NRK Østfold

Stans på E6 etter ulykke

Reisende melder om blålys og full stans i trafikken på E6 ved Tanumshede i Sverige i kveld. Ifølge Sveriges Radio har det skjedd en ulykke ved Sältenkrysset.

Slik hadde prins Ali av Jordan det på Larkollen

30 år før Prins Ali av Jordan utfordret Sepp Blatter i et dramatisk valg av FIFA-lederskap, handlet det om hester, Larkollen og norgesbesøk for den da unge prinsen. – De var veldig begeistret, sier Finn-Erik Blakstad.
Ni år gamle Isabell vant over kreften og fikk kunstdrømmen oppfylt
Og blant gjestene på ustillingen hennes var en opprømt Øystein Blyant.
Les mer om Isabell og Øystein Blyant.
I dag kunne han blitt FIFA-president. På 70-tallet var han blant hyttefolket på Larkollen
30 år før Prins Ali av Jordan utfordret Sepp Blatter i et dramatisk valg av FIFA-lederskap, handlet det om hester, Larkollen og norgesbesøk for den da unge prinsen. - De var veldig begeistret, sier Finn-Erik Blakstad.

Nyhetsminuttet 29. mai 2015

Programleder: Lotte Olsen.
I dag kan han bli FIFA-president. På 70-tallet var han blant hyttefolket på Larkollen
30 år før Prins Ali av Jordan utfordret Sepp Blatter i et dramatisk valg av FIFA-lederskap, handlet det om hester, Larkollen og norgesbesøk for den da unge prinsen. Finn-Erik Blakstad fra Dilling forteller.
Etterforsker MC-ulykke
En motorsyklist ble lettere skadet i et sammenstøt med en bil på Kambo. MC-føreren er sendt til Sykehuset Østfold for behandling, og politiet etterforsker saken.
Les mer om Kambo og Sykehuset Østfold.
Brann slukket seg selv
Branntilløpet på Oksenøya har slukket seg selv, opplyser Alarmsentral Øst. Det brant i en varmtvannsbereder, som sprakk. Og dermed slukket brannen helt av seg selv. Brannvesenet er på stedet og kontrollerer nå.
Ingen ville kjøpe B.B.S. Sugarlight - nå kan han vinne verdens største travløp
Til helga går Elitloppet på Solvalla. Hesten som ingen egentlig ville ha er blant favorittene til å vinne.
Les mer om Elitloppet og Solvalla.
Brann på Oksenøya
Det brenner i en bygning på et leirsted på Oksenøya i Vansjø, opplyser Østfoldpolitiet. Omfanget er ikke kjent, og det er kraftig røykutvikling. Det skal ikke være folk der, opplyser politivakta. Nødetatene er på vei.
To til sykehus fra Sandesund
To personer er kjørt til sykehus, etter at de ble oppdaget i en bil stående på Sandesundsveien i Sarpsborg. - Vi fikk melding om to personer som satt i en bil, og at det så mistenkelig ut, opplyser politivakta i Østfold. Ambulansen var først på stedet, og oppdaget at en av dem var bevisstløs. Vedkommende kom til bevissthet etter kort tid.
Tatt med kniv i sentrum
Tatt med kniv i sentrum
Sjekker likfunn opp mot savnet Oslomann
Politiet undersøker nå identiteten til den døde mannen som ble hentet opp av Glomma ved Vamma kraftstasjon. Det er så langt ikke klart om det er den savnede Kjell Håkon Olsen fra Oslo.
Død person funnet i Glomma
Politiet har hentet opp en død person i Glomma like ved Vamma kraftstasjon.
Les mer om Glomma og Vamma.
Død person funnet i Glomma
Politiet har hentet opp en død person fra Glomma like ved Vamma kraftstasjon, skriver Smaalenenes Avis. Det har vært gjort flere søk etter personen den siste uka, etter at politiet fikk melding om en død person i Glomma på søndag.
Les mer om Glomma og Vamma.
Satt ut av all rosen fra kritikerne
I over 30 år har Vebjørn Sands kunst blitt møtt med kritikk. Etter 15 år i New York har kritikken her hjemme stilnet.
Les mer om New York.
Bil på taket
En bilist har kjørt i et tre i Løkkenveien i Halden sentrum. Bilen havnet på taket, men føreren fremstår som lettere skadet, opplyser politiet.
Les mer om Halden og Løkkenveien.
Se AdmiralP og OnklP i ny video fra Trøgstad skole
AdmiralP og OnklP får hjelp av entusiastiske elver fra Trøgstad skole på sin nye musikkvideo.
Les mer om OnklP og Trøgstad.
– Livet har forandret seg fullstendig
Torsdagens finale i «Paradise Hotel ga ny seerrekord for det uskjelte programmet. Fjorårets store snakkis, Labinot Haziri, har fått livet snudd på hodet.
Siktet for vold mot sine tre barn
En familiefar i Sarpsborg blir i dag fremstilt for varetektsfengsling mistenkt for vold mot sine tre mindreårige barn. Politiet startet etterforskning etter en bekymringsmelding fra barnevernet onsdag denne uken. Også barnas mor er pågrepet. Hva slags vold det er snakk om vil ikke politiet si noe om nå så tidlig i etterforskningen. Politiet ber om to ukers varetekt for familiefaren på grunn av fare for bevisforspillelse.
Les mer om Sarpsborg.
Fort gjennom Marker
Utrykningspolitiet målte en bil i 119 kilometer i timen i 80-sonen på E18 i Marker i morges. Sjåførens førerkort er beslaglagt av politiet.
Les mer om E18 og Marker.
Røverkjøp er favoritt til å vinne Elitloppet
En grå oktoberdag i 2010 kommer alltid å sitte som spikret i travamatøren Fredrik Solberg fra Fredrikstad sitt minne. Med 25.000 svenske kroner på lomma kjøpte han B.B.S. Sugarlight.
Ser mot Hvaler
Fredrikstad kommune ønsker å satse på solceller på samme måte som nabokommunen Hvaler. Ordfører Jon-Ivar Nygård innstiller på å gjøre deler av kommunens klimafond tilgjengelig slik at private husstander kan søke støtte til å ta i bruk fornybar energi. Saken skal behandles i formannskapet 4.juni.
Les mer om Hvaler.
Foreldre betaler skolebuss
I Trømborg i Eidsberg betaler foreldrene bussen selv fremfor å sende barna på veien til skolen. Skoleveien er fylkesvei 685 hvor fartsgrensen er 80 kilometer i timen. Foreldrene mener veivesenet har målt feil bredde på veien, skriver Smaalenenes Avis.
Les mer om Eidsberg.
Millioninntekt? Da kan du miste barnetrygden
Foreldre med millioninntekt kan bli fratatt barnetrygden, hvis de borgelige ungdomspartiene får det som de vil.