Stjørdalens Blad


Traileren skapte kaos på E14 ved Stjørdal

Traileren måtte stoppe og skapte kaos på E14. Episoden skjedde like øst for Stjørdal sentrum like før klokka fire mandag ettermiddag. Stansen førte til at trafikken på E14 sto i begge retninger.

Les mer om E14 og Stjørdal.

- Det har tatt på dette med Microplast

Se alle stillinger (14) Tjenester Eiendom(31) Motor(47) Stilling(14) For Olav Bakken har det meste gått oppover, men han fikk en kraftig nedtur da det ble kjent at hjertebarnet Microplast forlater Stjørdal.

Les mer om Microplast og Stjørdal.
- Folk tar sjansen og smugler i julerushet

Tollvesenet øker aktivitet sin på E14 mellom Stjørdal og Storlien før jul. Sist lørdag fikk 17 personer forenklet forelegg for å ha med seg for mye over grensa, mens to personer ble anmeldt. - Vi viser oss mer fram når det nærmer seg jul.

Les mer om E14, Stjørdal og Storlien.
Vi gleder oss med ungdommen

Kommentar Et enstemmig kommunestyre har vedtatt planene for en skateboardpark i Stjørdal. Anlegget skal ligge på Halsenbanen, ved siden av Halsen ungdomsskole, og er beregnet å skulle koste seks millioner kroner.

Les mer om Halsen, Halsenbanen og Stjørdal.

Det blir ei hvit jul

Snøen som falt i helga og natt til mandag forsvinner ikke med det første. Treffer meteorologene med sine værspådommer for de første dagene blir det en hvit og flott jul i Stjørdals-området.

Suksess for femte gang for Christmas in Hell

Anna Hellandsvik bidro med vakker dans og med stemningsfull musikk av det sju manns store orkesteret under ledelse av Trond Hustad.

Les mer om Hell og Trond Hustad.
Flere kjøper ulovlige piller

- Tendensen viser at det er mer legemidler som bestilles og importeres fra utlandet.

Skal hjelpe Norge til EM-gull

Rikke Nervik og pappa Tule er på plass på finalearenaen i Budapest. Sammen med flere hundre andre norske supportere har de klokketro på norsk EM-gull i finalen mot Spania. - Seier ja. Det blir 26-23 til Norge.

Les mer om Budapest, EM-gull, Norge, Spania og Tule.
Dekker opp til hundrevis på julaftenfeiring

Hilde Hammer (t.h.) startet Facebook-aksjonen God jul lille venn, som samlet inn 600 julegaver til Frivilligsentralen og andre. Hanne Myrvang ved Frivilligsentralen er godt fornøyd med samarbeidet.

Ølhunder lager laug

Lasse Kvaal viser deler av bryggeprosessen. Nå går en gruppe ølbrygger-entusiaster i Stjørdal sammen og stifter laug.

Les mer om Stjørdal.
Blues in Hell får mer penger

13 musikkfestivaler har fått en økning i tildelingen fra Kulturrådet. Blant disse er Blues in Hell som får 75.000 kroner ekstra sammenlignet med tildelingen for 2014.

Les mer om Hell og Kulturrådet.
19 fikk tollbot på Storlien

Tollvesenet er hyppig på veiene i førjulsrushet. Lørdag ble 75 biler kontrollert på Storlien. Av disse ble to anmeldt, mens 17 fikk med seg forenklede forelegg, skriver NRK.

Les mer om NRK og Storlien.
50-åring ute av stand til å ta vare på seg selv

En oppmerksom person meldte fra til politiet om en mann som var ute av stand til å ta vare på seg selv natt til søndag. - Vi fikk melding klokka 01.05 om en person ved stasjonen i Stjørdal. Vedkommende var beruset og blødde litt.

Les mer om Stjørdal.
Polititransport hjem fra festlig lag

Ti minutter over klokka 4 natt til søndag fikk politiet melding om en mann som hadde kura åt på feil sted. - Det var en mann som hadde sovnet i gangen på et leilighetsbygg.

Fylte fullsatt kirke med vakker sang og musikk

Kari Selnes Stene (nr. to fra venstre) fra Sktaval Hornmusikklag delte ut blomster til Ivar Aas, Arild Hognes og Sonja Kristensen før avslutningsnummeret.

Trønder-Gull på Torgkvartalet

For de som fortsatt var i beita for julegave til en sportsinteressert far, bror eller ektemann, så bød muligheten seg hos bokhandelen ARK i Torgkvartalet, lørdag. Her satt nemlig forfatter Egil Hyldmo og signerte boka Trønder-Gull.

Tre klangfulle stemmer i Værnes

I kveld kan de oppleves i Trondheim. Gitarspillet til John Oddstein Aune var flott. (Foto: Einar Hugnes) Siri Bones, Grete Daling og Stine Mari Langstrand står bak konseptet tre damer - tre stemmer.

Full satsing på sprinten i Davos

Varden-løperen Kathrine Harsem (26) sto over dagens 10 kilometer fristil i verdenscupen i Davos. I stedet satser hun helt og fullt på søndagens sprint fristil. - Jeg går sprinten i morgen, bekrefter Harsem på en tekstmelding fra Davos.

Les mer om Harsem.
Seks personer kom seg ut av brennende hus

En bolig i Høefeltet i Meråker er fullstendig nedbrent etter en kraftig brann lørdag formiddag.

Les mer om Høefeltet og Meråker.
19-åring sendt bort fra julefest

Festen ble avsluttet litt tidligere enn planlagt for en 19-åring fra Stjørdal natt til lørdag.

Les mer om Stjørdal.
Mann i 50-årene tisset seg til bot

Nøden ble for stor for en stjørdaling i 50-årene natt til lørdag. - 02.55 ble en mann anmeldt for urinering i Kjøpmannsgata i Stjørdal.

Les mer om Kjøpmannsgata og Stjørdal.
- Det stjeles når muligheten er der

Jula er høysesong for butikktyverier. Det ventes tyverier for over 800 millioner kroner i norske butikker i løpet av julehandelen. - Det er ingen tvil om at det er et oppsving i tyverier i julehandelen.

Nå har han skrevet under for Stjørdals-Blink

Alexander Nynes (29) er klar for Stjørdals-Blink Fotball. Han skrev denne uka under overgangspapirene i klubbhuset på Nye Blinkbanen.

- Storfengsel i Meråker er et reelt alternativ

Meråker er ikke nevnt i stortingsmeldingen om kriminalomsorgen som ble lagt fram i dag. Ola Morten Teigen (Stjørdal Frp) tolker likevel meldingen som positiv med hensyn til mulighetene for storfengsel i Meråker.

Les mer om Meråker.
Åpner hjemme mot Førde

Spilleplanen for 2015-sesongen i 2. divisjon ble offentliggjort i ettermiddag. Nyopprykkede Stjørdals-Blink Fotball serieåpner hjemme på Nye Blinkbanen lørdag 18. april mot Førde. Bladet.no kommer tilbake med mer.

Les mer om Førde og Nye Blinkbanen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05