Stjørdalens Blad

Om spennende skattejakt bildekveld i Lånke

Suksessen med "bildekvelder" fortsetter i Lånke med historielaget som arrangør. Rundt 80 personer var møtt opp på Grendahuset i Sortesgrenda.

Dyrebeskyttelsen søker eier til katt på rømmen

En kastrert hannkatt har oppholdt seg på en veranda hos en eldre mann i Yrkesvegen i Stjørdal i lang tid, muligens i hele 3 år, forteller Hege Wensell fra Dyrebeskyttelsen Norge Trondheim og Omegn.
Fullt hus på Ungdommens hus
Ventelistene er lange for å være med på LAN-party på Ungdommens hus i Stjørdal. 47 ungdommer i alderen 13 til 18 år deltar under nattens LAN-treff, eller dataparty som er en norsk benevnelse for ungdommer som samles for å spille dataspill.
Les mer om Stjørdal.
Mange har gledet seg til dette
CREW: Børge Wennberg, lanleer Edvin Dahl, Anna Aune på besøk, Nils Christian Viken, og Daniel Toshiro. Vinterferielanene er noe mange unge gleder seg til. I dag har et par hundre ungdommer rigget seg til på Huset-lanet i Stjørdal og SelbuLAN.

Ikke noe fåmanns velde mener ordføreren

Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes (Sp) har stor sans for folkemøter. Han har mindre sans for påstandene om at Stjørdal styres av et fåmannsvelde.
Les mer om Stjørdal.
Planleggingen av Langøra kan ta tid
Mye tyder på at de ønskene som stjørdalspolitikerne la inn i planprogrammet for Langøra- og havneområdet for få uker siden, ikke kan gjennomføres uten en ny planprosess.
Les mer om Langøra og Langøraog.
Klubbene starter fotballakademi
Fotballklubber fra alle seks kommunene i Værnesregionen vil starte opp Værnesregionen Fotballakademi. Dette blir et ekstratiltak for å utvikle flere fotballspillere på et høyere nivå.
Bare fem musikkanter igjen i hovedkorpset
Halsen skolekorps rammes av et dramatisk frafall. Det er bare fem musikanter igjen i hovedkorpset, ni i juniorkorpset, og seks aspiranter. Nå skriker lederne etter blåsere. Lufta er i ferd med å gå ut av korpset.
Branntilløp på Egon
Brannvesenet rykket ut etter at brannalarmen gikk ved restauranten Egon i Kjøpmannsgata onsdag kveld. Politiet fikk melding klokka 22.50 og var på stedet etter fem minutter. Da var branntilløpet sloknet.
Les mer om Egon og Kjøpmannsgata.
Måtte ha hjelp av bergingsbil
Ingen personer kom til skade, men sjåføren fra Sør-Trøndelag måtte få hjelp av bergingsbil etter en utforkjøring i Meråker onsdag ettermiddag. Trafikkuhellet på E14 skjedde ca.
Les mer om E14, Meråker og Sør-Trøndelag.
- Herfra kan politiet få et samlet overblikk
- Stjørdal kommune jobber nå aktivt videre for å få den nye politiledelsen for Trøndelag lagt til Stjørdal. Herfra er det mulig å få et samlet overblikk over hele regionen. Det er stjørdalsordfører Ivar Vigdenes som sier dette.
Les mer om Stjørdal og Trøndelag.
Gjenvalg på leder i Stjørdal Friidrettsklubb
Mette Bakken Eggen ble gjenvalgt som leder i Stjørdal Friidrettsklubb (SFIK) under klubbens årsmøte i kantina i Fosslia Fjellhall i Stjørdal i forrige uke.
Havnet utfor veien og traff en lyktestolpe
Alle nødetater rykket ut til en trafikkulykke på gamle E6 på Gevingåsen tirsdag kveld. En bil havnet utfor veien. Ingen andre kjøretøy var involvert i utforkjøringen.
Les mer om Gevingåsen.
Slik blir framtidas Politi-Norge
12 politidistrikter. Norge skal i framtida ha 12 politidistrikter. Antall tjenestesteder skal også ned, men det endelige antallet er ennå ikke avklart.
Les mer om Politi-Norge.
Snakker ut om VM-skuffelsen
I kveld blir vi bedre kjent med Marthe Kristoffersen i Verdens beste skijenter. Den siste episoden av dokumentarserien Verdens beste skijenter vises på NRK1 i kveld. Der blir vi bedre kjent med meråkerjenta Marthe Kristoffersen.
- Mannen kan virke skremmende på mange
Slippes fri fra varekt - får meldeplikt. En mann fra Afrika ble pågrepet to ganger av politiet mandag for tagging på Trondheim lufthavn Værnes.
Les mer om Afrika og Trondheim.
- Det er rett og slett drømmejobben
Jeanett Pettersen (30) sier hun har fått drømmejobben, som styrer ved den nye barnehagen på Husbyåsen, Gnist Husbyåsen. - Veldig spennende å være med og bygge opp en barnehage helt fra grunnen av.
Se åpningen av Rørosmartnan!
Vi streamer live fra kl. 12! Åpningsseremonien på Rørosmartnan streames live her på Bladet.no. Den starter klokka 12 i dag.
Les mer om Bladet.no og Rørosmartnan.
10,5 millioner i overskudd for Stjørdal kommune
- Jeg hadde forventet et overskudd, men det ble faktisk svakt bedre enn det jeg trodde.
Les mer om Stjørdal.
- Ka e' henne, rådmannj?
Hvem betalte ut forskudd på spillemidler til Stordalen Ungdomslag for 15 år siden?
Olerussen lover lattergaranti
De øver intens for å få alt på plass. Men Olerussen sier at de er i rute til premieren på årets russerevy neste helg. Russen ved Ole Vig videregående skole inviterer alle på russerevy fredag og lørdag siste helga i vinterferien.
Les mer om Ole Vig.
Fortvilt tagger tatt for andre gang
Mandag ettermiddag ble mannen pågrepet for andre gang etter å ha tagget med sprayboks på Værnes. Mannen som er av utenlandsk opprinnelse, ble pågrepet for første gang mandag formiddag.
Furunes gjenvalgt som nestleder
Kari Anita Furunes fra Meråker er gjenvalgt som 2. nestleder i Nord-Trøndelag Senterparti. Valget skjedde på partiets fylkesårsmøte på Steinkjer i helgen.
Skal arrangere storseilas i sommer
PROSJEKTLEDER FOR SEILERUKE: Magne Kjerkreit i Malvik og Stjørdal Seilforening. ARKIVFOTO Malvik og Stjørdal Seilforening (MSSF) skal arrangere den nordenfjeldske seileruka i Stjørdal i slutten av juni i år.
- Ser ingen grunn til å hente de tilbake med makt
Mor og datter befinner seg i hjemlandet Litauen. I LITAUEN: Politiet har fått bekreftet at 9 år gamle Lija Beniusyte og hennes biologiske mor Loreta Daskevise (44) befinner seg i hjemlandet Litauen.