Trønderavisa


Rykende fersk e-avis

Fra påskeaften klokka 00.30 tilbyr vi alle våre lesere ferske nyheter helt gratis. Nå får du en historisk og rykende fersk utgave av Trønder-Avisa som e-avis. Les den på din PC, mobil

Les mer om Trønder-Avisa.

Nå skal det bli slutt på spruten

Skjerming mellom bilvasken ved Sannan Steinkjer og gangfeltet er nå under planlegging. Anne Grete Kaufmann er en av dem som daglig passerer bensinstasjonen i Steinkjer sentrum hvor bilene vaskes med høytrykksspylere.

Enebolig fikk vannskader etter ledningsbrudd

Flere beboere i Skogn var uten vann i rundt ti timer etter at et kommunalt vannrør sprakk i Åsvegen i Skogn. En enebolig Mønsterhaugvegen i Skogn fikk vannskader da vannmassene tok retningen forbi huset etter et ledningsbrudd i Blilivegen.

Såpeglatt på E6

To slapp uskadet fra utforkjøring og rundvelt. Såpeglatt i skyggen på E6. To utenlandske menn i en leiebil havnet på taket i ei grøft like sør for Rungstadvatnet klokka kvart på ni fredag morgen.

Les mer om Rungstadvatnet.

19-åring i arresten

En 19 år gammel mann fra Steinkjer truet politiet. 19-åringen braket sammen med en 23-åring fra Inderøy utenfor Prix-butikken på Inderøy like før klokka to natt til langfredag.

Kutt i panna

To menn i 20-åra er anmeldt for bråk i Namsos sentrum. De to var på utestedet Sirkus bytomta i Namsos natt til langfredag.

Her synker båten Raana

Kun tre minutter tok det før den tidligere ferjen fra Namsos lå på hundre meters dyp.

Les mer om Raana.
Plakat-protest hos politiet i Levanger

En ukjent gjerningsperson markerte sin vrede mot norske myndigheter med å klistre store plakater på vinduene ved Levanger lensmannskontor i dag.

Les mer om Levanger.
Vi har testet brettspill - hvem vant?

Brettspilltradisjonen står sterkt i den norske påskefeiringen. Trønder-Avisas testpanel fikk en time til disposisjon for å lære seg, og spille spillet.

Vindmøller kan redde inntektene til bøndene

Olje- og energiminister Tord Lien (Frp) vil la folk sette opp inntil fem vindmøller uten konsesjon. Både bransjen og bønder jubler.

Les mer om Tord Lien.
Send oss dine påskebilder!

Er du på fjellet, hjemme i byen eller på bygda, i syden eller gjør noe helt annet? Uansett vil Trønder-Avisa gjerne se bilder av din påske!

Les mer om Trønder-Avisa.
Se bilder fra Harry-festen

Mellom 100 og 150 rånebiler skal ha tatt turen til Åre skjærtorsdag.

Les mer om Harry-festen og Åre.
Tatt med 17.500 sigaretter

Tollvesenet stoppet bil på grensen ved Storlien. To menn blir anmeldt etter at de ble stoppet av tollvesenet med 17.500 sigaretter i bilen da de passerte grensa på Storlien.

Les mer om Storlien.
Fire reddet da båt gikk på grunn

Fire personer ble reddet av redningsskøyta i natt, etter å ha grunnstøtt med en båt som var på vei fra Namsos til Bømlo.

Les mer om Bømlo.
Tre gutter i en handlevogn

Stakk fra stedet da politiet kom. Klokken 23.50 onsdag kveld påtraff politipatruljen i Verdal tre gutter som befant seg oppe i en handlevogn i sentrum. To av dem stakk av da politiet

Les mer om Verdal.
Mann ble kortløs

Trafikkontroll på E14 ved Hegra. En lokal mann i 20-årene ble førerkortløs for en periode etter at han ble stanset i en fartskontroll på E14 ved Hegra i Stjørdal sent onsdag kveld.

Les mer om E14, Hegra og Stjørdal.
Mistanke om promille etter utforkjøring

Mann i 20-årene kjørte i grøfta i Inderøy. Klokken 00.30 natt til skjærtorsdag fikk politiet melding om at en personbil hadde kjørt i grøfta ved Lydersensvingene på fylkesveg 755 mellom

Les mer om Inderøy og Lydersensvingene.
Stygg skade for Aboubacar

Den tidligere LFK-spilleren pådro seg stygt ankelbrudd og mister sannsynlig det meste av sesongen. Stortalentet Jan Tidjani Aboubacar pådro seg en stygg skade i en juniorkamp for Molde

Les mer om Aboubacar og Molde.
Ja, vi elsker til kortfilmfestival i Cannes

Som eneste nordiske film er Hallvar Witzøs kortfilm tatt ut som en av ti blant 3.450 filmer. Hallvar Witzø har gjort det igjen. I 2012 var han Oscarnominert med Tuba. Nå drar han til

Les mer om Oscarnominert og Tuba.
- Bryr seg ikke om klimaet

Nordtrøndersk ungdom bryr seg ikke om verdens miljøproblemer - Det frykter Natur og ungdom og Grønn ungdom.

Les mer om Det, Grønn og Natur.
Denne matta er for dårlig i 3. divisjon

Rørvik må til Kolvereid for å spille seriekamper. Det koster å spille i 3. divisjon. Bare spør nyopprykkede Rørvik.

Les mer om Kolvereid og Rørvik.
Leif Skjerves dagbok, del III

Del III av Leif Skjerves dagbok er er skrevet fra 16. april til 10. mai 1940. Leif Skjerve ble født i 1917 og vokste opp i Levanger.

Les mer om III og Levanger.
Hus overtent i Overhalla

En enebolig brant ned til grunnen i Overhalla i natt. Huseieren er lettere skadd. Klokken tre i natt rykket alle nødetater ut til en boligbrann i Veglonesset i Overhalla. Det var huseieren

Les mer om Overhalla og Veglonesset.
Nye politibiler koster 5,3 millioner

Politiets splitter nye VW Passat koster 900.000 kroner ferdig rigget med spesialutstyr. Nesten halvparten av prisen er avgifter.

Tre personer funnet omkommet i Sunndalsfjella

Tre personer er funnet omkommet i skredområdet i Sunndalsfjella, opplyser politiets innsatsleder til TV 2 og Adresseavisen - Vi har funnet tre omkomne, vi er i ferd med å frakte dem
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23