NRK Østfold


Førerkort satt løst i farta

UP har tatt 2 førerkort på E6 ved Sarpsborg. Den ene føreren ble målt til 148 km/t og den andre til 153 km/t, opplyer politiet.

Les mer om Sarpsborg.

11 mål for 08

Klasseforskjellen var tydelig på alle måter i Sarpsborg-oppgjøret i kveld, Sarpsborg 08 vant 0–11.

Mobilbruk førte til utforkjøring

Tre personer satt i bilen som kjørte av veien på fv. 118 i Skjeberg, de er aller kjørt til legevakta og undersøkes for lettere personskader. Politiet beslagla førerens førerkort, de mener utforkjørselsen skyldes mobilbruk i bil.

Les mer om Skjeberg.
Ulykke i Skjeberg

Nødetatene er på vei til Skjeberg kirke, etter melding om at en bil har kjørt av fylkesvei 118.

Les mer om Skjeberg.

Marerittstart for SFK

Etter 23 minutter leder 08 allerede 4-0 over SFK.

Les mer om SFK.
Branntilløp i lysarmatur

Brannvesen har rykket ut til brennende lysarmatur på Åkebergmåsen i Råde. Flammene slukket imidlertid av seg selv, opplyser Østfold politidistrikt på Twitter.

Snart klart

Dagens nyhetsminutt er ferdig, og lastes opp på vår Facebook-side om kort tid.

Les mer om Facebook-side.
Skofterud blir langdistanseproff

Vibeke Skofterud er ferdig på landslaget og gjør som Øystein Pettersen: Satser på langløp. Hun skal gå på laget Team NPRO sammen med brødrene Anders og Jørgen Aukland de tre neste årene, skriver VG. På laget får hun Fredrik Aukland som trener.

Sarpsborg møter Sarpsborg i cupen

Det er duket for et spesielt oppgjør når Sarpsborg møter Sarpsborg i første runde av cupen.

Les mer om Sarpsborg.
Ryddet på Storebaug

Det er nå ryddet på ulykkesstedet etter bilvelten på E6 ved Storebaug, melder Østfold politidistrikt.

Les mer om Storebaug og Østfold.
Uskadd fra velt på E6

De to personene som befant seg i bilen som havnet på taket på E6 i ettermiddag, kom uskadde fra hendelsen, opplyser politiet.

Jobb til 1000 kr. ga bot på 45.000

Ølsmugleren hadde fått 1000 kroner for å kjøre et lass øl og vin til Norge. Det ble dårlig forretning for ham.

Les mer om Norge.
Bil på taket på E6

En bil har havnet på taket på E6 i Rygge. Nødetatene er på vei.

Les mer om Rygge.
Lamborghinien blir ikke utlevert

Lamborghinien som Tollvesenet beslagla på Svinesund blir ikke utlevert til importøren TJ Auto. Det har Fredrikstad tingrett bestemt.

Tatt med 66 paller hamburgerbrød

Tollerne i Ørje beslagla 66 paller med hamburgerbrød. Dette skjedde 22. april, skriver Smaalenenes Avis. Hamburgerbrøene var ikke deklarert. Dette er snakk om kommersiell innføring av varer, og da skal alt deklareres i tollen, sier kontorsjef ved Ørje tollestasjon Gro Lene Gundelsby til avisen.

Les mer om Gro Lene Gundelsby og Ørje.
Reiser jorden rundt

Havnekapteinen ved Borg Havn sa opp jobben for å seile jorden rundt i tre år.

Les mer om Borg Havn.
Tatt med alt for mye øl

Tollerne fant nesten 1200 liter øl og 115 liter vin i en svensk varebil som ble stanset på Svinesund ved åttetiden i morges. Føreren forklarte at han hadde fått overlevert bilen ferdig pakket i Gøteborg, og at han skulle få en tusenlapp for å kjøre til Norge og levere bilen fra seg på en bensinstasjon.

Les mer om Gøteborg, Norge og Svinesund.
Hundeeiere må betale 163.000

To hundeeiere i Fredrikstad er dømt til å betale samlet 163.000 kroner i erstatninger, etter at de to rottweilerne deres skambet en et år gammel gutt. Gutten ble påført brudd i hodeskallen og ble fløyet til sykehus i Oslo der han gjennomgikk flere operasjoner.

Les mer om Fredrikstad og Oslo.
Stenger Værstebrua

Reparasjoner av Værstebrua i Fredrikstad, den nyeste av de to bruene over til Kråkerøy, stater neste uke, skriver Fredriksstad Blad. Defekte lagre har ført til at klaffene ikke virker som de skal. Mens reparasjonsarbeidene foregår vil kjørefelt på brua ble stengt, mens fullstendig stenging vil hovedsakelig skje i helgene.

Skal vaksinere mot omgangssyke

Fra høsten skal alle nybakte foreldre få tilbud om å vaksinere barna mot rotaviruset.

- Skaff deg lærlingplass selv

Gjett hva disse seks elevene har til felles? De lot seg ikke stoppe av mangel på lærlingplass, men tok selv ansvar for egen fremtid.

Dømt for angrep på naboen

En mann i slutten av 60-årene fra mossedistriktet er bøtelagt for å ha angrepet naboen fordi sistnevnte brukte trådløst nettverk, skriver Moss Avis. Den dømte mannen har gjennom flere år vært plaget av elektrohypersensitivitet.

Fjern asfalt på Kjøkøysund bru

Lastebileierforbundet i Østfold fortviler over vektbegrensning på Kjøkøysund bru til Hvaler. De foreslår å fjerne tykke lage med asfalt så brua skal tåle tyngre lass.

Les mer om Hvaler, Kjøkøysund og Østfold.
Blåser i jernbaneutsettelse

Frp politiker Arild Svenson i Moss vil ha omkamp om plassering av jernbanen i byen, skriver Moss avis. Kommunestyret i Moss har vedtatt at ny stasjon skal ligge sør for sentrum. Frp politikerne vil alternativet ved Basartaket midt i byen skal utredes. Han mener det ikke spiller noen rolle for moss om det betyr et par års utsettelse for jenbanen gjennom Moss.

Les mer om Arild Svenson og Basartaket.
Fare for apotekstreik

Tarifforhandlingene mellom arbeidsgiverforeningen Virke og de ansattes Parat-tilknyttede Farmasiforbundet brøt natt til torsdag sammen. Oppgjøret går nå til mekling hos Riksmekleren.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23