VG

Kaggestad ut mot skiledelsen: – Burde vurdere stillingene sine

Stillingene til landslagssjef Vidar Løfshus og skipresident Erik Røste bør vurderes grundig etter de to dopingsakene, mener Johan Kaggestad (73).

Skiforbundet beholder løperavtalen med Johaug – pengestøtten fortsetter

I tillegg til å dekke advokatutgifter, opprettholder Norges Skiforbund løperavtalen med Therese Johaug (29). Den gir henne penger på konto.
Les mer om Johaug og Therese Johaug.
Dommen fra CAS: Therese Johaug «burde vært godt kjent med de strenge reglene
Dommerne i ankesaken er overrasket over at Therese Johaug (29) ikke gjorde en nøyere sjekk av innpakning og vedlegg på leppekremen hun fikk fra landslagslegen.
Les mer om Therese Johaug.
Derfor fikk hun 18 måneder: CAS mener Johaug «burde vært godt kjent med de strenge reglene
Dommerne i ankesaken er overrasket over at Therese Johaug (29) ikke gjorde en nøyere sjekk av leppekremen hun fikk fra landslagslegen.
Les mer om Johaug og Therese Johaug.

Johaugs bror: – Jeg skjønner ingenting

SEISER ALM (VG) Forferdelig. Absurd. Uvirkelig. Det er noen av ordene Therese Johaugs (29) bror bruker etter at skiesset er utestengt fra all idrett i 18 måneder.
CAS trakk frem dette dopingvarselet i Johaug-dommen
Therese Johaug foretok ikke en «helt vanlig sjekk av innpakningen til salven hun skal ha fått av landslagslege Fredrik Bendiksen. Det ser ut til å være en viktig årsak til den skjerpede CAS-dommen.
Idrettshistoriker Tom A. Schanke er død
Tom A. Schanke er gått bort. Landets mest kjente idrettshistoriker ble 77 år gammel.
Flatland etter Johaug-dom: – Norge bør samle seg om OL-boikott
Programleder Hallvard Flatland blir skuffet om ikke norske skiløpere boikotter OL som en reaksjon på Johaug-dommen.
Johaug-kjæresten Hoff: – Dommen er et overgrep
Nils Jakob Hoff (32) er sint og fortvilet over at kjæresten Therese Johaug (29) mister både OL og resten av sesongen.
Les mer om Therese Johaug.
Therese Johaug i tårer etter CAS-dommen: – Jeg kan ikke skjønne straffen
SEISER ALM/OSLO (VG) En knust og gråtkvalt Therese Johaug (29) møtte media i åtte minutter etter at OL-drømmen ble lagt i grus. Hun mener straffen er uforståelig og urettferdig.
Therese Johaug i tårer: – Jeg kan ikke skjønne den straffen
SEISER ALM/OSLO (VG) En gråtkvalt Therese Johaug (29) møtte media i åtte minutter etter at OL-drømmen ble knust av CAS. Hun mener straffen er uforståelig og urettferdig.
Bjørgen etter Johaug-dommen: – Jeg har det vondt
Både landslagskollegene og støtteapparatet er knust etter at Den Internasjonale Voldgiftsdomstolen (CAS) bestemte at Therese Johaug ikke får gå OL i vinter.
Svensk kommentator fornøyd med Johaug-dom: – Veldig rimelig
Aftonbladet-kommentator Kristoffer Bergström mener Therese Johaug fortjener å bli straffet med 18 måneders utestengelse.
Les mer om Johaug-dom og Therese Johaug.
Johaug mister OL etter dommen fra CAS: – Hun er fullstendig knust
SEISER ALM/OSLO (VG) Therese Johaug (29) er utestengt fra all idrett i 18 måneder. Det betyr at hun mister OL i Pyeongchang i februar neste år.
Les mer om Pyeongchang.
Johaug-dommen er en kjempesmell for norsk naivitet
Det er all grunn til å føle med Therese Johaug. Men når tårene er tørket, bør den store oppvasken om sikkerhetssvikten i norsk skisport tas.
Les mer om Therese Johaug.
Dommen fra CAS: Johaug utestengt i 18 måneder – mister OL
SEISER ALM/OSLO (VG) Therese Johaug (29) er utestengt fra all idrett i 18 måneder. Det betyr at hun mister OL i Pyeongchang i februar neste år.
Les mer om Pyeongchang.
Ekspertene om Gull-Warholm: Holder med mamma som sjef
Karsten Warholm (21) kan tjene nærmere en halv million kroner hvis han vinner sesongens nest siste konkurranse. Men ekspertene rundt Norges VM-gullvinner ser ingen grunn til at støtteapparatet hans - med moren som sjef - må bli større.
Les mer om Gull-Warholm.
Skjebnedag: Denne straffen tåler Johaug
SEISER ALM (VG) Om få timer får Therese Johaug (29) svaret hun har ventet på i snart ett år. I potten ligger OL-deltagelse til vinteren.
Wayne Rooneys rekordscoring holdt ikke for Everton
(Manchester City – Everton 1-1) Manchester City har handlet forsvarsspiller for om lag 1,6 milliarder kroner på et år. Men all verdens dyre kjøp holder ikke mot Wayne Rooney (31) – som her scorer sitt mål nummer 200 i Premier League.
Marcus Pedersen misfornøyd med dommeren: – VM i frispark
SARPSBORG (VG) (Sarpsborg-Strømsgodset 0-0) En oppgitt Marcus Pedersen mente at det var «VM i frispark da Godset spilte 0-0 i Sarpsborg mandag kveld.
Les mer om Godset og Sarpsborg.
Johaug-saken: Det vanskelige «D-ordet
Det finnes en tydelig definisjon av ordet «doping i idretten. Skal den norske opinionen forholde seg til den?
Les mer om D-ordet.
Ødegaard-spørsmål splitter ekspertene
Martin Ødegaard (18) har ikke spilt for landslaget på 17 måneder. Nå er det på tide å ta ham tilbake, mener fotballekspert Jesper Mathisen.
Les mer om Jesper Mathisen.
Startet kronerulling for å spille Champions League: – Ufattelig trist
Tirsdag spiller Avaldsnes sin første kamp i Champions League-kvalifiseringen. Det skjer blant annet med økonomisk hjelp fra lokalsamfunnet.
Slik er det å bokse mot Mayweather: – Som en snikskytter
Verdens beste bokser, Floyd Mayweather (40), har vunnet alle sine 49 kamper. Nå avslører tidligere motstandere hvordan det er å stå ansikt til ansikt med «Money i ringen.
Jobber med ny Johaug-dokumentar
SEISER ALM (VG) Den forrige dokumentaren om Therese Johaug (29) fikk stempelet «kvalmende i Sverige. Snart kommer oppfølgeren.