NRK Østfold


Se reaksjonene på ansettelsen av Bakke og Aune

Her kan du se videointervjuer med kaptein Ole Heieren Hansen, styreleder Cato Haug, hovedtrener Geir Bakke og assistent Tom Freddy Aune.

Ble fascinert av 08 etter semifinaletap

Geir Bakke ble i dag presentert som hovedtrener for Sarpsborg 08. Med seg som assistenttrener får han tidligere FFK-trener Tom Freddy Aune.

Les mer om Sarpsborg.
Presenterte Geir Bakke som ny 08-trener

Med seg som assistenttrener får han tidligere FFK-trener Tom Freddy Aune.

Kjørte inn i lyktestolpe

En bil kjørte ned en lyktestolpe utenfor Halden sentrum. - Dette skjedde for å unngå et trafikkuhell, opplyser politiet. Lyktestolpen ødelagt og Fortum er varslet.

Les mer om Fortum og Halden.

Nei til Wang Ung

Bystyret i Fredrikstad sa i dag nei til Wang Ung – mot stemmene til Høyre, Frp KrF og Venstre. Det ble også fremmet et tilleggsforslag om å styrke idrettsfagene i den offentlige skolen. Forslaget ble vedtatt – mot de borgerliges stemmer.

Har henlagt Stjernen-etterforskning

På grunn av manglende bevis ble etterforskningen av Stjernen Hockey henlagt tidligere denne uken, bekrefter politiadvokat John Skarpeid.

SA: – Geir Bakke ny hovedtrener i Sarpsborg

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad blir Geir Bakke presentert som ny hovedtrener i Sarpsborg 08 på en pressekonferanse i ettermiddag.

Les mer om Geir Bakke og Sarpsborg.
SA: – Geir Bakke ny hovedtrener i Sarpsborg 08

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad blir Geir Bakke presentert som ny hovedtrener i Sarpsborg 08 på en pressekonferanse i ettermiddag.

Les mer om Geir Bakke og Sarpsborg.
Snekker oppdaget innbruddsraid i Fredrikstad

Flere hytter i Enhuskilen i Fredrikstad har blitt utsatt for innbrudd.

Les mer om Enhuskilen og Fredrikstad.
Bygger landets høyeste fryselager

Norges høyeste fryselager skal oppføres hos Unil AS i Våler. Tilbygget til Unils importager blir 34 meter høyt, og er beregnet å koste 125 millioner kroner, melder fagbladet Bygg. Bygget blir helautomatisert, og skal gi 11.000 kvadratmeter lagerplass.

Les mer om Bygg og Våler.
Sint mann fra Oslo på Østfoldtur

Vansjø lensmannskontor skal avhøre en mann som er pågrepet for en rekke lovbrudd i morgentimene. Han ble tatt av politiet etter et innbrudd hos Brødrene Dal i Årvollskoge, opplyser Vansjø lensmannskontor. Da hadde han allerede stjålet en personbil i Frydenlundveien i Rygge, og knust en rute på et nabohus som er under bygging. Han tok seg også inn i en buss på Bresand, men ble jaget derfra av bussjåføren. Han er fra Oslotraktene, og ble satt av i mosseregionen fra en drosje, etter rabiat oppførsel. Han er kjent av politiet fra før.

Mener det er for tidlig å legge Glommabanen på is

– Jeg ønsker en politisk behandling i stedet for at fylkesordføreren bare legger prosjektet til side.

Les mer om Glommabanen.
Tatt med amfetamin på Ørje

En Drøbak-mann i 40-årene sitter i sentralarresten etter at han ble tatt med amfetamin på Ørje tollsted. Beslaget var på 13 gram amfetamin, og mannen var på vei ut av landet da han ble stanset kort tid etter midnatt. Han mistenkes også for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand, opplyser Mona Bergseth ved lensmannskontoret i Marker og Rømskog.

Drev ulovlig i ni år

Bildelelageret AS i Sarpsborg, som demonterer og selger brukte bildeler, har fått en bot på 100.000 kroner for flere brudd på forurensningsloven.

Les mer om Sarpsborg.
Varaordfører på listetopp

Lena Karlsen er nominert som listetopp på Østfold Høyres fylkestingsliste. Karlsen er i dag varaordfører i Halden og det er jobben hun har gjort der som har overbevist, sier leder av nominasjonskomiteen, Tage Pettersen.

Les mer om Halden og Tage Pettersen.
– Norge vil få renter nær null

Det kraftige fallet i oljeprisen gjør at Norge blir mer likt våre naboland som sliter med dårlig lønnsomhet, sier sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen. Han spår kraftige kutt i styringsrenta det kommende året.

Tatt med 10 kilo amfetamin

En 24 år gammel mann ble tatt av Svenske tollere. To personer ble pågrepet i Norge.

Les mer om Norge og Svenske.
Invitererer til samtaler

Dersom Fredrikstad, Sarpsborg, Råde og Hvaler slår seg sammen til en storkommune kan de få 75 millioner kroner i støtte, skriver Fredriksstad Blad. Fredrikstad-ordfører Jon Ivar Nygård ønsker nå å invitere de tre andre kommunene til samtaler for å se på hva en sammenslåing kan bety.

Haabeth: – Fylket legger Glommabanen på is

Mener det vil ta minst 20 år før det er aktuelt å realisere bybane-prosjektet mellom Fredrikstad og Indre Østfold.

Inviterert til samtaler

Dersom Fredrikstad, Sarpsborg, Råde og Hvaler slår seg sammen til en storkommune kan de få 75 millioner kroner i støtte, skriver Fredriksstad Blad. Fredrikstad-ordfører Jon Ivar Nygård ønsker nå å invitere de tre andre kommunene til samtaler for å se på hva en sammenslåing kan bety.

Har åpnet ny 110-sone

I dag kan du øke hastigheten på E6 fra Årvoll til Solli.

Les mer om Solli og Årvoll.
Trenerteam klart i dag

Sarpsborg 08 skal presentere nytt trenerteam i dag på en pressekonferanse, det skriver klubben på sine nettsider.

Samler underskrifter til UEFA

Fotballspillere med albansk bakgrunn krever at fotballorganisasjonen tar avstand fra volden under landskampen mellom Serbia og Albania i Beograd i forrige uke.

Les mer om Albania, Beograd og Serbia.
Norges første slagambulanse

Norges første ambulanse for slagpasienter er på veiene i Østfold. Bilen er utstyrt med CT-maskin som gjør det mulig å stille diagnose og starte behandling raskere.

Les mer om CT-maskin og Østfold.
HK Halden til semifinale

HK Halden slo Byåsen 31-27 i kvartfinalen i norgesmesterskapet i håndball. Kampen ble spilt i Remmenhallen i Halden.

Les mer om Byåsen, Halden og Remmenhallen.


Mest lest i dag

Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16