Porsgrunns Dagblad


Røde Kors-båt oppbemannes

Camilla Holm fikk virkelig oppleve hvor tungt det er å redde opp en voksen mann fra sjøen onsdag, som en del av kurset for å bli mannskap på Røde Kors-båten. Mann over bord.

Les mer om Røde Kors-båten.

Hvite busser bygger ny profil

Hvite busser fortsetter å satse på økt profilering etter at de erfarte en økning på 25 prosent i antall turdeltakere det siste året. Grenland vil uten tvil nyte godt av den nye satsingen.

Ingen ventelister på kulturskolen

Som følge av stor nedgang i elevtallene de siste årene, får alle søkere til kulturskolen plass uansett. - Det er jo en god ting, sier kulturskolerektor, Erling Sagdahl. 1. mai går søknadsfristen

Les mer om Erling Sagdahl.
Privat rehabiliterer må søke om lov

Helseforetaket Aleris har etablert seg i en privatbolig i Bergsveien ved Surtebogen. Den eneste naboen har klaget på etableringen av et bofellesskap i Bambleskogen, og Teknisk utvalg

Mann onanerte foran to 13-åringer

To jenter på 13 år ble like etter klokka 14 onsdag utsatt for en blotter i Pansveg, mellom Rypeveien barnehage og barneskolen på Heistad. Politiet etterlyser en mann i 40-årene.

Les mer om Heistad, Pansveg og Rypeveien.
Tauer bil i 85 km/t med tau på 5,2 meter

Denne kjøringen fikk UP til å sette kaffen i halsen. Onsdag 16. april kom sivilt UP over disse bilene på E39 i Eidsvåg. Den fremste bilen tauer bilen bak med et 5,2 meter langt tau.

Les mer om E39 og Eidsvåg.
Æ træng vann og mat

Og æ må drite noe inn i helvete! Mads (10) og Oliver (11) med lappene de fant i brusflaska på palmesøndag ved Rekvika i Svolvær.

Les mer om Oliver, Rekvika og Svolvær.
Ferdig som Pors-trener

Utfordringen med å kombinere jobben i Norges Håndballforbund i Oslo med trenerrollen i Pors, er en av årsakene til at Harald Madsen nå er ferdig i Vestsida-klubben.

Enige om flyktninger

Regjeringen og KS har undertegnet en samarbeidsavtale som skal få kommunene til frivillig å ta imot flyktninger som har rett til et sted å bo. KS og regjeringen har undertegnet en samarbeidsavtale

Mer jubel i Leicester

Leicester er det beste laget i Championship, noe Bolton skal få merke. Leicester har hatt mye å juble for denne sesongen.

Les mer om Bolton, Championship og Leicester.
- Det blir ingen PlayStation 5

Sony-toppsjef hevder neste generasjon konsollspill vil bli heldigitalisert. SISTE I SITT SLAG? Håndkontrolleren til PlayStation 4 kommer i tre farger, sort, blå og rød.

Les mer om PlayStation.
- Reidunsvei er en institusjon

Norsk Forbund for Utviklingshemmedes lokallag i Bamble reagerer kraftig etter å ha mottatt invitasjon til åpningsfest i det nye bygget i Reidunsvei. Brandviks og Lønnbergs smil har stivnet. Foto: Tom B.

Les mer om Bamble og Reidunsvei.
Varsler vraking av spillere

Pors-Birkebeineren 1-3 (1-1). Pors-trener Brede Halvorsen føler at laget sviktet de nesten 500 tilskuerne på seriepremieren. Nå varsler han flere endringer på laget til neste kamp.

Bursdagsbarnet fløy høyt på Kjølnes

Nora Eide Lie fyller 17 år i morgen tirsdag. Mandag var hun banens beste da Urædd slo Åsane 3-1 i 1. divisjonsdebuten. Hun var rimelig fornøyd med presangen på forskudd. Midtstopperne

Les mer om Urædd og Åsane.
Fullt på Langøya i påska

Påsken viste nok en gang at de nye gjesteplassene på Langøya er en meget god investering. Det var rett og slett fullt ved gjestebryggene hele påska. Den sene påsken banet nok vei for

Les mer om Langøya.
Vil starte med utfordringene

Anført av Hallgeir Kjeldal (Ap) ytret mange at de ønsket endringer i budsjettarbeidet etter fjorårets budsjettbehandling. Økonomisjefen synes imidlertid at det meste er best som det

Les mer om Hallgeir Kjeldal.
Bilist til sykehus etter krasj i stolpe

En mannlig bilfører i starten av 20-åra er fraktet til sykehus med ambulanse med mulig bruddskader, etter å ha krasjet i en stolpe i Bjørkedal ved 11-tida 2. påskedag. Bilfører klarte

Les mer om Bjørkedal.
Slik blir sladrespeilet

Ny teknologi gjør det tradisjonelle sladrespeilet til historie. Slik er de ny smart-speilene til Nissan. Foto: Nissan/ANB [ Broom.no ] Sladrespeilet har liksom alltid vært der det.

Les mer om Broom.no, Nissan og Sladrespeilet.
Bortebombe for Nest-Sotra

Sjekk vårt oddstips! Vi tror Nest Sotra vinner borte mot Bærum i dag. På bildet jubler Johnny Furdal for scoring mot HamKam. Foto: Astrid M.

Slik sparer du 100.000 kroner

Å stramme inn på unødvendige hverdagsutgifter blir fort en lønnsom geskjeft. Små triks kan spare deg for mange tusen kroner.

Han glemte noe viktig

Fant igjen bilen i fjærasteinene. Bilen trillet fra parkeringsplassen og ned steinfyllingen før den stoppet i fjæra.

Kjørte i fellvegg i Oklungen

En mann i 40-årene er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en ulukke i Markaveien i Oklungen søndag kveld. En passasjer i bilen ble sendt til sykehus ble sendt til Sykehuset

Les mer om Markaveien, Oklungen og Sykehuset.
To til sykehus etter ulykke ved Skjerkøya

To personer ble kjørt til sykehus etter at de havnet i grøfta ved Skjerkøya søndag ettermiddag. Ifølge politiet møtte de en rød bil som kom over i motsatt kjørefelt. Dermed måtte de

Les mer om Skjerkøya.
United er best borte

Sjekk vårt oddstips! BAs oddstipper tror David Moyes og Manchester United får en kjærkommen seier mot Man U-sjefens gamleklubb i dag.

Les mer om Manchester United.
Beklager, Brann!

Rikard Norling kan ville så mye han vil, men uten et godt forsvar er det vanskelig å vinne fotballkamper. Rikard Norling har store planer for Brann, men foreløpig er han et stykke unna.

Les mer om Brann.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03