NRK Vestfold

Fremdeles mye trafikk

På E18 fra Sørlandet mot Oslo er det avtagende men fremdeles mye trafikk og forsinkelser gjennom Bamble og i vegarbeidsområdene i Telemark og Vestfold. Også nord i Vestfold er det fremdeles mye trafikk.

Jakter på gravplyndrere

TØNSBERG (NRK) Gravhauger får ikke være i fred i Vestfold. Hva som er stjålet fra vår felles historie, vet ikke fylkesarkeolog Ragnar Orten Lie. Men han vet at de som gjør dette må stoppes, før det er for sent.
Les mer om Ragnar Orten Lie og Vestfold.
Toåring fremstår uskadd
Barnet som først ble meldt å ha blitt påkjørt av en bil på Nøtterøy fremstår som uskadd, det melder politiet. Det er også uvisst om barnet har falt eller blitt påkjørt av en bil. Både brannvesenet og politiet rykket ut til Småvikveien hvor det først ble meldt om en trafikkulykke.
Les mer om Nøtterøy og Småvikveien.
Toåring fikk mindre skader
Et to år gammelt barn ble påkjørt av en bil på Nøtterøy og fikk det politiet betegner som små skader. Både Brannvesenet og Politiet rykket ut til Småvikveien hvor ulykken skjedde.

Balletten gjør at Elias (16) har blitt nærmest et forbilde for andre gutter

Og han får vippene til å blafre hos jenter.
Riksvei 40 ved Svarstad er åpnet
Veien har vært stengt siden ettiden i dag etter en trafikkulykke. Skadestedet er nå ryddet og veien åpnet for trafikk, forteller politiet.
Les mer om Svarstad.
Alvorlig skadet etter mc-ulykke ved Svarstad
Motorsykkelføreren er i 40 åra og alvorlig skadet. Han er fraktet til sykehus med luftambulanse.
Les mer om Svarstad.
E 18 åpnet igjen ved Botnetunnelen
Bilberging har hentet to biler og veien har åpnet igjen. Veitrafikksentralen er varslet og bommene åpnet. Det forventes likevel køer på stedet en stund fremover. Det melder politiet i Vestfold
Les mer om Botnetunnelen og Vestfold.
E18 stengt nordover fra Helland
E 18 er stengt nordover fra Helland kryss nr. 32 etter kollisjonen i Botnetunnelen i Holmestrand. Trafikken ledes via Holmestrand sentrum på Fylkesvei 313, men du kan ta av allerede ved Ås og kryss nr. 36 og kjøre Fylkesvei 35, Bispeveien dersom du kommer fra sør.
Mye trafikk på veiene i Vestfold
Det meldes om mye trafikk på veien i Vestfold. Særlig på E 18 i nordgående retning. Det er nå store køer ved Botnetunnelen etter at tre biler er involvert i en kjedekollisjon. Politiet anbefaler omkjøring via Holmestrand sentrum.
Etterlyser bobilfører
I forbindelse med mc-ulykken ved Svarstad, etterlyser politiet en bobilfører som kan ha vært vitne til ulykken. Bobilen kjørte RV40 nordover da ulykken fant sted. Politiet ønsker at føreren melkder seg til politiet på telefon 02800
Les mer om Svarstad.
Trafikkulykke i Botnetunnelen
Det skal være en trafikkulykke i Botnetunnelen hvor tre biler er involvert. Nødetatene er på vei til stedet. Ulykken skal ha skjedd i nordgående løp, melder politiet. Det er mye kø på stedet.
Les mer om Botnetunnelen.
MC fører alvorlig skadd
En MC fører er alvorlig skadd i en frontkollisjon med en bil i motgående kjørefelt under forbikjøring. MC fører som ble kastet av sykkelen skal ha fått flere brudd, og er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Sykkelen traff også en annen bil.
Les mer om Ullevål.
Tre personer skadd i MC-ulykke
Tre personer er skadd i en trafikkulykke mellom en motorsykkel og to biler. Luftambulansen er på stedet. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og bergingsbil er rekvirert. Vegen stengt rett nord for Svarstad.
Les mer om MC-ulykke og Svarstad.
Tung EM-finale for Tuftes dobbeltfirer
Den norske dobbeltfireren var aldri nær medaljene i ro-EM søndag. Båten med Olaf Tufte endte på femteplass.
Les mer om Olaf Tufte.
Tre person skadd i MC-ulykke
Tre personer er skadd i en trafikkulykke mellom en motorsykkel og to biler. Luftambulansen er på stedet. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og bergingsbil er rekvirert. Vegen stengt rett nord for Svarstad.
Les mer om MC-ulykke og Svarstad.
Kollisjon mellom MC og bil
Det har vært en kollisjon mellom bil og motorsykkel på RV 40 rett nord for Svarstad. Nødetatene er på vei. Motorsyklisten skal være skadd.
Les mer om Svarstad.
Tung EM-finale for Tuftes dobbeltfirer
Den norske dobbeltfireren var aldri nær medaljene i ro-EM søndag. Båten med Olaf Tufte endte på femteplass.
Les mer om Olaf Tufte.
Hans stemme kan rasere slektsgården
Fylkesordfører Rune Hogsnes (H) har både i veisaken og jernbanesaken gått inn for løsninger som kan rasere slektsgården Hogsnes. Egne interesser kan ikke trumfe de beste løsningene, mener han.
Innbrudd i kiosk i Larvik
I Larvik har det vært innbrudd i en kiosk i Lovisenlund i løpet av natten. Det er knust et vindu. En politipatrulje har foretatt åstedsunders og oppretter sak. Det er trolig ikke stjålet noe.
Les mer om Larvik og Lovisenlund.
Mange fester med høy musikk
Politiet i Vestfold melder om flere tilfeller av fester der det er spilt høy musikk natt til søndag. Det er ikke alle politiet har hatt kapasitet til å gjøre noe med. I Gokstad ved Sandefjord måtte politiet be festdeltakerne om å dempe musikken.
Les mer om Sandefjord og Vestfold.
Mye bråk i Tønsberg sentrum
Flere menn i 20-åra ble bortvist fra sentrum av politiet på grunn av ordensforstyrrelser. En mann ble satt i arresten etter trusler mot dørvakt, og blir anmeldt for dette. Og en mann er mistenkt for bruk av narkotika.
Les mer om Tønsberg.
Bråk i Horten og Stavern
I Horten ble to menn i 30-åra bortvist fra sentrum på grunn av bråk og ordensforstyrrelser. Også i Stavern ble en mann i 50-årene bedt om å gå hjem av politiet på grunn av ordensforstyrrelser.
Les mer om Horten og Stavern.
Vil du bli kvitt den, finnes det råd
Løvetannen kan brukes i mat, men mange vil likevel få den vekk.
Poengdeling mellom Sandefjord og Odd
Det endte målløst da Sandefjord og Odd møttes på Komplett Arena i Eliteserien lørdag.