Porsgrunns Dagblad


- Publikum skal få god stemning

Morten Abel lader opp med seiltur og bading, til konsert på Wrightegaarden torsdag kveld. - Jeg lover at publikum skal få god stemning, sier Morten Abel på telefonen fra Sørlandet.

30.000 har vært på PP

Over 30.000 handlende har besøk PP-utsalget på Vestsida hittil i sommer. Og nå kommer storinnrykket av utlendinger. - Vi er veldig godt fornøyd med sommeren så langt.

Les mer om PP-utsalget og Vestsida.
Hagefestivalen for det unge publikum

- Hagefestivalen skal bidra til å skape den nye generasjons publikum til Wrightegaardens konserter, sier Max Emanuelson (24) som har sesongjobb på Wrightegaarden.

Spilleglade artister på Super jam

Det var en spesielt fin opplevelse med Guttorm Guttormsen og sønnene Carl-Viktor og Håkon med felles spilleglede på scenen under Super jam på Wrightegaardens Hagescene onsdag kveld.

Minnekonsert for John Gerhard Steen

- Vi har lagt vekt på de lyse sidene ved John Gerhard Steens liv. Det er sannelig ikke ofte man treffer på en slik mann, sier Geir Fragell som er en av forfatterne av boka om John Gerhard

Lokaloppgjør i 8-delsfinalen

Langesund-Ølen 5-3 (2-2). Langesund G13 vant onsdagens 16-delsfinale i Norway Cup med 5-3 mot Ølen. Nå venter Eidanger i 8-delsfinalen. Langesund G13: Mats Riis Asdahl, Ted-Erik Jørgensen,

Voldtektssaken snart i mål

Politiet er snart i mål med etterforskningen etter voldtektsanmeldelsen i Bamble søndag 6. juli. - Vi har gjort en del tekniske undersøkelser. Der venter vi fortsatt på noen svar.

Les mer om Bamble.
Væpnet aksjon på Osebakken

Politiet bevæpnet seg da de fikk melding om at ei dame ble truet i ei campingvogn på Osebakken. Foto: Theo Aasland Valen Dama var så skremt at hun måtte til legesjekk. Politiet pågrep

Les mer om Osebakken.
Bamble til A-sluttspillet

Bamble IF g14 vant sin siste gruppekamp mot Nordstrand 4-1 og går videre til A-sluttspillet i Norway cup Bamble G 14 er klare for A-sluttspillet i Norway Cup.

Gapskratt med jodlende Polkabjørn & Kleine Heine

150 publikummere gapskrattet seg gjennom sommerkvelden sammen med romsdølingene Polkabjørn & Kleine Heine i Wrightegaardens hage tirsdag kveld. Jodlehits fra Romsdalen i 1936 kan faktisk

Fra beitelandskap til filmsett

Den siste tida har Torvær delt det grønne gresset i Oklungen med vikinger, zombier, bikere og black metal-folk. Bukken har nemlig kapra rolle som statist i Telemarks første helaftens

Les mer om Oklungen og Torvær.
Vil ha tettere samarbeid om kystkultur

Porsgrunn kommune ønsker et tettere samarbeid med Bamble kommune om utvikling av natur- og kulturbasert reiseliv i fjordområdene mellom Brunlanes, Langesund og Brevik.

Les mer om Bamble, Brevik og Langesund.
- Ville vært et godt verktøy

Bamble videregående skoles nye rektor mener at forslaget til løsning i læreroppgjøret, som lærerlagets uravstemning avslo, ville vært et godt verktøy å arbeide med.

Brevik utvider trenerteamet

Brevik forsterker trenerteamet med Daniel Christensen foran høstsesongen. Christensen trente blant annet damelaget til Pors, før han dro videre til en hjelpetrenerrolle i Storm foran

Les mer om Daniel Christensen og Storm.
Klart for god, gammeldags torgfest

Det er mange gode grunner til å beske Brevik førstkommende lørdag, og de fleste grunnene skjer på Øvre Torg. Der skal det lages skikkelig, god gammeldags torgfest.

Les mer om Brevik og Øvre Torg.
Skorpion på ville veier

Fjord Lines cruiseferge fra Hirtshals til Langesund måtte gjøre vendereis da en åtte år gammel gutt ble bitt av en scorpion tirsdag formiddag.

Les mer om Langesund.
Jente (11) til sykehus etter ulykke

En jente på 11 år ble kjørt til sykehus med lettere skader, etter en kollisjon mellom personbil og lastebil ved innkjøringen til Engerfeltet på Vallermyrene litt før klokka 10 tirsdag.

Les mer om Engerfeltet og Vallermyrene.
Her er Sony Xperia Z3

Detaljene om Sonys neste toppmodell lekker ut på nettet. Sony Xperia Z3 ser ut til å bli en kraftig telefon.

Les mer om Sony Xperia Z3.
Bekymret for rekrutteringen

- De fleste av oss som er yrkesaktive fiskere på bamblekysten i dag, er pensjonister om få år.

Monsterslepet omsider i mål

72 meter langt og 440 tonn tungt beveget monsterslepet seg fra Rønningen til Herum mandag. Den nye trafostasjonen er på plass i Bamble-skogen. Bamblingene møtte opp i hopetall, langs

683 ekstra søkere til HiT

Men opptaksleder Trond Kvasjord regner med at om lag 300 av disse søkerne dukker opp ved studiestart i midten av august. De ekstra HiT-søkerne har funnet tilbudene på Samordna opptaks

- Vær nøktern til terrortrussel

Psykiater Lars Ødegård mener at så lenge det skorter på konkret informasjon fra PST, er det viktig at man forholder seg nøkternt til terrortrusselen.

Les mer om PST.
Skaffer donorer i Porsgrunn

Porsgrunn er et av ukas stopp for Leger Uten Grensers sommerkampanje. De gleder seg til å bli kjent med byen. Jun Tai er teamleder for Leger Uten Grenser-teamet som er i Porsgrunn denne

Slutt for årets bil i 2012

Bare to år etter at den ble kåret til årets bil i Europa er den historie. Det er slutt for Opel Ampera, bare to år etter at den ble kåret til årets bil. Her er den britiske utgaven som heter Vauxhall Ampera avbildet.

Eidanger til kvartfinalen

Eidangers 16-åringer slo Verdal 3-0 i fredagens 8-delsfinale i Dana Cup. Jørgen Troøyen scoret et av målene for Eidanger da Verdal ble slått 3-0 i 8-delsfinalen i Dana Cup.

Les mer om Dana Cup, Eidanger og Verdal.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01