Stjørdalens Blad


Avkledd for ti år siden

Men nå tror vi Lyn vinner i cupen! Denne karen holdt med Lyn i cupfinalen for 10 år siden. Foto: ESPEN FORSBERG, BA/ANB Mye norsk fotball på kupongen, siden det er cuprunde her hjemme.

Les mer om Lyn.

Stjørdalspolitikerne besøkte kulturhuset

Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy Bilde av Foto: Jan Erik Sundøy

Les mer om Foto.
Advarer mot skogrannfare

Foto: Joakim S. Enger, ANB/Illustrasjon Meteorologisk Institutt advarer mot stor gress- lyng- og skogbrannfare i områder med barmark i Trøndelag, inntil det kommer nedbør av betydning.

Les mer om Trøndelag.
Fortsetter som leder i helseforetaket

GJENVALG: Alf Daniel Moen har vært styreleder i i Helse Nord-Trøndelag i to år og han får fornyet tillit fra det regionale helseforetaket.

Enebolig totalt utbrent

Politiet forsøker å få kontakt med personen som skal bo i huset som ble fullstendig overtent torsdag. En enebolig på Stathelle i Bamble ble totalt utbrent. Politiet ikk ikke tak i beboeren

Les mer om Bamble og Stathelle.
Politiet jaktet kvinne

Kvinnen stakk inn på et solsenter, og politiet fulgte etter. Og fikk seg en overraskelse. Solsenterkjeden påstår at det er et kjent problem i bransjen at folk bruker avlukkene til å

Derfor fjerner du Facebook-venner

Særlig to ting får det til å renne over for folk flest. Mange velger å slette venner fra vennelisten sin på Facebook. Det kan være sårt for noen.

Les mer om Facebook-venner og Facebook.
Stokkanelev får satt opp teaterstykke på Trøndelag Teater

TEATERDEBUT: 15 år gamle Reihaneh Shamspour fra Stjørdal debuterer som dramatiker på Trøndelag Teater. Foto: Erik Johansen - Det er veldig artig at min tekst ble valgt ut, sier Reihaneh

- Påska ble verre enn fryktet

Daglig leder i Meråker Alpinsenter, Arne Magnus Størseth. Daglig leder i Meråker Alpinsenter, Arne Magnus Størseth, var i forkant av påska spent på besøket og fryktet at folket uteble.

Nå vil Meråker bli et typisk turiststed

PDÅRIVER: Erling Ervik, lokal Trondos-sjef i Meråker. Det stilles spesielle krav til steder som ønsker å oppnå status som et typisk turiststed.

Les mer om Meråker og Trondos-sjef.
- Sjøfiske fra land handler like mye om metoder som utstyr

HÅPER PÅ NAPP: Fiske fra land i fjorden byr på fine opplevelser. Derfor inviterer SJFF til kurs og utstyrsdemonstrasjon på moloen onsdag. Foto: Line Finnøy Bakken - Det er veldig fine

Les mer om Det.
Her er vinnerne av påskequizen!

Tegning: Svein Roger Svinsås Foto: Terje Pedersen, ANB Mange lesere sendte inn rett svar på Bladets påskequiz i nettavisa, laget av Jostein Rolfseng Hagen.

Hell-saga blir sperret inne

Foto: Jan Erik Sundoy Mer motorveg, fire felt, og mer jernbane, to spor, en ny utfordrende hverdag for Hell & Sag og høvleri på Hell.

Les mer om Hell og Sag.
Betalte aldri barnebidrag etter skilsmissen i 99

Mannen har aldri betalt bidrag for sine to barn etter skilsmissen i 1999. Nå må han i fengsel. Mannen som er først i førtiåra, møtte i tingretten forleden siktet for brudd på loven om bidragsinnkreving.

Han glemte noe meget viktig

Fant igjen bilen i fjærasteinene. Bilen trillet fra parkeringsplassen og ned steinfyllingen før den stoppet i fjæra.

Kommer med mer penger

VIL RETTE OPP: Ola Morten Teigen (Frp) som leder komit levekår, signaliserer omfordeling og mer penger til skolene i Stjørdal allerede under budsjettsalderingen i vår.

Les mer om Stjørdal.
Avsluttet kvalik med brakseier

De norske juniorjentene i håndball avsluttet med å score smått utrolige 50 mål mot Israel i VM-kvalikens siste kamp.

Les mer om Israel.
- Kan godt være litt streng med rosene

Snøen forsvant tidlig, og hagen er klar for første vårstell. Men når plantene skal beskjæres og friseres er det ikke bare å gyve løs med hagesaksa.

På tivoli med feber

Monica Buchmann og febersyke Noah kjørte toget på tivoliet. Foto: Frank Skaufel Jan Torstein Ovidth og Hanne Iversen fikk opp hjertefrekvensen da de kjørte Tornado.

Les mer om Hanne Iversen, Noah og Tornado.
United er best borte

Sjekk vårt oddstips! BAs oddstipper tror David Moyes og Manchester United får en kjærkommen seier mot Man U-sjefens gamleklubb i dag.

Les mer om Manchester United.
Beklager, Brann!

Rikard Norling kan ville så mye han vil, men uten et godt forsvar er det vanskelig å vinne fotballkamper. Rikard Norling har store planer for Brann, men foreløpig er han et stykke unna.

Les mer om Brann.
Ønsker å forby tigging

VIL FORBY: Erik Fløan og Høyre i Stjørdal vil forby organisert tigging. - I den senere tiden har den organiserte tiggingen også kommet hit. Høyre ønsker nå å forby tiggingen, sier Høyre-lederen

Klar for sjarmøretappen

Målet er nådd, vi har kommet oss til riksgrensa. Vi har gått Norge på tvers - 63 nord. Foto: Trondhjems Turistforening I dag er vi klar for siste etappe på Norge på tvers - 63 nord.

Les mer om Norge.
Hommelvik-mann ble Lotto-millionær

Færre spiller lotto. Foto: Norsk Tipping Påskeaften ble en kveld som en Hommelvik-mann aldri glemmer. Norge fikk 31 nye Lotto-millionærer lørdag, og blant disse er en heldig Lotto-spiller

Påske betyr båtpuss

Morten Bjerkholt brukte påskeaften på fikse storseilet på familiens båt, Hera. Foto: Frank Skaufel For båtentusiastene er påske det samme som klargjøring av båten foran sommersesongen.

Les mer om Hera.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04