NRK

Ødegaard tapte med reservelaget

Martin Ødegaard spilte 60 minutter da Heerenveens reservelag tapte 1-4 mot Groningens reserver i en treningskamp tirsdag. 18-åringen startet kampen som offensiv midtbanespiller bak spissene, men kunne ikke forhindre tap.

Kicker: Dæhli på lån til St. Pauli

Den norske Freiburg-midtbanespilleren Mats Møller Dæhli nærmer seg et utlån til St. Pauli i 2. Bundesliga. Det skriver det anerkjente tyske sportsmagasinet Kicker tirsdag. Han kan dermed bli lagkamerat med Vegar Eggen Hedenstad.
Kleveland og Røisland videre
Marcus Kleveland og Mons Røisland tok seg tirsdag til semifinale i slopestyle i snowboardstevnet Laax Open. Ståle Sandbech ble slått ut. Kleveland var nest best i sin kvalifiseringsgruppe med 80,00 poeng i sitt beste forsøk.
Les mer om Laax Open og Røisland.
Carlsen benyttet seg av kjempetabbe
Magnus Carlsen vant 4. runde av Wijk aan Zee-turneringen mot vidunderbarnet Wei Yi etter at kineseren tabbet seg ut tirsdag. Nordmannen presset sjakkvidunderbarnet, og da Wei fikk problemer med tiden og gjorde en kjempetabbe i det 30. trekket.
Les mer om Wei, Wei Yi, Wijk og Zee-turneringen.

