Kragerø Blad


Har store planer for Admiralen

Ved årsskiftet tok Ann Phonexay Keolounglath over Admiralen. Det til tross for gjeld, driftsunderskudd og flere advarsler på forhånd.

Raske penger

Det er ikke ofte en liten lokalbank kan tilby kundene sine eksklusive tjenester. Men det kan Drangedal Sparebank gjøre nå.

Nå har barna eget turlag i Kragerø

Barnas turlag har eksistert lenge i Telemark. Onsdag er det klart for den første turen i Kragerø. En lystig gjeng foreldre og barn i alderen null til tolv år planlegger i disse dager den første turen for Barnas turlag i Kragerø.

Les mer om Kragerø og Telemark.
En person har falt i vannet

Redningsaksjon i havnebassenget En person har falt i vannet i havnebassenget ved ytre Strandvei. - Det er en redningsaksjon i Kragerø. En person har falt i vannet og det pågår førstehjelp på stedet.

Les mer om Kragerø og Strandvei.

Kjørte av veien i fylla - kom selv tilbake for å dra opp bilen en time senere

To menn i 20-åra fra Kragerø fikk en dårlig start på dagen. Alternativt en dårlig avslutning på en lang og fuktig natt... I hvert fall fikk politiet ved 09-tida lørdag melding om at en bil hadde kjørt av veien i Eklundbakken.

Les mer om Eklundbakken og Kragerø.
Her lærer de å lage babymat fra bunnen av

- Det er ganske godt, altså, sier Maria Wiik. Hun har Christian (9 måneder) på fanget, sammen smaker de på maten som de har laget på bebymatkurs i Kragerø.

Les mer om Christian, Kragerø og Maria Wiik.
Næringsliv, ikke død

Lørdagsleder: Små sjanser er ofte begynnelsen til store bedrifter, sa den greske stortaleren Demosthenes for godt over 2000 år siden. Det er ikke sikkert han tenkte på bedrifter i næringslivssammenheng, men det passer der også.

- Dekket er så dårlig at folk trener på seg belastningsskader

Nytt kunstgressdekke og oppholdsrom for fotballinteresserte er under planlegging på Kragerø stadion. Det er for tiden store planer om utbedrelser av byens idrettsstue på Kragerø stadion.

Les mer om Kragerø.
Mot E-18-politi?

Et felles politidistrikt med Telemark, Vestfold og Buskerud, eller et såkalt E-18-politi, kan bli en aktuell løsning. Iallefall om vi skal tro en fersk spekulasjon i Asker og Bærum Budstikke med henvisning til sentrale kilder i miljøet.

Bothner vil i dialog med KIF

Kultursjef i Kragerø kommune, Harald Bothner, har invitert til et møte med KIFs ledelse angående Kragerø stadion.

Les mer om Harald Bothner, KIF og Kragerø.
Kommunesammenslåing

LESERBREV: Det er med stor interesse en kan lese et innlegg fra Kragerø Frp om kommunestruktur. Senterpartiet i Kragerø er helt enig i at en stor kommune rundt Grenland nødvendigvis ikke er det beste for enkelte små kommuner.

En fornuftig prioritering

Lørdag skrev KV at Kragerø og Risør er enige om hvordan de skal organisere en felles byantikvarstilling. Det opplyste bygningssjef Per Arstein i hovedutvalg for samfunns siste møte.

Les mer om Kragerø, Per Arstein og Risør.
Gidder ikke

Sent i fjor gjorde formannskapet følgende vedtak: Formannskapet har tillit til at de kommunalt valgte representantskapsmedlemmene i Kragerø Fjordbåtselskap IKS ivaretar kommunens interesser på en god måte.

Hvordan sikrer vi arbeidsplasser? Arealpolitikk er viktig

Norsk økonomi er i endring, og det er fremdeles ikke stor bedring i den europeiske økonomien. Dette påvirker oss enten vi liker det eller ikke.

Kommunal finanskrise

Riktignok er kommunens økonomi noe mer sammensatt enn hvermannsens, men et bærende prinsipp er at det over tid ikke kan være større kostnader enn inntekter i husholdingen - privat eller kommunal.

Kommunalt eierskap

Kragerøs varaordfører, Henriette Fluer Vikre (Frp), har tatt til orde for at kommunen bør overta eierskapet av sykehusbygningen.

Massemønstring

Det ble en stormønstring nærmest uten sidestykke da organiserte i ulike fagforbund i Kragerø viste misnøyde med regjeringens forslag til ny arbeidsmiljølov.

Les mer om Kragerø.
- Her er det sosialt, bare kom!

Det sier ungdommene ved Snerten ungdomsklubb i Sannidal. Hver mandag og fredag er det ungdomsklubb i Sannidal, med opptil førti ungdommer i alderen 13 til 17 år innom i løpet av en kveld.

Les mer om Sannidal og Snerten.
Går til forhandlinger

Et enstemmig formannskap vedtok at Kragerø kommune skal gå i forhandlinger med Sykehuset Telemark om å overta Kragerø sykehus.

Må bedre skytingen

Skiskyttertalentet Kristina Bergmann (16) fra Drangedal går som en rakett i sporet, men skytingen har så langt i år vært litt rufsete.

Les mer om Drangedal.
Hund har sittet fast i steinrøys siden mandag kveld

En hund har sittet fast i en steinrøys i Symreveien siden mandag kveld. - Kragerø Brannvesen kjører ut for å fortsette redning av hunden som hadde satt seg fast i en steinfylling i går, opplyser 110 Telemark på Twitter.

Les mer om Symreveien, Telemark og Twitter.
KIF etterlyser støtte

KIF ber nå kommunen om støtte til vedlikelhold av stadion, etter at bruken har tatt av. I et brev til Kragerø kommune skriver Kragerø IF allianses leder Knut U.

Les mer om Knut U, Kragerø og Kragerø IF.
Vil ikke bli gjenreist

- Det realistiske er at Jernhuset ikke blir gjenoppført. De sa bygningssjef Per Arstein, da saken om rivingen av Jernhuset på Helle ble tatt opp i bygningsrådet. Det var Bjørg Skogheim (Ap) som reiste saken.

Skal utrede plassbehovet

I forslaget som varaordfører Henriette Fluer Vikre legger frem i formannskapet, ber hun også om utredning av kommunens plassbehov.

- Vi bør ta over Kragerø sykehus

- Jeg mener at kommunen bør overta sykehuset sine bygg og arealer på Marienlyst. God plass: Det er god plass på sykehuset, konstaterer Henriette Fluer Vikre. Det sier varaordfører Henriette Fluer Vikre (Frp).
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02