgruppa Den islamske staten (IS) skal være drept i kamper med kurdere nord i Syria.

Les mer om Den, IS-opprørere og Syria.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12