NRK Østfold

Mistet førerkortet etter kontroll

En bilfører mistet førerkortet etter å ha kjørt 98 km/t i en 60-sone i Skjeberg. Politiet holdt fartskontroll på fylkesvei 118 i Ingedal i Skjeberg, 18 bilførere fikk forenklede forelegg.
Les mer om Ingedal og Skjeberg.

Seier til FFK

Fredrikstad vant 2-3 bort mot Bryne i fotballens første divisjon etter å ha ledet 0-3 til pause.
Les mer om Bryne og FFK.
To bitt av hund på serveringssted
Et to år gammel barn og en kvinne ble bitt av en hund på et serveringssted i Sarpsborg sentrum ved 18-tiden. Ingen av dem ble alvorlig skadd. Politiet har tatt hånd om hunden.
Les mer om Sarpsborg.
FFK leder 0-3 halvveis
Fredrikstad har tatt en solid ledelse i bortekampen mot Bryne. Etter første omgang er stillingen 0-3 til FFK.
Les mer om Bryne og FFK.

Biltrøbbel for Solberg i finalen

Petter Solberg sto igjen i grusen da Timmy Hansen og Mattias Ekstrom kjempet om seieren i søndagens VM-runde i rallycross.
Les mer om Solberg, Timmy Hansen og VM-runde.
Solberg kjørte ut i finalen
Petter Solberg sto igjen i grusen da Timmy Hansen og Mattias Ekstrom kjempet om seieren i søndagens VM-runde i rallycross.
Les mer om Timmy Hansen og VM-runde.
Solberg trøblet, men til finale
VM-leder Petter Solberg var i trøbbel i semifinalen i søndagens VM-runde i rallycross, men kom seg til finale da franske Davy Jeanney snurret. Solberg fikk en dårlig start i sin semifinale på Höljes-banen i Sverige, men finaleplassen ble sikret da Jeanney ble litt for ivrig.
Mann alvorlig skadet i stupeulykke
En mann i 40-årene er alvorlig skadet etter en stupeulykke på Hvaler.
Les mer om Hvaler.
Melding om stupeulykke
Politiet har fått melding om at det har skjedd en stupeulykke på Skipstad på Asmaløy på Hvaler. Det er sendt en patrulje til stedet og politiet har ennå ikke flere opplysninger.
Les mer om Asmaløy, Hvaler og Skipstad.
Viftet med pistol i skolegård
Politiet rykket ut tips om at to personer viftet med en pistol i skolegården på Lande skole. Det viste seg å være en luftpistol som ble beslaglagt av politiet. De to som var kjenninger av politiet i 30-årene, ble anmeldt.
Les mer om Lande.
Solberg til semifinale i rallycross
Petter Solberg vant de to siste innledende heatene og er klar for semifinale under VM-runden i rallycross på Høljes-banen i Sverige.
Østberg på niende, Mikkelsen på andre
Andreas Mikkelsen knivet med Sbastien Ogier helt inn til mål i Rally Polen, men måtte se seg slått med 11.9 sekunder. Mads Østberg tok niendeplassen.
Kolliderte i veikryss
Ingen av fire involverte ble alvorlig skadet da to personbiler kolliderte i et fylkesveikryss i Rygge litt etter klokken 13. Ifølge politiet overholdt ikke en av bilistene vikeplikten. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Rygge.
Etterforsker dødsfall i Fredrikstad
Politiet fikk i formiddag en bekymringsmelding, og fant en død person i en leilighet i Bydalen da de rykket ut.
Les mer om Bydalen og Fredrikstad.
Tror sola trapper ned
Klimaforskerne er stort sett enige om at vi varmer opp kloden vår. I tiårene framover kan det vise seg at sola kjøler oss ned igjen. Sist det skjedde, hadde vi Den lille istiden i Nord-Europa.
Les mer om Den og Nord-Europa.
Tatt i Halden etter ulykke i Indre
En 43 år gammel kjenning er arrestert, etter at bilen han kjørte ble etterlyst fordi den skal ha stukket av fra en ulykke i spydeberg. Bilen ble stanset i Osbekkgt. i Halden i 10-tiden. Mannen hadde ikke førerkort og mistenkes for å være ruspåvirket. bilen hadde også falske og stjålne kjennemerker.
Les mer om Halden, Indre og Osbekkgt.
Har stanset ettersøkt bil
Follo politidistrikt melder at de har stanset bilen som ble etterlyst i indre Østfold i morges, og at de har kontroll på føreren. Har vært ettersøkt etter at den angivelig stakk fra et ulykkessted i Spydeberg. Den hadde også skilter som tidligere var blitt meldt stjålet.
Les mer om Spydeberg og Østfold.
Leter etter bil med stjålne skilter
Politiet leter etter en Mercedes i tomter i hobøl i morgentimene, etter at den stakk av fra et trafikkuhell på fylkesvei 202 i Spydeberg. Det melder Smaalenenes avis. Bilen hadde kjennetegn HF 16948, skilter som er meldt stjålet.
Les mer om Spydeberg.
Noen var litt for festglade da fellesferien startet
Politiet måtte hente inn fellesferierende folk både til lands og til vanns i natt, viser loggene.
Knivstakk mann i natt: Selvforsvar, sier kvinne
Klokka 06:30 fikk politiet beskjed fra en Fredrisktad-kvinne i 20-årene: – Jeg har knivstukket en mann i selvforsvar, sier operasjonsleder Terje Marstad.
Morsomt å kjøre, men ingen topplass for Østberg i Polen
Mads Østberg og Jonas Andersson ligger på 9. plass før siste dag av Rally Polen. Dagen i dag har vært vanskelig, forteller teamet i en pressemelding.
Les mer om Polen, Rally Polen og Østberg.
Tatt på fersken for skadeverk
To unge gutter i Trøgstad må gjøre opp for seg til kommunen etter at de sparket inn en dør på et klubbhus. Vitner tok hånd om guttene til politiet kom, melder Follo politidistrikt.
Les mer om Follo og Trøgstad.
– Vis skepsis når du bruker reiseapper
Apper kan være god hjelp når du skal velge hotell eller restaurant i ferien, men bruk fornuften, oppfordrer Forbrukerrådet.
Les mer om Forbrukerrådet.
Vil samle alt avfall i et sentralt sorteringsanlegg
I Fredrikstad jobber kommunens renovasjonsavdeling sammen med FREVAR med planer om et sentralt mottaksanlegg for restavfall, mat- og plastsøppel.
Østberg 1:30 fra pallplass i Polen
Mads Østberg ligger på 9. plass sammenlagt etter 13 fartsprøver av Rally Polen.Sebastin Ogier leder foran Andreas Mikkelsen. Fire fartsprøver gjenstår i dag.