NRK Østfold

– Kunstsnø eneste mulighet

HALDEN (NRK): De jobber natt og dag for å lage to kilometer med skiløyper. Snømangel gjør at fire av ti nordmenn ikke tror på skigåing i vinter.
Les mer om Kunstsnø.

Halden tapte for Stabæk

HK Halden har tapt 27-29 mot Stabæk på bortebane i toppserien for kvinner i håndball.
Les mer om Stabæk.
Stjernen slo Stavanger
Stjernen har vunnet 5-3 over Stavanger Oilers i Get-ligaen i ishockey.
Les mer om Get-ligaen og Stavanger.
– Det er internasjonal klasse på scoringen
LA MANGA (NRK): 17 år gamle Jørgen Strand Larsen viste søndag hvorfor flere europeiske klubber ønsker å kjøpe ham.
Les mer om Det og Jørgen Strand Larsen.

Målløst til pause i Spania

Det står 0-0 til pause i oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og regjerende seriemester i Russland, CSKA Moskva, i treningskampen på La Manga. Russerne har vært nærmest scoring, med et skudd i tverrliggeren etter 23 minutter.
Kjørte i autovernet
En bil med to personer i kjørte i autovernet i Moss. To personer er kjørt til legevakt for en sjekk, melder politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Her barker vikingene sammen
I helga var over 200 «vikinger fra hele Skandinavia samlet i Halden for å slåss.
Les mer om Halden og Skandinavia.
Prøvde å låse opp via katteluke
Tyver prøvde å ta seg inn i en bolig i Buskogen i Fredrikstad ved å ta armen inn gjennom katteluka for å åpne låsen. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter.
Les mer om Buskogen, Fredrikstad, Twitter og Øst.
Stjal varer for store summer
Tyver har brutt seg inn i forretningen Epleservice i Hundskinnveien i Sarpsborg og stjålet varer for store summer. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter.
Innbrudd i kiosk
Noen har brutt seg inn i kiosken ved skianlegget i Tistedal i Halden i løpet av natta. Det skriver politiet på Twitter. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.
Les mer om Halden, Tistedal og Twitter.
Ripet opp biler
Noen har ripet opp flere biler i St. Hansveien i Sarpsborg i løpet av natta. Det skriver politiet i Østfold på Twitter.
Les mer om Sarpsborg, Twitter og Østfold.
Tatt for tyveri to dager på rad
En mann i 40-årene ble to dager på rad tatt for tyveri. Det skriver Fredriksstad Blad. Natt til lørdag fant politiet tyvegods som kikkert, bankkort og pass hjemme hos mannen på Greåker i Fredrikstad. Mannen ble avhørt, men sluppet fri. Natt til søndag varslet naboer om en person som snoket i Yven-området. Politiet rykket ut og fant samme mannen på en stjålet sykkel.
Rapport: «Lykkepiller virker ikke
«Lykkepiller har ingen effekt mot depresjon, viser dansk forskning. – Det virker for noen, svarer psykiatri-spesialist Jørgen Bramness.
Kjørte ned mann – stakk fra stedet
En mann i 20-årene ble i natt kjørt rett ned av en bil. Sjåføren stakk fra stedet.
22-åring arrestert
En 22 år gammel mann skapte ordensforstyrrelser i Fredrikstad i natt. Han ville ikke etterkomme pålegg om å forlate sentrum. Politiet kjørte han rett i arresten.
Les mer om Fredrikstad.
Stoppet med falske skilt
En rumensk sjåfør ble i 05-tiden stoppet på E6 ved Svinesund med falske skilt. Mannen hadde selvlagde nummerskilt som skulle ligne norske bilskilt, melder politiet. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten.
Les mer om Svinesund.
Voldelig mot politiet
En 21 år gammel mann tok i 03.30-tiden i natt kontakt med politiet i Moss og kom med grove sjikaner og ble voldelig. 21-åringen ble pågrepet og kjørt i arresten. Det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Ungdommer bortvist fra sentrum
Tre ungdommer er bortvist fra Fredrikstad sentrum etter at de lagde bråk ved en restaurant. – Det ble munnhuggeri ved en restaurant, så nå må de holde seg borte fra sentrum til i morgen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Runar Eriksen.
– En fordel å være høysensitiv som sjef
Konsernsjef i Nortura Sarpsborg, Arne Kristian Kolberg, sier han er høysensitiv og at det er en stor fordel som sjef og ansvarlig for over 5200 ansatte.
Ferdig med etterslokking
Brannvesenet har nettopp gjort seg ferdig på en adresse i Narntegata i Fredrikstad etter at det i ettermiddag startet å brenne i et ubebodd hus. – Tekniske undersøkelser vil trolig skje i morgen, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Runar Eriksen.
Sarpsborg Sharks vant
Sarpsborg Sharks damelag vant over serieleder Østensjø/Dverg 6-4 i lørdagens toppkamp i 1.divisjon innbandy. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
Tap for Sparta
Lørenskog avgjorde i sudden death i kampen mot Sparta i Sparta Amfi i dag. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Kampen endte 2-3. Målscorere fra hjemmelaget var Patrick Andr Bovim og Patrick Eriksson.
Kontroll på brannen
Naboer måtte evakuere.
Kontroll på brannen
Brannvesenet har kontroll på brannen i Narntegata i Fredrikstad. Det melder politiet på Twitter.
Jobber for å forhindre at brann sprer seg
Det brenner kraftig et hus i Narntegata i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Narntegata.