Sunnmørsposten


Kina sender soldater til Sør-Sudan

Beijing (NTB-Reuters): Kina vil sende 700 soldater til FNs fredsstyrke i Sør-Sudan (UNMISS), opplyser en tjenestemann i det kinesiske forsvarsdepartementet.

Les mer om Sør-Sudan.

- En gledens dag

Idrettspresidenten først i rekken av gratulasjoner. Send din hilsen her! GRATULERER: Idrettspresident Børre Rognlien. Bergen ble torsdag tildelt sykkel-VM i 2017.

Sunnmøringane klare for nye kommunegrenser

Fleirtalet av sunnmøringar er klare for å slå seg saman, men storkommune på heile Sunnmøre er berre å gløyme. Sett under eitt er det 56 prosent av dei spurde som er einige i målsetninga

Les mer om Sunnmøre.
Gikk hardt ut mot etterforskninga

Advokat Erling Flisnes, som forsvarer en mann i 80-årene tiltalt for bildrap, gikk hardt ut mot etterforskninga i saken. - Det er ikke grunnlag bevismessig for å dømme min klient for

Hurtigruten betalar likevel

Einige om anløpsavgift i Geiranger. Illustrasjonsbilde Foto: Staale Wattø Etter eit kraftig redusert krav går Hurtigruten ASA med på å betale Stranda Hamnevesen KF ei anløpsavgift på

- Moyes fikk ikke signere spillerne han ønsket

West Ham-sjefen reagerer på at Manchester United bruker mer penger under Louis van Gaal enn klubben gjorde med Moyes.

Les mer om Gaal og Manchester United.
Sierra Leone setter 1,2 millioner i karantene

Freetown (NTB-AFP): Myndighetene i Sierra Leone vil isolere nye ebolarammede områder hvor det bor 1,2 millioner mennesker. Målet er å hindre at sykdommen sprer seg.

Les mer om Sierra Leone.
Treng meir tid på Hareid-drapet

Politiet reknar med at drapet på Sami Milhem i Hareid er ferdig etterforska i løpet av november. Sikta og tilstått Ein 23 år gamal mann har erkjent at han drepte Sami Milhem ein bustad

Hareides nye mål: Vil avgjøre serien om 11 dager

Malmö vant igjen onsdag. SOLIDE: Åge Hareides Malmö har kun tapt to av 25 Allsvenskan-kamper. Her jubler han etter seieren over Halmstad.

Spent på kva folket meiner om kommunegrenser

Nesten 200 formannskapsmedlemer frå heile Sunnmøre er samla i Ålesund om kommunegrenser. Klokka 14 får dei vite kva folk på Sunnmøre vil.

Les mer om Sunnmøre og Ålesund.
Ni terrormistenkte pågrepet i London

London (NTB-Reuters): Britisk politi har pågrepet og siktet ni personer for å tilhøre en islamistisk terrororganisasjon og for å ha oppfordret til terrorhandlinger.

Les mer om London.
Livet på vektskålen

Eldre, eksentriske menn er filmskaper Bent Hamer mest kjent for å portrettere på film, som i `Eggs` (1995) og `O Horten` (2007). Denne gangen er en eldre mann kun i en birolle.

Les mer om Bent Hamer.
Porosjenko vil stenge grensen mot Russland

Kiev (NTB-AFP): Ukrainas president Petro Porosjenko ber regjeringen vurdere å lukke grensen mot Russland midlertidig for å hindre russernes innblanding i Ukrainas saker. Ukrainas president

Les mer om Petro Porosjenko og Russland.
Tok førerkortet

88 km/t i 60-sone fikk konsekvenser for bilfører. UP var på plass i Tennfjord og på Stette i går kveld. En bilfører fikk førerkort beslaglagt da han ble målt til 88 km/t i ei 60-sone.

Les mer om Stette og Tennfjord.
Berga seg ut frå bustadbrann

Ein mann klarte å ta seg ut ved eige hjelp då eit hus i Eid, starta å brenne i natt. Mannen som budde i huset som ligg ved Stårheim, skal vere i god behald, men vart sendt til sjukehus

Les mer om Eid og Stårheim.
Har sagt opp jobben - nå kan han bekreftes som Solskjær-erstatter

Cardiff-ansettelse blir juridisk sak. Russell Slade blir etter alt å dømme Cardiffs nye manager. Her hilser Slade på Aston Villa-manager Paul Lambert før en Ligacupkamp i august. Leyton

Ukraina: Ikke fjern sanksjonene mot Russland

New York (NTB-AFP): Ukrainas statsminister Arsenij Jatsenjuk ber Vesten beholde sanksjonene mot Russland.

Cameron: Umulig ikke å delta i kampen mot IS

London (NTB-AFP): Storbritannia kan ikke la være å delta i kampen mot Den islamske staten (IS), sier statsminister David Cameron. Storbritannias statsminister David Cameron.

Les mer om David Cameron og Den.
Derfor får Bergen trolig sykkel-VM i dag

BLOGG: Hvis ikke Trude Drevland har fått noen til å kjøpe sjampanje ennå, bør hun gjøre det nå.

Les mer om Bergen og Trude Drevland.
- Best om USA vinner

Norges beste golfspiller i forrige århundre tror det er best for golfen om USA vinner Ryder Cup.

Les mer om Ryder Cup og USA.
Cameron vil angripe IS - i Irak

New York (NTB-Reuters): Storbritannia bør nå slutte seg til luftangrepene mot Den islamske staten i Irak, sier statsminister David Cameron.

Les mer om David Cameron, Den og Irak.
Moi: - Et mål jeg kommer til å huske lenge

Mohamed Moi Elyounoussi (20) i ekstase etter å ha sendt Molde til cupfinalen. Mohamed Elyounoussi ble båret på gullstol etter cupsemiseieren.

Les mer om Molde.
Tankevekkende høstscenestart

Med høy musikk og blinkende lys kjørte Kunstambulansen onsdag i gang årets teaterfestival. Festivalkunstner Solveig Fagermo blir geleidet ut av Kunstambulansen av Bent Erik Myrvold (t.v.) og Christoffer Svendsen.

Det provoserer meg noe grenseløst

Brede Hangeland svarer på kritikken fra Johan Kaggestad i et åpent brev. Brede Hangeland er lite fornøyd med anklagene fra Johan Kaggestad om at den tidligere landslagskapteinen skal

Les mer om Johan Kaggestad.
- Vi fikk oss en real støkk

Eier Gottfried Giske forteller om hvordan han opplevde eksplosjonen og brannen ved Møre Bruktbildeler i Breivika, onsdag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01