NRK Østfold


I sluttfasen

Politiet er i sluttfasen av etterforskningen etter drapet på Naser Abdol Mohamady i Fredrikstad juni. Politiadvokat Arild Eikaas sier at hans innstilling sendes til statsadvokaten før jul. En mann er siktet for overlagt drap, men har tidligere erkjent forsettlig drap.

Mener folk skulker på grunn av fyllesyke

Frps talsmann på Stortinget, Erlend Wiborg, mener noe av korttidsfraværet i Norge skyldes at folk er fyllesyke, skriver VG. Partiet vil nå vurdere å innføre karensdager.

Etterlyser hvit stasjonsvogn

Politiet i Fredrikstad etterlyser føreren av en hvit stasjonsvogn som kjørte på en mopedist på riksvei 109 fredag 17. oktober.

Les mer om Fredrikstad.
Tatt med 25.000 overgrepsbilder

En mann i 30-årene fra Moss er tiltalt for å ha oppbevart 25.000 bilder og 46 filmer som viser overgrep mot barn.

– Det blir et knalltøft år for Sarpsborg

Budsjettforslaget til rådmannen i Sarpsborg innebærer nedskjæringer på totalt 92 millioner kroner. Ordfører Sindre Martinsen-Evje er klar på at 2015 blir et knalltøft år.

Les mer om Det og Sarpsborg.
– Flyktningene er i langt større nød enn Halden kommune

Per Magnus Finnanger Sandsmark (V) raser mot de andre partiene i Halden etter at formannskapet vedtok å bosette 12 av de 65 ekstra flyktningene kommunen har blitt bedt om å ta imot.

Les mer om Flyktningene og Halden.
Må ta opp kunstgresslån

Fredrikstad kommune bør ta opp et lån på ti milioner kroner for å fullføre kunstgresset på Fredrikstad stadion. Det skriver rådmannen i sin innstilling til formannsskapet. Opprinnelig skulle det nye dekket koste tre millioner, men totalprisen er nå oppe i 13 millioner.

Les mer om Fredrikstad.
Utvist, pågrepet og utvist igjen

To utenlandske statsborgere som begge er utvist fra landet før, er pågrepet og utvist på nytt i kveld. De to er fra Irak og Romania, og ble pågrepet henholdsvis på toget fra Gøteborg og på Svinesund, opplyser politiet på Twitter.

Her er Norges beste kulturkommuner

Røros kommune kan for tredje gang skryte av tittelen «Norges beste kulturkommune, etter å ha stukket av med seieren i Norsk kulturindeks 2014. Sjekk hvordan det står til med kulturnivået i din kommune.

Les mer om Norsk.
Alkoholbeslag på Svinesund

En utenlandsk vogntogsjåfør ble stanset på grensen på Svinesund med 100 liter øl, vin og brennevin i lasten sent i går kveld. Sjåføren er anmeldt og bøtelagt, forteller politiet i Østfold.

Les mer om Svinesund og Østfold.
Ytvist, pågrepet og utvist igjen

To utenlandske statsborgere som begge er utvist fra landet før, er pågrepet og utvist på nytt i kveld. De to er fra Irak og Romania, og ble pågrepet henholdsvis på toget fra Gøteborg og på Svinesund, opplyser politiet på Twitter.

En seier og ett tap i ishockeyen

Stjernen tok en sterk borteseier i Kongsvinger, og Sparta tapte i kveldens eliteseriekamper i ishockey. Stjernen gjorde en sterk 2. periode, og ledet 5-2 over Kongsvinger Knights ved siste pause. Resultatet holdt seg i siste periode. Sparta ble først liggende under 0-1 for Frisk Asker, men snudde kampen til 2-1 i 2. periode. Men i siste periode skåret hjemmelaget tre mål, og vant 4-2.

Må ta opp kunsgresslån

Fredrikstad kommune bør ta opp et lån på ti milioner kroner for å fullføre kunstgresset på Fredrikstad stadion. Det skriver rådmannen i sin innstilling til formannsskapet. Opprinnelig skulle det nye dekket koste tre millioner, men totalprisen er nå oppe i 13 millioner.

Les mer om Fredrikstad.
Teletrøbbel for Telenor

Telenor melder om problemer på telenettet i kveld. Ifølge innringere til NRK Østfold merkes også problemene her i fylket. NRK har forøvrig prøvd å få kontakt med Telenors pressetjeneste for å få mer konkret informasjon, men linjen er tilsynelatende nede...

Les mer om Telenor.
Kveldens toppkamper i ishockey

Ut i andre periode leder Stjernen 1-4 borte mot Kongsvinger Knights, mens Sparta ligger under 1-0 for Frisk Asker i eliteserien i ishockey i kveld.

Les mer om Frisk Asker, Sparta og Stjernen.
Funnet i god behold

Funnet i god behold

- Jeg fortalte ham at han ikke var velkommen hos oss lenger

– Det er ikke lett å se tegn, når unge blir radikalisert, sier Mohamed Warsame i Al-huda islamsk senter i Fredrikstad. Nylig måtte de erklære en radikalisert ungdom i moskeen som uønsket.

Sarpsborg-rådmannen: – Må gjøre nedskjæringer på alle områder

Sarpsborg kommune må kutte driftsbudsjettet med nesten 100 millioner kroner i 2015. Eiendomsskatten økes, og investeringer i nytt bibliotek utsettes.

80-åring savnet på Jeløya

80-åring savnet på Jeløya

Les mer om Jeløya.
Lisa Aisato nominert til Bragepris

Illustratør og forfatter Lisa Aisato fra Kråkerøy er nominert til Brageprisen i år, for barneboken «En fisk til Luna.

Betal fem tusen kroner, og du kan lure fartsskriveren

Statens vegvesen har avdekket at de nye digitale fartsskriverne i bruk i tungtransporten langt fra er sikre. For fem tusen kroner kan hvilken som helst europeisk lastebilsjåfør kjøpe utstyr som gjør det mulig å manipulere fartsskriverne, både mens de kjører og i ettertid.

Bil kjørte på skilt

En bilfører sendes til sykehus for sjekk etter en kollisjon på riksvei 110 ved Ørebekk utenfor Fredrikstad. Bergingsmannskaper er på vei til stedet, opplyser politivakta i Østfold.

Les mer om Fredrikstad, Ørebekk og Østfold.
I sluttfasen av MFK-granskning

Agent hevder han ble tilbudt 800.000 kroner for å fikse kamp mellom Moss og Ålesund. I morgen kommer fotballforbundets konklusjon i saken.

Les mer om Ålesund.
Ny landbruksdirektør hos Fylkesmannen i Østfold

Nina Glomsrud Saxrud er tilsatt som ny landbruksdirektør hos Fylkesmannen i Østfold etter Thor Bjønnes. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2015.

Les mer om Fylkesmannen og Østfold.
Fikk kraftig strafferabatt etter hasjsalg

Mannen i 20-årene fikk en solid strafferabatt etter å ha lagt alle kortene på bordet.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11