NRK Vestfold

Trafikkulykke i Sandefjord

To biler skal ha kollidert på Sandefjordsveien, opplyser politiet.

Mopedist til sykehus

En moped kjørte i en bil bakfra i rundkjøringen i Tempokrysset i Sandefjord i dag. Mannen, som er i 20-årene, er fraktet til sykehus med mulig benbrudd. Det ble først meldt at en motorsykkel var involvert, men politiet opplyser nå at det var snakk om en moped.
Les mer om Sandefjord og Tempokrysset.
Trafikkulykke i Sandefjord
En bil og en motorsykkel er involvert i en trafikkulykke i Tempokrysset i Sandefjord. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Sandefjord og Tempokrysset.
MDG vil ta kloakkutslippene til Stortinget
– Helt uholdbart at ikke kommunene har fått kloakkrensingen på stell i 2017, sier Rasmus Hansson i MDG. Nå vil han vil ta saken opp i Stortinget.
Les mer om MDG og Stortinget.

Skal slipe toghjulene

Torsdag denne uka skal hjulene til et av togsettene på Vestfoldbanen slipes. Dette fordi det har opplevd risting når togene kjører gjennom den nye Holmestrandporten når togene kjører i toppfart. Det skriver Teknisk ukeblad. Banesjef Bjørn Ståle Varnes i Bane Nor er rimelig sikker på at dette vil løse problemet.
Kommunene må hjelpe krigsveteraner
40 000 norske menn og kvinner har erfaring fra internasjonale militære operasjoner fra 1978 og fram til i dag. Nå jobbes det med å øke kompetansen om krigsveteraner i norske kommuner.
Sparket av hest
En kvinne i 50 årene døde etter å ha blitt sparket i hodet av en hest. Det skriver Tønsbergs Blad. Ulykken skjedde første påskedag på Lefdal Rideskoles område på Barkåker.
Les mer om Barkåker.
Kjørte inn i midtrabatt
En mann i 40 årene ble fratatt førerkortet etter å ha frermstått som ruset og kjørt inn i en midtrabatt ved Haneholmveien i Sandefjord i natt. En kvinnelig passasjer i 20 årene ble sendt til sykehuset med lettere skader.
Les mer om Haneholmveien og Sandefjord.
Uskadd etter trafikkuhell
Kvinnen som kjørte inn i en midtrabatt i Larvik, er sjekket av lege og er vurdert uskadd, melder politiet, Hun var alene i bilen da uhellet skjedde.
Les mer om Hun og Larvik.
Så mye venter folk på toget
2351 tog på Vestfoldbanen ankom endestasjonen etter planlagt rutetid i fjor. Det utgjør i underkant av 20 prosent av togene.
Les mer om Vestfoldbanen.
Snart åpen planovergang
Planovergangen i Tønsberg er i ferd med å åpnes og bør være klar for bruk for bilister og gående litt over klokka 20, sier Reidar Jørgensen i Statens vegvesen.
Mulig alkoholpåvirkning
Kvinnen i 60-åra som kjørte inn i en midtrabatt i Larvik, blir kjørt til legevakta for sjekk. Politiet opplyser at det er mistanke om alkoholpåvirkning. Førerkortet er beslaglagt.
Les mer om Larvik.
Trafikkuhell i Larvik
En bil har kjørt i en midtrabatt i Larvik. Politi og ambulanse er på stedet. Politiet opplyser at føreren er en kvinne i 60-åra.
Les mer om Larvik.
Lokale nyheter fra NRK Østafjells:
Lokale nyheter fra NRK Østafjells:
Fire renseanlegg oppfyller ikke kravene
Fire av sju renseanlegg i Vestfold oppfyller ikke rensekravene, ifølge Statistisk sentralbyrå.
Les mer om Statistisk og Vestfold.
Planovergang fortsatt stengt
Planovergangen i Tønsberg blir stengt fram til klokka 21 i kveld, sier Reidar Jørgensen i Statens vegvesen.
Softgun på skole
En elev ved Thor Heyerdahl videregående skole hadde med seg en softgun på skolen i dag. Ifølge Østlands-Posten ble flere elever skremt av å se eleven med det de oppfattet var et våpen. Rektor Robert Rognli sier at han ser svært alvorlig på hendelsen selv om det var snakk om en softgun, og at eleven vil bli anmeldt for forholdet.
Les mer om Thor Heyerdahl.
Oppdaget brann under kjøring
Det begynte å brenne i en bil under kjøring på Sem i Tønsberg rett før kl. 16 i ettermiddag. Det var to personer i bilen, men de fikk kjørt til siden og varslet brannvesenet. Bilen er totalskadd, opplyser politiet.
Les mer om Sem og Tønsberg.
Bilbrann på Sem
Nødetatene rykker ut til Andebuveien på Sem i Tønsberg etter melding om bilbrann.
Les mer om Andebuveien, Sem og Tønsberg.
Trafikkuhell
Det har vært et trafikkuhell mellom en buss og en personbil i Tønsberg. Det er mindre materielle skader, opplyser politiet.
Les mer om Tønsberg.
Kvinne (43) tatt med gull, penger og khat
Stanset i tollen.
Fortsatt stengt
Planovergangen i Tønsberg er fortsatt stengt. Bane Nor har oppdaget flere feil med sikringsanlegget tilknyttet overgangen, og jobber på stedet. De tør ikke si når de er ferdige, men håper overgangen kan åpnes i løpet av ettermiddagen/kvelden. Togene til og fra Tønsberg går imidlertid som normalt igjen, men reisende kan oppleve noen forsinkelser.
Les mer om Tønsberg.
Normal trafikk
Trafikken går som normalt igjen mellom Stokke og Holmestrand etter tidligere arbeid på sporet, opplyser Bane Nor.
Les mer om Bane Nor, Holmestrand og Stokke.
Mann siktet for voldtekt i Sande
– Mannen er siktet for å ha seksuell omgang med en kvinne som ikke var våken, opplyser politiet.
Les mer om Sande.
Forsinket åpning
Togtrafikken går fortsatt ikke som normalt på Vestfoldbanen ved Tønsberg. Bane NOR har i morges hatt problemer med sikkerhetstester ved planovergangen i Halfdan Wilhelmsens all. Togtrafikken til og fra Tønsberg kan ikke starte opp for fullt før klokka 15.00. Tidligere i morges ble det opplyst at alt skulle være normalt klokka 08.00. Ifølge Vegvesenet kan et tog passere i timen, men utover det blir det buss for tog.
Les mer om Tønsberg og Vestfoldbanen.