NRK Rogaland

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Urettferdig, mener leder i næringskomiteen, Geir Pollestad (Sp).
Les mer om Coop-varer og Geir Pollestad.

Etterlyste vitner avhøres av politiet

De to kvinnene som hjalp en tredje kvinne inn i en drosje ved havneringen i Stavanger sentrum, blir nå avhørt av politiet.
Les mer om Stavanger.
Etterlyste vinter avhøres av politiet
De to kvinnene som hjalp en tredje kvinne inn i en drosje ved havneringen i Stavanger sentrum, blir nå avhørt av politiet.
Les mer om Stavanger.
Statoil åpnet verdens første flytende vindpark
Statoils nye vindpark Hywind Scotland har startet produksjon. Nå leverer verdens første flytende vindpark strøm til det skotske strømnettet.
Les mer om Hywind Scotland.

Ingen i college-fotballen har sparket lenger enn Kåre (23) siden 1972

Kåre Vedvik er foreløpig ukjent for de fleste nordmenn, men Stavanger-mannen gjør det for tiden stort i amerikansk college-fotball. Snart kan en karriere i NFL vente den talentfulle nordmannen.
Les mer om Kåre, NFL og Stavanger-mannen.
Stavanger-gründere kjemper om Stordalen-million
I dag deler hotellkonge Petter Stordalen ut en million kroner til sin favorittgründer i Norden. Blant over 2000 søknader står seks finalister på scenen i Stockholm. Alle de tre norske bidragene kommer fra samme gründermiljø i Stavanger.
Stavanger-gründere kjemper om Stordalens million
I dag deler hotellkonge Petter Stordalen ut en million kroner til sin favorittgründer i Norden. Blant over 2000 søknader står seks finalister på scenen i Stockholm. Alle de tre norske bidragene kommer fra samme gründermiljø i Stavanger.
Plattformbygging i Asia ga 70 milliarder i ekstrakostnader
Sju plattformdekk bygget i Asia har gitt ekstrakostnader på 70 milliarder kroner, ifølge en rapport fra Rystad Energy.
Les mer om Asia og Rystad Energy.
Solkraftutbygging i Iran gir nye arbeidsplassar i Noreg
Eit lite selskap med base i Sola har sikra seg ein kontrakt verd 23 milliardar kroner i Iran. Avtalen blei signert tretten dagar etter at iden blei presentert.
Les mer om Iran, Noreg og Sola.
Lokalt solenergiselskap med milliardkontrakt
Få dager etter at USAs president Donald Trump tok til orde for skjerpede sanksjoner mot Iran, har et norsk solenergiselskap inngått en milliardavtale med landet
Les mer om Donald Trump og Iran.
Ødelagte avlinger for 80 millioner kroner
Våte og ødelagte avlinger gir rekordlave inntekter for bønder på Vestlandet. Nå læres unge bønder opp i hvordan de best mulig kan takle de enorme klimautfordringene.
Les mer om Vestlandet.
Frykter ny skolebrann: – Meld deg, sier elev
Det har vært flere store og små branner i Vikeså den siste tida. Nå undersøker politiet om det er en sammenheng mellom alle brannene i bygda.
Les mer om Vikeså.
Politiet har fått «interessante tips
Politiet har endelig noen konkrete tips å jobbe med etter overfallsvoldtekten i Stavanger sentrum 8. oktober.
Les mer om Stavanger.
30-åring tiltalt for butikksvindel for fleire hundre tusen kroner
Ein 30 år gamal mann er tiltalt for å ha svindla fleire kortselskap for 450 000 kroner. Ifølgje tiltalen var han del av ei organisert kriminell gruppe.
Nytt stadion for Sandnes Ulf – kommunen tar ansvar for halve regninga
Flertallet i Sandnes kommune vil garantere for 29,9 millioner kroner Sandnes Ulf trenger for å bygge nytt stadion. Dette kommer på toppen av 40 millioner kommunen bidrar med gjennom forskuddsleie.
Full tillit til Oilers-treneren
Det har vært en mager start på årets sesong for seiersvante Stavanger Oilers. Kun tre ganger har laget gått av isen som seierherre. Klubben vurderer å hente inn forsterkninger, men treneren har fortsatt tillit.
Les mer om Oilers-treneren.
Politiet får svært lite tips i voldtektssak – trass stor interesse
Over 80.000 personer har sett overvåkningsvideoen av de to kvinnene som hjelper voldtektsofferet inn i drosjen. Likevel har ikke politiet fått et eneste brukbart tips i voldtektssaken.
– Nattarbeid med flere oppgaver øker faren for storulykke
I en undersøkelse fagforeningen Lederne har fått utført blant sine egne, svarer mange oljearbeidere at nattskift på sokkelen utgjør en risiko for egen helse og sikkerhet.
Les mer om Lederne og Nattarbeid.
– Hummertyver stjeler fiskegleden
Hummerfiskere over hele landet irriterer seg over teiner som forsvinner på mystisk vis. – Det er totalt lavmål, sier en av dem.
Les mer om Hummertyver.
Viking-håpet tent etter borteseier
Mens både Tromsø og Aalesund tapte sine kamper, tente Viking et lite håp om videre eliteseriespill etter 2-0-seier borte mot Kristiansund søndag.
Overbevisende seier for medaljejagende Haugesund
FK Haugesund tok tre nye poeng med 2-0-seier over Sandefjord. Nå har Eirik Hornelands menn heng på medalje i årets sesong av Eliteserien.
Skuffende Oilers-tap
Vålerenga vant sin andre strake kamp i eliteserien i ishockey da Oslo-laget slo Frisk Asker 5–1 søndag. Stavanger Oilers tapte mot Manglerud Star i forlengning.
Følg Kristiansund - Viking
Les mer om Viking.
Følg Haugesund - Sandefjord
Les mer om Sandefjord.