Varden

Høyre: Ansatte som ikke vil vaksineres, kan ikke jobbe i helsetjenesten

Høyres helsepolitiske talsperson mener at helsepersonell som ikke vil vaksineres, ikke kan arbeide i helsevesenet.

Fare for streik neste uke

Mandag neste uke møter Norsk Jernbaneforbund og Norsk Lokomotivmannsforbund Bane Nor hos Riksmekleren. Fagforbundene varsler streik om de ikke blir enige. - Avstanden er stor.
NÅ: Vogntog sperrer E134
Et utenlandsk vogntog sperrer begge kjørefelt på E34. Det er fem kilometer øst for Åmot at vogntoget har havnet i uføre. Politiet har en patrulje på stedet og veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om E34 og Åmot.
Tankbil har krasjet inn i et hus
Nødetatene er på vei til Kragerø. Er du på stedet?
Les mer om Kragerø.

Trapper opp i pizzakrigen - åpner 50 nye butikker

Pizzakjeden Peppes planlegger å åpne 50 nye utsalgssteder for å møte den tøffe konkurransen fra kjedene Domino's og Pizzabakeren.
Les mer om Pizzabakeren.
Rekordår for Felleskjøpet
Felleskjøpet Agri omsatte for 15,5 milliarder kroner i 2017, noe som ga et driftsresultat på 601,3 millioner kroner. Begge deler er rekord.
Les mer om Felleskjøpet.
Gled deg! Slik blir vinterferieværet
Store deler av landet har vinterferie denne uka, og de fleste vil kunne se fram til stabilt og pent vintervær framover. Snøskredfaren er også lav.
Jente (9) på skitur ble meldt savnet
Politiet satte i gang leteaksjon i Drangedal mandag ettermiddag. Mandag ble det satt i gang leteaksjon på Gautefall i Drangedal, etter at en ni år gammel jente ble meldt savnet. Jenta ble meldt savnet etter at hun hadde vært på skitur.
Les mer om Drangedal og Gautefall.
Enda en bil har havnet på taket
Det skal være en bil og en person involvert i denne ulykken. Mandag ettermiddag var det en trafikkulykke på E134, der en bil havnet på taket. Kort tid etter rykker nødetatene ut til enda en trafikkulykke, denne gang i Drangedal.
Les mer om Drangedal.
Rykker ut til trafikkulykke
Nødetatene på vei til Vinjesvingen i Vinje. Brannvesen, ambulanse og politi rykket mandag ettermiddag ut til en trafikkulykke på E134 i Vinje.
Les mer om Vinje og Vinjesvingen.
Utenforskap
Lediggang er roten til alt ondt, heter et eldgammelt ordtak. Så sannelig, så sannelig. Jeg har dem på kontoret hver uke.
Vinter-OL i motvind
Det er en total parodi det som nå skjer i Pyeongchang. For å begynne med konklusjonen. Og det er faktisk så galt at man kan lure på om selve fundamentet for De olympiske leker er i ferd med å smuldre bort. Om ikke med det første, så på sikt.
Les mer om Pyeongchang.
Høyere priser for tredje år på rad
Prisene for fritidsboliger på fjellet steg for tredje år på rad i 2017. Salget gikk derimot noe ned, og hyttene gikk i snitt under prisantydning.
Setter i gang nytt søk etter savnet mann (83)
Politiet setter i gang nytt søk med dykkere og redningsskøyte etter 83-åringen som forsvant drøye to uker siden. - Det er planlagt søk etter antatt omkommet person på elva, i forbindelse med mann meldt savnet .
Obs! Politiet advarer mot dyr i veien
Den siste tiden har politiet fått en rekke meldinger om viltpåkjørsler. Nå ber de bilistene være obs. Bare det siste døgnet har politiet fått syv meldinger om bilister som har kjørt på vilt.
Fotgjenger påkjørt av henger
En fotgjenger er påkjørt av en henger. Dette melder politiet på Twitter klokken 16.08. Ulykken har skjedd på Telemarksporten i Porsgrunn. - Nødetatene kjører på påkjørsel av fotgjenger. Påkjørt av henger.
NÅ: Ragnhild Haga med OL-gull på 10 km fri teknikk
Ragnhild Haga avsluttet forrykende, overrasket alle og vant OL-gull på 10 kilometer langrenn fri teknikk torsdag. I mål ledet hun med 20 sekunder på Charlotte Kalla.
Les mer om Charlotte Kalla og OL-gull.
To menn pågrepet og siktet for grove ran
Mennene er siktet for knivran i Skien sentrum. Onsdag 7. februar fikk politiet melding om at en mann hadde blitt utsatt for et grovt ran i Skien sentrum. Mannen fikk store kuttskader og ble lagt inn på sykehus som følge av hendelsen.
Les mer om Skien.
Slik skal Norges veinett rustes opp
Statens vegvesens handlingsprogram Programmet gjelder for 2018-2023: 105 kilometer ny firefelts vei. 440 kilometer ny vei åpner for trafikk. 280 kilometer riksvei blir midtoppmerket.
Les mer om Programmet.
SISTE: Elleve pesoner pågrepet for tyverier fra eldre
Politiet har pågrepet 11 personer i forbindelse med tyverier som omhandler eldre personer i Agder, Telemark og Vestfold. Det melder politiet.
Les mer om Agder, Telemark og Vestfold.
Dette er kombinertlaget i morgen
Jan Schmid er kvitt sykdomsproblemene og stiller til start som én av fire norske utøvere når kombinertløperne innleder sitt OL onsdag. Det ble klart da det norske laget ble offentliggjort tirsdag.
Politiet ber om tips om tyvebande
Politiet ber om hjelp til å stanse en bande som kjører rundt i tyskregistrerte biler. Banden mistenkes for flere tyverier både i Telemark, Agder og Vestfold.
Les mer om Agder, Telemark og Vestfold.
Rykker ut til brann i industribygg
I Skien. Skien brannvesen, ambulanse og politi rykker ut etter melding om brann i et industribygg i Skien. Det brenner i en bygning på havneterminalen på Vold, Havnevegen. Politiet fikk melding av brannvesenet klokken 10.25 tirsdag.
Les mer om Havnevegen, Skien og Vold.
NÅ: Rykker ut til melding om bygningsbrann i Porsgrunn - ryker kraftig fra huset
Det er 110-sentralen i Telemark som melder om dette. Det er Porsgrunn og Skien brannvesen som rykker ut til brann i bygning Osebrogate i Porsgrunn. Politiet bekrefter at det ryker kraftig fra huset og at nødetatene er på stedet.
Varebil fikk sleng og kolliderte med lastebil
På E134. Mandag i 12-tiden opplyser Telemark-politiet at det har vært en trafikkulykke på E134 ved Nutheim. Det er en lastebil og en varebil involvert.
Les mer om Nutheim og Telemark-politiet.