Kragerø Blad


Tre millioner mer til skolen

Arbeiderpartiet måtte kaste seg rundt og komme med et ekstra budsjettforslag midt i kommunestyremøtet, for ikke å bli alene om å foreslå kutt i skolen.

Fredsprisvinner med innspill i tiggerdebatten

Fredsprisvinner Kailash Satyarthi (60) og hans advokatsønn Bhuwan Ribhu mener norsk politi bør etterforske og arrestere mulige tiggerbakmenn. De mener også at man ikke må gi penger til tiggerne.

Les mer om Bhuwan Ribhu.
Redusert innflytelse

Det er ikke så uvanlig med litt støy før, under og etter nominasjonsmøtene til de forskjellige politiske partiene. I Frp har det vært flere eksempler på dette gjennom mange år. Og det kan være sunt.

Kragerøfolk, ikke noe å satse på?

Våre politikere mener tydeligvis at Kragerø-folk ikke er verdt å satse på. Vi har sett at politikerne har spinket og spart på skolegangen til unge i Kragerø og det ser ut som de vil fortsette sparingen.

Les mer om Kragerø og Kragerø-folk.

Nå stabler de båter i høyden

Glenn Marigård har brukt sommer og høst på å utvide og pusse opp båtopplaget på Tåtøy. Positiv: Glenn Marigård sier at driften går helt fint.

Les mer om Tåtøy.
Nå kan du søke jakt

Fiskeridirektoratet åpner for jakt på 10 steinkobber i Telemark, 10 i Østfold og 15 i Vestfold. - For å jakte sel må man ha avlagt skyteprøve for storvilt, forteller seniorrådgiver i Fiskerideirektoratet Hild Innesdal.

Esset konkurs

Esset Panel AS, Esset Decor AS og Bakken Eiendom Kragerø AS har alle tre meldt oppbud. Det var selskapene selv som meldte oppbud til Nedre Telemark tingrett onsdag, skriver TA.

Les mer om Nedre Telemark.
Ordføreren sa nei til Samantha Fox

- Jeg hadde valget mellom to arrangement i dag, enten å takke av rådmannen eller møte Samantha Fox, sa ordfører Kåre Preben Hegland. - Jeg valgte rådmannen, og det viser vel egentlig hvor stor pris vi setter på deg, Ole Magnus!

Strålende fornøyde

Dette har ungene ventet lenge på. Men i går kunne de nye, moderne aktivitetsapparatene tas i bruk for fullt. Og ikke nok med det. Sparebanken Sør inviterte SFO-barna fra Kragerø skole til noe å bite i og drikke for å markere åpningen.

Les mer om Kragerø.
Ulovlig hogst på Skåtøy

I løpet av det siste året er det foregått ulovlig hogst ved Ødegården på Skåtøy. Miljødirektoratet har anmeldt forholdet uten at det foreligger noen konkret mistanke. Liggende: Stokker er bare blitt liggende etter den ulovlige hogsten.

Les mer om Skåtøy og Ødegården.
Solveig inviterer til julaftenfeiring

Solveig Kivle og Frivilligsentralen inviterer alle som ønsker til en hyggelig sammenkomst på julaften. For den tredje gang kan Kragerø frivilligsentral invitere alle som ønsker å feire julaften med flere velkommen til Kafé Edvard.

Store klasser gir mindre i lønn

Politikerne setter i gang et stykke arbeida med strategi for skolen. De vet ikke hva de skal med skolen i dag. Sammenslåing av skolen for å få større klasser er fortsatt hovedmelodien i henhold til skolekontoret.

Gi ungdom læreplass!

Fylkestinget behandlet i budsjettsaken et forslag fra Frp, Høyre, Venstre og KrF om å bruke tre millioner kroner i stimuleringstilskudd for å øke antall lærlingeplasser.

Les mer om Frp, Høyre, KrF og Venstre.
Samantha Fox kommer til Kragerø til sommeren

Flere av 80-tallets største artister bekreftet klare for den nye festivalen Retro Live på Stabbestad. Da er det endelig helt bekreftet: Det BLIR 80-tallsfestival i Kragerø 24. og 25. juli 2015!

Mistillit fra egne

Under nominasjonsmøtet til Telemark Frp i helgen tapte Thorleif Fluer Vikre, som er gruppeleder for Telemark Frp, nominasjonskampen om 1.-plassen. Han trakk seg dermed på grunn av mistillit fra sterke grupper i partiet.

Småhus og boplikt

Mens vi går gatelangs og rusler, mellom husene en vinterkveld, ser vi de koselig opplyste vinduer med pynt og lys. Alt ser ordentlig ut, feid eller måkt, ja, vet vi, det er jo boplikt her i vår yndlingsby!

En framtid i gult og svart

Det er et stykke opp til glansdagene for Kragerøs håndballherrer. Og fotball i 5. divisjon er ikke akkurat toppfotball. Likevel tror vi 2015 kan bli et virkelig artig år for KIFs menn både på håndball- og fotballbanen.

Driver jojoproduksjon

Tremasseprodusenten Vadfoss Pulp AS driver jojoproduksjon med en uke på og en uke av. - Egentlig er situasjonen for Vadfoss Pulp som før. Vi prøver å skaffe nye markeder for tremassen.

- Ble ulovlig revet

Per Arstein i Kragerø kommune sier at det såkalte jernhuset over Helleveien ble revet uten godkjennelse.

Les mer om Helleveien og Kragerø.
Første gang sammen

Kragerø og Kalstadkilen Skolemusikkorps er i ferd med å bli slått sammen. Julekonserten søndag kveld ble historisk da de to korpsene spilte sammen for første gang.

Siste skoledans for Eline

Det ble siste dans for danselærer Eline Hansen i regi av kulturskolen på kinoen lørdag. Kulturskolens danseforestilling Nå slutter hun som danselærer i kommunal regi og starter opp eget danseverksted i Kragerø etter nyttår.

Les mer om Eline Hansen, Eline og Kragerø.
Fjernet brannslukkingsapparater fra Kragerøtunnelen

Noen gjorde hærverk i Kragerøtunnelen natt til søndag. I kvart over tre-tiden natt til søndag meldte 110 Telemark at brannvesenet og politiet hadde rykket ut til Kragerøtunnelen.

Les mer om Kragerøtunnelen og Telemark.
Fullt på julebord for eldre

Tore H. Larsen i Norsk Folkehjelpslag i Kragerø er ikke helt sikker, men tror at lagets julebord for eldre har blitt arrangert over 30 ganger.

E134 gjør jobben for Norge!

Samferdselsdepartementet skal i nærmeste fremtid bestemme hvilke korridorer som best kan gi Norge en moderne og tidsriktig øst-vestforbindelsene.

Les mer om Norge.
Under snittet. Igjen.

De siste par ukene har resultatene fra årets nasjonale prøver i skolene blitt offentliggjort. Dermed blusser også den årlige debatten om de nasjonale prøvenes hensikt og virkning opp igjen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05