Tidens Krav

Lokalt bemanningsselskap gått konkurs

og ikke for første gang. Se alle stillinger (19) Tjenester Eiendom(234) Stilling(19) Det lokale bemanningsselskapet Emero Offshore i Kristiansund har gått konkurs.

Se Convention 2015 live!

The Convention TV sender nå live fra League of Legends turneringen i Braatthallen. Braathallen er omgjort til et kjempestort datarom. Flere hundre ungdommer kommer til å tilbringe store deler av vinterferien her.
Les mer om Braatthallen og League.
Se Convention live!
The Convention TV sender nå live fra League of Legends turneringen i Braatthallen.
Les mer om Braatthallen og League.
Sender brev til justisministeren
Iver Nordseth og Monika Eeg skriver på vegne av Nordmøre Næringsråd brev til justisminister Anders Anundsen om lokalisering av politimesteren i Møre og Romsdal.

Gir opp Tvillingen Sør

Partnerskapet i PL 510 har besluttet å plugge og forlate letebrønn Tvillingen Sør i Norskehavet.
Sykehussaken i Møre og Romsdal fra innsiden
Det er med en viss overraskelse og til dels uro man har kunnet følge ordskiftet som har foregått i media vedrørende vedtak om lokaliseringen av nytt Sjukehus for Nordmøre og Romsdal.
Les mer om Møre, Nordmøre og Romsdal.
Mer sentralisering
Redaktøren mener Regjeringen fortsetter sin galopp med å avvikle offentlige arbeidsplasser utenfor de største byene.
Les mer om Regjeringen.
Kommunesammenslåing på Nordmøre
Kommentar I eit lesarbrev der Lars Løseth har fått 23 underskrifter, er det oppmoding om å samle alle kommunane på Nordmøre i ein kommune, med Kristiansund som kommunesenter.
Les mer om Kristiansund og Nordmøre.
Flere må med før utbygging
Både ordfører Ingunn Golmen og Neas håper på tilstrekkelig oppslutning for å sikre fiberutbygging. Nordmøre Energiverk (Neas) planlegger å bygge ut fiberoptisk kabelnett på Tustna i områdene Tømmervåg og Leira.
Sykt barn måtte vente halvannen time på transport
Nå krever legevaktslegene i Kristiansund og omegn at barneavdelingen i Kristiansund gjenåpnet på helg umiddelbart. Legevaktslege Per Olav Kvalvåg, tillitsvalgt legevaktslege Eigil Ø.
Les mer om Eigil Ø og Kristiansund.
Forståelse fra ansatte gir resultat til å leve med
Eide kommune bruker fortsatt mer penger enn det som kommer inn i kommunekassen, men kan glede seg over et godt resultat i 2014. Rådmann Ole Bjørn Moen forteller om et regnskap som viser 5,8 millioner kroner i overskudd.
Bil trillet gjennom ferjebom og på sjøen
Ferjekaia på Edøy har vært stengt etter at en bil har havnet på sjøen. Nå er ferjeruta i gang igjen etter nær tre timer. Tips oss: TLF: 06501 Epost: redaksjonen SMS/MMS: TKMMS til 2005 Har du video? Last opp her!
Les mer om Edøy, Epost og Har.
Dette er dine muligheter
Nye og gamle muligheter ved Høgskolesenteret i Kristiansund neste studieår. Fra før av tilbyr Høgskolen i Molde (HiM) høyere utdanning på bachelornivå ved Høgskolesenteret i Kristiansund.
Har du fått telefon fra Microsoft?
Politiet advarer mot svindelforsøk. Politiet mottatt flere meldinger fra folk som har blitt forsøkt svindlet via telefon.
Les mer om Microsoft.
Grønn kickoff
Miljøpartiet De Grønne satser hardt på å få inn en representant i bystyret i Kristiansund. Lørdag kommer derfor første stortingsvara for partiet, Une Aina Bastholm, til Kristiansund for å skape blest om pariet.
Utenlandske investorer inn i økomiljøet på Tingvoll
Ser for seg Tingvoll som inspirasjonssted og internasjonalt læresenter. Engelske Dudley Brown har sett seg ut Tingvoll som inspirasjonssted og internasjonalt læresenter Brown jobber med grønn energi og eier flere firma.
Les mer om Brown og Tingvoll.
- Politiet ikke tjent med lokaliseringsstrid
Møre og Romsdal Høyre svarer Aps Tove-Lise Torve. Vi er i ferd med å oppnå tidenes løft for politi og beredskap i Møre og Romsdal.
Les mer om Møre, Romsdal Høyre og Romsdal.
Tilbake på laksefestivalen
I 2009 dro de store horder til laksefestivalen. I sommer står DDE igjen på scenen på Skei. Det meste av programmet til Norsk Laksefestival 2015 ble offentliggjort onsdag kveld.
Les mer om DDE, Norsk Laksefestival og Skei.
- Ferja skal bruke nynorsk
Norsk Målungdom glade for avklarering frå Språkrådet. I januar sende Norsk Målungdom spørsmål til Språkrådet om kva språk som skal nyttast på ferjer i nynorskområde.
Hva får KrF og Venstre?
Redaktøren mener Venstre og Kristelig Folkeparti har allerede fredet helse- og omsorgsminister Bent Høie i sykehussaken. Det kunne Aftenposten fortelle onsdag.
10.-klassingene sitt vanskelige valg
Leserne mener I disse dager står mange tusen ungdommer foran et svært viktig valg i livet. Innen 1. mars må Møre og Romsdals 10.-klassinger ha bestemt seg for hvilken videregående skole de vil søke seg til.
Les mer om Møre.
The Convention i gang
Den 20. The Convention kom i gang onsdag ettermiddag. Nytt opplegg betyr spennende framtid. Både yngre gamere og gamle travere var i full gang med å fylle Braatthallen med alskens datautstyr onsdag ettermiddag. Dette er den 20.
Les mer om Braatthallen.
Sentrum og bypakken
Tjenester Eiendom(233) Stilling(19) Leserne mener Godt innlegg av Erik Aukan i TK på tirsdag. Dette bør leses flere ganger av de styrende politikere her i Kristiansund til det går inn.
Les mer om Erik Aukan, Godt og Kristiansund.
Revyklar sjef
Torsdag 26. februar er det endelig klart for premieren på årets russerevy i Surnadal; Våvvinn tå rette veftå.
Legger ned og gir bort utstyr for 50.000 kroner
Musikkutstyr for bortimot 50.000 kroner står og venter - hvis du kan tenke deg å drive en musikklubb. Ytre Nordmøre Blues- og Bacalaoklubb (YNBB) i Kristiansund har bestemt seg for å legge ned virksomheten.
Les mer om Kristiansund.