NRK Østfold


Alle løslatt etter væpnet ran

Alle de seks som ble pågrepet søndag formiddag mistenkt for væpnet ran er løslatt igjen. Tre av de pågrepne har tilstått ranet.

Slik står du på egg uten at de knuser

Tror du at egg er skjøre greier? Tro om igjen.

Ble Norgemester på hjemmebane

Moss Badmintonklubbs Cathrine Fossmo har vunnet Norgesmestertittel og kongepokal i helgen. Fossmo ble Norgesmester i damesingle under NM på hjemmebane i Mossehallen. Moss var også med i kampen om kongepokalen i herreklassen, men her tapte Nikolai Svensson finalen mot Marius Myhre (Haugerud). Svensson tok i tillegg bronsemedalje i herredouble sammen med med makker Jonas Christensen (Frogner). Tor-Egil Kristensen i Moss Badmintonklubb sier klubben er svært fornøyd med både resultatene og gjennomføringen av helgens NM.

Flere til sykehus etter kollisjon

Tre biler har kollidert på Skårasletta på riksvei 110 i Fredrikstad. Tre personer er brakt til sykehus for sjekk. Operasjonsleder hos politiet, Villy Meier forteller at en bilfører på vei i retning Råde fikk skrens på bilen sin, og sneiet borti en bil i morgående felt før han frontkolliderte med en tredje personbil. Det er uvisst om noen er alvorlig skadet. Det er glatte veier og utfordrende kjøreforhold de fleste steder i fylket.

Flere til sykehus etter kollisjon

Tre biler har kollidert på Skårasletta på riksvei 110 i Fredrikstad. Flere personer er brakt til sykehus for sjekk, melder politiets operasjonsleder på twitter. Det er vanskelige kjøreforhold og svært glatte veier flere de fleste steder i fylket.

Les mer om Fredrikstad og Skårasletta.
Nå bør du ta frem sykkelen

Selv om veiene er speilglatte av is og sørpe, kan det være lurt å tenke på service til sykkelen nå.

30 konserter på Admiral P

Etter å ha sparket i gang på «Senkveld fredag, er den Spellemann-prisede Admiralen klar for nærmere 30 konserter, der han blant annet opptrer på Månefestivalen og i Moss. Han skal dessuten spille på russetreff på Lillehammer 6. mai.

Tre personer ranet med pistol på åpen gate

Maskerte ungdommer ned i 15-års alder ranet i natt tre personer i Sarpsborg.

Les mer om Sarpsborg.
Seks personer pågrepet etter ran

Tre personer ble ranet i Sarpsborg sentrum natt til søndag. Nå har politiet pågrepet seks personer. Ranet skal ha skjedd like før klokka tre i natt.

Les mer om Sarpsborg.
Snø på bilen kan gi pengesmell

Tror du det holder å skrape bilrutene for is? Det kan koste flesk.

En til sykehus

En person er sendt til sykehus etter en utforkjøring ved Skontorp i Engelsviken. Det var totalt fem personer i bilen. Den ene som er sendt til sykehus, klagde over smerter i nakken. Politiet vil nå se nærmere på hva som har skjedd.

Les mer om Engelsviken og Skontorp.
Ulykke i Engelsviken

Brannvesenet er på vei til en ulykke i Engelsviken i Fredrikstad, opplyser politiet på Twitter. En bil har kjørt av veien ved Skontorp bedehus. NRK oppdaterer saken.

Travel nett for politiet

Urinering på offentligsted, mindreårige som er tatt med alkhol og falsk legitimasjon, samt slåsskamper. Politiet i Østfold har hatt nok å holde fingrene i. På Slitu kjørte også en person av veien, sterkt påvirket av alkohol.

Les mer om Østfold.
Lagde bråk på toget

Beruset mann i 20-årene ble tatt av toget i Moss lørdag kveld. Han hadde opptrådt sjenerende overfor andre passasjerer, opplyser politiet. Han er nå anmeldt for bråket.

Seks personer smittet av papegøyesyke

På få dager har seks personer smittet av papegøyesyken i Sverige. Uvanlig mange, mener eksperter.

Les mer om Sverige.
– Tenker oss godt om før vi gjør noe dumt

Disse tre vekker oppsikt over hele landet, etter å ha prøvd en helt ny måte å holde seg rusfrie på.

Les mer om Tenker.
Spartas eks-trener klar for Sverige

Ishockeylandslagets assisterende trener, Sjur Robert Nilsen (47), er aktuell som sjef for flere klubber i den svenske toppserien SHL. Det bekrefter Spartas tidligere trener overfor VG.

Kunstperioden da alt var lov

Denne helgen åpner utstillingen «Siksi på Punkt Ø i Moss, og vi får et innblikk i det nordiske mirakelet.

Les mer om Punkt Ø og Siksi.
Hattestad klar for VM-sprint

I dag ble det norske VM-uttaket klart. Se hvem som skal gå for Norge.

Les mer om Norge, VM-sprint og VM-uttaket.
Feil rammet pakkeutlevering

En nettverksfeil gjorde lørdag at kunder hos Posten ikke fikk hentet ut pakker. Det var en nettverksfeil hos en av Postens leverandører som rammet systemet for utlevering av pakker, både hos postkontorene, for post i butikk og på nettsidene.

Les mer om Posten.
Norske myrer skal bremse global oppvarming

Et helt nytt prosjekt, blant annet i Østfold, skal bremse klimaendringene her i landet.

Les mer om Østfold.
Fikk du med deg disse sakene?

Her er et utvalg av sakene fra NRK Østfold denne uken.

Boligbrann slukket

Brannen på Molvigkaia er slukket. Det hadde tatt fyr i en kjøkkenvifte under matlaging. Ingen personer ble skadet, og det er minimale skader på leiligheten, opplyser politiet.

Les mer om Molvigkaia.
Bil totalskadd

Bilen som tok fyr ved Høk kro på E6 er totalskadd, men ingen personer ble skadet. Brannen er nå slukket og trafikken dirigeres sakte forbi i et kjørefelt.

Les mer om Høk.
Boligbrann Fredrikstad

Det brenner på et kjøkken i en bolig i Molvigkaia i Fredrikstad. Brannvesen og ambulanse er på vei til stedet.

Les mer om Fredrikstad og Molvigkaia.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23