NRK Østfold

En ferge tilbake i trafikk

En ferge tilbake i trafikk

Pipebrann i Halden

Pipebrann i Halden
Les mer om Halden.
Lang ventetid Moss - Horten
Fergen Bastø 8 er fortsatt innstilt og dermed er det bare tre ferger i trafikk, melder Bastø Fosen. Det er minst 1 times ventetid fra Moss, melder selskapet.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Rusmisbruker på avvenning hjalp til under redningsaksjon
Jan-Erik Jingo Johannessen (32) fra Moss bor i lavvo på Store Kvernøya i Vansjø i håp om å bli rusfri. Sent lørdag kveld bisto han med båt da en ung gutt på tur trengte hjelp.
Les mer om Store Kvernøya og Vansjø.

Gress og markbrann i Hvaler

Gress og markbrann i Hvaler
Les mer om Hvaler.
Ulmebrann ved miljøanlegg
Ulmebrann ved miljøanlegg
Ruster opp Ørakanalen
Arbeidet med å ruste opp Ørakanalen i Fredrikstad er i gang. Kystverket har fått 15 millioner kroner for å øke vanngjennomstrømmingen i kanalen. Mudringen startet torsdag og skal pågå frem til desember. Det skriver Fredriksstad Blad. Ferskvannet fra Glomma skal sørge for at Øra naturreservat forblir et brakkvannsområde og ikke blir for salt.
Etterforsker voldtekt
Hendelsen skjedde i 03-tiden natt til lørdag.
Politiet etterforsker voldtekt
Hendelsen skjedde i 03-tiden natt til lørdag.
Mye å gjøre for politiet i natt
Mye å gjøre for politiet i natt
Fyll og fanteri i Fredrikstad - politiet måtte sende flere folk
Politiet melder at det har vært mye fyll og bråk i Fredrikstad natt til søndag. Så mye bråk var det at patruljer fra andre byer måtte bistå.
Les mer om Fredrikstad.
Fergetrøbbel midt på natten
Ferga Bastø 1, som går mellom Moss og Horten, hadde store problemer i halv ett-tiden i natt. På grunn av kraftig vind måtte mannskapet droppe ankeret. Det skriver Moss Avis. I 03-tiden fikk en slepebåt fergen til kai. Det skal ikke ha vært dramatikk ombord. Bastø 1 er nå ute av drift og det vil være ferger hver halvtime fra Både Moss og Horten.
Les mer om Horten.
Kjørte i ruspåvirket tilstand
En litauisk mann i 50-årene ble stoppet med promille i Svinndalveien, Øvre Tune på morgenkvisten. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet ble beslaglagt. Det skriver politiet på Twitter.
Ble fratatt førerkortet
En mann i 20-årene ble stoppet av politiet i Gimleveie i Moss i natt. Mannen kjørte i ruspåvirket tilstand. Politiet skriver på Twitter at nødvendige prøver ble tatt og sjåføren ble fotgjenger på stedet.
Les mer om Gimleveie og Twitter.
Pågrepet etter trafikkuhell
Pågrepet etter trafikkuhell
Gitaren ble stjålet under konsert - ber om å få den tilbake
Gitaristen Phillie Obuskovic opplevde det alle musikere frykter. Natt til lørdag ble gitaren hans stjålet i Gamlebyen Kulturhus.
Frastjålet gitar under konsert - ber om å få den tilbake
Gitaristen Phillie Obuskovic opplevde det alle musikere frykter. Natt til lørdag ble gitaren hans stjålet i Gamlebyen Kulturhus.
Søker etter person etter kollisjon
Søker etter person etter kollisjon
Bil av veien på E6
Bil av veien på E6
Ga nye krefter til laget
Onyekachi Kachi Ugwuadu (19) og Amani Dickson Mbedule (20) fikk for første gang spille fra start for Sarpsborg 08 i dag. Det viste seg å være et lurt trekke av trener Geir Bakke.
Ida fra Fredrikstad ble ranet i Sør-Afrika
NRK-reporter Ida Titlestad Dahlback (32) blei brutalt rana i Sør-Afrika fredag kveld. Tre menn batt hendene og føtene hennar saman med skjerf og tv-kablar, før dei sprang ut av huset med verdisaker.
Les mer om Fredrikstad og Sør-Afrika.
Skuffet over Ås-politikere
Ordfører i Eidsberg, Erik Unaas (H), er overrasket og skuffet over at Hovedutvalg for teknikk og miljø i Ås torsdag sa nei til videre utbygging av E18.
Seier til Sarpsborg 08
Sarpsborg 08 spiller mot Viking i ettermiddag på Sarpsborg stadion. Allerede etter seks minutter kom det første målet.
Les mer om Sarpsborg og Viking.
Seier til Sarpsborg 08
Sarpsborg 08 vant over Viking 1-0 på hjemmebane. Kampens eneste mål var det Onyekachi Kachi Ugwuadu (19) som sørget for. Det tok bare 5. minutter og 40 sekunder.
Sarpsborg 08 leder til pause
Sarpsborg 08 leder 1-0 mot Viking til pause. Onyekachi Kachi Ugwuadu (19) og sørget for ledelse etter bare 5 minutter og 40 sekunder.
Les mer om Viking.