Helgeland Arbeiderblad


Leeds har funnet løsningen

Leeds har fått inn en italiener - det kan være nok! Massimo Cellino. Foto: Digitalsport Full rulle i England påskeaften, og for en Villa-fan er det grunn til å være nervøs.

Les mer om England og Villa-fan.

Pardew mot sparken

Når spillerne ikke viser vilje til å vinne, er det noe som stinker i garderoben. Og det gjør det i Newcastle nå. Newcastles manager Alan Pardew.

Les mer om Alan Pardew og Newcastle.
Spiller på Herr Petter påskeaften

Bigfoot og band. Arnt Fredrik Hansen opptrer på Herr Petter påskeaften. Foto: Mariann Vatne Disse gutta speller med Arnt Fredrik Hansen på Herr Petter i kveld, påskeaften.

Mann hoppet ut av bil i fart

Politiet har opprettet sak. En mann i 20-årene ble lørdag sendt til sykehus med mistanke om bruddskader, etter at han hadde hoppet ut av en bil i fart i Mosjøen.

Les mer om Mosjøen.

- Stor Lotto-sjanse i dag

I dag kan du bli SuperLotto-millionær Kanskje du kan bli SuperLotto-millionær? Foto: Norsk Tipping Kanskje du kan bli SuperLotto-millionær?

-Vil ikke tenke på det

Campingentusiastene frykter for framtiden etter forslag om nye brannvernforskrifter. TRUES: Campingidyllen til Kalle Steen på Sjåmoen camping trues av nye brannforskrifter.

Les mer om Kalle Steen og Sjåmoen.
Tiltak skal hindre ny overspenning

Helgelandskraft har gjort tiltak for å hindre ny overspenning i området Sjona, Nesna og Leirfjord.

Les mer om Leirfjord, Nesna og Sjona.
- Gjestene vil ha norsk mat

Talih Akcay dro fra Mosjøen for å starte restaurant rett over svenskegrensa. Nå vurderer han å kjøpe seg snøskuter. TRIVES PÅ JOBB; Talih Akcay dro fra Mosjøen til svenske Joesjö for

Les mer om Joesjö og Mosjøen.
Sjekket påskekvota

Tollvesenet på plass skjærtorsdag. HANDLESJEKK: Tollerne var i sving ved avkjøringa til Krutfjellveien langs fylkesvei 73 i dag.

Les mer om Krutfjellveien.
Fredag kommer påskesola

men bare på besøk. PÅSKESOL: Fredag kommer solen til Helgeland. (Foto: Arkiv) Etter en værmessig trøstesløs åpning på årets påske, kan helgelendingene glede seg til sol langfredag.

Les mer om Helgeland.
Anmelder vold

Sparket i ansiktet. ANMELDER: Mannen som ble sparket vil anmelde forholdet. Halv fem skjærtorsdags morgen fikk politiet inn en henvendelse fra en person i Sandnessjøen.

Les mer om Sandnessjøen.
Fyllekjørte med scooter

Kjørte hjem etter å ha laget bråk på fest. IKKE EDRU: Mann pågrepet etter fyllekjøring på snøscooter. En person slo seg vrang på en privat adresse i Susendal i Hattfjelldal natt til

Les mer om Hattfjelldal og Susendal.
Samles på butikken

Det bor bare 50 på Brasøy. Onsdag var det over hundre som spiste lunsj i kafeen på butikken.

Les mer om Brasøy.
Grei E6- skuring

Statens vegvesen og Vefsn kommune vant E6-omkamp nord for Mosjøen. OK: Fylkesmannen stadfester Vefsn kommunes vedtak av reguleringsplan for delstrekning Åkvik - Mjåvatn. På bildet: prosjektleder Bård Nyland i Statens vegvesen.

Drillpåske for Mathias

I fjor fikk han en andreplass i EM, og i år satser han høyere. SOLO 1 BATON: Mathias skal vise hva han kan teknisk med en drillstav innenfor et område på 5x5 meter i øvelsen solo 1 baton.

Pent og brukt midt i gågata

Stiftelsen Termik tar sats og åpner bruktbutikk i Gågata i Mosjøen. GJØR KLART: Driftige damer gjør klart til åpning av Termik sin bruktbutikk i Mosjøen sentrum.

Les mer om Gågata, Mosjøen og Termik.
Ikke rør arbeid!

Arbeid skjærtorsdag er forbundet med fare! IKKE BRUK: Skjærtorsdag skal man ikke jobbe, særlig viktig er dt å ikke bruke spisst redskap. Selv om noen allerede har kommet godt i gang

Samles på butikken

Det bor bare 50 på Brasøy. Onsdag var det over hundre som spiste lunsj i kafeen på butikken. Nærbutikken på Brasøy i Herøy har fått pris for sin rolle som sosial arena.

Les mer om Brasøy og Herøy.
11 mistet lappen

Høgeste fart målt var 128 kilometer i timen i en 80-sonen sør for Mosjøen. UP i Dunderlandsdalen. Rune Bang og Jan Petter Arntzberg Totalt 11 personer mistet førerkortet i Nordland i forbindelse med påsken så langt.

Kastet ut av leiligheten etter to dager

Huseieren etterlot følgende brev på stuebordet: Hei Afghanistan! Jeg vil ikke ha mitt hus fyldt med dine folk. Khoshal Shinwarai (22) ble kastet ut av leiligheten etter to dager.

Slik blir du kongen av Teslaville

Gjør om Tesla-en din til en kabriolet! Slik kan du få en Tesla litt utenom det vanlige. Foto: NCE/Teknofil/ANB [ Teknofil.no ] Elbilen Tesla er tilsynelatende i ferd med å bli et like

Kjørte uten løyve

UP gjennomførte i går utmarkskontroll i Hattfjelldal. KJØRTE UTEN LØYVE: En person ble anmeldt etter at UP hadde utmarkskontroll i Hattfjelldal i går. (Arkivfoto: Nils Lorentsen) UP

Les mer om Hattfjelldal.
Nyferga Lovund er tilbake

Siste nytt fra Boreal. Nyferga Lovund er tilbake i drift etter grunnstøting som følge av datafeil. Foto: Lars Olve Hesjedal MF LURØY gjenopptar ordinær rute i morgen onsdag med avgang

Les mer om Boreal.
Kjørte på reinsdyr

En sjåfør meldte i går kveld fra om uønsket nærkontakt med et reisndyr ved Utnesstranda i Holandsvika. Den påkjørte reinen sprang videre etter sammenstøtet, og det er uvisst om dyret

Les mer om Holandsvika og Utnesstranda.
Kjørte av veien

Politipatrulje oppdaget en bil som lå i grøfta. Det var i går kveld en politipatrulje kom over en grå Audi som lå i grøfta ved Jørnskaret i Leirfjord. Sjåføren kom til stedet rett etter

Les mer om Audi, Jørnskaret og Leirfjord.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05