Trønderavisa

To personer må reddes ned fra Skjækerfjella

Et helikopter er sendt opp til Skjækerfjella for å redd ned to personer. Politiet forteller at to voksne personer må reddes ned fra Skjækerfjella i Steinkjer kommune.
Les mer om Skjækerfjella og Steinkjer.

Skuffende norsk dag

Håvard Klemetsen ble beste norske på femteplass. De norske kombinertløperne hadde et godt utgangspunkt etter hopprennet. Håvard Klemetsen hoppet 95,5 meter, og lå på 6.-plass.
Har lyst til å drite i trynet ditt, men ser sikkert ikke forskjell lel...
Konstant sjikanering og mobbing var hverdagen til Victoria Grøtting (17) før hun flyttet fra mobberne. Det begynte allerede i sjette klasse. Den tolv år gamle Kristiansunds-jenta begynte å få kommentarer på utseende sitt.
Turistene i Nord-Trøndelag blir mer kresne på overnattingen
Turistene vil ikke overnatte i telt og på mindre campingplasser. De vil i større grad på hotell eller hytter. Det viser reiselivsstatistikken for Trøndelag i 2014.

Ny mistanke om alvorlig svinebakterier

Det er mistanke om at ytterligere tre besetninger er smittet av LA-MRSA i Nord-Trøndelag. Trønder-Avisa følger saken. ' + caption + '
Les mer om Nord-Trøndelag.
Rydder opp etter ras
Opprydningsarbeidet på fylkesveg 769 i Vemundvik i Namsos kommune er i gang. Onsdag kveld gikk det et steinras fra fjellet, og gang- og sykkelvegen langs fylkesveg 769 ble stengt.
Les mer om Vemundvik.
Nortura har slaktet de første purkene
De første purkene fra den smittende besetningen er allerede slaktet ved Nortura Steinkjer. Selve saneringsslaktingen starter kommende uke.
Les mer om Nortura Steinkjer.
Sundby er syk
Martin Johnsrud Sundby mister tremila. Det gjør Petter Northug jr. til en enda større favoritt. Jonas A.
Les mer om Petter Northug.
Levanger får besøk av NRKs sommerbåt
Slow city får rikskringkastingen på besøk i juli. 21. juni går startskuddet for årets sommerseilas med NRKs sommerbåt. Turen går fra nord til sør, til 41 havner langs kysten.
Lån en svenske
Hultsfred kommune i Sverige tilbyr ikke bare utlån av bøker. Nå skal kommunen også låne ut svensker til flyktninger og innvandrere - Innvandrere vil treffe vanlige svensker, men det er vanskelig. Vi omgås sjelden ved å besøke hverandre.
Les mer om Innvandrere og Sverige.
Sauebønder fikk tre dagers frist for å søke om tilskudd
Bondeorganisasjoner reagerer etter at en ny forskrift for driftsomstilling for sauebønder fra Klima- og miljødepartementet ble klar tre dager før søknadsfristen gikk ut.
Les mer om Klimaog.
Fire millioner til bakeribygg
Lierne kommune spytter i fire millioner kroner i selskapet som skal bygge nytt bakeribygg i høst. Et enstemmig Lierne kommunestyre bevilget torsdag kveld fire mllioner i aksjekapital for å stifte Lierne Industribygg AS.
Les mer om Lierne.
- Litt halt, men i fin form
Påkjørt hund i Stjørdal gjenforent med eier etter ett døgn. Hunden ble påkjørt på E6 like nord for Stjørdal onsdag kveld, og stakk av etterpå. Fortvilelsen var stor hos eieren da hunden ikke kom til rette.
Les mer om Stjørdal.
Reiste seg for familiens skyld
Petter Northug (29) mener han skyldte familien og det norske folk å reise seg igjen etter den ulykksalige kjøreturen som endte i dunder og brak i mai. Natt til 4. mai var nullpunktet. Da kjørte han i fylla og krasjet bilen.
Helse Midt forlenger søknadsfristen
Helse Midt søker ny administrerende direktør, og har utvidet søknadsfristen til 8. april i mangel på kvalifiserte søkere. Bakgrunnen for at stillingen blir utlyst, er at forrige direktør, Trond Michael Andersen, trakk seg 16.
Erna gratulerte gullvinnerne
Statsminister Erna Solberg gratulerte torsdag Marit Bjørgen og Petter Northug med gullene i langrennssprinten i ski-VM i Falun. Slik lød statsministerens hilsen: "Takk for en forrykende start på verdensmesterskapet i ski!
VM-gull til Petter Northug jr.
Petter Northug jr. vant med en skolengde på sprinten. Elin Sofie Lorvik Mobil: 97167183 - Vi visste at han hadde gjort alt som skal til. Her kom beviset, sier manager Are Sørum Langås til Trønder-Avisa rett etter løpet.
Markerte krigens harde dager i Snåsa
Markering ved Jørstadelva krigsminne torsdag.
Les mer om Jørstadelva og Snåsa.
Brødrene Northug sammen over mål
To store glis fra Mosvik sammen til semifinalen. Kvartfinalen ble avsluttet med to blad Northug over målstreken samtidig. Tomas og Petter er videre til semifinale. Brandsdal er videre på tid. Samtlige norske videre!!
Les mer om Mosvik, Northug og Petter.
Brødreduell i kvartfinalen
Samtlige norske er videre fra prologen. Tre nordmenn havnet i samme kvartfinaleheat. Tomas Northug gikk en meget sterk prolog under dagens sprint-øvelse i VM. Mosbyggen gikk inn til tiden 3:00.06, noe som holdt til en tredjeplass.
Sterk prolog av Gjeitnes
Henning-løperen gikk inn til tredjeplass på prologen i VM. Under dagens sprint-prolog gikk Kari Vikhagen Gjeitnes inn til tiden 3:25,40. Det holdt til tredjeplass, 0,51 sekunder bak Justyna Kowalczyk som vant prologen.
Les mer om Justyna Kowalczyk.
Dårlig feste
Litt uinteressant fra søta bror. Også det svenske innslaget starter noe forutsigbart med jubelbrøl og kommentatorer. Rap også her. På denne innspillingen deltar hovedpersonen selv med et par velkjente fraser på innspillinga.
Leken og lett
Enkelt og grei lyd av skog og bål. Låta ble laget av det unge bandet Basic Warning fra Grefsen i forbindelse med VM i 2011. Vokalist Jakob Øyre Gundersen er den samme som også er aktuell med Northug-låta Rise again.
Følg VM-sprinten sammen med oss
Kom med kommentarer underveis i løpet eller vis oss hvordan du har benket deg til i sofaen i VM-rus. To blad Northug og Kari Vikhaugen Gjeitnes skal ut i sporet for Nord-Trøndelag på VM-sprinten i dag.
Denne skolen vurderer å forby bruk av niqab. Det får muslimer til å se rødt
Muslimske studenter ved Høgskolen i Nord-Trøndelag reagerer kraftig på forslaget. I går ble det kjent at HiNT vurderer å forby det muslimske plagget niqab.