NRK

Snøball mot Kristoffersen

Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

Phil Neville overtar England

Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021. Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.
Jensen-dobbel ga Norge ny seier
Synne Jensen sto for begge målene da Norges kvinnelandslag i fotball vendte til 2-1-seier over Island i en treningskamp på La Manga tirsdag.
Les mer om Island, La Manga og Norge.
Mascherano forlater Barcelona
Javier Mascherano forlater Barcelona denne uken, etter sju og en halv sesong. Det melder klubben selv tirsdag. Den 33-årige argentineren vil ifølge avisen El Mundo Deportivo allerede fredag slutte seg til kinesiske Hebei China Fortuna.

Remis for Carlsen mot Anand

Magnus Carlsen spilte remis mot sin gamle VM-utfordrer Vishy Anand fra India i 9. runde av Wijk aan Zee-turneringen. Carlsen spilte med svarte brikker og etter 32 trekk ble spillerne enig om remis. Etter ni kamper er nordmannen med og kjemper om seieren.
Nadal trakk seg fra Australian Open
Rafael Nadal trakk seg fra Australian Open i Melbourne etter at han pådro seg en skade i fjerde sett mot Marin Cilic. Spanjolen spilte fem sett mot Cilic før han valgte å trekke seg fra kampen.
Mowinckel leder i Italia
Ragnhild Mowinckel kjørte raskest av samtlige i første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag. Mens storfavoritten Mikaela Shiffrin kjørte ut. Mowinckel kjørte en strålende omgang og hoppet opp og ned av glede i målområdet etter å ha kjørt inn åtte hundredeler foran hjemmehåpet Marta Bassino. Tyske Viktoria Rebensburg følger ytterligere ett hundredel bak på tredjeplass. Andre omgang starter kl: 13.00.
TV 2: Golberg får gå OL-sprinten
Pål Golberg har slått Sondre Turvoll Fossli i kampen om den siste plassen på OL-sprinten. Det skriver TV 2 tirsdag. Dermed består sprintlaget i OL av Johanne Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Eirik Brandsdal og Pål Golberg.
NBA-profil kopierte legende
NBA-profilen DeMarcus Cousins ble den første spilleren siden 1972 som noterte minst 40 poeng, 20 returer og 10 poenggivende pasninger i en kamp. Profilen endte opp med 44 poeng, 24 returer og 10 poenggivende pasninger da laget slo Chicago Bulls.
Tennisspiller fikk kjempebot
Den tyske tennisproffen Mischa Zverev er ilagt en bot på 342.000 kroner for måten han gjennomførte sin kamp på i 1. runde av Australian Open. Boten er den største som er ilagt en tennisspiller i Grand Slam-sammenheng for et regelbrudd på banen.
Avalanche med enorm seiersrekke
NHL-klubben Colorado Avalanche er inne i en seiersrekke som ikke synes å ta slutt. Mandag ble det 4-2-seier mot Toronto Maple Leafs. Dermed står den amerikanske hockeystorheten med ti strake seire i NHL.
Les mer om NHL.
Sjokktap for Liverpool
Bunnlaget Swansea sørget for en aldri så liten sensasjon i Premier League da laget slo Liverpool 1-0 mandag. Alfie Mawson scoret målet for Swansea etter 40 minutters spill.
Frankrike overlegne mot Serbia
Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.
Les mer om EM-kampen, Kroatia og Serbia.
FIFA vil bruke videodømming
Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.
Les mer om Det og VAR.
Sanchez er klar for United
Manchester United og Arsenal er nå enige om en overgang for Alexis Sanchez, bekrefter klubbene. Henrikh Mkhitaryan går til Arsenal. Snchez har skrevet under for fire år.
Les mer om Arsenal og United.
Sarpsborg 08 henter ny stopper
Den islandske landslagsstopperen Orri Sigurdur Omarsson (22) er klar for Sarpsborg 08. – I Orri får vi en midtstopper med en strøken pasningsfot som også er god i luftrommet, sier Sarpsborgs sportssjef, Thomas Berntsen, til klubbens nettsted.
Novak Djokovic ble slått ut
Den tidligere verdenseneren ble overraskende slått ut i fjerde runde av Australian Open. Hyeon Chung som er ranket som nummer 58 i verden og slo Djokovic 7-6, 7-5 og 7-6.
Les mer om Australian Open og Djokovic.
Ny razzia mot Kasakhstan
Italiensk politi gjennomførte lørdag en razzia mot det kasakhstanske skiskytterlandslaget i Anterselva. Ifølge en pressemelding fra Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) var razzian en konsekvens av den pågående etterforskningen etter funn av ulike medikamenter host troppen under VM i februar. Resultatet av razzian er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Anterselva, Det og Kasakhstan.
Zuccarello-assist i nytt tap
En svak midtperiode ble utslagsgivende da New York Rangers og Mats Zuccarello røk 2–4 for Los Angeles Kings i NHL søndag. Mats Zuccarello fikk notert en målgivende pasning på 2-0 målet.
Les mer om NHL.
Weng spår OL-gull til Kalla
Heidi Weng mener Charlotte Kallas «mesterskapshode gir svensken en fordel før OL neste måned. Hun tror Kalla kommer til å ha gull med hjem fra Sør-Korea. Det skriver Aftonbladet.
Fristil-Tiril vant i California
Fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen vant det siste verdenscuprennet i slopestyle før OL. Nærmest Christiansen kom svenske Jennie-Lee Burmansson. verdenscupen sammenlagt er Christiansen nummer to og Killi nummer tre.
Carlsen vant etter snuoperasjon
Magnus Carlsen sikret søndag sin tredje seier i Wijk aan Zee-turneringen. Nordmannen var under press mot Gawain Jones, men tok seg sammen og snudde til seier. Det var hans tredje seier på åtte partier i storturneringen i sjakk i Nederland.
Gracia er Silva-erstatter
Premier League-klubben Watford har ansatt spanjolen Javi Gracia som klubbens nye manager. Han erstatter Marco Silva, som fikk sparken tidligere søndag, og er hentet inn på en 18-månederskontrakt.
Ylven helt i VIF-opphenting
Vålerenga lå under 0-3 hjemme mot Frisk Asker etter ti minutter i søndagens lokaloppgjør, men snudde og vant 4-3. Martin Laumann Ylven ble matchvinner for VIF. Lillehammer slo Stjernen 4-3 borte og Lørenskog tapte 1-4 borte mot Storhamar.
Lorentzen til topps på 500 meter
Håvard Lorentzen fikk en treg start på 500 meteren, men leverte en kanonrunde og vant 500-meteren i verdenscupen i Erfurt søndag. Lorentzen gikk på 34,85, og vant med 0,1 sekund på Jan Smeekens. – Det var deilig, sier Lorentzen til NRK.
Les mer om Erfurt, Lorentzen og NRK.