Sunnmørsposten


Søkte i sjøen utenfor Runde

Lette etter det som kunne være båt i havsnød. Søk Flere fartøyer og redningshelikopter søkte ved 01.30-tida i sjøen nord for Runde. Foto: Marius Rosbach Klokka 23.39 fredag kveld ble

Les mer om Runde.

Silva leder foran Brasil-valg

Braslia (NTB-Reuters): Den ferske presidentkandidaten Marina Silva har snudd opp ned på valgkampen i Brasil og leder nå over sittende president Dilma Rousseff på meningsmålingene.

Magnus Carlsen fikk VM-frist ytterligere utsatt

FIDE gir litt etter, men Team Carlsen er ennå ikke fornøyde. VM-TVIL: Magnus Carlsen og VM-tittelkampen i Sotsji er et brennhett tema i sjakk-verdenen om dagen.

Vitne fikk stoppa promillekjører

Kjørte inn foran bilen til vedkommende og bremsa opp. Resulterte i et mindre sammenstøt, men ingen personskade. Snarrådig innsats fra et vitne resulterte i rask pågripelse av en mannlig

Idrettspsykolog advarer mot å dyrke barnestjerner

Mener man må være varsom med å legge for mye press på Martin Ødegaard. I SENTRUM: Martin Ødegaard fikk mye oppmerksomhet under A-landslagets samling i Stavanger. 15-åringen fikk sin

Vil ha meir private

Landbruksminister Sylvi Listhaug sa seg storleg imponert over det private slakteriet Nordfjord Kjøtt fredag.

Les mer om Nordfjord Kjøtt.
Økt frykt for terror i Storbritannia

London (NTB-AFP): Myndighetene i Storbritannia hever trusselnivået på grunn av økt fare for terrorangrep. - Terrortrusselen er større enn noen gang, sier statsminister David Cameron.

Russlands forsvarsminister fikk ikke fly over Polen

Moskva (NTB-Reuters): Et fly med Russlands forsvarsminister om bord er blitt nektet å fly inn i Polens luftrom.

Les mer om Polen.
100 mill. dårligere for Tafjord

Lave priser på elektrisk kraft er en av årsakene til at konsernet Tafjord går med 57 mill. kroner i underskudd siste halvår. Tafjord Kraft.

Les mer om Tafjord.
Berg unngikk Deila

Legia Warszawa og Celtic møtes ikke igjen i gruppespillet. GLEDE OG FORTVILELSE: Henning Berg kan takke fansen for støtten, mens Ronny Deila har en jobb å gjøre med å løfte Celtic etter

Les mer om Celtic, Deila og Ronny Deila.
Russland tror Ukraina vil stjele Europas gass

Moskva (NTB-AFP): Russland advarer om at det er fare for problemer med gassleveransene til Europa til vinteren. Årsaken er konflikten i Ukraina.

Les mer om Europa og Ukraina.
- Det viktigste er å skrive for barn

- Arne Svingen har skrevet 50 bøker, jeg har skrevet to. Jeg har litt å lære om tempo, sier Maria Parr. Foto: Gry Støre MOLDE (smp.no): Historiene i serien Svingens mørke verden kan

Les mer om Maria Parr.
Malaysia Airlines må si opp tusenvis av ansatte

Kuala Lumpur (NTB-Reuters): Flyselskapet Malaysia Airlines må redusere antall ansatte med 30 prosent som følge av en omstruktureringsplan.

30-åring pågrepet for gullsmedbrekk

Skal ha fått med verdier for 4,5 millioner kroner fra Moa-gullsmed. En 30 år gammel mann er pågrepet i Sverige mistenkt for å ha vært med på innbruddet mot en gullsmed på Moa i Ålesund

Les mer om Moa, Moa-gullsmed, Sverige og Ålesund.
Sunnmørsposten kutter ti årsverk

Ti årsverk må bort i Sunnmørsposten de to neste åra. Nedbemanningen skal i første omgang skje med frivillige tiltak. Det ble opplyst på et allmøte for de ansatte i avisa fredag formiddag.

Les mer om Sunnmørsposten.
- Påkjørsel bakfra ved Fiskerstrand

Foto: MMS-tips 95 400 400 To biler skal ha vært involvert i en ulykke på Fiskerstranda i Sula fredag formiddag. Ifølge en tipser dreier det seg om en påkjørsel bakfra.

Nytt vulkanutbrudd på Island

Reykjavik (NTB-Reuters): Islandske myndigheter har hevet beredskapen til høyeste nivå etter et nytt utbrudd like nord for Bardabunga-vulkanen. Der er imidlertid ikke kommet noen askesky.

AaFK-spillerne fratatt fridager

Onsdag ble det besluttet at AaFK-spillerne mister to fridager neste uke. Det har skapt sterke reaksjoner hos spillerne.

Les mer om AaFK-spillerne.
20 arbeidere innesperret i gruve i Nicaragua

Managua (NTB-AFP): Minst fire gruvearbeidere har mistet livet og 20 andre er innesperret etter at en gruvegang raste sammen i Nicaragua.

Les mer om Nicaragua.
IMF: USA må gjøre mer for å bekjempe fattigdom

Washington (NTB-AFP): Det internasjonale pengefondet (IMF) ber USA innstendig om å innføre tiltak for å øke inntektene til de fattige, inkludert å heve minstelønnen.

Les mer om USA.
- Gisler vanntorturert av IS i Syria

Washington (NTB-AFP): Minst fire vestlige gisler tatt til fange av Den islamske stat i Syria ble utsatt for simulert drukning, skriver The Washington Post.

Les mer om Den, Syria og The Washington Post.
- Canada blokkerer NATO-vedtak om mer til forsvar

Ottawa (NTB-Reuters): NATO vil at alle forsvarsalliansens 28 medlemsland forplikter seg til å øke bevilgningene til forsvar, men Canada setter foten ned, opplyser kilder til Reuters.

Les mer om Canada.
Mann pågrepet i Sverige for millionran i Ålesund

Växsjö (NTB-TT): En 30 år gammel mann som mistenkes stå bak et millionran av en gullsmed i Ålesund, er pågrepet av svensk politi.

Les mer om Sverige og Ålesund.
Obama: - Ingen konkrete planer om Syria-angrep

Washington (NTB-AFP): President Barack Obama sier han foreløpig ikke har lagt noen konkrete planer for angrep mot IS-opprørere i Syria. USAs president Barack Obama.

Sandvik Møbler konkurs

Foto: Knut Arne Aarset Sandvik Møbler AS på Håvoll i Ørsta er konkurs. Det var eigarane som sjølv bad om oppbod. - Det var ingen tilsette i bedrifta ved konkursopninga. Dei vart tidlegare

Les mer om Håvoll og Ørsta.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04