Trønderavisa


Flott kulturhistorie i Vera

Øsende regnvær under kveldens premiere på Veresspelet Grenselaus i kveld. Snaut 100 tilskuere så torsdag kveld premieren Veresspelet Grenselaus. - Jeg er kjempefornøyd.

Les mer om Vera.

Mobilkran stengte fylkesveg i fem timer

Mobilkran havnet utenfor vegen og skapte trøbbel for trafikken. Litt før klokken 14.00 torsdag ettermiddag fikk Vegtrafikksentralen meliding om at en mobilkran hadde havnet utenfor asfaltkanten på fylkesveg 29 ved Rømo i Stjørdal.

Trafikkulykke i Steinkjer

En bil har kjørt av vegen like nord for Jåddåren i Steinkjer. Alle nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke like nord for Jåddaren i Steinkjer. Trønder-Avisa følger saken. + caption +

Trøndelags største Bloqx-samling lokker til aktivitet

Da et eldre boligfelt utenfor Levanger by gjennomgikk et generasjonsskifte, ble et igjengrodd friområde til et lekeeldorado.

Les mer om Bloqx-samling og Levanger.

Syklist påkjørt i gangfelt i Steinkjer

Mann i 60-årene til sykehus etter påkjørsel i Steinkjer. Litt etter klokken 14.00 torsdag ettermiddag ble en mann i 60-årene påkjørt i et gangfelt ved Figga i Steinjer.

Les mer om Figga, Steinjer og Steinkjer.
Uenigheter om bålfyring ga utrykning

Naboer reagerte på bålbrenning i boligfelt, og ba om bistand fra politiet. Litt før klokken halv fire torsdag ettermiddag fikk politiet melding om et utrivelig bål på Veldemelen i Beitstad.

Les mer om Beitstad og Veldemelen.
Byggestart i september

Det er nå kun noen siste avklaringer som gjenstår før spaden kan settes i jorda for nye barnehager på Egge og Byafossen.

Les mer om Byafossen og Egge.
Rødt flagg i Stora Helvetet ett år til

Det svenske Trafikverket bestemte onsdag at jernbanestrekningen Kopperå til Storlien først åpnes høsten 2015.

Urne stjålet fra kapell

Kirkevergen i Steinkjer har anmeldt et tyveri av en urne fra Steinkjer kapell. Urnen med asken til en avdød kvinne sto lagret i urnerommet i kjelleren i Steinkjer kapell.

Les mer om Steinkjer.
Mener huseier tente på

Påtalemyndigheten mener at kvinnen i 40-årene tente på bolighuset sitt, og har nå tatt ut tiltale for forsikringssvindel. Det var i desember i fjor at bolighuset i et tettsted i Nord-Trøndelag

Les mer om Nord-Trøndelag.
Vil ha Sollied inn i trenerteamet i RBK

- Han er definitivt en jeg ønsker til Rosenborg, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Den ferske RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen vil at Trond Sollied skal komme tilbake til Rosenborg og

Listhaug sjokkert over prisforskjeller på mat

Nå krever landbruks- og matministeren oppvask i bransjen her hjemme. Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp) mener det er altfor store prisforskjeller på tollfri mat i Norge og Sverige. Nå krever hun oppvask i bransjen her hjemme.

Les mer om Norge, Sverige og Sylvi Listhaug.
Listhaug avviser økt fare for resistens på større bruk

Antibiotikaresistens øker i større besetninger, men Listhaug lover at større bruk er trygt.

Les mer om Listhaug.
Bønder taper på mye kjøring

Nesten halvparten av den dyrkede jorda i fylket er leid. Det blir det mye kjøring av. Per Helge Haugdal kaster et nytt moment inn i diskusjonen om store eller små gårdsbruk.

Trygg Trafikk vil gi uvettige foreldre opplæring i sikkerhet

Distriktsleder Frode Skjervø i Trygg Trafikk vil sende foreldre på opplæring med veltepetter. Distriktsleder Frode Skjervø i Trygg Trafikk vil sende foreldre på opplæring med veltepetter.

Les mer om Trygg Trafikk.
Nå er Hiace-tyvene på ferde igjen

De frekke tyvene går kun etter bilmodellen Toyota Hiace - noe selskapet NTE merker i stor grad. Hittil i år har de tapt flere hundre tusen kroner på kjeltringene. De er tatt på fersk

Les mer om Hiace-tyvene, NTE og Toyota Hiace.
Sa 1000 ganger nei

Mellom 1200 - 1500 lærere møtte opp for markering på Steinkjer torg tirsdag.

Les mer om Steinkjer.
Skateanlegg til 5 millioner

Levanger kommune vil neste uke inngå kontrakt om bygging av et skateanlegg på Stadion til cirka 5 millioner kroner. I tillegg til anlegget skal det brukes inntil n million kroner til

Les mer om Stadion.
Derfor bør du bruke sikkerhetsbelte

Kolliderer du uten å bruke sikkerhetsbelte i 50 km/t tilsvarer det et fall på 10 meter. Trygg Trafikk ber spesielt foreldre om å ta ansvar når de kjører med barn i baksetet.

Krever at folket blir hørt

Regjeringen vil ikke ha en unødvendig stor debatt om kommunene, og frykter folket vil si nei, mener Marit Arnstad (Sp).

Les mer om Marit Arnstad.
Kvinne dømt kun timer etter pågripelse

Politiet får mye kritikk for treg saksbehandling. Slik ble det ikke denne gangen. Natt til tirsdag fikk politiet melding fra et utsted i Steinkjer om forsøk på salg av narkotika.

Les mer om Steinkjer.
Ingen penger å hente

Det er mottatt over 40 krav på til sammen n million kroner etter konkursen i Aboteke tidligere i sommer.

Les mer om Aboteke.
To bærplukkere savnet i Sørli

Leteaksjon iverksatt etter at to er meldt savnet i Sørli etter at de ikke kom ned fra fjellet til avtalt tid mandag.

Les mer om Sørli.
Dundret forbi skole i dobbel hastighet

Politiets laserkontroll ved barneskole avslørte vanvittig råkjøring. Tirsdag morgen hadde politiet laserkontroll i en 60-sone ved Hegra skole. Dette førte til to reaksjoner.

Les mer om Hegra.
Mann dømt for å ha bygd kontorpult i lastebilen

En lastebilsjåfør i 30-årene fra Innherred er dømt til å betale 5.000 kroner i bot etter å ha bygd en hylle på dashbordet.

Les mer om Innherred.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01