Sunnmørsposten


FN: 230.000 har flyktet under Ukraina-krisen

Kiev (NTB-AFP): Til sammen 230.000 mennesker er drevet på flukt på grunn av konflikten i Ukraina, ifølge FNs høykommissær for flyktninger.

Les mer om Ukraina og Ukraina-krisen.

Sjekk RBKs elleville garderobefeiring

Se videoen i vinduet over! Sligo Rovers tok ledelsen i gårsdagens andre kvalifiseringskamp til Champions League, men ett mål fra Pål Andr Helland og to fra Mike Jensen,

Må ruste oss mot aukande terrorfare

To dagar etter markeringa av treårsdagen for 22. juli-terroren fekk vi i går ei alvorleg påminning. Terrorismen er ein global realitet som vi må ruste oss mot, effektivt og målretta,

Stengde Strynefjell-tunnellane

Kabel-krøll stengde fjellovergangen ein periode natt til fredag. Ein kabel frå eit armatur inne i tunnelen, gjorde at Vegesenet stengde tunnellane ein periode.

Les mer om Vegesenet.

Islamister sprenger hellig grav i Mosul

Mosul (NTB-AFP): Islamistene i ISIL jevnet torsdag en av Mosuls mest kjente muslimske helligdommer med jorda. Nabi Yunis-helligdommen var bygd på det som anses for å være gravstedet

Les mer om Mosul.
USA: Russland skyter mot ukrainske styrker

Washington (NTB-AFP): USA hevdet torsdag at de har klare bevis på at russiske styrker skyter med artilleri fra Russland mot stillingene til ukrainske regjeringsstyrker.

Les mer om Russland.
Geiranger: Buss står bom fast

- En buss har tekniske problemer og står fast i Ørnesvingene over Geiranger, meldte Sunnmøre politidistrikt like etter klokka 21 torsdag. Bussen sto sånn tiil at bare personbiler kom

Svømming: Australia satte ny verdensrekord

Glasgow (NTB-AFP): Det australske kvinnelaget på 4 x 100 meter stafett satte ny verdensrekord da de vant gull under samveldelekene torsdag kveld.

Hør Buddy synge og snakke

Papegøyer er kjent for være svært flinke til å herme etter menneskestemmer og andre lyder. Men bare når de selv vil. Slik er det også med Buddy, en papegøye av typen blåpanneamazon - som lever i en dyrebutikk i Ålesund sentrum.

Les mer om Buddy og Ålesund.
Og så kom vestlandsværet

Meteorologen varsler retur til normalen neste uke på Nordvestlandet. Natt til mandag kommer nedbøren for alvor til Nordvestlandet. Illustrasjon.

Les mer om Nordvestlandet.
Vraket av savnet passasjerfly funnet i Mali

Franske soldater har funnet vraket av Air Algerie-flyet. Foto av en MD-83-maskin fra Swiftair som fløy for Air Algerie. Omkring 120 passasjerer har mistet livet, 50 av dem var franske.

- Kollapser gjerne igjen

Hakket tenner i 34 varmegrader mot Skottland. Klar for å gi alt også i semifinalen mot Spania i kveld. Sigrid Heien Hansen sørget for kampens eneste mål og tre viktige poeng til Fortuna

Les mer om Fortuna, Skottland og Spania.
Evakuerte havna i Geiranger

Publikum ble evakuert fra havneområdet i Geiranger mens området ble gjennomsøkt. Folk ble bedt om å trekke unna havneområdet mens gjennomsøkningen pågikk.

Les mer om Geiranger.
- Kollapser gjerne igjen

Å løpe til man kollapser, er noe mange idrettsutøvere har sagt. Men for Sigrid Heien Hansen er det faktisk sant. Hun gjorde det mot Skottland og gjør det gjerne igjen i kveldens semifinale.

Badeulukke i Eid

Ein mann i 80-åra er alvorleg skadd etter ei badeulukke på badestrand i Hundvik. Ambulansar og ambulansehelikopter kom til ulukkesstaden.

Les mer om Eid og Hundvik.
- Vi kan ikke la oss true

Familien Roald Andorsen har få betenkeligheter med å fly til tross for terrortrusselen mot Norge. På reisefot Liv-Hege Roald, Vegard Andorsen og lille Ola la ut på flytur til tross for terrortrusselen mot Norge.

Tror det kan være norske fremmedkrigere

Terrorforsker Atle Mesøy tror trusselen kommer fra fremmedkrigere med en klar kobling til Norge. Opprørere i Hama-provinsen i Syria. Foto: NTB Scanpix - PSTs terrorvarsel er svært alvorlig.

Les mer om Hama-provinsen, Norge og Syria.
Floppet forrige sesong - nå herjer Lamela i treningskampene

TORONTO FC-TOTTENHAM 2-3 Tottenham kjøpte syv profilerte spillere forrige sommer. Den som kanskje var den aller største skuffelsen var argentineren Erik Lamela.

Les mer om Erik Lamela, Lamela og Tottenham.
- Skolene er allerede stengt

Verken Ålesund kommune eller fylkesmannen har satt i verk tiltak foreløpig, men de har planene klare. Assisterende rådmann Ronny Frekhaug i Ålesund kommune. Foto: Staale Wattø - Vi må ha mer informasjon før vi eventuelt gjør det.

Les mer om Ronny Frekhaug og Ålesund.
Algerisk fly savnet i Afrika

Alger (NTB-AFP): Air Algerie har mistet kontakten med ett av sine fly etter at tok av fra Ouagadougou i Burkina Faso, melder franske medier.

Må terpe inn respekt for farene

Flere enn tidligere kjøper fritidsbåt. Båtene er større enn før. Motorene er kraftigere. Og når vi bokstavelig talt bader i godvær, kastes også fortøyningene på flere. Slett ikke alle

Prøvde å stemme i klubbvalg under navnet Al Capone

I desember avholdes presidentvalget i den brasilianske storklubben Santos.

Les mer om Al Capone.
Målfest i van Gaals første United-kamp

LA Galaxy-Manchester United 0-7 Det kommer viktigere kamper for Manchester United denne sommeren, men det var likevel knyttet store forventninger til treningskampen mot La Galaxy.

Taleregistratoren til MH17 i god stand

Ottawa (NTB-Reuters): Taleregistratoren fra det malaysiske flyet som ble skutt ned over Ukraina, er i god stand, sier FNs luftfartsorganisasjon ICAO. ICAO bistår nederlandske og ukrainske

Les mer om Ukraina.
Gikk til angrep mot israelske toppspillere

Treningskampen mellom det franske storlaget Lille og den israelske toppklubben Maccabi Haifa ble stoppet etter 86 minutter onsdag. Årsaken var at pro-palestinske demonstranter stormet

Les mer om Lille og Maccabi Haifa.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07