NRK Buskerud

Innbrudd på Kongsberg

I ettermiddag har det vært et innbrudd i en enebolig på Kongsberg. Gjerningspersonen eller gjerningspersonene kan ha blitt skremt av hunder på stedet og fikk ikke med seg noe fra boligen, melder politiet.
Les mer om Kongsberg.
Trafikkuhell ved Aronsløkka
Nødetatene i Drammen rykker ut til et trafikkuhell ved Aronsløkka.
Les mer om Aronsløkka og Drammen.
Trafikken står i Konnerudbakken
Trafikken går sakte i Konnerudgata i Drammen. Politiet er på stedet og styrer trafikken. Det er lange køer i store deler av byen.

Busser står

Det er store problemer i kollektivtrafikken i Nedre Buskerud på grunn av underkjølt regn, melder Brakar. Mange busser står fast i Drammen fordi det ikke er forsvarlig å kjøre videre før det er saltet eller strødd.
Les mer om Brakar, Drammen og Nedre Buskerud.
Ber folk la bilen stå
Politiet melder om at det er ekstremt glatt på veier i distriktet, og oppfordrer folk til å la bilen står hvis de har mulighet. Vegvesenet er ute med alt tilgjengelig mannskap, og ifølge politiet er det kaos flere steder i distriktet.
En til legevakt
En person er kjørt til legevakt for sjekk etter trafikkuhellet Årsaken til uhellet var brudd på vikeplikt, ifølge politiet.
Les mer om Årsaken.
Norge-målvakten fikk skudd i skrittet - kastet opp
NANTES/OSLO (NRK): Torbjørn Bergerud følte seg uvel allerede før kampstart. Og da han fikk et hardt skudd i skrittet, forlot han banen for å kaste opp.
Trafikkuhell i Vikersund
To biler er involvert i et mindre trafikkuhell i Strandveien/ Geithusveien i Vikersund. Politi og ambulanse er på stedet.
Les mer om Vikersund.
Følg Norges nøkkelkamp
Norge møter Brasil i en svært viktig kamp i håndball-VM. Hør hele kampen her.
Les mer om Brasil.
Trafikkulykke Krokstadelva
Nødetatene er på vei til Langrand i Krokstadelva etter melding om en trafikkulykke.
Les mer om Krokstadelva og Langrand.
Såpeglatte veier
Såpeglatte veier
Trafikkulykke E134 Øvre Eiker
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E134 ved Haug kirke i Øvre Eiker. Ifølge politiet har et vogntog kjørt inn i en personbil bakfra. Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader, melder politiet.
Les mer om Haug og Øvre Eiker.
Forsinkelser i busstrafikken
Busselskapet Brakar melder at det er svært glatte veier i Øvre Eiker og Modum og at det derfor kan bli store forsinkelser på linjene 117/118/119.
Les mer om Modum og Øvre Eiker.
OBS-varsel for Buskerud
Meteorologisk institutt har sendt ut følgende OBS-varsel som gjelder for Buskerud: «Onsdag ventes vanskelige kjøreforhold i fjellet på grunn av snø, stedvis overgang til regn og kraftig vind.
Les mer om Buskerud.
40 evakuert etter husbrann i Drammen
Nødetatene rykket ut etter melding om kraftig røykutvikling fra Rådshusgata i Drammen.
Les mer om Drammen og Rådshusgata.
Supertalentet om sjakklivet: – Virkelig ensomt
Sjakkometen Aryan Tari (17) legger bort «alt for å følge drømmen. Ingen trener mer enn stortalentet, ifølge Simen Agdestein.
Les mer om Simen Agdestein.
Svært glatt på riksvei 40
En bilist melder om at det er svært glatt på riksvei 40 på strekningen mellom Rollag og Kongsberg.
Les mer om Kongsberg og Rollag.
40 evakuert etter brann
Mellom 30 og 40 personer er evakuert etter brannen i Rådhusgata i Drammen, skriver Drammens Tidende. Innsatsleder i politiet, Arne Guddal, sier til avisa at de fant to personer i kjelleren. Begge er ute av bygget og blir tatt hånd om.
Røykutvikling Drammen
Brannvesenet er på vei til Rådhusgata i Drammen etter melding om røykutvikling.
Les mer om Drammen og Rådhusgata.
Snøskred fjernutløst
I Hemsedal/Grøndalen er et snøskred fjernutløst i forbindelse med at skredkurs i forsvarets regi. Ifølge politiet går det skispor mot skredet. De presiserer at skredet ikke er «uønsket og at sporet er knyttet til skredkurset.
Dieselsjåførar slapp bot
Fleire av bilistane som hadde valt dieselbil til jobb tysdag morgon, fekk køyre vidare utan bot. Bymiljøetaten og Statens vegvesen, som kontrollerte bilar i Kirkeveien i Oslo, valde å gi dei som trassa dieselforbodet informasjon i staden for gebyr.
Les mer om Kirkeveien og Oslo.
Ikke merket økt trafikk
På veitrafikksentralen som overvåker trafikken blant annet på E 18 fra Drammen, har de ikke sett noen stor forskjell i antall biler i morgenrushet, til tross for forbud mot dieselbiler i Oslo. Også på buss, trikk og bane har det gått mer eller mindre som normalt.
Les mer om Drammen og Oslo.
Har ikke sett stor forskjell på veiene
På veitrafikksentralen som overvåker trafikken, har de ikke sett noen enorm forskjell i antall biler i morgenrushet, til tross for dagens forbud mot dieselbiler i Oslo. Også på buss, trikk og bane har det gått mer eller mindre som normalt.
Les mer om Oslo.
Riksvei 23 åpnet
På riksvei 23 i Akershus er Frogn- og Vassumtunnelen åpnet i begge retninger. Tunnelene var stengt på grunn av en påkjørt bom.