Porsgrunns Dagblad


Vi tror på Frankrikes beste bortelag

Sjekk vårt dobbelttips! BAs oddstipper tror at Bordeaux vinner mot bunnlaget i dag. Foto: REGIS DUVIGNAU Søndagens oddsprogram består som vanlig på en søndag av kamper fra norsk eliteserie

Les mer om Bordeaux.

Kjerringa mot strømmen

Lørdagsportrettet: Så godt som alle barna på Osebakken har en eller annen gang vært innom søndagsskolen i Skiensgate 26. Og da har de også opplevd Margaret Graham Hewitt. De siste 30

Fotball-feber i Lille-Chicago

Kranglefanten (Se opp for ironi og satire). På Heistad, eller Lille-Chicago som det så kjekt kalles, er det skikkelig fotballfeber om dagen.

Les mer om Lille-Chicago.
Skal ta Jimmys til nye høyder

Jimmys-sjef Daniel Christensen og Eirik Madsen fra Cafe Osebro er forberedt på å jobbe mye og hardt etter at de kjøpte Jimmys Restaurant. Torsdag ble det kjent at Christensen og Madsen

Tåke fortsatt en fare for skipsfarten

Til tross for moderne navigasjonsinstrumenter på alle skip, er det fortsatt faremomenter knyttet til tåke for skipsfarten i Grenland. Taubåtene er et sikkerhetstiltak for skip med farlig

Les mer om Grenland.
Kvinne (63) fløyet til Ullevål

En 63 år gammel porsgrunnskvinne ble fraktet til Oslo universitetssykehus med helikopter etter en sykkelulykke på Rjukan fredag kveld.

Les mer om Oslo, Rjukan og Ullevål.
Skoleskipet Sjøkurs er i Brevik

Skoleskipet Sjøkurs er på rekrutteringstokt og besøker for tiden Brevik. Her tar skipet imot 10. klassinger fra ungdomsskoler i Telemark. Skoleskipet Sjøkurs er på rekrutteringstokt

Les mer om Brevik og Telemark.
Stickers mot bypakka

Fra neste uke vil Folkeaksjonen for alternativ Bypakke Grenland dele ut gratis klistremerker til sine meningsfeller. - Det er mange som spør oss om et merke til å sette på bilen og nå har vi fått laget et gratis merke.

Rosenborg må vinne!

Sjekk vår midtukekupong! Rosenborg må klare seg uten Alexander Søderlund (t.h.) i kveld, men BAs tippeekspert tror likevel trønderne vinner mot Glimt på hjemmebane. Foto: Alley, Ned

I dag satser vi på to tsjekkere

Sjekk vårt dobbelttips! BAs oddstipper har tro på mer Trinec-jubel i ettermiddag. Vi tror de vinner serieåpningen mot HC Pardubice på hjemmebane. Foto: NTB / SCANPIX Fredagens oddsprogram

Les mer om Trinec-jubel.
Fotballgutter inntar ny arena

Fotballspillerne til Pors er skeptiske med tanke på egne muligheter, når de møter håndballjentene til Pors i showkamp i Vestsidahallen til tirsdag.

Les mer om Vestsidahallen.
Kritisk til lagring i gruvene

Norges Fiskarlag er overrasket over at forslaget til planprogram for avfallsanlegg i Norcems gruver, helt overser en rekke tema som angår fiskeriet i Eidangerfjorden og på Telemarkskysten

Til Sardinia for å skrive juleshow

Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen er godt i gang med årets juleshow. Nå reiser venninnene til Sardinia for å bli ferdig til november.

Støtte til Vangen-studio

Vangens Operastudio undertegnet torsdag en sponsoravtale med Fagforbundet. Avtalen sikrer studioet 40.000 kroner i året.

Jimmys har fått nye eiere

Daniel Christensen er nå eier av Jimmys, sammen med Eirik Madsen, Jesper Rosse, Morten Kvelland, Emil Eriksrød og Christian Sønstebø.

Politiet ønsker tips i savnet-sak

Politiet ønsker hjelp fra publikum til å finne 23 år gamle Robin Haugen, som har vært savnet siden torsdag 4. september. Politiet håper på tips fra publikum som kan føre til at de finner

Les mer om Robin Haugen.
Vil ha bybane helt til Brevik

Petter Ellefsen (H) vil at de gamle, gjengrodde jernbanesvillene på det nedlagte jernbanesporet som går helt til gamle Brevik jernbanestasjon, blir bevart. Både av kulturhistoriske grunner, men også som en framtidig bybane fra Skien til Bre vik.

Les mer om Bre, Brevik og Skien.
Vekter kjørte forbi tre ganger

En vekter kjørte forbi Linn Madelen Bråthen og den tiltalte eks-politimannen tre ganger på Breviksbrua natt til 3. august i fjor. Han så at de ikke hadde det greit sammen. Vekteren passerte tiltalte tre ganger den aktuelle natta.

Øker produksjon av bunader

Når Husfliden flytter inn i Schankebygget, kommer de til å intensivere produksjonen av bunader. Tidligere har Hans Olav og Borghild Nussa Farstads Stoffbutikken i Skien stått for bunadsproduksjonen

Les mer om Schankebygget og Skien.
Finner restaurant, hjelper med bordbestilling - og guider deg til døren

Det er ikke måte på hva bilen kan hjelpe deg med. Ford har oppgradert sitt nvrende Sync-system. Foto: Ford/ANB [ Broom.no ] Infotainment-systemene i bilene blir stadig smartere.

Uheldig gjest lagde flom

En hotellgjest kjørte på et vannrør i parkeringshuset til Quality Spa & Resort Son. Se video! [Moss Avis] Tusentalls liter vann rant ut.

Les mer om Quality Spa og Resort Son.
Vulkan sprer vond lukt

Vond lukt fra den islandske vulkanen Bardarbunga skapte gass-bekymring på kysten i Nordmøre og Romsdal. Den vonde lukten i Møre og Romsdal kommer trolig fra den islandske vulkanen Bardarbunga.

Scorer 5,6 mål i snitt per kamp

15 poeng av 15 mulige og 28-2 i målforskjell er fasiten for Hei etter lagets fem første kamper i høstsesongen. Det gir et scoringssnitt på 5,6 mål per kamp.

Les mer om Hei.
Tatt ut på landslaget

To av håndballtalentene på Pors G16, Henrik Evensen og Patrik Storvik, er tatt ut på samling med guttelandslaget (LM98) i slutten av denne måneden.

Slovenia er undervurdert

Sjekk vårt oddstips! Vi har tro på Iliic (r.v.) og Slovenia i kveldens EM-kvalik mot Estland. Her er bildet fra en privatlandskamp mot Argentina i juni.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04