Document.no

Hagen reagerer kraftig på Jensens KrF-flørt

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen reagerer kraftig på nåværende leder Siv Jensens positive signaler til et regjeringssamarbeid med KrF.
Les mer om KrF.

100 franske intellektuelle med åpent brev mot islamistisk apartheid

Bildet: Eugene Delacroix Liberty leading the people (1830) Vi er borgere av forskjellige politiske orienteringer, ofte i strid med hverandre, men kommer sammen for å gi uttrykk for vår frykt overfor den sterkt fremvoksende islamismen.
Ap-kollaps i Bergen - Høyre og Frp til himmels
Ap kollapser og mister hele flertallet, mens Høyre og Frp stiger til gamle høyder i Bergens Tidendes siste lokale meningsmåling. Byrådsleder Harald Schjelderup (Ap) må se at partiet gjør sin dårligste bergensmåling siden 2011.
Les mer om Bergen, Frp og Høyre.
Dagbladet hevdet at Støre måtte ha livvakter etter å ha blitt angrepet av Listhaug. Det var bløff
Dagbladet diktet fritt om at Jonas Gahr Støre fikk livvaktbeskyttelse av PST på grunn av «knallharde angrep» fra Listhaug.
Les mer om Listhaug, PST og Støre.

Erna fortsatt folkets favoritt

Statsminister Erna Solberg holder stand mot Jonas Gahr Støre.
Til artikkel »
Jacob Isaackszoon van Ruisdael (c.1629-1682) Olje på lerret, 103 x 148 cm, Kimbell Art Museum, Fort Worth, Texas. Gjengivelser av landskap er nesten like gammelt som selve malerkunsten.
Stortinget som lekegrind for uansvarlige politikere
Det er heldigvis sjelden en ser en slik heksejakt på en politiker her i landet som den justisminister Sølvi Listhaug nå utsettes for etter hennes uttalelse om at, «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet».
Les mer om Sølvi Listhaug.
Den politiske avmaktens siste halmstrå
Foto: Karl Johan (hf) Gang på gang i intervjuer har Jonas Gahr Støre og hans støttespillere hamret mot Sylvi Listhaug om at hennes innlegg på Facebook var konspiratorisk og dobbeltkommuniserende.
Les mer om Facebook og Sylvi Listhaug.
Illegale innvandrere okkuperte historisk kirke utenfor Paris
En gruppe på omlag 80 demonstranter, bestående av både franske aktivister og illegale migranter til Frankrike, okkuperte sist søndag klosterkirken Saint-Denis i Paris-forstaden ved samme navn, skriver Le Parisien.
Utøya-pårørende: - Hva om Støre ikke hadde trukket 22. juli-kortet? Ville saken blitt så stor?
Det var ikke Sylvi Listhaug som blandet 22. juli 2011 inn i saken. Det var det Støre som gjorde, skriver Håvard Melsnes på Facebook. Melsnes mistet sin stesønn Syvert Knudsen på Utøya 22. juli 2011.
NRK sprer konspirasjonsteorier
Alle medier som erstatter sannhetssøking med løgner, vil før eller siden løpe inn i problemer. Å skjære til nyhetene slik at de passer forutbestemte fabler, har omkostninger. Hvor mye skal man skjære vekk for å få nyheten til å passe?
SISTE Giske trosser Støre: - Ap bør snu om Acer
Aps stortingsrepresentant Trond Giske mener partiet må snu i Acer-saken. Han går dermed imot landsstyrets vedtak. Aps avgåtte nestleder Trond Giske melder seg på i den interne partistriden om EUs energiunion.
Den virkelige verdikampen
Aftenpostens artikler om anywheres og somewheres setter ikke skapet på plass.
Mulla Støre forlanger underkastelse
Foto: Magnus Fröderberg / norden.org / Wikimedia Commons. Blant tingene venstresiden har til felles med islam, er at de forsøker å ta hele hånden hvis du gir dem lillefingeren.
Svenske speidere lærer om "hvithetsprivilegier"
Det blir stadig færre aktiviteter man kan sende barna avgårde på uten at de kommer tilbake med nye hjernevaskede idéer om seg selv og andre. På nettsiden for svenske speidere leser vi at hvithetsprivilegier er en ny aktivitet. Du verden!
Sylvi er Norges Thatcher, Erna er Merkel
Margareth Thatcher: To those waiting with bated breath for that favourite media catchphrase, the U-turn, I have only one thing to say, you turn if you want to. The lady's not for turning. Tale på de konservatives landsmøte i 1980.
Les mer om Erna, Merkel og U-turn.
Dømt til 6 og 3 1/2 års fengsel for grov korrupsjon
To kommuneansatte i Drammen er dømt til 6 og 3 1/2 års fengsel for grov korrupsjon. Dommeren i drammen tingrett omtaler korrupsjonshandlingene som «omfattende og graverende».
Les mer om Drammen.
Retorikkeksperter er redde for retorikk - når det passer
Det er inflasjon i «retorikkeksperter» om dagen, og norske medier mobiliserer dem først og fremst for at de skal synge med i koret som forkynner at Sylvi Listhaug er en fæling.
Les mer om Sylvi Listhaug.
Full rødgrønn splid om EUs energipakke
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener Arbeiderpartiet bør snu om Acer. Det er uforståelig at Ap stoler mer på Frp og Høyre enn fagbevegelsen, AUF, egne fylkeslag og flertallet av partiets ordførere i Acer-saken, tordner Sp-lederen.
Acer: Nei til EU vil saksøke Stortinget
Nei til EU sier de vurderer å saksøke Stortinget som følge av feilbehandling av saken om norsk tilslutning til EUs tredje energipakke og energibyrået Acer.
Les mer om Acer og Stortinget.
Livet i sumpen
Illustrasjonsfoto: Akemulus / Wikimedia Commons.
Danske anti-Israel moralister involveret i kolossal korruptionsskandale
Ifølge den britiske avis Guardian, og baseret på de lækkede data, brugte Aserbajdsjans ledelse banken til at finansiere en hemmelig korruptionsplan på 18 mia. kr. til at betale fremtrædende europæere via et netværk af britiske selskaber.
Les mer om Guardian.
Sjokkmåling: Frp dobler oppslutningen til 20,6!
Frp gjør et kraftig byks på meningsmålingen etter at Sylvi Listhaug gikk av som justisminister tirsdag. I en ny måling laget for TV 2 tirsdag, går Frp fram med 9,8 prosentpoeng til en oppslutning på hele 20,6 prosent.
Les mer om Frp og Sylvi Listhaug.
Russisk kjemiker torpederer myndighetens versjon
Russland har offisielt blånektet for å ha hatt noe kjemisk våpenprogram. Nå står en kjemiker frem og forteller at han jobbet med slike våpen i 27 år. Moskvas argumentasjon kollapser.
Anstendighetens utmark
Ingen reiser et kvinneperspektiv når det gjelder en fra høyrefløyen. Angrepene på Listhaug hadde islett av at noe demoniserende: hun var kynisk og beregnende. Det ble brukt mot henne at hun hadde vært informasjonsmedarbeider.
Les mer om Listhaug.