NRK Hedmark og Oppland

Elgpåkjørsel på E6

En elg ble påkjørt på E6 på Biri mandag kveld. Dyret ble liggende i vegbanen og er avlivet, opplyser politiet.
Les mer om Biri.

Trafikkulykke Brandval

En personbil har kjørt inn i en lastebilhenger på fylkesveg 210 ved Brandval. Nødetatene på veg til stedet
Les mer om Brandval.
Rv 25 åpen igjen
Riksvei 25 i Vang i Hamar er åpnet igjen etter en ulykke tidligere i ettermiddag.
Les mer om Hamar og Vang.
Kollisjon på Riksveg 25
En personbil og en lastebil har kolidert på riksveg 25 ved krysset Høyvangvegen Vangsvegen. Nødetatene er på stedet, og begge kjørefelt er sperret.

Rekordsesong for Skibladner

Skibladner har hatt en rekordgod sesong. Antall reisende økte med 10 prosent i forhold til i fjor. Litt over 22.000 passasjerer reiste med Mjøsas hvite svane i sommer. Gjennom sesongen ble det servert 2,1 tonn med laks og ett tonn med jordbær til dessert.
Les mer om Skibladner.
Styrtet fra 400 fots høyde
Flyet som styrtet ved Hamar flyplass i forrige uke var i lufta i 26 minutter før det styrtet. Ulykken skjedde da flyet gikk inn for landing og det styrtet fra en høyde på ca 400 fot, melder Havarikommisjonen for Transport. En mann og en kvinne omkom.
Toppene mest strøket
Arbeiderpartiets toppkandidat Anette Trættebergstuen ble strøket mest under stortingsvalget i Hedmark. Hun fikk 666 strykninger. En oversikt i Østledningen viser at toppkandidatene på de fleste listene var mest utsatte for strykninger.
Nortransport tar over
Fra og med i dag tar Nortransport over avfallsinnhentingen på Hedmarken etter at RenoNorden gikk konkurs i forrige uke. Nortransport tar over RenoNordens biler og personell fra konkursboet. Dette betyr at avfallsinnhentingen vil gå som normalt med de samme hentedagene.
Fortsatt på frifot
Begge fangene som rømte fra fengsler i Hedmark lørdag er fortsatt på frifot. En mann i 30-årene rømte fra Bruvoll fengsel i Nord-Odal og en mann i 20-årene stakk av fra Hedmark fengsel på Ilseng. Ingen av fangene anses for å være farlige. Begge var fengslet for vinningskriminalitet.
Les mer om Bruvoll, Hedmark, Ilseng og Nord-Odal.
Kvinne skadd i Nord-Odal ulykke
En kvinne fikk skader i nakk og rygg etter en utforkjøring søndag kveld på fylkesvei 263 ved Mo i Nord-Odal. Et barn og en mann som satt i bilen ble ikke skadd.
Les mer om Nord-Odal.
Bil av veien i Nord-Odal
To voksne og ett barn er kjørt til sykehus etter en utforkjøring i Nord-Odal. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Nord-Odal.
E16 i Jevnaker er åpnet
Fire personer ble kjørt til sykehus etter ulykka på E16 i Jevnaker. Trolig er ingen alvorlig skadd. Ulykka skjedde da den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt og kollidert med en møtende bil.
Les mer om E16 og Jevnaker.
Trolig lettere skadd
Fire personer er kjørt til sykehus etter ulykka på E16 i Jevnaker. Trolig er ingen alvorlig skadd. Ulykka skjedde da den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt og kollidert med en møtende bil.
Les mer om E16 og Jevnaker.
KIL tok viktige poeng
Kongsvinger vant 3-2 mot Fredrikstad. KIL tok dermed tre viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk.
Les mer om Fredrikstad.
Manuell dirigering på E16
Det er åpnet for dirigering ved Samsmoen i Jevnaker etter at vegen var stengt på grunn av en trafikkulykke, melder Statens vegvesen.
Les mer om E16, Jevnaker og Samsmoen.
Storhamar knuste Stavanger
Storhamar vant 4–0 over regjerende norgesmester Stavanger Oilers. Over 5000 hamarsinger kunne søndag kveld slippe jubelen løs. Stjernen vant 4–2 over Kongsvinger i ishockeyens eliteserie.
Les mer om Kongsvinger og Stavanger.
E16 stengt i Jevnaker
E16 er stengt ved Samsmoen i Jevnaker på grunn av en trafikkulykke, melder politiet. To biler og tils ammen fire personer er involvert.
Les mer om Jevnaker og Samsmoen.
Rv3. er åpen etter trafikkulykke
Veien er ifølge politiet åpen igjen etter en trafikkulykke ca. 3 km nord for Basthjørnet i Elverum.
Les mer om Basthjørnet og Elverum.
Veien er åpen ved Sundbrua
Vegen er åpen igjen for trafikk etter trafikkuhellet på rv. 15 i Vågå. Fire personer ble skadd og er kjørt til sykehus i Lillehammer.
Les mer om Lillehammer, Sundbrua og Vågå.
– Sølv til Norge er god trøst
– Det var like ved, men det ble for tøft for Edvald i den siste bakken. Men et sølv til Norge er en god trøst, det var en kjempeprestasjon av Kristoff, sier Erling Høyem, styreleder i Lillehammer Cykleklubb. Som også berømmer Lillehammer-fansen for god stemning under hele VM.
Boasson Hagen falt av i Laksebakken
Edvald Boasson Hagen endet på rundt 20.plass under VM, fellesstart i Bergen. Boasson Hagen forsøkte å stikke med drøye 11 kilometer igjen, men fikk ingen luke og falt bak i spurten. – Det er utrolig surt når det er så nært, men vi gleder oss over sølvet til Kristoff, sier Boasson Hagen til NRK. Peter Sagan vant for tredje gang.
Edvald hang ikke med i spurten
Edvald Boasson Hagen endet på rundt 20.plass under VM, fellesstart menn elite i Bergen. Peter Sagan vant VM for tredje gang, Alexander Kristoff tok sølv.
Les mer om Alexander Kristoff og Bergen.
Arendal ble ydmyket av Elverum
Elverum knuste Arendal 5-0 i 1. divisjon i fotball for menn. Jonas Enkerud scoret to mål. 457 tilskuere fikk med seg kampen på Elverum stadion.
Les mer om Arendal og Elverum.
Tre biler i trafikkulykke i Vågå
Rv 15 er stengt i perioder ved Sundbrua i Vågå etter en trafikkulykke, melder Statens vegvesen. Nødetatene er på stedet. Tre biler er innblandet, fire personer er fraktet til sykehus, sakdeomfanget er ukjent.
Les mer om Sundbrua og Vågå.
Rv. 15 sperret etter trafikkulykke
Tre biler er innblandet i en trafikkulykke på rv. 15 ved Sundbru, Vågå. Fire personer er fraktet til sykehus, sakdeomfanget er ukjent. Vegen er sperret.
Les mer om Sundbru og Vågå.