Siste nytt

Etisk komit vil ikke behandle Edvartsen-klage

– Det hadde vært bedre å avslutte den tvisten internt i organisasjonen, sier Svein-Erik Edvartsens advokat, John Christian Elden.

Rykker ut til trafikkulykke

Sandefjord brannstasjon har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Trollsåsveien i Kodal.
Les mer om Kodal og Trollsåsveien.
Bil i grøfta i Larvik
Nødetatene rykket ved 12.30-tiden ut etter melding om en bil som hadde veltet i grøfta ved Åsrumvannet i Larvik. Ingen personer ble skadet, melder politiet.
Les mer om Larvik og Åsrumvannet.
NRK-ekspert om Northug-konflikten: – Kan svekke mulighetene hans på landslaget
NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn mener konflikten mellom landslagsledelsen og Northug-leiren er uholdbar.

Store snømengder i ankomst

Onsdag er det ventet enorme mengder nedbør på Sørlandet og på Østlandet. Det det kan komme opp mot 30 centimeter snø enkelte steder i Agder.
Les mer om Agder, Sørlandet og Østlandet.
Brann i Kristiansand
Brannvesenet har fått melding om en brann i Topdalsveien i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand og Topdalsveien.
Syklist påkjørt
En syklist er sendt til legesjekk etter å ha blitt påkjørt av en bil i Bodøsjøen i Bodø. Ifølge politiet brøt føreren vikeplikten og syklisten klarte ikke å unngå sammenstøt.
Les mer om Bodø og Bodøsjøen.
Endelig ny skole på Storhaug!
DEBATT: Vi som er foreldre til barna i bydelen, kan ikke akseptere nye utsettelser!
Les mer om Storhaug.
Statens strålevern: Helt klart at det har vært et atomuhell
Det radioaktive utslippet i Russland i slutten av september må skyldes et uhell eller en atomulykke, mener Statens strålevern. Det avviser russiske myndigheter.
Les mer om Russland.
Clips for iOS oppdatert for iPhone X
3D-dybdekartet lar deg posisjonere deg i en Star Wars-bakgrunn for en selfie-video. Og mange andre morsomme filtre og effekter, selvfølgelig.
Les mer om Star Wars-bakgrunn.
Jensen mener Meyer fikk mange advarsler
Finansminister Siv Jensen (Frp) mener finansdepartementet har fulgt opp omorganiseringsprosessen i Statistisk sentralbyrå på en grundig måte.
Les mer om Meyer og Statistisk.
Så ikke brøytebilen - suste rett i baken på den
En mann i 50-årene fikk ikke med seg at en brøytebil strødde veien i lav fart da han kjørte på E6 i Saltdal. Må møte i retten.
Les mer om Saltdal.
Moderat skadet
Kvinnen i 40-åra som ble sendt til sjukehuset i Harstad etter en front mot front-kollisjon på Frøskeland i Sortland kommune i formiddag, er moderat skadet, ikke kritisk som først opplyst. Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge.
Ny curling-siger i EM
Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige. Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.
Trøndelag klart kaldest - gradestokken viste 25,6 på Røros
Aller kaldest i landet i morges var det på Røros, med 25,6 minusgrader. Men nå kommer væromslaget, og det er sendt ut OBS-varsel fra Rogaland til Trøndelag.
Les mer om Rogaland og Trøndelag.
Togforsinkelser
Kun to av syv tog i rute på strekningen Oslo - Stavanger, som går via Kristiansand. Ifølge NSBs pressevakt skal forsinkelsen skyldes en buss for tog-løsning, som følge av planlagt arbeid på Østlandet.
Ny curlig-siger i EM
Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige. Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.
Tre FIFA-toppar utestengde
FIFAs etiske komit utestengjer Richar Lai frå Guam, Julio Rocha frå Nicaragua og Rafael Esquivel frå Venezuela for livstid. Dei tre FIFA-toppane har sagt seg skuldig i korrupsjon under rettssaka som pågår i New York.
Jensen mener Meyer fikk mange advarsler
Finansminister Siv Jensen (Frp) mener Finansdepartementet har fulgt opp omorganiseringsprosessen i Statistisk sentralbyrå på en grundig måte.
Husker du disse?
Det var barne-tv, men de skremte en hel generasjon.
Mobbeoffer får erstatning fra Trondheim kommune
19-åringen ble så plaget på ungdomsskolen at hun både fikk posttraumatisk stresslidelse og ble medisinsk invalid.
Les mer om Trondheim.
Her er Siv Jensens advarsler til Christine Meyer
Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Finansministeren mener Meyer har fått gjentatte advarsler om omleggingen av byråets forskningsavdeling.
Tar farvel med Grete Berget (63)
ULLERN KIRKE (VG) Familie og venner fra politikken tar nå farvel med tidligere statsråd Grete Berget (63). Hun blir minnet som en varm mamma og som pappapermisjonens mor.
Les mer om Grete Berget.
London-juletreet er felt
Juletreet som skal lyse opp på Trafalgar Square i London i desember, ble i dag felt i Nordmarka. Det er i år 70. gang et juletre sendes fra Oslo til London. Treet er en gave til britene som en takk for hjelpen under 2. verdenskrig.
Vil legge ned fire grendeskoler
Rådmannen i Eidsberg foreslår å legge ned de fire grendeskolene i kommunen. Det skal bygges en ny barneskole i Mysen, og den skal dimensjoneres for fremtidig befolkningsvekst og for å kunne erstatte dagens fire grendeskoler, ifølge rådmannens forslag.
Les mer om Eidsberg og Mysen.