NRK Østfold


Stjernen vant på hjemmebane

Det ble nok en trepoenger for Stjernen hjemme mot Kongsvinger i kveld. Nå er det tilbake på tabelltopp.

Les mer om Kongsvinger og Stjernen.

Ledningsbrudd repareres onsdag

Bruddet på vannledningen i Veumveien vil bli utbedret tidlig onsdag morgen. Det forteller kommunikasjonsrådgiver Martin Fredheim i Fredrikstad kommune. Det skal dreie seg om en helt standard vannlekkasje, som berører boliger i Veumveien mellom rundkjøringen på Christianslund og Kiwi i Veumveien. Lekkasjen skal være stanset.

Trafikkulykke i Sarpsborg

Nødetatene i Sarpsborg rykket i kveld ut til en trafikkulykke i Østadveien på Grålum. Ifølge politiet er det snakk om en personbil som hadde kjørt i et steingjerde på stedet. Føreren av bilen mistenkes for å ha kjørt med promille, og politiet tar derfor nødvendige prøver. Føreren skal også ha slått hodet i rattet i sammenstøtet, men det skal ikke være snakk om store personskader, forteller operasjonsleder Tom Sandberg.

Politiet advarte mot Get-ansatte

Politiet meldte tirsdag kveld at to menn av utenlandsk opprinnelse hadde utgitt seg for å være fra Get for å lure seg inn hos folk. Nå viser det seg at de to trolig faktisk jobber for selskapet.

Les mer om Get og Get-ansatte.

Stjernen vant

Stjernen vant i kveld 4-2 hjemme mot Kongsvinger. Robin Axbom, Lou Dickenson, Anders Pedersen og Jostein Ekaas scoret målene til Stjernen, mens Preben Birkeflot puttet begge for gjestene.

Brudd på vannledning

Brannvesenet melder at det er brudd på en vannledning i Veumveien i Fredrikstad. Bruddet skal være mellom rundkjøringen på Christianslund og Kiwi i Veumveien. Det er foreløpig ukjent hvor mange som er rammet av lekkasjen.

Martin Thon sikter mot junior-VM

Juniorløper Martin Thon fra Skiptvet er kanskje Norges største sprinttalent på ski. Til vinteren kan bli Østfolds første representant i junior-VM siden slutten av 90-tallet.

Les mer om Skiptvet.
Fortsatt i ledelse

Stjernen leder fremdeles i hjemmekampen mot Kongsvinger. Anders Pedersen økte Stjernens ledelse til 3-0, før Kongsvingers Preben Birkeflot reduserte til 3-1. Det er nå pause mellom andre og tredje periode i Stjernehallen.

Les mer om Kongsvinger og Stjernehallen.
Stjernen leder etter første

Mål fra Robin Axbom og Lou Dickenson har gitt Stjernen en 2-0 ledelse etter første periode i hjemmekampen mot Kongsvinger.

Pensjonister lager historisk avis

I n uke har 15 pensjonister inntatt redaksjonen til Fredriksstad Blad. De har fått frie tøyler til å lage onsdagens utgave.

Les mer om Fredriksstad Blad.
FrP vil ha Anne Bramo som ordfører

Moss FrP sitt listeforslag til kommunevalget neste år er klart.

Les mer om Anne Bramo.
Advarer mot falske GET-ansatte

To menn av utenlandsk opprinnelse utgir seg for å være representanter fra GET for å lure seg inn til folk i Sarpsborg.

Les mer om GET og Sarpsborg.
Kunstanmeldelse: Lyden av stillhet

Utstillingen «Silent Space bærer en intens, nesten ubehagelig stillhet.

E18 stengt i natt

E18 i Østfold er stengt fra Langslett i Trøgstad til Brennemoenkrysset i Eidsberg kommune fra klokken 18.00 i kveld til 06.00 i morgen tidlig på grunn av vedlikeholdsarbeid. Det er skiltet omkjøring.

Geiter i veibanen

Politiet advarer mot 40-50 geiter som går i Stegenveien i Spydeberg. Det er ifølge politiet ingen bonde å se i nærheten, og de ber derfor bilister om å kjøre forsiktig.

Les mer om Spydeberg og Stegenveien.
– Pass bikkja di ellers skyter vi

Følte seg truet av bevæpnede jegere.

- Pass bikkja di ellers skyter vi

Følte seg truet av bevæpnede jegere.

Butikktyveri i Moss:

Butikktyveri i Moss:

Tarik i landslagstroppen

Tarik Elyounoussi er tatt ut den norske a-landslagstroppen til de to neste EM-kvalifiseringskampene. Norge møter Malta hjemme på Ullevaal 10. oktober, og tre dager senere er det bortekamp mot Bulgaria. Se hele troppen her.

Tarik tatt ut

Tarik Elyounoussi er tatt ut den norske a-landslagstroppen til de to neste EM-kvalifiseringskampene. Norge møter Malta hjemme på Ullevaal 10. oktober, og tre dager senere er det bortekamp mot Bulgaria.

Hvaler kommune svarte ikke retten

Hvaler kommune er dømt til å betale 35.000 kroner i saksomkostninger etter at kommunen ikke svarte på en stevning til Fredrikstad tingrett, i en sak kommunen var enig at var foreldet.

Les mer om Fredrikstad.
Varm og tørr september

Har du inntrykk av at september måned var en mild og tørr høstmåned? Da har du rett: Det var den tredje mest nedbørfattige septembermåned på 100 år.

Hadde ikke fortollet varene

Tollerne på Svinesund har beslaglagt udeklarerte varer til en verdi av to millioner kroner fra et ungarsk vogntog. Vogntoget var inne til kontroll natt til i går, og selv om varene i seg selv ikke er ulovlige var store deler av lasten ikke fortollet. Fungerende krimsjef i Halden-politiet, Vidar Andersen forteller at føreren av vogntoget er bøtelagt, og at vogntoget vil bli inndratt.

– Truet drosjesjåfør på livet

En mann i midten av 30-årene skal ha benyttet en spikerpistol for å true en drosjesjåfør i Sarpsborg.

Les mer om Sarpsborg og Truet.
Strammer grepet om vassdraget

Innfører forbud mot aktiviteter og utstyr i seks måneder.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21