NRK Østlandssendingen

Hansen og Wolfsburg trygget ledelse

Caroline Graham Hansen fra Oslo spilte hele kampen da Wolfsburg strammet grepet om tabelltoppen i tysk Bundesliga fotball med 2-0-seier over Sand lørdag. Wolfsburg har nå en fem poengs luke ned til lag nummer to.
Les mer om Bundesliga, Oslo, Sand og Wolfsburg.

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen stengt
Storinnbrudd i Oppegård
Storinnbrudd i Oppegård
Les mer om Oppegård.
Biltyveri på Kolbotn
Det var innbrudd i en bilforretning på Kolbotn i formiddag. Politiet i Follo melder at en hvit Toyota Auris med registreringsnummer DP80157 er stjålet.
Les mer om Follo og Kolbotn.

Nicholas og June er fanget på søppelhaugen

Huskjøpet var første skritt mot familie. Nå kaller de drømmeboligen et gasskammer, og Folkehelseinstituttet har aldri sett så høye nivåer av deponigass i en bolig før.
Gutter som snubler | Ole Rikard Haavet - Universitetet i Oslo
Frafallet i skolen er først og fremst et gutteproblem. Guttene faller ikke bare ut av skolen. Altfor mange av dem ender opp som tidlig ufør. Slik behøver det ikke være.
Biler er berget
Mosseveien er åpnet i begge retninger etter trafikkulykken i formiddag.
Trafikkulykke på Mosseveien
Seks personer er kjørt til legevakten etter en trafikkulykke på Mosseveien. Ifølge politiet kjørte en bil på rødt lys og traff den andre bilen i front. Sjåføren har fått førerkortet beslaglagt. Bilene blir berget, og Mosseveien er sperret i begge retninger.
Les mer om Mosseveien.
Vil snakke om stafett-vrakingen
Hans Christer Holund fra Lyn Ski er fornøyd med OL-debuten, men sliter fortsatt med å akseptere at han ble fratatt plassen på stafettlaget.
Les mer om Lyn Ski og OL-debuten.
Tidenes start på skisesongen
Mer enn 36.000 km med løyper ble kjørt opp i januar i år på Østlandet, mot bare 3. 300 i januar i fjor. Det viser tall fra Markadatabasen. Også Markastuene melder om rekordbesøk i januar.
Les mer om Markadatabasen og Østlandet.
Norge knust på 50 kilometeren
Martin Johnsrud Sundby ble beste nordmann på femteplass, mens Hans Christer Holund havnet på en sjetteplass. Iivo Niskanen (26) sprengte feltet tidlig i løpet. Han fikk gull, mens sølvet gikk til russiske Alexander Bolshunov og bronsen til Andrej Larkov.
Sjanseløse på glatte ski: – Innmari frustrerende
PYEONGCHANG (NRK): Mens Iivo Niskanen fikk full klaff med form, taktikk og utstyr, spant de norske femmilsgutta rundt på for glatte ski.
Har avlivet flere dyr enn vanlig
Snø og dårlig tilgang på mat gjør elg og rådyr mer nærgående enn vanlig. Bymiljøetaten i Oslo sier det har vært langt flere påkjørsler av elg og rådyr den siste tiden. Viltnemnda i flere kommuner opplyser at de har avlivet flere dyr enn vanlig om vinteren.
Les mer om Oslo.
Norsk OL-bronse i lagkonkurransen
Det norske alpinlaget sikret seg OL-bronse i lagkonkurransen etter seier over Frankrike. Norge slo med det USAs rekord på 37 pallplasser i et vinter-OL. Finalen var det Sveits som vant foran Østerrike.
Avslutter oppdrag på Jessheim
Politiet opplyser på Twitter at de har har avsluttet oppdraget i forbindelse med melding om skudd på Jessheim. De skriver at det antageligvis var nakk om fyrverkeri.
Les mer om Jessheim og Twitter.
Snoker rundt på p-plass
Snoker rundt på p-plass
Flere slåsskamper i Oslo
Tre menn ble skadd i ulike slagsmål i Oslo natt til lørdag. En mann i midten av 20-årene ble kjørt til Ullevål sykehus etter å ha fått en flaske i hodet.
Les mer om Oslo og Ullevål.
Innbrudd i garasjer
To personer er pågrepet etter å ha brutt seg inn i garasjer i Gøteborggata i Oslo. – De var på vei bort fra stedet med kofferter og sekker fulle av ting, så vi tok dem på fersk gjerning, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli. Det er ikke kjent hva tyvene fikk med seg.
Fly evakuert etter røykutvikling
Kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joakim Andersen sier til VG at et fly måtte evakueres etter røykutvikling, men at dette ikke påvirker flytrafikken på Gardermoen. Det er uklart hva som var grunnen til røykutviklingen.
Til sykehus etter bilulykke
En person er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Siggerud, skriver Østlandets Blad. Personen skal ha sittet fastklemt i en bil, og var ved bevissthet da politiet kom til stedet litt før klokken 22.
Les mer om Siggerud.
Homofile Kenneth (24) slått ned av taxisjåfør
Valentinsdagen endte alt annet enn rosenrødt for Kenneth Bergheim Heimdal. På vei hjem fra byen ble han slått i ansiktet av en drosjesjåfør. Han mener han ble utsatt for hatkriminalitet.
Alpinledelsen vil se på boforhold etter Kristoffersen-kritikk
PYEONGCHANG/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen var ikke fornøyd med boforholdene i Pyeongchang. Og til neste neste OL kan det bli endring, melder sportssjefen.
Homofil mann slått ned av taxisjåfør
Valentinsdagen endte alt annet enn rosenrødt for Kenneth Bergheim Heimdal. På vei hjem fra byen ble han slått i ansiktet av en drosjesjåfør. Han tror det skjedde fordi han er homofil.
Bilbrann på Siggerud
Follo-politiet rykket i 17.30-tiden ut til en brann i en bil på Siggerud. Det var bileier selv som varslet om brannen, og ingen personer ble skadet. Bilen ble totalskadd, og politiet mistenker at brannen skyldtes en elektrisk feil.
Les mer om Siggerud.
Åpner for ny gransking
Det kan bli aktuelt å be Riksrevisjonen gjenoppta granskingen av overskridelsene i Stortingets byggeprosjekt, sier Henrik Asheim (H) til VG. Prosjektets kostnader har økt fra 70 mill. kroner i 2011 til et anslag på 2,3 mrd. kroner i år.