NRK Vestfold

Truet og slo kvinne

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene i Tjodalyng i Larvik etter vold og trusler mot en kvinne i 30-årene. Mannen skal blant annet ha slått til kvinnen. Ifølge politiet har ikke kvinnen fått store skader etter voldsbruken.
Les mer om Larvik og Tjodalyng.

Vannscooterfører anmeldt

Politiet har anmeldt en mannlig vannscooterfører etter at han ble påtruffet i Færder nasjonalpark. I nasjonalparken er det forbudt å bruke vannscootere. To personer ble bøtelagt for manglende bruk av redningsvest.
Les mer om Færder.
Hageavfall kan selvantenne
Men er mulig å forebygge, mener avfallsselskap.
Til akutten etter biluhell i Stokke
Føreren av bilen som traff en lyktestolpe i Raveien i Stokke, en 78 år gammel kvinne, er kjørt til sykehus for sjekk. Bilen har store materielle skader, melder politiet.
Les mer om Raveien og Stokke.

Bil mot lyktestolpe i Stokke

En bilfører har kjørt inn i en lyktestolpe ved Raveien 158 i Stokke. Det er en person i kjøretøyet. Nødetater er på vei og politiet dirigerer trafikken på stedet.
Les mer om Raveien og Stokke.
Stabile jordbærpriser
Prisen på jordbær holder seg relativt stabil, men det kan bli en liten stigning denne uka. En markedsdekning på 60 prosent gjør at prisene ikke faller, ifølge Landbruksdirektoratet.
Til sykehus etter trafikkulykke
En kvinne blir fraktet til Sykehuset i Vestfold for en sjekk etter trafikkulykken i Hallenstvedtveien i Andebu. Kvinnen har forklart at hun kjørte i grøfta fordi hun måtte gjøre en unnamanøver, opplyser politiet.
Få sykehusansatte vaksinerer seg
Kun n av ti sykehusansatte vaksinerer seg mot sesonginfluensa. I ytterste konsekvens kan dette føre til at sårbare pasienter dør, ifølge professor Geir Sverre Braut.
Les mer om Geir Sverre Braut.
Trafikkulykke i Andebu
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Hallenstvedtveien i Andebu. En bil har kjørt av veien, opplyser politiet.
Les mer om Andebu og Hallenstvedtveien.
Studenter trenger et sted å bo
50 studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge står på venteliste for å få hybel ved Bakkenteigen i Horten. Direktør Hans Erik Stormoen i Studentsamskipnaden sier mye kan endre seg fram til studiestart og at de kan ha håp om å få en hybel.
Trafikken kan passere
Trafikken kan passere bobilen som har stanset på E18 ved Sky i Larvik. Bobilen står utenfor vegbanen, opplyser politiet.
Les mer om E18, Larvik og Sky.
Bobil stanset på E18
En bobil har stanset på E18 i sørgående retning ved Sky i Larvik. Den står delvis i kjørebanen. Politiet er på stedet og det er noe bensin eller diesel i veibanen.
Les mer om E18, Larvik og Sky.
Valuta-beslag på Torp
Tollere på Torp Sandefjord lufthavn har gjort 14 valutabeslag i løpet av de tre første ukene i juli. Beslagene er på til sammen 510 000 kroner. Dette er penger som passasjerene skulle fortalt om til tolletaten. For har du mer enn 25 000 kroner med deg når du skal reise til utlandet, må du opplyse om det.
Les mer om Torp Sandefjord og Torp.
Svartelistet pukkellaks på kroken
En sjelden og svartelistet lakseart tatt i Lågen i forrige uke vekker bekymring. Lågens framtid og Norsk institutt for naturforskning frykter at pukkellaksen skal blande seg med eller konkurrere ut atlanterhavslaksen i Numedalslågen. Norsk institutt for naturforskning ber folk melde fra om de får pukkellaks, skriver Østlands-Posten.
Spilte høy musikk
En mann i 20-årene spilte høy musikk fra båten sin ved brygga i Tønsberg ved 05-tiden i morges- Han fikk pålegg av politiet om å være stille.
Les mer om Tønsberg.
Roseknopper er rådyrmat
Rådyr har spist opp flere tusen roseknopper på planteskolen. Nå har kommunen gitt fellingstillatelse.
To dømt i hasj-sak
To menn ble dømt og to menn ble frifunnet i saken der 30 kilo hasj ble funnet på en gård på Nykirke i Horten kommune. Den antatte hovedmannen i 40-årene fra Danmark er dømt til to års fengsel. Mens en annen dansk mann er dømt til et års fengsel for å ha pakket om 4,6 kilo hasj, skriver Gjengangeren.
Øltyv dømt
En 32 år gammel mann er i Tønsberg tingrett dømt til 36 dager betinget fengsel for å ha stjålet øl fra flere butikker ved flere anledninger. Han har tilstått tyveriene og sier selv at han har sluttet å stjele fra butikker.
Les mer om Tønsberg.
Strømmen tilbake
Alle husstander skal ha fått tilbake strømmen etter at flere mistet strømmen i Tønsbergs-området, melder Tønsbergs Blad.
Strømbrudd i Tønsberg
Over 700 skal ha mistet strømmen i Presterød og Husvik-området i Tønsberg, melder Tønsbergs Blad. Årsaken er ukjent.
Kan se røyk fra Moss
Brannvesenet i Vestfold har fått inn flere tips om røyk som kan sees fra Slagen i Tønsberg og Åsgårdstrand. Årsaken er brann i et lagerbygg i Moss.
E18 åpnet igjen
E18 skal nå være åpnet ved Farriseidet i Larvik etter en ulykke mellom en personbil og en lastebil, melder Statens vegvesen. Det skal fortsatt være kø på stedet.
Les mer om Farriseidet og Larvik.
Sjeldent billepar
Nå skal eremittene snart flyttes.
Seilbåt slet seg fra brygga
Brannvesenet rykker ut for å redde en seilbåt som har slitt seg fra gjestebrygga i Tønsberg.
Les mer om Tønsberg.
Full stans på E18
En person sitter fastklemt etter en trafikkulykke mellom en personbil og en trailer.
Les mer om E18.