NRK Vestfold

Tåkeproblemer på Torp

Tåke skaper problemer for fly som skal lande på Torp Sandefjord lufthavn i dag. Kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen forteller at flere fly sirkler over flyplassen. To fly er omdirigert Kristiansand.

Brannøvelse i Larvik

Brannvesenet brenner ned et hus i Tjøllingveien i Tjodalyng i dag, for å øve på røykdykking. – Det vil sees røyk og åpne flammer på stedet, opplyser de.
– Dette er miljøkriminalitet satt i system
Mange ødelagte plastbrøytepinner havner i naturen.
Les mer om Dette.
Hadde med seg kniv
Politiet stoppet i natt en mann i 50-årene som bar på en kniv i Åsgårdstrand. Han er nå anmeldt.
Les mer om Åsgårdstrand.

Innbrudd på båter

En mann i 20-årene er pågrepet av politiet, mistenkt for innbrudd på to båter i Holmestrand havn. Ifølge politiet ble mannen funnet inne i en av båtene.
Les mer om Holmestrand.
LHK møter Fredrikstad
Larvik Håndballklubb møter Fredrikstad Ballklubb i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte motstander i kveld.
Se Østafjells 20.55:
Se Østafjells 20.55:
Ingen evakuering på sykehuset
Politiet har ikke evakuert andre områder ved sykehuset, bortsett fra det aktuelle rommet som røykutviklingen oppstod. Det er ingen personskade og nødetatene avslutter på stedet, opplyser de på Twitter.
Les mer om Twitter.
Røykutvikling på Sykehuset
Nødetater rykket ut etter melding om røykutvikling fra barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Politiet opplyser om at en vaskerobot har gått tom for vann. Det er ingen flammer på stedet. Brannvesenet er i gang med å lufte.
Les mer om Sykehuset og Vestfold.
Røykutvikling fra Sykehuset
Nødetater rykket ut etter melding om røykutvikling fra barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Politiet opplyser om at en vaskerobot har gått tom for vann. Det er ingen flammer på stedet. Brannvesenet er i gang med å lufte.
Les mer om Sykehuset og Vestfold.
Anmeldt etter NRK-avsløring
Organisasjonen Dyrenes Røst anmelder jegerforening og to fuglehundklubber for ulovlig utsetting av fasaner og rapphøns.
Her kan du se Østafjells 18.50:
Her kan du se Østafjells 18.50:
Skjøt med softgun
Et bilrute ble knust da en mann i 20-årene skjøt med softgun i Sandefjord. Han har innrømmet forholdet og var enig i at våpenet kunne destrueres, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
12 bilførere fikk bøter
Utrykningspolitiet ga 12 bilførere bøter for å ha kjørt for fort i en kontroll ved Hogsnesbakken i Tønsberg. Politiet hadde kontroll i en og en halv time i formiddag.
Les mer om Hogsnesbakken og Tønsberg.
Mange vil bli sykepleiere
I Vestfold er sykepleien i år det studiet med flest søkere ved Høgskolen i Sørøst-Norge. 409 søkere konkurrerer om 150 plasser på sykepleien. Deretter følger økonomi og ledelse og barnehagelærer som populære studier.
Les mer om Høgskolen og Sørøst-Norge.
Kontrollerte over 1200
Utrykningspolitiet (UP) tok 799 personer under gårsdagens omfattende fartskontroll. Se hvor mange som ble tatt i ditt UP-distrikt.
Les mer om UP-distrikt.
Høyesterett avviste klagen
Gårdbruker Gustaaf Koot får ikke sin sak opp i Høyesterett. Dermed er lagmannsrettens fellende dom rettskraftig, skriver Jarlsberg Avis. Koot er dømt for å ha solgt upasteurisert melk fra gården sin i Holmestrand. Koot sier til avisa at han er skuffet over avgjørelsen.
Les mer om Holmestrand og Høyesterett.
Kjørte 174 km/t i 110-sone
Utrykningspolitiet (UP) stoppet rett etter midnatt en mann som kjørte i 174 kilometer timen i 110-sonen utenfor Tønsberg. – Det ligger helt i grensen mellom samfunnsstraff og fengsel, sier distriktsleder Øystein Krogstad til NRK.
Russestøy i Vestfold
Politiet mottok flere støymeldinger om høy musikk fra russebusser i natt. Politiet ga dem beskjed om å dempe musikken, meldes det på Twitter.
Les mer om Twitter og Vestfold.
Opprykk for Flint
Flint håndball er klare for 1. divisjon for kvinner etter å ha vunnet andre kvalifiseringskamp 36–18 over Ålgård. Flint har kun tapt n kamp denne sesongen.
Les mer om Flint og Ålgård.
Syv sjåfører kjørte for fort
Utrykningspolitiet har avholdt fartskontroll i Sandefjord på Bottenveien. Syv sjåfører fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet var målt til 85 km/t i 60-sona.
Les mer om Bottenveien og Sandefjord.
Her kan du se Østafjells 20.55:
Østafjells 20:55
Resultater fra cupen:
Her er resultatene fra Vestfold-lag i cupen. Ørn-Horten 3–1 Lyn, Flint 2–4 Mjøndalen, Halsen 0–4 Fram, Grorud 2–0 FK Tønsberg
LHK slo Storhamar 33–23
Larvik håndballklubb vant overlegent mot Storhamar, stillingen endte 33–23 til hjemmelaget. Det betyr at LHK stikker av med sølvet i eliteserien for kvinner.
Les mer om LHK og Storhamar.
Sandefjord knuste Eik Tønsberg
Etter første runde i NM-cupen knuste Sandefjord 4.-divisjonslaget Eik Tønsberg med en 1- 6 seier. Kampen ble spilt på Tønsberg gressbane. Sandefjord er nå videre til andre runde i cupen.