Helgeland Arbeiderblad


Folkemøte om skolestruktur

I Alstahaug. Datoen er 24. april. Ura skole. Foto: Leif Steinholt Møtet er i auditoriet på Sandnessjøen videregående skole, og varer fra klokka 19 til 21.

Les mer om Sandnessjøen.

Må utbedre etter stormskader

Fersk rapport peker på utbedringer som må gjøres både i Berg og Vik havn.

Les mer om Berg og Vik.
Enige om flyktninger

Regjeringen og KS har undertegnet en samarbeidsavtale som skal få kommunene til frivillig å ta imot flyktninger som har rett til et sted å bo. KS og regjeringen har undertegnet en samarbeidsavtale

Slepebåt fra Dønna havarerte

Taubåten Chanko som tilhører det Dønna-baserte rederiet Polar Tugs havarerte i natt ved Malangen i Troms. Taubåten Chanko fra Dønna-rederiet Polar Tugs havarerte i natt ved Malangen

Steinras på E6

Veien holdes midlertidig stengt ved Finneidfjordtunnelen. E6 Finneidfjordtunnelen, på strekningen Mosjøen-Mo i Rana, er midlertidig stengt på grunn av et steinras, melder Statens Vegvesen.

- Useriøse aktører kan holde på som de vil

Dette er de sju endringene som Forbrukerrådet krever. I mange år har politikerne kranglet på bakrommet om regulering av parkeringsbransjen. I mellomtiden har useriøse aktører tjent gode penger.

Les mer om Forbrukerrådet.
Rognkjeks i Prima Laks-lokalene

Dan Kristian Larssen ønsker å starte med rognkjeks-oppdrett i de tidligere lokalene til Prima Laks på Sleneset. De tidligere Prima Laks-lokalene på Sleneset.

Googles nye brukervilkår er brutalt ærlige

Vi skanner e-posten din for å gi deg relevant reklame. Google legger ikke skjul på at de scanner eposten.

Gjenferd skremte Røde Kors

Gikk igjen på hytta til Røde Kors. NEKTET: Medlemmer i hjelpekorpset nektet å sove på hytta.

Bortebombe for Nest-Sotra

Sjekk vårt oddstips! Vi tror Nest Sotra vinner borte mot Bærum i dag. På bildet jubler Johnny Furdal for scoring mot HamKam. Foto: Astrid M.

Slik blir årets 17. mai-feiring

Årets 17. mai i Alstahaug styres av en kommunal oppnevnt komite som en del av 200-årsjubilet for Grunnlovens tilblivelse 17. mai 2012, Sandnessjøen.

Les mer om Alstahaug og Sandnessjøen.
Kjørt i arresten

Utagerende person i Sandnessjøen. Politiet måtte rykke ut på to voldshendelser i Sandnessjøen natt til søndag og søndag morgen.

Les mer om Sandnessjøen.
United er best borte

Sjekk vårt oddstips! BAs oddstipper tror David Moyes og Manchester United får en kjærkommen seier mot Man U-sjefens gamleklubb i dag.

Les mer om Manchester United.
United er best borte

Sjekk vårt oddstips! BAs oddstipper tror David Moyes og Manchester United får en kjærkommen seier mot Man U-sjefens gamleklubb i dag.

Les mer om Manchester United.
Leeds har funnet løsningen

Leeds har fått inn en italiener - det kan være nok! Massimo Cellino. Foto: Digitalsport Full rulle i England påskeaften, og for en Villa-fan er det grunn til å være nervøs.

Les mer om England og Villa-fan.
Pardew mot sparken

Når spillerne ikke viser vilje til å vinne, er det noe som stinker i garderoben. Og det gjør det i Newcastle nå. Newcastles manager Alan Pardew.

Les mer om Alan Pardew og Newcastle.
Spiller på Herr Petter påskeaften

Bigfoot og band. Arnt Fredrik Hansen opptrer på Herr Petter påskeaften. Foto: Mariann Vatne Disse gutta speller med Arnt Fredrik Hansen på Herr Petter i kveld, påskeaften.

Mann hoppet ut av bil i fart

Politiet har opprettet sak. En mann i 20-årene ble lørdag sendt til sykehus med mistanke om bruddskader, etter at han hadde hoppet ut av en bil i fart i Mosjøen.

Les mer om Mosjøen.
- Stor Lotto-sjanse i dag

I dag kan du bli SuperLotto-millionær Kanskje du kan bli SuperLotto-millionær? Foto: Norsk Tipping Kanskje du kan bli SuperLotto-millionær?

-Vil ikke tenke på det

Campingentusiastene frykter for framtiden etter forslag om nye brannvernforskrifter. TRUES: Campingidyllen til Kalle Steen på Sjåmoen camping trues av nye brannforskrifter.

Les mer om Kalle Steen og Sjåmoen.
Tiltak skal hindre ny overspenning

Helgelandskraft har gjort tiltak for å hindre ny overspenning i området Sjona, Nesna og Leirfjord.

Les mer om Leirfjord, Nesna og Sjona.
- Gjestene vil ha norsk mat

Talih Akcay dro fra Mosjøen for å starte restaurant rett over svenskegrensa. Nå vurderer han å kjøpe seg snøskuter. TRIVES PÅ JOBB; Talih Akcay dro fra Mosjøen til svenske Joesjö for

Les mer om Joesjö og Mosjøen.
Sjekket påskekvota

Tollvesenet på plass skjærtorsdag. HANDLESJEKK: Tollerne var i sving ved avkjøringa til Krutfjellveien langs fylkesvei 73 i dag.

Les mer om Krutfjellveien.
Fredag kommer påskesola

men bare på besøk. PÅSKESOL: Fredag kommer solen til Helgeland. (Foto: Arkiv) Etter en værmessig trøstesløs åpning på årets påske, kan helgelendingene glede seg til sol langfredag.

Les mer om Helgeland.
Anmelder vold

Sparket i ansiktet. ANMELDER: Mannen som ble sparket vil anmelde forholdet. Halv fem skjærtorsdags morgen fikk politiet inn en henvendelse fra en person i Sandnessjøen.

Les mer om Sandnessjøen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08