Trønderavisa


Nordtrønderske Sp-ordførere scorer høyest

Meningsmåling viser at befolkningen er tilfreds med Sp-ordførerne i fylket. Sentio har gjennomført en meningsmåling om hvilke ordførere befolkningen er mest fornøyd med.

Les mer om Sp-ordførerne.

- Er en utrolig opplevelse

Tidligere Levanger-spiller Mari Molid fulgte årets mesterskap på tv, og er stolt over det lagvenninnene på det norske håndballandslaget presterte i EM.

Norge jubler for EM-gull

Norge slo Spania i EM-finalen i håndball. Norges kvinnelandslag i håndball er tilbake på toppen. Spania ble slått 28-25 i søndagens EM-finale. Dermed gjentok historien seg fra 2008-EM.

Her lærer flygeledere å ha kontroll i tårnet

Avinors simulatoravdeling på Værnes utdanner og trener landets flygeledere. Norges første tårnsimulator skal også administreres herfra.

- Har alt av mannskaper ute

Det er mye snø på veiene i Nord-Trøndelag. Det store snøfallet lørdag og søndag har ført til at det er mye snø på veiene i fylket. - Vi har alt av mannskaper ute for å rydde unna snøen, opplyser Vegtrafikksentralen.

Bardal ikke i nærheten av pallplass

Roman Koudelka vant søndagens verdenscuprenn i hopp. De norske leverte en godkjent laginnsats, men Anders Fannemel var beste nordmann på 8.-plass. Nok en gang manglet det ekstra lille som ville gitt en plassering i toppen.

Ikke sykdom for Northug jr

Petter Northug jr sto over søndagens sprintrenn i Davos, men trener Stig Rune Kveen forteller at langrennsstjernen ikke er syk. - Petter er ikke syk. Han følte seg ikke pigg nok til å gå i dag.

Les mer om Northug og Stig Rune Kveen.
Nattcup: Sett disse kampene?

Over 40 fotball kamper ble spilt natt til lørdag, kjenner du noen som spilte på Sørlias nattcup? Vi har lagt ut alle kampene hver for seg, og du finner dem her. Du kan se hele cupen i toppen av saken. ' + caption + '

Toppledere er fornøyd med arbeidsmiljøloven

81 prosent av topplederne mener dagens arbeidsmiljølov gir tilstrekkelig fleksibilitet, sier en undersøkelse gjennomført for fagorganisasjonen Lederne.

Les mer om Lederne.
Slått i ansiktet i Namsos sentrum

Har navn på gjerningsmann. Klokken 03.20 natt til søndag tok en mann i tenårene kontakt med politiet.

Mann anmeldes for tullkjøring i Verdal

Skrenset på glatt føre. Klokken 03.56 natt til søndag kom politiet over en bil som kom med kraftig skrens ut fra Amfi mot Jernbanegata i Verdal.

Les mer om Amfi, Jernbanegata og Verdal.
Uskadd etter utforkjøring på slapseføre i Steinkjer

Kom fra utforkjøring uten personskade. Klokken 01.17 natt til søndag rykket politiet ut til en utforkjøring på E6 ved Sørlia i Steinkjer.

Les mer om Steinkjer og Sørlia.
Politiet: - Det har vært en bra julebordssesong

Politiet er godt fornøyd med nordtrønderske julebordsgjester. Julebordsfylla er en kilde til nervøsitet hvert år. Nettavisene skriver om hvor ille vi bruker å bli, med bekymrede politifolk og gode råd.

19 av 75 ble tatt av tollerne på Storlien

Storkontroll før jul. Noen nordtrøndere kan se frem til en jul med litt dårligere råd. Det er nok en nærliggende konklusjon etter tollvesenets storkontroll på Storlien lørdag.

Les mer om Storlien.
- Bakkemannskapet hadde funnet noe som lå igjen på banen etter oss

171 passasjerer ombord i SAS-fly fra Las Palmas. Lørdag klokken 15.22 tok et SAS-fly av fra Las Palmas på Gran Canaria. Ombord på det flyet var det 171 passasjerer på veg til Trondheim lufthavn.

Les mer om Gran Canaria og Trondheim.
Svenske må i fengsel for 141 i 80-sonen

Tatt for råkjøring to ganger. En svensk mann i midten av 30-årene fra som bor i Åre møtte denne uken i den norske tingretten.

Les mer om Åre.
Rykker ut til trafikkulykke på E6

Ingen er fastklemt, men det har vært flere personer i bilen. Alle nødetatene rykker lørdag kveld ut til en trafikkulykke i mellom Rognlan og Skogn like ved Tuv.

Les mer om Rognlan, Skogn og Tuv.
Mener foreldrene må skjerpe seg

Flere aktører samler krefter for å komme festkultur til livs. Politiet, Fylkesmannen, KS, KoRus-Midt og NHO står samlet mot det de mener er en ukultur i Nord-Trøndelag.

Juleevangeliet etter oss

Skribent Guri Idsø Viken har skrevet Norges julebrev til verden. Men ikke til Russland. Advent.

Les mer om Russland.
Bil kjørte utfor veien i Levanger

Bil kjørte utfor veien på E6 ved Rognlan. Charlotte Sundberg Politiet fikk klokken 14.30 melding om at en bil hadde kjørt utfor veien på E6 ved Ronglan. Det melder operasjonssentralen på Twitter.

Les mer om Levanger, Rognlan, Ronglan og Twitter.
Bardal på 13.-plass etter første omgang

Johann André Forfang best av de norske på 6.-plass før finaleomgangen i verdenscuprennet i hopp lørdag. Den lovende hopperen fra Tromsø landet på 133,5 meter og fikk 133,8 poeng. Ledende Hayböck landet på samme lengde, men fikk 140,5 poeng.

Les mer om Tromsø.
Har samlet inn 80 000 kroner til ny rettssak

Støttegruppen for de syv søstre mener de får nok penger til en rettssak i lagmannsretten. Måelt er å samle inn 125 000 kroner til en ny runde i retten. Så langt har de samlet inn omtrent 80 000 kroner, melder adressa.no.

Northug tok andreplassen

Det ble trippel norsk i verdenscupen i Davos. Sprinteren Anders Gløersen vant mennenes 15 km fri teknikk i Davos lørdag. Petter Northug og Chris Jespersen fulgte på de neste plassene.

Melding om boligbrann i Meråker

Seks personer reddet seg ut fra brennende bolig. Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 12.02. Boligen ligger i Høfeltet, skriver 110-sentralen på Twitter.

Les mer om Høfeltet, Meråker og Twitter.
Glissen ramme rundt gullkampen

Det kan gå mot en historisk dårlig besøkt EM-finale i håndball. Laszlo Papp-arenaen i Budapest tar snaut 11.000 under mesterskapet. Ungarn er utslått.

Les mer om Budapest og EM-finale.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22