Porsgrunns Dagblad


Eidanger til kvartfinalen

Eidangers 16-åringer slo Verdal 3-0 i fredagens 8-delsfinale i Dana Cup. Jørgen Troøyen scoret et av målene for Eidanger da Verdal ble slått 3-0 i 8-delsfinalen i Dana Cup.

Les mer om Dana Cup, Eidanger og Verdal.

Sparta vinner lokalderbyet

Sjekk vårt oddstips! Vi går for Ondrej Svejdik og Sparta Praha i kveld. Foto: Reuters/NTB scanpix/ANB [ BA ] Fredagens oddsprogram byr blant annet på fotball fra Irland, Tsjekkia og

Fikk energi av Lissie i Wrightehagen

450 blide publikummere fikk energi av den amerikanske artisten Lissie som holdt en flott, men altfor kort konsert i Wrightegaardens hage torsdag kveld. Disse flotte jentene fikk energi

Les mer om Lissie og Wrightehagen.
En virkelig smart kjølebag

Kickstarter-prosjektet har allerede fått inn 5 millioner dollar. [ Teknofil.no ] Det kan nesten virke som om Kickstarter er vår tids Klondyke, der hvem som helst har mulighet til å tjene seg rik.

Han røykte på senga

Det gamle fjøset brant ned som følge av røyking på senga. Den gamle fjøsbygningen på gården i Hellandsåsen i Hamarøy brant helt ned til grunnen under brannen for tre uker siden. Foto:

Les mer om Hamarøy og Hellandsåsen.
Grillværet gir tomme svinekjøttlagre

Salget av svinekjøtt har steget i takt med det varme sommerværet. Neste uke kan lagrene være tomme. Dette har vært et vanlig syn de siste ukene.

Frieri og forlovelse i paradiset Håøya

Aksel David Nordholm (51) og Hilde C. N. Nordholm (50) var barndomsvenner på Håøya om sommeren da de vokste opp. Så ble de kjærester og siden ektepar. I dag har de sitt sommerparadis

Les mer om Hilde C og Håøya.
Grenland Havn storfornøyd med Fjord Line

Grenland Havn er storfornøyde med at Fjord Line kan vise til en trafikkøkning på Langesund Havneterminal med en femdobling av passasjertallet fra ifjor.

- Deres innsats har trolig reddet mange liv

Etter funnene til patologene Sabine og Friedemann Leh ble legemiddelet forbudt i Norge. Nå har Europa fulgt etter.

Drukningsulykke på Bjønnes

En mann i 70-årene fra Telemark omkom i en drukningsulykke på Bjønnes torsdag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.44.

Les mer om Telemark.
Fantastisk uke for LIF-jentene

LIFs jentelag i 15-årsklassen har aldri vært ute på stopre turneringer før. Men like fullt gikk de rett til A-sluttspillet i Dana Cup. - Dette er helt sykt. Vi hadde aldri drømt om at det skulle gå så bra som dette her.

Les mer om A-sluttspillet og Dana Cup.
Viser livets mange ansikter

I sommerens kollektivutstilling kombinerer Galleri Osebro tusjtegninger med keramiske skulpturer. Maria Øverbye har laget Booth Prisen for Frelsesarmeen tre år på rad. Den deles ut til folk som har gjort noe godt.

En het sommer i søppelets tjeneste

Godt vær betyr ekstra jobb for skjærgårdstjenesten, som plukker opptil 70-80 sekker søppel på n runde. [ Moss Avis ] Klokken er åtte om morgenen. Gradestokken viser 24 grader og solen

Les mer om Klokken.
Rijeka reiser seg

Sjekk vårt oddstips! Vi tror Rijeka reiser seg etter bare 0-0 hjemme mot Ferencvarosi. Foto: Reuters/ANB Torsdagens oddsprogram byr først og fremst på fotballkamper fra Europaliga-kvaliken.

BIMobject AB: BIMobject anställer Massimo Guerini för den Italienska marknaden

Tenk nøye over hva du legger ut på nettet... Det er ikke særlig lurt med et sexy profilbilde.

Firedobling av passasjertallene i Langesund

Fjord Line mer enn dobler passasjertallet på sine 4 skip i 2014. I Langesund er passasjertallet hittil firedoblet fra ifjor. Hittil i år har 125.000 passasjerer reist med Fjord Lines

Les mer om Langesund.
Okkuperer idyllisk utsiktsplass

En gigantisk fransk bobil har stått parkert på rasteplass i fire uker. Slutt på ferieidyllen. Eierne av denne gedigne franske bobilen har funnet fram til en av de flotteste rasteplassen

Lun stemning med Stein Torleif Bjella

Stein Torleif Bjella og hans band skapte lun stemning for 150 sittende publikummere på Hagescenen på Wrightegaarden onsdag kveld.

- Vi deler sorgen

- Vi lover å gjøre det vi kan for at dette aldri skal skje igjen, sa AUF-leder Eskil Pedersen under minnemarkeringen på Utøya.

Les mer om Utøya.
Kjøler seg ned i fryseren på jobb

Når gradestokken tipper 30 grader i Porsgrunn, krever det litt ekstra kløkt for å stå over den 180 grader varme frityren og grillen på Bergbys.

Les mer om Porsgrunn.
Barna bader hele dagen

Bestemor Wenche Brettvik fra Heistad/Herøya nyter sommerlivet sammen med barnebarna på Rognstranda. Mens mamman er på jobb, bader barna hele dagen under bestemors oppsyn. Martin og Frida bader og svømmer med armringer på inne på grunna.

Les mer om Frida og Rognstranda.
Vi tror på Strømmen

Sjekk vårt oddstips! Madiou Konate kan være forskjellen på Strømmen og Alta i kveld. Foto: Erlend Aas, NTB scanpix/ANB Onsdagens oddsprogram inneholder lunsjfotball fra J-lihaen i Japan

Les mer om Alta, J-lihaen, Japan, NTB og Strømmen.
Tirsdagsfest med CC Cowboys i Wrightehagen

CC Cowboys laget full fest for 1550 publikummere i Wrightegaardens hage. Plutselig kokte hagen med blide sommergjester som sang med av full hals. Kanskje du behøver noen og Kanskje du behøver oss?

Les mer om Kanskje og Wrightehagen.
Suksess med passasjerbåt til Langøya

Det er stor suksess for passasjertilbudet mellom Langesund og Langøya. Hittil i sommer har det vært like mange passasjerer som hele sommersesongen i fjor.

Les mer om Langesund og Langøya.
Utskiftninger i Urædd

Magnus Løndal, Simen Røraas, Adrian Gulseth Nilsen og Eirik Brandal forlater Urædd i sommer. Jonas Berge Pedersen er foreløpig den eneste nykommeren, men det jobbes med flere forsterkninger.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09