Valencia forlenger med United

Manchester United har forlenget Antonio Valencias kontrakt med ett år. «De røde djevlene har utløst en klausul som lå innbakt i ecuadorianerens avtale, skriver Manchester Evening News.
Les mer om United.
Sheffield United låner Riley
Sheffield United låner backen Joe Riley fra Manchester United. Det bekrefter Sheffield United mandag. – Joe kan spille både på høyre- og venstresiden. Han er en anvendelig spiller, og det vil bli viktig for oss, sier Sheffield United-manager Chris Wilder til klubbens nettsted.
Må korte ned Marcialonga
Det italienske langløpet Marcialonga kuttes fra 70 til 57 kilometer, melder arrangøren på sin hjemmeside. Årsaken er snømangel i Italia, og starten flyttes 12 kilometer fram i løypa. Mesteparten av løypa som utgår er motbakke. Løpet går 28. januar.
Les mer om Italia og Marcialonga.
Ted Ligety avslutter sesongen
Amerikanske Ted Ligety gir opp resten av sesongen. Alpinisten skal gjennom en ryggoperasjon og går dermed glipp av VM i St. Moritz i februar.
Svindal ferdig for sesongen
Aksel Lund Svindal tvinges til å avslutte årets sesong som følge av kneproblemene. Mandag opplyser Norges Skiforbund at alpinveteranen har vært gjennom et inngrep i det høyre kneet. Han mister resten av den pågående sesongen.
Williams videre i Australia
Serena William er videre til andre runde i Australian Open. Hun tok en grei seier med settsifrene 6-4, 6-3 over Belinda Bencic.
Hjemmeseier i Tour Down Under
Hjemmehåpet Caleb Ewan spurtet til seier på åpningsetappen av sykkelrittet Tour Down Under i Australia, skriver NTB. Etappen måtte kuttes ned på grunn av ekstrem varme.
Les mer om Australia, NTB og Tour Down Under.
Warriors ydmyket Cavaliers
Golden State Warriors påførte Cleveland Cavaliers en stjernesmell med sifrene 126-91. Klay Thompson ble mestscorende for Warriors med sine 26 poeng, ifølge NTB. Stephen Curry og Kevin Durant fulgte opp med henholdsvis 21 og 20 poeng.
Les mer om Kevin Durant og NTB.
Zlatan: - Pogba takler presset
Manchester Uniteds Paul Pogba hadde en svak kamp mot erkerival Liverpool, men lagkamerat Zlatan Ibrahimovic mener franskmannen vil reise seg, skriver NTB. – Hadde vi vært uten press, så ville vi ikke ha vært «på tærne på øverste nivå, sier svensken til The Guardian.
Juventus lanserte nytt klubbemblem
Den italienske serielederen Juventus lanserte sin nye logo mandag kveld. – Dette er begynnelsen på en ny æra med sort og hvitt og en ny identitet, skriver klubben på sine hjemmesider.
Juventus med nytt klubbemblem
Den italienske serielederen Juventus lanserte sin nye logo mandag kveld. – Dette er begynnelsen på en ny æra med sort og hvitt og en ny identitet, skriver klubben på sine hjemmesider.
Milan reiste seg i Torino
Torino tok ledelsen 2–0 før halvtimen var spilt, men to mål på fem minutter etter pause gjorde at AC Milan berget 2–2 og ett poeng på bortebane mot Torino. Milan er nå nummer fem i Serie A, mens Torino ligger på 8. plass.
Les mer om Serie A og Torino.
Real Sociedad henger med i toppen
Med 2-0-seieren borte over Malaga henger Real Sociedad med i kampen om topp fire-plassering i La Liga. Iigo Martinez og Juanmi scoret for gjestene. Herrene fra San Sebastian ligger nå to poeng bak Atltico Madrid, som ligger på fjerdeplass.
Keeper Landin stoppet svenskene
Danmark tok tidlig en stor ledelse, men Sverige kom à jour rett før slutt. Likevel halte Danmark i land seieren i håndball-VMs gruppe D. Danmarks keeper Niklas Landin spilte en kjempekamp og reddet nesten 60 prosent av skuddene, melder NTB.
Les mer om Danmark, NTB og Sverige.
– Louis van Gaal ferdig som trener
Nederlandske Telegraaf hevder tidligere Manchester United-trener Louis van Gaal er ferdig som fotballtrener. – Jeg tror ikke jeg kommer til å vende tilbake som trener nå, sier han til avisen.
Les mer om Gaal.
Pris til Lagerbäck
Lars Lagerbäck ble kåret til årets leder under den svenske Idrottsgalan 2016. Lagerbäck, som har blitt nevnt blant navnene til å ta over Norge, fikk prisen for sensasjonelt å ha tatt Island til kvartfinale i EM.
Hevder Snchez innrømmer skattefusk
Arsenals stjernespiller Alexis Snchez innrømmer å ha svindlet spanske skattemyndigheter for en million euro, melder AFP. – Snchez har erkjent at han gjorde en feil med skatten, sier en kilde til AFP.
Les mer om AFP.
Målløs start for favorittene
Regjerende mester Elfenbenskysten er favoritter til å vinne Afrikamesterskapet, men klarte bare 0–0 mot Togo i sin åpningskamp. «Les lphants har flust av Premier League-stjerner på laget, men klarte ikke å score mot Togo.
Bjørgen tilbake i verdenscupen
Marit Bjørgen gjør comeback i verdenscupen etter en måned ute av det gode selskap når det er renn i Ulricehamn denne helgen. – Det blir spennende med Marit til helga, sier landslagssjef Vidar Løfshus. Se hele uttaket her!
Les mer om Marit og Ulricehamn.
Lokalavis: – Singh ferdig i Molde
Moldes Harmeet Singh er på leting etter ny klubb, melder Romsdals Budstikke. – Det har vært litt interesse rundt Harmeet. Han er ikke i byen lenger, og blir nok ikke å se i MFK-trøya i 2017, sier Ole Gunnar Solskjær til avisen.
Remis for Carlsen i Nederland
Det ble rask remis i kampen mellom Magnus Carlsen og russiske Dmitri Andreikin, melder NTB. Nordmannen står med en seier og to remis etter tre runder av sjakkturneringen Tata Steel i Nederland.