Sunnmørsposten


Fant igjen stjålet bil - hadde glemt hvor den var parkert

En svensk tilreisende til Ålesund meldte bilen sin, en Volvo V70, stjålet rundt midnatt onsdag. Bileieren opplyste at den var forsvunnet fra sentrum av byen, og at det var en del foto-

Les mer om Volvo V70 og Ålesund.

Trøbbel med spillelisens for Gamboa

Det er West Bromwich som melder på sine egne sider at den costaricanske spilleren er så godt som klar for den engelske Premier League-klubben. Alle er enige Rosenborg og West Bromwich

Dette kan bli Hangelands neste klubb

Brede Hangeland er klubbløs etter at kontrakten hans med Fulham ble avsluttet etter forrige sesong. Per i dag er det ingen nordmenn igjen i Premier League.

Les mer om Fulham og Premier League.
Tiden knapp for gjeldstruet Argentina

New York (NTB-Reuters): Argentina jobber mot klokka for å finne en løsning på en milliardstor gjeldsfloke. Argentinas økonomiminister Axel Kicillof er i New York for å forhandle om en løsning på landets milliardgjeld.

Sikkerheita blir normalisert i norske hamner

Kystverket har senka sikringsnivået på mindre utsette hamneanlegg. Kystverket kan ikkje opplyse om kva hamner som er tilbakeført til normalt sikkerheitsnivå. Arkivfoto: June R.

Define Insanity får leve ut drømmen

Etter en heftig avstemning på Facebook er det nå avgjort hvem som får åpne Back In The Fields Rock Festival. Arrangøren utlyste tidligere i sommer en konkurranse kalt Rockedrømmen.

Les mer om Facebook og Rockedrømmen.
- Vil gjøre politikken mer folkelig

Den nyvalgte lederen i Ålesund Unge Høyre vil at flere ungdommer skal tørre å melde seg inn i politiske partier. nybakt leder: Tonje Fylling Haugen forteller at hun gleder seg til å

- Det trengs et dyrepoliti

Skjebnene er mange, og kapasiteten er sprengt. Dyrebeskyttelsen mener det er behov for et dyrepoliti.

Fem palestinere drept i nye luftangrep

Gaza by (NTB-AFP): Fem palestinere ble drept i et israelsk luftangrep sør på Gazastripen tidlig onsdag morgen, ifølge medisinske kilder. Kildene forteller til nyhetsbyrået AFP at de

Les mer om AFP og Gazastripen.
Islamister tar kontroll over militærbase i Libya

Benghazi (NTB-AFP): En gruppe ytterliggående islamister har tatt kontroll over hovedkvarteret til den libyske hærens spesialstyrker i Benghazi.

Les mer om Benghazi og Libya.
Fotball-stans i Liberia på grunn av ebola

Monrovia (NTB-AFP): Fotballforbundet i Liberia har stanset alle planlagte kamper på grunn av ebolaepidemien i landet.

Les mer om Liberia.
- To palestinske barn drept i rakettangrep

Gaza by (NTB-AFP): To palestinske barn ble drept natt til onsdag i israelske bombeangrep mot Gazastripen, ifølge medisinske kilder.

Les mer om Gazastripen.
Sjokkerande lusefunn

I Ørstaelva har dei tatt ut stamfisk med opp mot 150 lakselus på kroppen. Lakselus Med om lag 150 lus på ein laks, er det tydeleg at lakselusa trivst godt i det varme vatnet.

Kritisk til deler av Israels-støtten

Samfunsdebattant Anne Sender er ikke alltid glad for den støtten Israel får fra de norske israelsvennene.

Les mer om Israel og Israels-støtten.
Kuwaits regjering vil pumpe inn milliarder i engelsk klubb

Nottingham Forest vant Serievinnercupen (det som i dag kalles Champions League) i 1979 og 1980 under managerlegenden Brian Clough. Det som en gang var Europas beste klubb har siden 1999 spilt utenfor Premier League.

Lite brennmaneter i sommer

Havforskere tror varme og fralandsvind har skremt manetene bort. Foto: scanpix/Tor Andre Johannessen Dette ifølge Bergens Tidende. - Det har vært usedvanlig lite brennmaneter.

Separatister beskylder OSSE for å være partisk

Kiev (NTB-Reuters): Prorussiske separatister i Øst-Ukraina beskylder Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) for å tjene USAs og Ukrainas interesser.

VM-profil klar for Liverpool

At Divock Origi skulle til Liverpool, har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet. Men nå er det endelig bekreftet at 19-åringen blir Liverpool-spiller.

- To mindre trafikkulykker

Politiet måtte rykke ut til trafikkulykker i Ålesund og Langevåg. Den ene trafikkulykka skjedde i Nørvasundet i Ålesund. Den andre i Langevåg.

Tjærnås: - Mike Jensen er ikke en gang på pallen

TRONDHEIM (adressa.no): Mike Jensen har vært en svært viktig brikke for Rosenborg i sommer, ikke minst i Europa, hvor han har scoret fire av lagets ti mål i europaligakvalifiseringen

Les mer om Europa og Rosenborg.
- Det er alltid en risiko for ikke å få fortsette

Brann Stadion (bt.no): Brann-treneren sier han vil være beæret hvis klubbledelsen ønsker å satse videre på ham ved et eventuelt nedrykk.

- Minst 13 drepte i angrep nord på Gazastripen

Gaza by (NTB-AFP): Minst 13 palestinere er drept i et israelsk angrep mot Jabaliya nord på Gazastripen, opplyser palestinsk helsepersonell.

Les mer om Gazastripen og Jabaliya.
Ronaldinho: - Du er mitt idol, Henke Larsson

Ronaldinho ble regnet som verdens beste fotballspiller på midten av forrige tiår, og fikk blant annet gullballen i 2005. Derfor ble Henrik Henke Larsson overrasket over Ronaldinhos kompliment da svensken ankom Barcelona i 2004.

Christian Myklebust: - Jeg fikk flashback til styrkerommet

ble Myklebust byttet innpå for Abderrazzaq Hamed-Allah i 2-1-seieren borte mot Haugesund. Etter det har ikke kantspilleren spilt et eneste minutt. - Det har vært veldig tøft mentalt.

Kinas tidligere sikkerhetssjef mistenkt for korrupsjon

Beijing (NTB-Reuters): Kina har innledet etterforskning av landets tidligere svært mektige sikkerhetssjef, Zhou Yongkang. Han er mistenkt for korrupsjon, melder statlige medier.

Les mer om Zhou Yongkang.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11