Trønderavisa


Helltunnelen stengt

Helltunnelen mellom Stjørdal og Trondheim ble stengt en kort periode. Årsaken var en syklist på vei inn i tunnelen. Like etter klokken 19.00 fikk politiet en melding om en syklist som

Les mer om Stjørdal og Trondheim.

... men været blir bedre

Til tross for skikkelig drittvær i det siste, blir det bedre fremover, forteller meteorologen. Nord-Trøndelag har hatt så mye som 10 millimeter nedbør i timen enkelte steder i dag. Men heldigvis går det mot bedring.

- Nord-Trøndelag har blitt bombardert med lyn

Torden, lyn og uværet i dag har vært uvanlig heftig. Trøndelag har hatt 1800 lynnedslag i timen, opplyser Meteorologisk insitutt. Overalt i Nord-Trøndelag er det nå meldt om fare for

Skal evaluere nattforestilling av Spelet om Heilag Olav

- Det er relativt usannsynlig at det ikke blir nattforestilling av Spelet også til neste år, så godt som dette er mottatt, sier Turid Hofstad.

Trafikkulykke i Verdal

Fire personer til legevakt etter trafikkulykke på E6 ved Fleskhus i Verdal. Klokken 16.08 får politiet en melding om en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil.

Les mer om Verdal.
Næringslivet stiller opp

Et landsskytterstevne gir 60 millioner i bruttoomsetning. Næringslivet i Steinkjer krysser fingrene for at den omsetningen skal skje i Steinkjer i 2018.

Les mer om Steinkjer.
NÅ: Ytterligere n omkom etter bussulykke

En mann som ble kritisk skadd i bussulykken i Namsskogan tirsdag, er død, opplyser St. Olavs hospital. Til sammen fire personer mistet livet i ulykken.

Les mer om Namsskogan.
Melding om brann ved E6

Brannvesenet rykker ut til det som skal være en brann ved E6 i Rygg nord for Steinkjer. Litt etter klokken halv to onsdag ettermiddag rykket brannvesenet ut til det som skal være en

Les mer om Rygg og Steinkjer.
Her leter de etter årsaken til dødskrasjen

Politiet, vegvesenet og havarikommisjonen leter med lupe etter spor som kan forklare hva som forårsaket dødskrasjen i Namsskogan.

Les mer om Namsskogan.
Norske barn spiser ikke sunt nok

Norske barn spiser mye frukt og grønt, men de spiser likevel ikke sunt nok, ifølge en stor europeisk undersøkelse. Over hele Europa spiser barn for lite frukt og grønt, viser EU-undersøkelsen

Les mer om EU-undersøkelsen og Europa.
Ambulansefly fra Sveits til Værnes

Et sveitsisk ambulansefly landet i går kveld på Værnes. Adressa skriver at et sveitsisk ambulansefly fra Zürich landet på Trondheim lufthavn Værnes klokka 22.06 tirsdag kveld. Ifølge

Les mer om Trondheim og Zürich.
Svart tjukk røyk ved Toldnes

Brannvesenet er på vei til stedet. - Vi har fått melding om tjukk svart røyk i området Toldnes, sier Arvid Nordstrand ved 110-sentralen i Nord-Trøndelag. Han forteller at det er mye

Fortsatt kritisk for skadd mann

Klokken 10.30 holder politiet og ledelsen ved Sykehuset Namsos pressekonferanse. Personen som ble fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter gårdagens bussulykke i Namsskogan er fortsatt kritisk.

Les mer om Namsskogan og Trondheim.
Slukket bilbrann med hageslange

Da naboen oppdaget at bilen brant, ble en hageslange redningen. Klokken 01.00 i natt fikk politiet melding om en bilbrann i Hegra. Det var en eldre bil som hadde tatt fyr.

Les mer om Hegra.
Bassenget fem uker forsinket

Neste uke starter arbeidet med å legge nye fliser i de to bassengene i Trønderhallen. Trønderhallen ble stengt 21. juni for at utbyggeren av det tre og et halvt år gamle bassenget skulle

Les mer om Trønderhallen.
Torden og lyn over hele fylket

Onsdag må du bytte ut badebuksa med paraply, med mindre du har lyst til å bli klissvåt av regn. Erik Waatland Mobil: 90011613 Værvarselet for Nord-Trøndelag fremover viser at det blir

Kan gå måneder før årsaken er klar

Simen Lian Hansen, havariinspektør for Statens Havarikomisjon, ankom ulykkesstedet tirsdag ettermiddag. Han tror ikke det finnes n årsak til ulykken, men flere.

Sjåføren siktet for uaktsom kjøring

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men sjåføren av ulykkesbussen er siktet for uaktsom kjøring. Årsaken til bussulykken i Namsskogan hvor tre personer, en kvinne og to menn, tirsdag

Les mer om Namsskogan.
Johannes holdt døende mann i hånden

Johannes Rekonius holdt en fastklemt busspassasjer i hånden mens han døde. Elfi Leinan Rekonius, som er lastebilsjåfør, forteller om fullstendig kaos, blod, skrik og rop da han ankom

Passasjerene blir på sykehuset til i morgen

13 moderat og lettere skadde bussturister får behandling ved Sykehuset Namsos i natt. De kan bli sendt til Sveits onsdag.

Til NM i dressurridning

Vilde Wauger Børstad og Andrea Hoffmann er de første nordtrønderne til å kvalifisere seg til individuelt junior-NM og ponni-NM i dressurridning.

Les mer om Andrea Hoffmann.
Mann fikk problemer under svømmetur

En mann fikk tirsdag ettermiddag problemer under en svømmetur i Langåsdammen i Levanger kommune. Brannvesen og ambulanse er på vei til stedet.

Les mer om Langåsdammen og Levanger.
Busscrash - three dead in the middle of Norway

Three persons are confirmed dead. The bus is from Switzerland Lars Lilleby Macedo Mobil: 98299264 AT 12.03 Thursday afternoon the police department in North Trøndelag got notice of a serious bus accident in Trones, Namsskogan in Norway.

Ulykkesgruppa undersøker stedet nå

Stedet hvor ulykken skjedde er merket med både glatt og humpete vei. Arild Hamrum Nordheim i Statens Vegvesen opplyser til Trønder-Avisa at asfalten på stedet var helt nylagt.

Les mer om Trønder-Avisa.
Ordføreren: - Noe av det farligste du kan gjøre er å kjøre E6 i Namsskogan

Ordfører Stian Brekkvassmo i Namsskogan er svært kritisk til veistandarden hvor ulykken skjedde. Han mener noe av det farligste du kan gjøre er å kjøre bil akkurat det.

Les mer om Namsskogan.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03