Porsgrunns Dagblad


Tilbake i toppfotballen

Fire uker etter at han gjorde comeback som spiller for Urædd, ble Anders Rambekk klar som ny assistenttrener for Tom Nordlie i Sandnes Ulf.

Les mer om Tom Nordlie og Urædd.

Fem klare for UM i Haugesund

Urædd Friidrett stiller med fem utøvere i UM i Haugesund 5.-7. september. Utøverne som reiser fra Porsgrunn er Jan Robert Nijmeijer, Hanne Wiersdalen, Espen Karlsen, Marte Pettersen

Utlover dusør etter PC-tyveri

Ap-topp Hallgeir Kjeldal ble frastjålet PC-en sin her om dagen. Nå utlover han dusør dersom han kan få tilbake alle de private bildene som lå på harddisken.

Les mer om PC-en og PC-tyveri.
Kjølneslegende fyller 90 år

Arne Tørressen kan se tilbake på et langt liv i skolens tjeneste, og fortsatt møter han elever som takker ham for for myndig veiledning.

Barnsley tar cupen på alvor

Sjekk vårt oddstips! Barnsley har mye enklere enn fjorårets møte med Manchester City i kveld. Foto: Reuters/NTB scanpix/ANB [ BA ] Tirsdagens oddsprogram domineres av kamper fra engelsk

Les mer om Manchester City.
Laila Lerum fratrer som rektor

Laila Lerum fratrer sin stilling som rektor ved Porsgrunn videregående skole med virkning fra 1. desember 2014. Det opplyser Telemark fylkeskommune på sine nettsider. Laila begynte som rektor ved Porsgrunn videregående skole i 2008.

Les mer om Porsgrunn og Telemark.
Ap sier nei til stor-Pasa

Porsgrunn Ap går imot en stor utvidelse av søppelanlegget på Pasa.Hovedbegrunnelsen er økte trafikkmengder forbi boligområder og to skoler. Kåss og Ap har lyttet til Pasa-protester.

Avisbudet glemte håndbrekket

Lekeplassen i Koffegata i boligområdet Salingstrand på Øya i Brevik ble rasert av en løpsk avisbil natt til tirsdag. Avisbudet hadde glemt å sette på håndbrekket på bilen.

Amir (22) vil bli R&B-stjerne

Amir Abunajam fra Stridsklev deltar for andre gang i Idol. - Drømmen er en gang å kunne stå på scena i Madison Square Garden, sier 22-åringen.

Oda Sofie satser på is og politikk

Oda Sofie Johnsen (20) fra Brevik vil satse videre på studier, isbar-drift og politikk i årene som kommer. Hun vil gjerne inn i Porsgrunn bystyre fra neste høst, samtidig som hun fortsetter

Les mer om Brevik og Porsgrunn.
Styrte Pors til sikker seier

Pors II-Urædd 2-0 (1-0). Atle Thommesen tettet igjen forsvaret til Pors-rekruttene mesterlig. I tillegg bidro kapteinen med ett målgivende innkast. Med kapteinsbindet rundt armen tok

Les mer om Pors-rekruttene.
Hvem skal få årets priser?

Porsgrunns nye storstue er utelukket fra konkurransen om kommunens byggeskikkspris. Årsak: Kommunen kan ikke gi pris til seg selv. Nå haster det med forslag til både byggepris og kulturpris.

Stor militær trafikk på Breviksterminalen

Tirsdag ettermiddag ankommer de første lasteskipene med militære kjøretøyer til Breviksterminalen. Mesteparten av kjøretøyene som skal delta i NATO-øvelsen skal videre ut på riksveien

Les mer om Breviksterminalen.
Redegjør for nikab-nekt

- I denne saken har de fagansatte og ledelsen på fakultetet gått frem på riktig måte, uttaler HiT-rektor Kristian Bogen i en kommentar til striden om nikab på høgskolen.

Grovt tyveri fra bedrift

Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra bedrift på Frednesøya mandag morgen. To containere var brutt opp. En kapellhenger var også brutt opp og det er borttatt blant annet verktøy.

Les mer om Frednesøya.
Startet direkte med planleggingsdag

Da lærerne ved Kjølnes ungdomsskole kom på jobb i dag etter at streiken var avblåst, startet de direkte med å gjennomføre planleggingsdagen de aldri fikk tatt. Elevene skal møte i morgen

Cupheltene fortsetter suksessen i kveld

Sjekk vårt frekke dobbelttips! Sitter dagens tips i nettet? Foto: Reuters/NTB scanpix/ANB [ BA ] Mandagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra nest øverste nivå i Tyskland og Italia.

Les mer om Italia og Tyskland.
MC har kjørt inn i folkemengde

Nødetatene har rykket ut til en ulykke ved et motorsportsenter langs E134, rett øst for Notodden. Dramatikk på motorstevne i Telemark. Foto: Jarle Pedersen, TA/ANB Fire personer er skadet etter at en MC kjørte inn i en folkemengde.

Les mer om Notodden og Telemark.
Puljevinnere på Hamar

Stathelles gutter 13 år er i 8. delsfinalen i Ham Kams Talent Cup 2014. Etter en nærmest enestående snuoperasjon mot Lyn sikret de seg sieren i puljespillet lørdag.

Les mer om Hamar og Lyn.
Sterk redningsaksjon etter nødbluss

Pors-Ørn 3-0 (2-0). Pors-supporterne, med Åge Fluge i spissen, sendte opp nødbluss da lagene kom på banen. Spillerne responderte umiddelbart og sikret seg tre livsviktige poeng i kampen

Les mer om Åge Fluge.
Pågripelse ble til kniv-slagsmål

Syv personer braket sammen i kamp på tørre nevene og med kniver i Pansvei på Heistad tidlig lørdag morgen. Alle syv ble pårepet.. Det hele startet klokka 04.32 lørdag morgen.

Les mer om Heistad og Pansvei.
Nye Bjørkheim Kaf neste sommer

Herøya Arbeiderforening har revet Bjørkheim Kaf på Bjørkøya, og nytt kafbygg skal stå ferdig oppført sommeren 2015. Nytt servicebygg er allerede på plass.

Les mer om Bjørkheim Kaf og Bjørkøya.
Misjonskirken feirer ny pastor

Tore Mersland (40) gleder seg til å ta fatt på oppgaven som ny pastor i Porsgrunn misjonskirke. Menigheten gleder seg også og på søndag er det stor innvielsesfest.

Les mer om Porsgrunn.
Skeptikeren er overbevist

Fra utsiden var kommunalsjef Kjersti Vevstad skeptisk til nytten av studieturene til New Zealand. På innsiden er hun overbevist om at det allerede har gitt Bamble-skolen et løft.

Hei i Danmark

Nærmere 100 håndballspillere og ledere fra Hei er denne helga på treningsleir i Nørresundby utenfor Aalborg i Danmark. 87 spillere og trenere fra håndballgruppa til Hei har satt kursen

Les mer om Aalborg, Danmark, Hei og Nørresundby.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01