Opdalingen

Nyhetsbomben slo ned i de norske hus og hytter da Marit takket for seg

Men alt har en ende og pølsa har to, så også med en idrettskarriere. Det er enda godt at fotballen har begynt å rulle igjen.
Les mer om Marit.

Medalje til sykkeltalent fra Oppdal

Maren Skreen Vognild med rå start på sykkelsesongen da hun kom på pallen i Fiskumrittet. Maren Skreen Vognild, Oppdal Sykkelklubb, hadde en pangstart på årets sykkelsesong, da hun lørdag syklet inn til 3. plass i kl.
Når snøen forsvinner
Det e mytji som kjem fræm når snøen fersvinn," sang Gluntan på 70-tallet, og hver eneste vår får det trønderske dansebandet rett; jammen er det mye rart som har vært skjult av snøen.
Les mer om Gluntan.
Hvor mye er du egentlig på internett?
Blir det mye nettsurfing om dagen? Sjekk hvor mye tid vi bruker på forskjellige medier. Sju av ti nordmenn leste minst en papiravis hver dag for ti år siden. Nå er det bare tre av ti som har denne daglige vanen.

Får støtte for å gi kulturopplevelser til eldre

Trøndelag fylkeskommune har offentliggjort hvor mye kommunene får i støtte for å fortsette arbeidet med Den kulturelle spaserstokken i 2018.
Les mer om Den.
- Gjør dritten om til noe positivt
Jannike Grøtte Warberg ville gjøre Oppdal litt renere og nå har drittfritt Oppdal tatt helt av!
Les mer om Oppdal.
Det er tøft å spille i korps
Rennebu skolekorps gjennomførte torsdag en kombinert skole- og rekrutteringskonsert i kultursalen. Om kvelden var det stjernedryss. Torsdag ble en heftig dag for musikantene i Rennebu skolekorps.
Les mer om Rennebu.
- En milepæl for oss
Oppdalslam skal levere lokale matvarer til 30 Coop-butikker i Midt-Norge Siden oppstarten 27. januar i fjor, har Oppdalslam SA tatt store steg som bedrift.
Livssyn for de utvalgte få
Det er sjelden at det er kirkens innerste krets som har tilført de største endringene opp gjennom tidene.
Kjempesuksess da Rosenborg besøkte Rennebu
Landslagsspilleren og helten fra kampene mot Ajax skrev autografer til alle som ville ha. Unge og eldre Rosenborgsupportere møtte opp i hopetall da hele trøndelags fotballstolthet onsdag ettermiddag besøkte Rennebu.
Nå kommer amerikanerne
Det amerikanske marinekorpset har sett seg ut Oppdal og Rennebu som ideelle kommuner å slå leir i under høstens store NATO-øvelse, «Trident Juncture».
Temperaturen faller i helga
Trøndelag er et av områdene som vil få dårlig vær til helga. Til tross for en liten oppsving i varmegradene de siste dagene kan ikke meteorologene love noen sommerlige temperaturer med det første.
Uinspirert og kjedelig action
Bruce Willis, det er på tide å legge hatten på hylla. Med sine roller i filmer som «Pulp Fiction» og «Die Hard» var Bruce Willis virkelig en skuespiller å gjøre seg kjent med før i tiden.
Les mer om Die Hard og Pulp Fiction.
Norges eldste hytteproduser står foran endringer
Bygger to tusen kvadratmeter stor produksjonshall. Sande Hus og Hytter AS har som mål å være en bærekraftig bedrift med fokus på gode bærekraftige løsninger.
- Vil tilbake og se mer opera og ballett
Britt Furunes og Miriam Nordhus vant operabilletter, både operaen og reisen ga skikkelig mersmak.
Utmarkskommuner ber Staten følge opp bestandsmål for rovvilt
Oppdal og Rennebu er to av 90 utmarkskommuner som nå har hatt årsmøte og gjort vedtak blant annet om rovvilt, hyttebygging og scooterløyper. Utmarkskommunenes sammenslutning hadde landsmøte 12-13.april i Trondheim.
Les mer om Rennebu, Staten og Trondheim.
Bli med da vi testet den nye luftambulansen
Opdalingen ble invitert med opp til værs i det nye ambulansehelikopteret på Dombås. Luftambulansebasen på Dombås fikk nytt ambulansehelikopter forrige fredag.
Høstens store NATO-øvelse nærmer seg
Berørte kommuner møter forsvaret, politiet og fylkesmannen. Fyllkesmannen, forsvaret og politiet har slått seg sammen og vil i nærmeste fremtid gjennomføre en serie møter der de vil informere berørte kommuner om høstens store NATO-øvelse.
Tap i serieåpningen
Oppdal A-lag reiste hjem fra Trondheim med null poeng i bagasjen. Etter en lang pause fra seniorfotballen startet Oppdal A-lag sin sesong i dag med bortekamp mot Tiller 2. Oppdal rykket ned fra 5.
Les mer om Oppdal A-lag, Tiller og Trondheim.
Havnet på den sure 4. plassen
Bronsekampen mot Lag Bremnes ble en tøff affære for Lag Mesloe. I helga har norgesmesterskapet for damer gått av stabelen i Jar. Fra Oppdal var det Lag Mesloe som skulle forsvare Oppdal curlingklubbs ære.
Les mer om Jar, Lag Mesloe og Oppdal.
Imponerte i Johan Eriksson invitational
Ingebrigt Hoelsæter og Elias Ishoel imponerte i Sverige. Johan Eriksson invitational i Tänndalen i Sverige er et årlig arrangement som samler noen av de beste snøscooter-kjørerne i Norge og Sverige.
Hjertesukk om låvebygget i sentrum
Sentrumsområdet som låven er tiltenkt plassert på, synes jeg heller bør stå åpent. Jeg synes det er forferdelig at vi ikke har råd til å ha denne plassen åpen.
En omkom etter fallulykke på Snøhetta
En mann i 30-årene har mistet livet i en fallulykke på Snøhetta lørdag. En mann i 30-årene har mistet livet i en fallulykke på Snøhetta i Dovre kommune, opplyser politiet lørdag formiddag.
Les mer om Dovre og Snøhetta.
Quiz - hvor mange klarer du?
Selv om det er helg er det jo helt greit å trimme de små grå med en quiz med lokale innslag. 1. Hvem vant årets Nerskogrenn? 2.
Les mer om Nerskogrenn.
Stående applaus fra dommerne
Håkon Kvam og Swing'it Dixieband leverte varene i semifinalen i Norske Talenter.
Les mer om Norske Talenter.