Stjørdalens Blad


Elise gikk Norge oppover

Elise Ringen gikk Norge oppover resultatlista på annen etappe i Ruhpolding søndag ettermiddag.

Les mer om Norge og Ruhpolding.

Kjempen har landet

Foto: Tor Aage Hansen FFlyinteresserte valfarter til Værnes for å se på et av verdens største fly. Foto: Tor Aage Hansen Kjempeflyet har landet på Værnes. Søndag formiddag kryr det av flyspottere ved flyplassområdet.

Sagatunrevy med velrettede spark

Livet i revy - Magnar Stræte opplevde livet sitt i revy. Debutant Tore Bjørgnes var en del av det.

Les mer om Magnar Stræte.
Tisset på bagasjebåndet

Ungdommen greidde ikke å holde seg. Han tisset på bagasjebåndet da han sto og ventet på bagasjen lørdag ettermiddag. Andre passasjerer reagerte sterkt på opptrinnet. Avinor kontaktet politiet som rykket ut til flyplassen.

De fredelige iskrigerne på glattisen

- Vi var mye bedre da vi spilte for Hegra Fuck Ducks. Da var vi gode da! Motoren: Eirik Skårdalsmo er drivkraften i hockeygjengen som møtes på skøytebanen ved nye Blinkbanen. Gamle kunster: De storkoser seg med hockey.

Les mer om Blinkbanen.
Ny eier - samme avis

Du skal være sikker på at vår stemme er fri og uavhengig" Torsdag solgte Amedia Stjørdalens Blad til Adresseavisen-gruppen. Det tror vi kan være bra for avisens videre utvikling.

Samstemte toner i Vårtun

DU SKA FÅ EN DAG I MÅRÅ. Avslutningen av kulturkvelden i Vårtun ble en fin opplevelse. Et kor av tretti unge lovte at vi også skal få en dag i mårå. Foto: Arnulf Gresseth FELLESNUMMER.

Les mer om Vårtun.
Emil på sprint-sjetteplass

Iversen fra Meråker endte på 6.-plass i semifinalen. Det er hans beste plassering i verdenscupen noen gang.

Les mer om Meråker.
Ny kafé på Værnes

I løpet av april og mai åpner SAS nye Café Lounger på lufthavnene i Trondheim og Tromsø. SAS Café Lounger retter seg mot passasjerer som reiser ofte, og møter et behov som også innenriksreisende har på sine reiser.

Les mer om Caf Lounger, Tromsø og Trondheim.
Gikk av bussen og sovnet

Ved halv tre-tida natt til lørdag fikk politiet melding fra en bussjåfør som hadde satt av en passasjer ved holdeplassen på Værnes. Ungdommen gikk rett av bussen, satte seg på en benk på flyplassen og sovnet.

Kjempefly lander søndag

Den ukrainske kjempen setter hjulene på Værnes i helga. Søndag skal en Antonov An-124 lande på Trondheim lufthavn Værnes. Det er Adresseavisen som melder dette.

Rydder scenen for nye barnetalenter

GLEDER SEG: Initiativtager Frode Aune ser fram til showet. Barn er glade i å opptre. Og snart får de sjansen til å gjøre det foran en fullsatt kinosal. Barnas kulturmønstring trår til igjen.

Nå skal de telles

I helga skal Norges hagefugler registreres. Norsk ornitologisk forening (NOF) håper fugleinteresserte vil bidra til å telle. I fjor telte fugleentusiaster flest kjøttmeis. Denne fuglen ble registrert i 95 prosent av hagene.

Må kutte i budsjettet

Meråker kommune må kutte i budsjettet som ble vedtatt like før jul. - Vi må revidere budsjettet for 2015. Men jeg vil ikke forskuttere hvordan eller når det skal skje, fastslår rådmann Henrik Vinje.

Les mer om Henrik Vinje.
Gjenvalgt som SV-leder

Olav Gilsåmo (bildet) er gjenvalgt som leder i Meråker SV.

Les mer om Meråker SV og SV-leder.
Bør bli elbil-hovedstad

Venstre vil ha alle partiene i Stjørdal med på storsatsing Tjenester Eiendom(40) Stilling(16) - Vi skylder barna og barnebarna våre å løfte dette opp. Det er en sak alle politikerne bør stå sammen om.

- Stemningen blant de ansatte er positiv

Stjørdalens Blad, sammen med Malvik-Bladet, går inn i Adresseavisen Gruppen.

- De raserer kvaliteten i barnehagene

Både foreldre og ansatte frykter mer bemanningskutt i barnehagene i Stjørdal. Det går fram av et referat fra et dialogmøte mellom foreldreutvalget for barnehagene og komité levekår før jul.

Les mer om Stjørdal.
Skadeverk på forretningslokale

Politiet har fått melding om skadeverk på Møbelringens lokaler i Stjørdal. - Det er noen som har knust ei rute og ødelagt et brannslukkingsapparat, opplyser Johnny Olsen hos Politiet i Nord-Trøndelag.

Flere boliger må rives for å sikre Hegra sentrum

Uten at rassikringstiltak gjennomføres nord og øst for Hera kirke, vil vekst og utvikling av Hegra sentrum trolig stoppe opp for all framtid. Flere hus må rives som konsekvens av sikringa.

Les mer om Hegra og Hera.
Husbyjordet blir stengt for parkering

Nå stenges grusplassen på Husbyjordet for parkering. Dermed fjernes rundt 130 fri parkeringsplasser i sentrum av Stjørdal. Nå må disse brukerne av Husbyjordet finne andre steder å parkere.

Les mer om Husbyjordet og Stjørdal.
Gallakonsert med sopraner

På søndag besøker Seks Sopraner Lokstallen i Stjørdal på sin nyttårsturné, som denne gang teller fire konserter. Seks Sopraner - og ingen tenor startet sin konsertvirksomhet for ett år siden.

Les mer om Stjørdal.
Skipper på Selbusjøen

Geir Arne Thingstad (31), bosatt i Hegra, skal i kommende sesong være sjefen på Jøvra, turistbåten på Selbusjøen.

Les mer om Hegra, Jøvra og Selbusjøen.
6 tips for å spare strøm

Start det nye året med å spare tusenlapper på strømregningen.

Disse har kjøpt og solgt bolig i Stjørdal

Se eiendomsoverdragelsene i desember! Tjenester Eiendom(40) Stilling(13) Lokale meglere Nylander avd.

Les mer om Nylander og Stjørdal.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17