Porsgrunns Dagblad


Bar kniv på utested i Porsgrunn

Politiet ble tilkalt da en mann i 30-årene bar en kniv på et utested i Porsgrunn fredag kveld. Kniven ble beslaglagt og mannen ble anmeldt, ifølge politiets logg.

Les mer om Porsgrunn.

Knuste busskur på Herøya

Busskuret ved innkjørselen til Skrapeklev ble knust fredag kveld. Busskuret ved Skrapeklev har vært utsatt for hærverk flere ganger tidligere. I går skjedde det på nytt.

Les mer om Herøya og Skrapeklev.
Porsgrunn og Bamble bader i sol

Sol, sol og atter sol. Det er hva vi har i vente for resten av påska. Langfredag storkoste folk seg ute overalt i Porsgrunn og Bamble. Ved Kjønnøya i Bamble stekte sola skikkelig langfredag.

Les mer om Bamble og Porsgrunn.
Bor i bobil rett utenfor huset

Solveig og Terje Røste er pålagt å flytte på grunn av rasfare. Nå bor de i bobil på gårdsplassen. Solveig og Terje Røste har fått pålegg fra politiet om å flytte ut av huset sitt i Løken Terrasse 19. Nå bor de i bobil på gårdsplassen.

Alle spor åpnet på Skøyen

Oslo (ANB-NTB): Sporene er åpnet torsdag etter at det tidligere var full stans i togtrafikken. Mange tog sto stille torsdag morgen.

Les mer om Skøyen.
Slik blir du kongen av Teslaville

Gjør om Tesla-en din til en kabriolet! Slik kan du få en Tesla litt utenom det vanlige. Foto: NCE/Teknofil/ANB [ Teknofil.no ] Elbilen Tesla er tilsynelatende i ferd med å bli et like

33-åring tilsto over 40 lovbrudd

I mars i fjor truet han med å ta en Breivik på barnevernet, og i januar i år, klokka 03 på natta, brøt han seg inn i et forsamlingslokale i Bamble og stjal bursdagsgaver. Aktor Bjørn

Les mer om Bamble og Breivik.
Realistisk møte med Frankrike

Fredrik Brattberg inntar stadig nye land med Tilbakekomstene. Denne uka hadde stykket premiere i Paris. I Tilbakekomstene møter publikum mor, far og sønnen Gustav. Denne uka ble det

- Har ikke ressurser til å tenke miljø

Kommunen bruker ikke ressurser på miljø og energi. Det slår rådmannen fast i årsmeldinga. Bamble kommune hopper lett over oppfølgingen av egen energi- og klimaplan. Det har de rett og slett ikke ressurser til.

Hærverk på tunnel-anlegg

I løpet av natt til tirsdag har noen forøvet hærverk ved å klippe strømledningene og fjerne et lyshode på et signalanlegg på nordsiden av Brevikstunnelen. Signalanlegget er satt opp

Les mer om Brevikstunnelen.
Dortmund jager trof

Borussia Dortmund er i kanonform. Det skal Wolfsburg få merke i cupen i kveld! Innfrir Dortmund i kveld?

Les mer om Wolfsburg.
Drømmestart for Hei

Notodden II-Hei 1-2 (0-1). Til tross for at Hei manglet flere spillere, slo de til med seier borte mot forhåndsfavoritten i 4. divisjon. Avgjorde for Hei: Magnus Therkelsen.

Les mer om Hei.
Kjøpte inn 900 kilo lammelår

Meny-kokk Magne Eriksrød forteller at daglivaren på Flåtten allerede har solgt 360 kilo med lammelår. - Men det er denne uka det virkelig pleier å ta av, sier han.

Les mer om Flåtten.
Anmeldte voldtekt på Kjølnes

Politiet etterlyser vitner etter at en kvinne anmeldte voldtekt i Kjølnesområdet mellom klokka 08.00 og 09.00 lørdag morgen. Folk som kan ha sett noe relevant i Grenlandsgata mot Dr.

Båtforening føler seg motarbeidet

I et brev til ordføreren og Fylkesmannen skriver Døvik båtforening at de føler seg motarbeidet. Døvik båtforening vil ha oppklaringsmøte Foto: Arkivfoto Utgangspunktet er at det gjennom

Les mer om Døvik, Foto og Fylkesmannen.
Bondens pris

Bamble Bondelag ville vise dagligvarekundene hvor mye av matvareprisen som faktisk går til bonden. Og det ga prissjokk for mange på Hekkensmyr lørdag. Erik Dahl (til høyre) var godt

Les mer om Hekkensmyr.
Starter seilkurs rett over påske

Brevik Seilforening arrangerer seilkurs for voksne i storbåt for femte gang. Kurset, som går over seks tirsdagskvelder, er tiltenkt dem som aldri har seilt før, til dem som har seilt

Fire savnet i fjellet

Redningsaksjon er satt i gang. [Tidens Krav] Fire personer er savnet melder politiet mandag ettermiddag. Søk igangsatt i området Øksendal. Det er politiet som koordinerer leteaksjonen.

Les mer om Øksendal.
Porsgrunn er best på nett

Over 10.000 skatteytere i Telemark leverte fortsatt selvangivelsen på papir i fjor. Med bedre elektronisk veiledning på skatteetaten.no er håpet at tallet skal bli lavere.

Les mer om Telemark.
Snøt tidligere lagvenninner

Elise Skare rykket opp til 1. divisjon med Randesund, blant annet på bekostning av hennes tidligere klubb, Pors. - En veldig spesiell følelse, forteller 20-åringen. Frida Klovning (Pors)

Les mer om Randesund.
Nå kan han endelig kjøre bil

En av Norges raskeste sjåfører kan nå kjøre bil i trafikken. Se video! [Moss-Avis] Dennis Olsen, som fyller 18 år i dag (mandag), gliste stort da han tok steget ut av bilen etter oppkjøringen

Stjernegalleri klare for Wrightegaarden

Øyvind Elg Elgenes, Lars Lillo-Stenberg og Ole Paus er klare for Wrightegaarden i sommer. De to førstnevnte deltar for tida i Hver gang vi møtes på TV 2, hvor også Paus har vært med

Les mer om Hver og Wrightegaarden.
Senegalesisk festkveld

Bodø (ANB-NTB): Bodø/Glimts senegalesiske trio snudde kampen mot Sogndal. Se målene her! Vieux San stanget inn 1-1 mot Sogndal.

Les mer om Sogndal.
Kneskjelv i Arsenal

Er du Arsenal-fan, er det all mulig grunn til å bekymre seg i helgen. Er du Arsenal-fan, er det all mulig grunn til å bekymre seg i helgen.

Les mer om Arsenal-fan og Arsenal.
Heltehistorie som skal gi håp

90.000 barn i Norge vokser opp i hjem med rusmisbruk. Nå setter Teater Avvik problemet på dagsorden med forestillinger Meg og mamma- en flaskepanters bekjennelser. Den treffer midt i hjertet og magen.

Les mer om Meg, Norge og Teater Avvik.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00